ΚΡΙΟΣ

Ερμής και Δίας σε δυναμικές όψεις σας προκαλούν μια αισιοδοξία που σας δίνει ώθηση για να ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα ενώ παράλληλα φέρνουν ευχάριστες συναντήσεις και επαφές . Η μέρα ξεκινά δυναμικά και λόγω των πολλών ραντεβού, μπορεί να αμελήσετε κάτι σημαντικό. Οργανωθείτε από νωρίς και κρατήστε σημειώσεις για το πρόγραμμά σας.

 

Ασχοληθείτε με την εκγύμναση του σώματός σας, ώστε να αποβάλλετε από πάνω σας το άγχος και την συσσωρευμένη ένταση της ημέρας. Εκτονωθείτε εποικοδομητικά και θα έχετε διπλό όφελος: τη βελτίωση της φόρμας σας και την αποφυγή παρεξηγήσεων.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλή ημέρα για επικοινωνία και επίλυση επαγγελματικών θεμάτων καθώς Δίας και Ερμής σχηματίζουν δυναμικές όψεις και ευνοούν τον τομέα της καριέρας, τις μετακινήσεις και την ρύθμιση οφειλών. Τις πρώτες μεσημεριανές ώρες πιθανή αδιαθεσία θα ρίξει τους ρυθμούς σας, αλλά θα είναι παροδική. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγετε κουραστικές δραστηριότητες.

 

Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που σας απασχολεί συχνά και κάποια στιγμή θα πρέπει να συζητήσετε και με το ταίρι σας για το συγκεκριμένο θέμα. Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία και μπορείτε και οι ελεύθεροι να αφιερώσετε χρόνο στην προσωπική σας ζωή.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι υποχρεώσεις και οι πιέσεις που δέχεστε είναι πολλές, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η σκέψη σας και να χάνετε πολύτιμο χρόνο. Η υπομονή σας αρχίζει να εξαντλείται και υπάρχει κίνδυνος παρορμητικών ενεργειών που δεν θα σας ωφελήσουν καθόλου. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας μέσω ολιγόλεπτης γυμναστικής ή διαλογισμού.

 

Από το απόγευμα και μετά, περάστε χρόνο με τα παιδιά. Συζητήστε μαζί τους, ασχοληθείτε με δραστηριότητες και παιχνίδια που ακονίζουν το μυαλό και επιβραβεύστε τα για κάθε νέο επίτευγμά τους. Ιδιαίτερη προσοχή σε πιθανά κρυολογήματα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα έχετε το ανικανοποίητο, όλα σας εκνευρίζουν , τίποτα δεν σας αρέσει και η νωθρότητά σας είναι χαρακτηριστική. Όλα αυτά μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες. Από εκεί μετά, προκύπτει μια έκτακτη ανάγκη σχετικά με τη δουλειά σας και θα πρέπει να βάλετε φτερά στα πόδια για να ανταπεξέλθετε με επιτυχία. Ακατάλληλη μέρα για καινούρια εγχειρήματα.

 

Οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις σας απομακρύνουν από το περιβάλλον σας και προτιμάτε πιο ιδιωτικές στιγμές που δεν θα είστε αναγκασμένοι να εξηγήσετε σε κανέναν τους λόγους που είστε πεσμένοι. Άλλωστε είναι παροδική η κατάσταση σας και σύντομα θα νιώσετε καλύτερα.

 

 

ΛΕΩΝ

Θα σας παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία σήμερα που δεν θα πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη, οπότε ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας για να την εντοπίσετε. Πιθανή καθυστέρηση στις υποχρεώσεις σας λόγω τεχνικού προβλήματος αντιμετωπίστε την με ψυχραιμία και αναθέσετε ορισμένες δουλειές σε τρίτους. Αποφύγετε τον πανικό.

 

Η Σελήνη στον Ζυγό, σας προκαλεί μια νοσταλγική και συνάμα μελαγχολική διάθεση και θέλετε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που αφήνουν το μυαλό σας να ταξιδεύει. Ένα βιβλίο, μία ταινία ή καλλιτεχνικές δημιουργίες θα απορροφήσουν τις σκέψεις σας αποτελεσματικά.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα, μην την αποκλείσετε θεωρώντας την ανάξια λόγου. Ενδεχομένως πάνω στη βιασύνη σας για να προλάβετε τις δουλειές σας να μην δώσετε πολλή σημασία σε κάτι που θα σας προτείνουν και αργότερα θα μετανιώσετε. Θέματα Δημοσίου ευνοούνται καθώς Δίας και Ερμής επηρεάζουν θετικά τον τομέα της επικοινωνίας.

 

Η εμφάνισή σας μπορεί να σας απογοητεύει και να χάνετε τη διάθεση για συναναστροφές με κόσμο. Αν θέλετε να βελτιωθείτε, μπορείτε, αρκεί να είστε αποφασισμένοι να κόψετε το junk food διά παντός και να υιοθετήσετε ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα..

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται καθώς Δίας και Ερμής σχηματίζουν δυναμικές όψεις, όμως ο μυαλό σας τρέχει προς πάσα κατεύθυνση και υπάρχει κίνδυνος απώλειας προσωπικών αντικειμένων, χρημάτων, κλπ. Μην προσπαθείτε να προλάβετε υποθέσεις που δεν είναι της παρούσης να τακτοποιηθούν. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που επείγουν.

 

Αισθάνεστε προδομένοι και η οργή σας είναι μεγάλη εξαιτίας κάποιων αποκαλύψεων. Πιθανή ρήξη με ένα φιλικό σας πρόσωπο για αισθηματικά ζητήματα θα σας προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση και η στεναχώρια σας θα είναι διπλή αν χάσετε εξαιτίας του το πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα έχει κάποια μελανά σημεία τα οποία όμως μπορείτε να τα αποφύγετε, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Προσέξτε με ποιους μοιράζεστε τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να ρίξουν το ηθικό σας για να καρπωθούν αυτοί τις ιδέες σας ή να σας προκαλέσουν αμφιβολίες εξαιτίας της αδυναμίας τους να πάρουν ρίσκα.

 

Η εριστική σας διάθεση ενδεχομένως να οφείλεται στην συσσωρευμένη κούραση και ψάχνετε αφορμές για εκτονώσετε την ένταση της ημέρας, ευτυχώς όμως η στάση του/ης συντρόφου σας δεν πυροδοτεί μια έκρυθμη κατάσταση και θα καλμάρετε κι εσείς στην πορεία.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι υποχρεώσεις σας μπορεί να είναι αυξημένες, έχετε όμως πλέον κίνητρο για να εντείνετε τις προσπάθειες σας. Μια θετική εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα ανεβάζει το ηθικό σας και αντιμετωπίζετε με περισσότερη αισιοδοξία τη ζωή. Σήμερα προτιμήστε να ασχοληθείτε με την οργάνωση των καθηκόντων σας, αποφεύγοντας σημαντικές αγορές.

 

Ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα καθώς η ανανέωση της εμφάνισης παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία και ξεκαθαρίστε τις ντουλάπες σας από ρούχα που δεν πρόκειται να τα φορέσετε χαρίζοντάς τα σε άλλους. Γενικά ασχοληθείτε με ζητήματα που δεν σας προκαλούν προβληματισμό.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα παρ' όλο που υπάρχουν προκλήσεις οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν με αποφασιστικότητα, μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αρκεί να το πάρετε απόφαση. Τα οικονομικά σας βελιτώνονται σημαντικά, όμως, μια μικρή αδιαθεσία σας βγάζει εκτός προγράμματος και επειδή είναι σημαντική η μέρα για εσάς, το άγχος θα επιβαρύνει την υγεία σας.

 

Δίας και Ερμής ευνοούν τις συζητήσεις με το ταίρι σας ή με φιλικά σας πρόσωπα σχετικά με θέματα που σας απασχολούν. Μην εστιάζετε πάντως μόνο στα προβλήματα σας, ώστε να πάρετε αλλά και να δώσετε και λίγη θετική ενέργεια από/στους άλλους.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να δώσετε ένα τέλος σε μια συνεργασία που έχει αποβεί ασύμφορη και το μυαλό σας τρέχει προς διαφορετικές κατευθύνσεις λόγω της επιτακτικής ανάγκης να βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Δίας και Ερμής ευνοούν τις επαφές και την προώθηση των υπηρεσιών σας, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις για εμπορικούς σκοπούς.

 

Η οικογένεια είναι το βασικό σας μέλημα και προσπαθείτε να μην λείψει τίποτα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, υπάρχουν όμως στιγμές που θέλετε να ικανοποιήσετε και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Η Σελήνη στον Ζυγό, σας προκαλεί έντονα τη διάθεση να σπάσετε τα δεσμά και να απελευθερωθείτε.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Πολλές οι υποχρεώσεις σας, έχετε όμως την πνευματική διαύγεια για να τις ρυθμίσετε με επιτυχία. Κάτι που καθυστερούσε τις υποθέσεις σας θα επιλυθεί, αλλά δεν πρέπει να αμελήσετε ένα οικονομικό ζήτημα που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του. Οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας, είναι ευχάριστες και τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ σύντομα.

 

Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς, σας δίνει την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Αν είστε μαζί με το ταίρι σας, η αλλαγή παραστάσεων θα τονώσει τον ψυχισμό αμφότερων, ενώ αν ταξιδέψετε μόνοι, η απουσία σας θα κάνει το ταίρι σας να σας πεθυμήσει.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας