ΚΡΙΟΣ

Οι πρώτες μέρες του Οκτωβρίου παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον, καθώς την Πέμπτη έχουμε την πανσέληνο στο ζώδιό σας και είναι η εποχή κατά την οποία ολοκληρώνετε κάτι σημαντικό και ξεκινάτε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα κάτι καινούργιο. Μπορεί να είναι μία συνεργασία ή μία ερωτική σχέση. Την Τρίτη εισέρχεται ο Δίας στον Σκορπιό και καθώς είναι ο πλανήτης της επέκτασης και των ευκαιριών, έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε τους στόχους σας με περισσότερη άνεση, ενώ αναμένεται και αύξηση του εισοδήματός σας. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή και τη σχέση σας, οι αλλαγές για ορισμένους θα είναι αναπόφευκτες και παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι επώδυνες, θα καταφέρετε να αναγεννηθείτε όταν βγείτε από μια αδιέξοδη κατάσταση. Οι ελεύθεροι δεν μπορείτε να φλερτάρετε δίχως να σκέφτεστε έναν πρώην έρωτα, ενώ οι συγκρίσεις που κάνετε καθιστούν κάθε επίδοξο εραστή ανάξιο να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς είστε αρκετά ωφελημένοι από την είσοδο του Δία στον Σκορπιό και έχει να κάνει κυρίως με τη ώθηση που θα πάρετε για να κυνηγήσετε με περισσότερη ζέση τους στόχους σας. Συνεχίζουν φυσικά να σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα, αυτήν τη φορά όμως έχετε απτά στοιχεία και περιμένετε θετικές εξελίξεις στη δουλειά σας. Η εικόνα σας θα σας απασχολήσει πολύ έντονα, οπότε είναι ιδανική εποχή για να αλλάξετε συνήθειες και να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η πανσέληνος της Πέμπτης στον Κριό μπορεί να ανακινήσει ένα αισθηματικό θέμα και εκεί θα χρειαστεί ψυχραιμία, ώστε να μην κάνετε κάτι που μπορεί να καταστρέψει τη σχέση σας. Δεύτερες ευκαιρίες σε σχέσεις εφόσον δεν εξελίσσονται όπως φανταζόσασταν δεν υπάρχει λόγος να δίνονται. Ιδιαίτερη προσοχή οι ελεύθεροι, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσετε από τα σύννεφα με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας φανεί ιδανική ευκαιρία.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Οκτώβριος είναι πιο βατός μήνας και ξεκινά ευχάριστα, καθώς προκύπτουν συνεχώς καινούργια πράγματα, οπότε με σωστό προγραμματισμό μπορείτε να αποφύγετε τα άγχη και να δουλέψετε, ρίχνοντας την προσοχή στα εργασιακά σας θέματα. Η είσοδος του Δία στον Σκορπιό την Τρίτη ενισχύει τη διάθεσή σας για νέα εγχειρήματα και φέρνει την επιτυχία μέσω μιας καινούργιας συνεργασίας. Ιδανική εποχή για να πάρετε αποφάσεις και να ασχοληθείτε με θέματα που απαιτούν λεπτομέρεια και ξεκάθαρη σκέψη. Αισθηματικά είστε αρκετά μπερδεμένοι αυτή την εποχή και δεν μπορείτε να είστε σίγουροι σχετικά με τις επιθυμίες σας. Ωστόσο, οι αποφάσεις αφορούν και το ταίρι σας μην τις καθυστερείτε πολύ. Η πανσέληνος της Πέμπτης στον Κριό βγάζει στην επιφάνεια υπαρξιακά θέματα και θα νιώσετε απογοητευμένοι από τα ερωτικά σας ή από τη σχέση σας, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε αναζήτηση νέου συντρόφου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επόμενες μέρες έχουν πολύ τρέξιμο, άγχος σχετικά με τα οικονομικά αλλά και ευχάριστες εξελίξεις στα εργασιακά. Ο Δίας περνά την Τρίτη στον Σκορπιό και σας κάνει δημοφιλείς, κάτι που επηρεάζει θετικά τον τομέα της καριέρας, ενώ προκύπτουν συνεχώς νέες προτάσεις, που σημαίνει ότι εσείς που ψάχνετε μια θέση εργασίας θα τη βρείτε άμεσα, αρκεί να είστε ευέλικτοι. Στον οικονομικό τομέα, παρ' όλες τις θετικές εξελίξεις, είναι πολλά τα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν και δεν είναι κατάλληλη εποχή για σημαντικές αγορές και ξόδεμα χρημάτων. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται μεν, αλλά και πάλι δεν είστε εντελώς ικανοποιημένοι, με αποτέλεσμα να κρατάτε απόμακρη στάση και να μην μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, έχετε την ευχέρεια για νέες γνωριμίες και τώρα που είστε λίγο πιο άνετοι οικονομικά, μπορείτε να κοινονικοποιηθείτε και να δώσετε έμφαση στα αισθηματικά σας.

 

ΛΕΩΝ

Οι επόμενες μέρες προβλέπονται αρκετά δυνατές όσον αφορά τα επαγγελματικά σας και μπορείτε να πετύχετε πολύ καλά αποτελέσματα όσοι είστε αποφασισμένοι να δουλέψετε εντατικά. Εξασκήστε τα ταλέντα σας τώρα που διανύετε αυτήν τη δημιουργική φάση και προωθήστε τις δεξιότητές σας στις σωστές κατευθύνσεις. Την Τρίτη εισέρχεται ο Δίας στον Σκορπιό και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα έργα και οι όποιες αποφάσεις σας θα συμβάλουν στη συνολική σας μεταμόρφωση. Ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς με τους οποίους μοιράζεστε τα μελλοντικά σας σχέδια. Ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς και αναψυχή σας φέρνουν σε επαφή με νέα πρόσωπα, ενώ παράλληλα διευρύνουν τους ορίζοντές σας, υπάρχει όμως και ο κίνδυνος της εξαπάτησης, γι' αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί. Στον τομέα του γάμου ενδεχομένως να παραμένει στάσιμη η ερωτική σας ζωή, μπορείτε όμως να αναθερμάνετε τη σχέση σας, αρκεί να περνάτε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάτε στα δόντια, με αποτέλεσμα να χάνετε κάποιες πραγματικά καλές ευκαιρίες για τη βελτίωση των οικονομικών σας. Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικής σημασίας για τα επαγγελματικά σας και καλό είναι να είστε πολύ προσεχτικοί στις διαπραγματεύσεις σας. Μην πάτε για τα πολλά και χάνετε και τα λίγα. Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα πόσο θα ωφεληθείτε και αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, εφόσον τις έχετε εξετάσει διεξοδικά. Την Τρίτη εισέρχεται ο Δίας στον Σκορπιό και αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας. Θέματα παιδιών θα σας προβληματίσουν αρκετά και ο μόνος τρόπος για να επιλυθούν είναι η συνεχής επαφή και επικοινωνία. Αποφύγετε τις εντάσεις, διαφορετικά μην περιμένετε να σας εμπιστευτούν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους. Ιδιαίτερη προσοχή την Πέμπτη, καθώς η πανσέληνος στον Κριό μπορεί να σας κάνει εριστικούς και απότομους εξαιτίας προσωπικών ζητημάτων.

 

ΖΥΓΟΣ

Αν καταφέρετε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία, θα καλύψετε τα έξοδά σας και θα αποφύγετε το άγχος και τις πιέσεις των επόμενων ημερών σχετικά με τις οφειλές σας. Είναι μια καλή εποχή για καινούργια ξεκινήματα, καθώς ο Δίας εισέρχεται την Τρίτη στον Σκορπιό και παίζει υποστηρικτικό ρόλο στις προσπάθειές σας, ενώ παράλληλα ενισχύει τη θέλησή σας να αντεπεξέλθετε στις όποιες προκλήσεις. Αρκετά ευοίωνες είναι οι προβλέψεις για όσους αναζητούν μια θέση εργασίας, αρκεί να μη μένουν κολλημένοι σε συγκεκριμένους τομείς. Είστε αφοσιωμένο στα εργασιακά σας θέματα και έχει μείνει πίσω η προσωπική σας ζωή. Την Πέμπτη, η πανσέληνος στον Κριό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που καταπιέζετε αρκετό καιρό και πρέπει να είτε πολύ προσεχτικοί στον τρόπο που θα εκφράσετε τα παράπονά σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πληγώσετε ανεπανόρθωτα το ταίρι σας. Πολύ καλή εποχή για τους ελεύθερους, που έχουν πάρει ζεστά την ερωτική τους ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί ευνοείστε πολύ από την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας και θα δείτε να συμβαίνουν ταυτόχρονα πολλά θετικά όσον αφορά τα οικονομικά σας. Ενδεχομένως να λάβετε χρήματα από συνεργάτες που τα είχατε ξεγραμμένα ή να σας κάνουν μια πρόταση που θα είναι αρκετά προσοδοφόρα, όμως πρέπει να είστε υπομονετικοί. Μην κάνετε τίποτα προτού την εξετάσετε διεξοδικά και μοιράστε αρμοδιότητες σε άτομα που εμπιστεύεστε την αξιοπιστία τους. Τέλος, αφήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας θέματα των οποίων η επίλυση δεν είναι της παρούσης. Ταξίδια και σύντομες αποδράσεις σάς φέρνουν σε επαφή με καινούργια πρόσωπα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσει κάποιο από αυτά το ενδιαφέρον σας. Ενδεχομένως να σας προβληματίσει λίγο το θέμα των αποστάσεων, κι αυτό όμως επιλύεται αν υπάρχει διάθεση. Ιδιαίτερη προσοχή εσείς που είστε ήδη σε μία σχέση, καθώς προβλέπονται περιπέτειες στην ερωτική σας ζωή που θα θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πλησιάζει η εποχή όπου θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας και είστε πολύ αισιόδοξοι οι Τοξότες. Την Τρίτη η είσοδος του κυβερνήτη σας Δία στον Σκορπιό ενισχύει το πάθος σας για αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, ενώ παράλληλα αυξάνει τα έσοδά σας μέσω αγοραπωλησιών. Ιδανική εποχή για αλλαγή κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης, καθώς και για νέα ξεκινήματα. Μπορεί να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση ή να βρείτε μια παράλληλη εργασία που θα αυξήσει τους πόρους σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός σε περιττές σπατάλες. Η οικογένειά σας είναι ό,τι πιο σημαντικό για εσάς και μπορεί πολύ εύκολα από ήρεμη δύναμη που είστε να μεταμορφωθείτε σε μαινόμενο ταύρο σε υαλοπωλείο προκειμένου να την υπερασπιστείτε. Ιδιαίτερη προσοχή την Πέμπτη με την πανσέληνο στον Κριό που μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση στις σχέσεις σας, εξαιτίας μιας παρεξήγησης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πρώτες μέρες του Οκτωβρίου είναι αρκετά βατές, καθώς έχετε καλύψει αρκετά από τα έξοδά σας και μπορείτε να κάνετε τα πλάνα σας με άνεση, δεν είναι όμως καθόλου κακή ιδέα να μοιραστείτε τα βάρη της επιχείρησης ή ενός νέου εγχειρήματος με έναν καινούργιο συνεργάτη. Η είσοδος του Δία την Τρίτη στο Σκορπιό εντείνει την ανάγκη σας για αύξηση των κερδών σας και δεν αποκλείεται να περάσουν από το μυαλό σας ιδέες που δεν θα είναι και τόσο νομότυπες. Μην παίρνετε ρίσκα που μπορούν να σας θέσουν σε κίνδυνο. Ιδανική εποχή για σύσφιξη σχέσεων με νεαρής ηλικίας συγγενικά σας πρόσωπα. Ενδεχομένως να έχουν κάνει μαύρα μάτια να σας δουν λόγω υποχρεώσεων ή οικονομικής στενότητας, τώρα όμως, που είστε σε καλύτερη οικονομική και ψυχολογική κατάσταση, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στις σχέσεις σας. Αποφύγετε άτομα που σας καταπιέζουν και σας κουράζουν με τις ιδιοτροπίες τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε καταφέρει πολλά και δεν πρέπει να σας τρομάζει το ενδεχόμενο αλλαγής κατεύθυνσης στα επαγγελματικά σας, αν δεν θέλετε να παραμείνετε στάσιμοι. Καλή η ασφαλής οδός της τρέχουσας εργασίας σας, υπάρχουν όμως πολλές ευκαιρίες στην αγορά εργασίας και θα μείνετε κατάπληκτοι αν ασχοληθείτε εντατικά με την αναζήτηση νέων κατευθύνσεων. Η είσοδος του Δία την Πέμπτη στον Σκορπιό επηρεάζει θετικά τον επαγγελματικό τομέα και οι προσπάθειές σας διευκολύνονται πολύ. Μη χάνετε χρόνο με περιστασιακά επαγγέλματα. Περιορίστε τις επαφές με άτομα που ρίχνουν το ηθικό σας, ακόμα κι αν πρόκειται για συγγενείς. Το γεγονός ότι κάποιοι σας κατακρίνουν συνεχώς για τις επιλογές σας ρίχνει την αυτοεκτίμησή σας στα τάρταρα και δεν μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι με όλες αυτές τις ενοχές που σας προκαλούν. Εσείς αποφασίζετε για τη ζωή σας και όσοι δεν σας αποδέχονται σας είναι περιττοί. Ιδανική εποχή για νέες γνωριμίες.

 

ΙΧΘΥΣ

Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σας έρχονται σε πρώτο πλάνο και είναι μια καλή εποχή για να πάρετε ρίσκα, καθώς η είσοδος του Δία στον Σκορπιό την Πέμπτη ενδυναμώνει την ανάγκη σας να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Περιορίστε τα έξοδα αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα ή να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση και αναζητήστε εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης. Τέλος, μην αποκλείετε καμία συνεργασία αν δεν εξετάσετε διεξοδικά όλες τις παραμέτρους. Εξασκήστε τα ταλέντα σας τώρα που είστε σε δημιουργική φάση και βελτιώστε τις δεξιότητές σας, ώστε να αποκτήσετε περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Αν ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει και θα θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί του. Όσον αφορά τον τομέα του γάμου, εκεί πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας, ώστε να μη σας καταπιεί η ρουτίνα της καθημερινότητας.