ΚΡΙΟΣ

Θέματα Δημοσίου θα σας απασχολήσουν σήμερα, φόροι, κλπ και είναι μια μέρα δύσκολη όσον αφορά τα οικονομικά σας. Στον επαγγελματικό τομέα οι υποθέσεις σας προχωρούν σταθερά προς το καλύτερο και μπορείτε να κάνετε συναντήσεις με συνεργάτες για να επανεξετάσετε σημαντικά θέματα της δουλειάς σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα.

 

Γεμάτοι ενέργεια είστε με Άρη και Αφροδίτη να σχηματίζουν αρμονικές όψεις και είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με την κοινωνική και την προσωπική σας ζωή. Η ερωτική σας διάθεση σας κάνει αινιγματικούς και μπορείτε πολύ εύκολα να σαγηνεύσετε άτομα με τα οποία θα φλερτάρετε.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα στη δουλειά σας, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και να ξεκουραστείτε. Σήμερα μπορείτε να επιλύσετε ένα οικονομικό θέμα, να ξεκαθαρίσετε τους όρους μιας συμφωνίας και να προωθήσετε μία καινούρια ιδέα. Ωστόσο, αποφύγετε τις βεβιασμένες ενέργειες.

 

Κάτι απρόοπτο θα συμβεί στον αισθηματικό τομέα, Μπορεί να είναι μία συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν, ή μπορεί να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του ένα φιλικό σας πρόσωπο. Όπως και να έχει, φροντίστε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, επιστρατεύοντας την ευγένειά σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι έχετε την τάση να προβληματίζεστε ακόμη κι όταν ξέρετε πως πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να δρομολογηθούν οι επαγγελματικές σας υποθέσεις και αναμασάτε συνεχώς τα ίδια. Σήμερα βάλτε μια τάξη σε μελλοντικές υποχρεώσεις και μη δεσμεύεστε σε κανέναν αν δεν σιγουρευτείτε για τη ροή των εσόδων σας.

 

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και εκφράστε τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αρκεί να έχετε δει και κάποια ενθαρρυντικά σημάδια από την πλευρά του. Εσείς που είστε σε σχέση, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να βολτάρετε με φίλους και η μέρα ενδείκνυται για μπαρότσαρκες.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πάρτε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας, προωθήστε μία ιδέα σας ή εκφράστε τυχόν ενστάσεις αν διαπιστώσετε κάποια λάθη. Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε θέματα καριέρας και προβλέπεται μια πολύ επικοινωνιακή μέρα, όπου θα έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Μέσα από το περιβάλλον της εργασίας μπορεί να προκύψει και ένα καινούριο αίσθημα.
Θέματα εμφάνισης στέκονται συνεχώς εμπόδιο στην κοινωνική σας ζωή και απομακρύνεστε ολοένα και περισσότερο από τους φίλους σας. Βάλτε μια τελεία σε όλα αυτά που ρίχνουν το ηθικό σας και ξεκινήστε από σήμερα ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Προσέξτε τις δατροφικές συνήθειες, γυμναστείτε και φανείτε υπομονετικοί.

 

 

ΛΕΩΝ

Πολύ κεφάτοι είστε σήμερα οι Λέοντες και θέλετε να τακτοποιήσετε ένα σωρό θέματα, κυρίως όμως θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Εν τω μεταξύ η καταναλωτική σας μανία είναι στα ύψη και μπορεί πολύ εύκολα να παρασυρθείτε σε σπατάλες που αργότερα θα μετανιώσετε. Προσέξτε μη σας πείσουν για αγορές που δεν σας ταιριάζουν.

 

Έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση και κερδίζετε πολύ εύκολα τις εντυπώσεις με το ταμπεραμέντο σας, προσέξτε όμως τις υπερβολές. Η παρόρμηση σας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και να σας παρεξηγήσουν άτομα που δεν γνωρίζουν ακόμα τον χαρακτήρα σας. Καινούρια πρόσωπα θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνετε το παρελθόν να επισκιάζει το μέλλον σας και ξεπεράστε τακτικές που έχουν αποδειχθεί ανώφελες. Έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, αρκεί να είστε αφοσιωμένοι στο στόχο σας και να μη μπερδεύετε τα επαγγελματικά με τη φιλία αν πρόκειται να ξεκινήσετε συνεργασία με ένα οικείο σας πρόσωπο.

 

Είστε επιρρεπείς στο ξόδεμα χρημάτων ειδικά όταν πρόκειται να διασκεδάσετε και από τη μια στιγμή στην άλλη, μπορεί να βρεθείτε άφραγκοι. Αφροδίτη και Άρης εντείνουν την ανάγκη σας για απολαύσεις και ξεσάλωμα και προβλέπεται μια πολύ έντονη βραδιά που δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αρκετός χρόνος και χρήμα θα σπαταληθούν στις μετακινήσεις σας και είναι κάτι που θα σας προκαλέσει δυσφορία. Η μέρα είναι απαιτητική όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας, οπότε πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις συνεννοήσεις που θα κάνετε. Στον επαγγελματικό τομέα κάποια καλά νέα είναι καθ' οδόν και πολύ σύντομα θα δείτε σημαντική αύξηση των κερδών σας.

 

Έχετε απογοητευτεί από τη στάση του συντρόφου σας και η ανάγκη σας για συντροφικότητα, σας οδηγεί με γοργούς ρυθμούς σε μια ξένη αγκαλιά. Η μέρα είναι περίεργη για τα ερωτικά σας και μπορεί να εξαπατηθείτε πολύ εύκολα καθώς είστε αρκετά ευάλωτοι αυτή την εποχή.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους,ξεκαθαρίστε από την αρχή τους όρους μιας επαγγελματικής συμφωνίας και μη θεωρείτε τίποτε δεδομένο αν δεν δείτε απτά στοιχεία. Ωστόσο, να ξέρετε πως είναι πολύ εύκολο να χαθούν οι ισορροπίες αν μπλέξετε με άτομα που δεν είναι αποφασισμένα να δουλέψουν εντατικά και οι επιπτώσεις θα είναι δυσάρεστες.

 

Ημέρα κατάλληλη για καλλωπισμό και για αγορές για τον εαυτό σας. Καινούρια ρούχα και αξεσουάρ, ένα νέο look στα μαλλιά σας, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση σας. Μία έξοδος επιβάλλεται καθώς η βραδιά προβλέπεται αρκετά ενδιαφέρουσα και πολλά μπορούν να προκύψουν.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε ετοιμάσει ένα ολόκληρο κατεβατό σχετικά με τις υποχρεώσεις σας και προσπαθείτε να τις διεκπεραιώσετε όλες λες και αύριο δεν είναι μέρα. Σημειώστε τις πιο σημαντικές και βάλτε σαν σφήνα και μερικές δευτερεύουσας σημασίας, εξοικονομήστε όμως χρόνο και για τις προσωπικές σας ανάγκες. Σπίτι και οικογένεια απαιτούν την προσοχή σας.

 

Ένα καινούριο πρόσωπο μπορεί αρχικά να σας εκνευρίσει, αλλά θα είναι παροδική η αρνητική εντύπωση που θα έχετε, ενώ είναι σίγουρο πως θα εκπλαγείτε αργότερα όταν διαπιστώσετε πόσο έξω πέσατε. Μην κρίνετε τους άλλους από την πρώτη ματιά και δώστε το περιθώριο να ανοιχτούν ώστε να τους γνωρίσετε καλύτερα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εφορίες, τράπεζες, χρήματα που θα πηγαινοέρχονται από τα χέρια σας αλλά θα είναι σας να μην τα είχατε ποτέ θα σας προκαλέσουν αγανάκτηση και θα θέλετε οπωσδήποτε να πείτε κάπου τον καημό σας. Η μέρα δεν προβλέπεται πολύ αποδοτική όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, οπότε δώστε έμφαση στην επικοινωνία με άτομα που σας προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα.

 

Συγγενικά πρόσωπα μπλέκονται στην προσωπική σας ζωή και είστε ένα βήμα από το να κλείσετε μια για πάντα την πόρτα σας. Επειδή είναι πολύ σημαντικό να μην εισβάλλουν τρίτοι στη σχέση σας, κάντε όλα τα απαραίτητα για να την διαφυλάξετε και μην υποκύπτετε σε τυχόν ψυχολογικές πιέσεις.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιοι θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους σκοπούς τους και πρέπει να φιλάτε τα νώτα σας καθώς δεν είναι τόσο αγνές οι προθέσεις όλων. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και είναι σημαντικό να ενημερώνεστε συνέχεια, ώστε να εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας και να βελτιώνετε τις δεξιότητες σας. Μην εμπιστεύεστε τους κόλακες και κρατήστε αποστάσεις.

 

Κάνετε πολύ καιρό προσεγμένη διατροφή, σε σημείο να γίνεστε υπερβολικοί ορισμένες φορές σχετικά με το φαγητό σας. Δεν χάλασε κι ο κόσμος αν γευτείτε κάποια λιχουδιά και δεν είναι ανάγκη να αρνείστε ό,τι σας προσφέρουν σε ένα τραπέζι. Μπορεί να δώσετε την εντύπωση πως είστε σνομπ.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Τα σχέδια σας σταθεροποιούνται, η έμπνευσή σας είναι σε υψηλά επίπεδα και οι ιδέες σας πολλές, όμως, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Η ροή των χρημάτων σας μπορεί να σας δίνει την ευχέρεια να υλοποιήσετε κάποιο πλάνο, καλύτερα όμως να μη ρισκάρετε στην παρούσα φάση τους πόρους σας.

 

Πιθανή σύγκρουση με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα την αποφύγετε αν δεν είστε απόλυτοι και απαιτητικοί. Οι ρυθμοί σας ενδεχομένως να μη συμβαδίζουν με των άλλων, είναι όμως λάθος να θεωρείτε πως σας αποφεύγουν. Ωστόσο, μην κρατάτε πράγματα μέσα σας. Καλύτερα να πείτε αυτό που αισθάνεστε.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας