ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου παρουσιάζει αρκετά φαινόμενα. Kάποια θα προκαλέσουν τεταμένη ατμόσφαιρα στον οικογενειακό τομέα, όπως η πανσέληνος του Σαββάτου στους Διδύμους, ενώ κάποια άλλα θα ενισχύσουν τομείς, όπως ο επαγγελματικός και ο οικονομικός. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη την Κυριακή ενισχύει τον τομέα των ταξιδιών και της ανώτερης εκπαίδευσης –μπορεί να έχετε θετικά νέα από το εξωτερικό, ίσως ξεκινήσει μια καινούργια συνεργασία–, ενώ παράλληλα βελτιώνονται τα οικονομικά και η ερωτική σας ζωή από την Τρίτη που περνά η Αφροδίτη στον Σκορπιό. Τώρα είστε πιο συγκροτημένοι και σίγουροι γι' αυτά που προσδοκάτε, έχετε όμως μια τρυφερή προσέγγιση που γοητεύει τους άλλους και είστε αρκετά περιζήτητοι αυτή την εποχή. Αξιοποιήστε το ευνοϊκό αυτό διάστημα για να κάνετε τις αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας και ασχοληθείτε με τον γάμο σας που πέρασε πολλές εντάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι θα κάνετε πολλές επαφές το προσεχές διάστημα και καθώς οι μετακινήσεις σας θα είναι πολλές, θα αυξηθούν τα έξοδά σας. Ο Ερμής περνά την Κυριακή στον Τοξότη και διανύει τον τομέα των επιχειρήσεων και των μεγάλων έργων, οπότε προβλέπονται πολλές συναντήσεις, και μάλιστα με άτομα που θα έχουν τα φόντα να στηρίξουν ένα επιχειρηματικό σας πρότζεκτ. Την Τρίτη η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και ευνοεί τον τομέα των συνεργασιών, ωστόσο πρέπει να είστε προσεχτικοί αν πρόκειται να υπογράψετε συμβόλαια. Σχέση/γάμος δέχονται τις ευνοϊκές επιρροές της Αφροδίτης, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα είναι όλα ρόδινα αν τα αφήσετε στην τύχη τους. Προσπαθήστε να περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας και δώστε έμφαση σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Οι ελεύθεροι είστε πρόθυμοι για γνωριμίες, επικοινωνιακά είστε άψογοι, αλλά θέλετε λίγη δουλειά ακόμα μέχρι να ξεπεράσετε ανασφάλειες που σας μπλοκάρουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά την Κυριακή στον Τοξότη και καθώς διανύει τον έβδομο οίκο των συνεργασιών προβλέπονται θετικά νέα και νέα ξεκινήματα που θα ενισχύσουν τα οικονομικά σας. Οι άψογες επικοινωνιακές σας δεξιότητες και η ευελιξία σας είναι ισχυροί σύμμαχοι σας και καταφέρνετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, όμως πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όσον αφορά τις απαιτήσεις από τους συνεργάτες σας. Στον οικονομικό τομέα είναι επιτακτική η ανάγκη επανεξέτασης του προϋπολογισμού σας, καθώς τείνει να χαθεί ο έλεγχος λόγω φούριας και, κυρίως, λόγω των πολλών υποχρεώσεων. Σχέση/γάμος δέχονται τις ευνοϊκές επιρροές της Αφροδίτης, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα είναι όλα ρόδινα αν τα αφήσετε στην τύχη τους. Προσπαθήστε να περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας και δώστε έμφαση σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Αποφύγετε την επίλυση αισθηματικών θεμάτων το Σάββατο με την πανσέληνο στο ζώδιό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Νοέμβριος σας βρίσκει αποφασισμένους να δουλέψετε εντατικά για να βελτιώσετε τη ζωή σας και καθώς ενισχύεται ο επαγγελματικός τομέας από το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη την Κυριακή, οι επαφές σας θα είναι πολλές. Αρκετοί από εσάς μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι και να ανακαλύψετε μια καινούργια κατεύθυνση, οπότε είναι γενικά μια εποχή έντονης δράσης και τα αποτελέσματα των κόπων σας δεν θα αργήσουν να φανούν. Συναντήσεις με συνεργάτες από το παρελθόν μην τις αποφεύγετε, καθώς μπορεί να ακούσετε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση ή μπορεί και να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν. Η είσοδος της Αφροδίτης την Τρίτη στον Σκορπιό διανύει τον πέμπτο οίκο σας και η διάθεσή σας για απολαύσεις θα είναι αυξημένη, κάτι που θα προκαλέσει και αύξηση των εξόδων σας. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα παιδιά και είναι ιδανική εποχή για δημιουργία οικογένειας για εσάς που είστε κατασταλαγμένοι.

 

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε μέσα στις επόμενες μέρες να αναδείξετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας καθώς είναι ένα ευνοϊκό για εσάς διάστημα και μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να βάλετε συγκεκριμένους στόχους. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη στον πέμπτο οίκο σας ενισχύει την ανάγκη σας για απολαύσεις και σας κάνει πιο τολμηρούς, όμως πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί αν πάρετε κάποιο σημαντικό ρίσκο. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τις ανάγκες των αγαπημένων σας, μην παραμελείτε όμως τις δικές σας επιθυμίες, ώστε να μη δημιουργούνται απωθημένα. Την Τρίτη περνά η Αφροδίτη στον Σκορπιό και φέρνει αρμονία και αγάπη στον τομέα της οικογένειας, εσείς δείχνετε περισσότερη κατανόηση σε όσους σας έχουν φερθεί άδικα και είναι μια καλή εποχή για να επιλύσετε τις όποιες διαφορές σας σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Στον ερωτικό τομέα η επικοινωνία με το ταίρι σας βελτιώνεται πολύ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι πρέπει να αφοσιωθείτε στα εργασιακά σας δίχως να αμφιβάλλετε για τις δυνατότητές σας και να δοκιμάσετε ίσως την τύχη σας σε κατευθύνσεις που θα είναι έξω από το πεδίο δράσης σας. Την Κυριακή η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη διανύει τον τέταρτο οίκο σας και οι επαφές με τα κατάλληλα άτομα μπορούν να επιλύσουν ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ παράλληλα γίνεστε πιο συνεννοήσιμοι με τα μέλη της οικογένειας και ενισχύονται οι οικογενειακές επιχειρήσεις. Την Τρίτη περνά η Αφροδίτη στον Σκορπιό, επηρεάζοντας θετικά τον οικονομικό τομέα, και η αύξηση των κερδών σας είναι δεδομένη. Ιδανική εποχή για να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας με αδέλφια ή γείτονες που σας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Ερωτικά είστε σε φόρμα και επανέρχονται οι ισορροπίες στη σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι είστε πρόθυμοι για γνωριμίες. Επικοινωνιακά είστε άψογοι, αλλά πρέπει να ξεπεράσετε ανασφάλειες που σας μπλοκάρουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς είναι ένα μεταβατικό στάδιο και επειδή γίνονται συνεχώς διάφορες αλλαγές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, είναι δύσκολη η προσαρμογή στις νέες συνθήκες. Την Κυριακή περνά ο Ερμής στον Τοξότη και ενισχύεται ο τομέας των μετακινήσεων, της μόρφωσης και της επικοινωνίας, οπότε τώρα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για την καλύτερη προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Οικονομικά θέματα που σας απασχολούν μπορείτε να τα ρυθμίσετε επιστρατεύοντας τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και κάτι θετικό θα προκύψει αν ασχοληθείτε σοβαρά με τις οφειλές σας. Η είσοδος της Αφροδίτης την Τρίτη στον Σκορπιό αυξάνει τη γενναιοδωρία σας και ο κίνδυνος για περιττές σπατάλες παραμονεύει. Βάλτε ένα όριο στις αγορές για τον εαυτό σας και το σπίτι ώστε να αποφύγετε τα μελλοντικά άγχη και ενισχύστε τη σχέση σας κάνοντας ένα σύντομο ταξίδι. Πολλές οι καινούργιες γνωριμίες για τους ελεύθερους και αρκετά περιπετειώδης η ερωτική σας ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί θα κάνετε κάποιες συναντήσεις που θα επιλύσουν αρκετά από τα θέματα που σας απασχολούν όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, ενώ μπορεί να προκύψει μια καινούργια συνεργασία που θα έχει διάρκεια και θα ενισχύσει την οικονομική σας κατάσταση πολύ σύντομα. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη την Κυριακή αυξάνει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και την τόλμη όσων ασχολείστε με το εμπόριο και τις πωλήσεις. Την Τρίτη περνά στο ζώδιό σας και η Αφροδίτη και το ενδιαφέρον σας πλέον στρέφεται στη βελτίωση της εμφάνισής σας. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση, για να κάνετε κάποιες μικροεπεμβάσεις αισθητικής καθώς και για αγορές ρούχων και αξεσουάρ. Η ανανέωση της εμφάνισής σας αυξάνει την αυτοπεποίθηση σας και σας κάνει πιο τολμηρούς όσον αφορά το φλερτ. Μπορείτε να φλερτάρετε και με το ταίρι σας εσείς που είστε σε σχέση για να αναζωπυρώσετε το πάθος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε που είστε επικοινωνιακά άτομα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας την Κυριακή αυξάνει ακόμα περισσότερο τις δεξιότητές σας και οι επαφές που θα κάνετε θα ενισχύσουν τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Αυτή την εποχή δεν συγχωρείτε την ασυνέπεια και υπάρχει κίνδυνος εντάσεων στο εργασιακό σας περιβάλλον, είναι όμως πολύ σημαντικό να έχετε μια συγκεκριμένη τακτική που θα την ακολουθούν όλοι. Ορισμένοι ίσως κληθείτε να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας αν νιώσετε πως κάποιοι εκμεταλλεύονται το φιλότιμό σας, ώστε να αποφύγετε τη σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Την Τρίτη η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό σας κάνει πιο εσωστρεφείς και προσπαθείτε να διαφυλάξετε ως κόρη οφθαλμού μια κρυφή σχέση. Μεγάλη η πιθανότητα να σας γοητεύσει ένα πρόσωπο που δεν θα είναι διαθέσιμο και θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά εσείς που θα παραβλέψετε πιθανά εμπόδια. Επανεξετάστε τη σχέση σας και ξεκαθαρίστε τη θέση σας αν δεν είστε ικανοποιημένοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί αυτή την εποχή καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα και είναι αρκετά τα άτομα που θέλουν να σας βάλουν τρικλοποδιά για να επωφεληθούν από την πτώση σας. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη ενισχύει την ανάγκη σας για αποστασιοποίηση από πρόσωπα που σας προκαλούν ασφυξία ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο και οι παρορμητικές ενέργειές σας θα επιφέρουν προβλήματα στις εργασιακές σας σχέσεις. Παρ' όλα αυτά, είναι ένα δημιουργικό διάστημα και με μερικές κινήσεις ματ μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι. Την Τρίτη η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό μπορεί να θολώσει την κρίση σας και θα κάνετε ορισμένες επιλογές που θα αποδειχτούν λανθασμένες. Προσέξτε ποιους φίλους βάζετε στο σπίτι σας και με ποιους κάνετε συνεργασίες. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί, όμως εσείς ασχολείστε με ίντριγκες, με αποτέλεσμα την άσκοπη σπατάλη χρόνου και ενέργειας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη ευνοεί την επίλυση θεμάτων με τους συνεργάτες σας και σας υπενθυμίζει πως προκειμένου να έχετε μια ομαλή πορεία είναι απαραίτητο μερικές φορές να κάνετε και ορισμένες υποχωρήσεις. Ομαδικότητα και κοινό όραμα είναι η κινητήριος δύναμη που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πιθανά εμπόδια και θα επισπεύσει τις διαδικασίες για μια επαγγελματική σας υπόθεση. Στον τομέα της φιλίας υπάρχουν άτομα που έχουν παράπονα από τη συμπεριφορά σας και πρέπει να αλλάξετε τακτική άμεσα. Μην εκμεταλλεύεστε την οικειότητα που έχετε με τους φίλους σας. Υπάρχουν συγκεκριμένα όρια που πρέπει να είναι απαράβατα. Όσον αφορά τον τομέα γάμου/σχέσης, είναι πολύ ευνοϊκό το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό, καθώς προβλέπεται μια καινούργια γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σας. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται και μαζί με αυτήν αλλάζει και η διάθεσή σας, ενώ παράλληλα ενισχύεται ο ερωτισμός σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Στον επαγγελματικό τομέα είναι ρευστή η κατάσταση, αλλά σας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές κατευθύνσεις και βρίσκεστε σε δίλημμα αυτή την εποχή. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη σας καλεί να πάρετε αποφάσεις για θέματα καριέρας, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα ενδιαφέροντά σας, ειδάλλως το μπλοκάρισμα στην πορεία θα είναι δεδομένο. Ωστόσο, δεν πρέπει να είστε απόλυτοι και οφείλετε να εξετάσετε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας δοθεί, καθώς μπορεί να προκύψει μια καλή συνεργασία από εκεί που δεν το περιμένετε. Με τη διαχείριση των χρημάτων σας υπάρχει ένα θέμα εξαιτίας της ανάγκης σας να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και οι υπερβολές που κάνετε θα σας οδηγήσουν αργά ή γρήγορα σε αδιέξοδο. Την Τρίτη η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό ευνοεί τα ταξίδια και μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε μια μακρινή χώρα.