ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου, είστε όμως κουρασμένοι και δεν έχετε υπομονή για να αντιμετωπίσετε πιθανές προκλήσεις. Αποφύγετε σήμερα τη διεκδίκηση χρημάτων και την επίλυση των διαφορών σας καθώς η μέρα δεν ενδείκνυται. Θέματα σπιτιού είναι το βασικό σας μέλημα.

 

Η διάθεση σας, σας υποδεικνύει να διασκεδάσετε, το σώμα σας όμως, χρειάζεται ξεκούραση και θα υπερισχύσει αυτή σας η ανάγκη. Κάντε ό,τι καλύτερο για τον εαυτό σας, ώστε να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και να αποφύγετε τον εκνευρισμό λόγω κούρασης.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα έχει τα σκαμπανεβάσματα της, αλλά δεν θα σας απασχολήσουν σημαντικά θέματα. Κυρίως θα ασχοληθείτε με κάποια προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν και με την τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων. Κάτι που θα ακούσετε – μια πληροφορία ή ένα νέο – θα σας προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα, κυρίως όμως εκνευρισμό.

 

Είστε ενθουσιασμένοι με έναν νέο έρωτα και προσπαθείτε να βελτιώσετε την εμφάνιση σας με κάθε τρόπο. Οι διατροφικές σας συνήθειες αλλάζουν προς το καλύτερο, έχετε εντάξει στην καθημερινότητα σας και την γυμναστική και όλα αυτά συμβάλλουν στην τόνωση της αυτοπεποίθησης σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η μέρα προβλέπεται αρκετά αποδοτική καθώς οι διανοητικές σας ικανότητες είναι σε υψηλά επίπεδα και μπορείτε να διεκπεραιώσετε πολλές υποθέσεις της δουλειάς σας, όμως πρέπει να αποφύγετε περαιτέρω ευθύνες, ώστε να μη σας πιάσει εκνευρισμός λόγω άγχους και κούρασης. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και μπορείτε να βάλετε μπρος ένα καινούριο εγχείρημα.

 

Η Πανσέληνος στον Κριό σας κάνει να εστιάζετε στη προσωπική σας ζωή και διαπιστώνετε πως η καθημερινή ρουτίνα είναι το κυρίως πρόβλημα στη σχέση σας και το γεγονός ότι δεν αλλάζετε παραστάσεις. Σήμερα, απολαύστε τη μαγεία του φεγγαριού σε ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ καλή μέρα για τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σας, όμως πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας οι σπάταλοι Καρκίνοι. Δώστε έμφαση στις επαφές σας και για να είναι ακόμα πιο αποδοτική η μέρα σας, ρίξτε το βάρος στις πιο σημαντικές. Πιθανές προκλήσεις όσον αφορά τις συνεννοήσεις σας, αντιμετωπίστε τις με χιούμορ.

 

Η Πανσέληνος στον Κριό σας κάνει να εστιάζετε στην εικόνα σας, ίσως όμως να έχετε λαθεμένη αντίληψη για το πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Μπορεί δηλαδή, να πιστεύετε πως δεν σας εκτιμούν και να απογοητεύεστε αδίκως, καθώς πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι του μυαλού σας.

 

 

ΛΕΩΝ

Τακτοποιήστε από νωρίς τις υποθέσεις σας, ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και για τον εαυτό σας. Ένα θετικό νέο θα σας δώσει ενέργεια και θα ασχοληθείτε με πολλά πράγματα, κάτι που στο τέλος όμως θα σας εξαντλήσει. Επειδή είστε τελειομανείς, θα απογοητευτείτε αν δεν ολοκληρώσετε αυτά που έχετε στο πρόγραμμα. Ασχοληθείτε με λιγότερα θέματα.

 

Η ερωτική σας ζωή είναι σε αρμονία και δεν έχετε θέματα με το ταίρι σας και καθώς η Πανσέληνος εντείνει την ρομαντική σας διάθεση, είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε μια ρομαντική έξοδο και να απολαύσετε τις στιγμές. Οι ελεύθεροι, θα μελαγχολήσετε, αλλά θα είναι παροδικό.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ημέρα έντονης δράσης η σημερινή, πολλές οι επαφές για εμπορικούς σκοπούς και είστε σε μια συνεχή κίνηση. Μία συμφωνία είναι προ των πυλών και με μερικές κινήσεις ματ, θα φέρετε τους όρους στα μέτρα σας. Θέματα Δημοσίου μπορείτε να τακτοποιήσετε και να διευκολυνθείτε αν μεριμνήσετε εγκαίρως. Ζητήστε τη συμβουλή ενός ειδικού.

 

Κάνετε μερικές φορές κάποιες επιπολαιότητες για τις οποίες μετανιώνετε αργότερα, αλλά έχει γίνει ήδη το κακό. Η διορατικότητα σας, σας έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα, όμως προτιμάτε την εξιδανίκευση των καταστάσεων και στο τέλος πέφτετε από τα σύννεφα με εκκωφαντικό θόρυβο.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί προσπαθείτε να βρείτε τις ισορροπίες, επειδή όμως συγκρούονται τα «πρέπει» με τα «θέλω», είστε ανήσυχοι και γεμάτοι ένταση. Ενδεχομένως να είστε σε δίλημμα σχετικά με τα επαγγελματικά σας, σήμερα όμως, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις. Η Πανσέληνος απέναντί σας, σας κάνει να αμφιβάλλετε για τις μέχρι τώρα επιλογές σας.

 

Μπορεί να μπλέξετε σε έναν αδιέξοδο έρωτα και καθώς είστε πολύ ευάλωτοι αυτή την εποχή, θα το πάρετε κατάκαρδα αν δεν προχωρήσει η σχέση κι ας είναι πολύ μικρής διάρκειας. Μην επενδύετε συναισθηματικά από τόσο νωρίς. Αφήστε να περάσει λίγος χρόνος και βλέπετε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια καινούρια γνωριμία ανοίγει ακόμα μία πόρτα για εσάς, αλλά θα πρέπει να γίνετε πιο διαλλακτικοί και ευέλικτοι, ώστε να μη χαλάσει η συμφωνία. Σήμερα επειδή δεν ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις, καλύτερα να αναβάλετε σημαντικές συναντήσεις. Οργανώστε θέματα που έχουν μείνει πίσω λόγω φόρτου εργασίας και τακτοποιήστε τις οφειλές σας εγκαίρως.

 

Η Πανσέληνος στον Κριό σας προκαλεί ραθυμία και δεν πείθεστε για εξόδους και ψυχαγωγία. Προτιμάτε να χαλαρώσετε στο σπίτι και να ασχοληθείτε με ό,τι τραβά η ψυχή σας και είναι ιδανική στιγμή για να δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλά και επειδή δεν καταφέρνετε ούτε τα μισά να ολοκληρώσετε, είστε μες στον εκνευρισμό και τη γκρίνια. Είναι λάθος να πιστεύετε πως μπορείτε να υπερβείτε τις δυνάμεις σας, οπότε φροντίστε να βάζετε στη λίστα των υποχρεώσεων, τις πιο σημαντικές. Η μέρα ευνοεί την επανεξέταση των στόχων σας, όχι όμως του προϋπολογισμού σας.

 

Προσπαθείτε να κόψετε βλαβερές συνήθειες, σήμερα όμως κρατιέστε με νύχια και με δόντια να μην καπνίσετε καθώς έχετε πολλά θέματα να σας απασχολούν, τα οποία διογκώνονται στο μυαλό σας λόγω Πανσελήνου. Αν δεν ενδώσετε στην επιθυμία σας, η ικανοποίηση που θα πάρετε θα είναι μεγάλη.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προοπτικές μιας καινούριας συνεργασίας αυξάνουν τη δημιουργική σας διάθεση και την ανάγκη σας να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας. Ενημερωθείτε σχετικά με καινούρια τεχνολογικά μέσα και αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό. Θέματα σπουδών μπορεί να σας στρεσάρουν και θα θέλετε να κουβεντιάσετε με ένα οικείο σας πρόσωπο.

 

Έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε τη ζωή σας, το κόλλημα σας όμως με έναν πρώην δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Αρχικά, σταματήστε να βλέπετε από την κλειδαρότρυπα των social media τις κινήσεις του και ενισχύστε τις κοινωνικές σας επαφές, που θα σας φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάντε τα στραβά μάτια αν σας προκαλέσουν σε μια διαμάχη, ώστε να μη χάσετε τη μέρα με ανούσια πράγματα. Στον επαγγελματικό τομέα κάτι καλό βρίσκεται καθ' οδόν και δεν είναι ώρα να χάνετε τον ειρμό της σκέψης σας. Σήμερα δώστε έμφαση σε κάποιες λεπτομέρειες που χρήζουν προσοχής και αναθέστε σε άλλους οτιδήποτε είναι έξω από το πεδίο της δράσης σας.

 

Η Πανσέληνος στον Κριό εντείνει τον ερωτισμό σας και είναι ιδανική ευκαιρία για να ασχοληθείτε με τη σχέση σας ή με το φλερτ η ελεύθεροι. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τη συσσωρευμένη κούραση της ημέρας και κάνετε μία έξοδο, οι πιθανότητες να γνωρίσετε ένα αξιόλογο πρόσωπο, είναι πολλές.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Ερμής και Ήλιος σας χαρίζουν γρήγορη αντίληψη, ενδεχομένως όμως να πέσετε από τα σύννεφα όταν διαπιστώσετε πως είχατε υπερεκτιμήσει πρόσωπα και καταστάσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Τακτοποιήστε λογαριασμούς και οφειλές προς τρίτους, ώστε να έχετε πρόσωπο απέναντι στους συνεργάτες σας. Αποφύγετε κόντρες με εργοδότες και άτομα σε θέση ισχύος.

 

Η Πανσέληνος στον Κριό βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες σας και η ανάγκη σας για επιβεβαίωση μπορεί να σας κάνει πιεστικούς. Ωστόσο, αν δουλέψετε λίγο με τον εαυτό σας, θα δείτε πως δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε. Μην αφήνετε το μυαλό σας να σας κουμαντάρει.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας