ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα παιδιά και σε θέματα εκπαίδευσής τους και είναι το κυρίαρχο θέμα της ημέρας. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε αποτελεσματικά και με τα επαγγελματικά σας, δίνοντας έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους ευνοεί τις μετακινήσεις, τη γνώση και τις διαπραγματεύσεις.

 

Παιχνίδια και όμορφες στιγμές με την οικογένεια από το απόγευμα και μετά, καθώς και θέματα οργάνωσης του σπιτιού είναι το βασικό σας μέλημα. Είναι εποχή αλλαγών και προσαρμογής σε καινούριες συνθήκες και, όσο να ναι, χρειάζονται όλοι το χρόνο τους για να βρούνε τους ρυθμούς τους.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη αφήνει το ζώδιο σας σήμερα και δεν είναι κατάλληλη στιγμή για καινούριες συνεργασίες ή για υπογραφές συμβολαίων. Από το μεσημέρι κι έπειτα μέχρι τις πρώτες βραδυνές ώρες, ασχοληθείτε με την επικοινωνία μέσω e-mails και τηλεφωνημάτων, οργανώστε το χρόνο σας και επανεξετάστε τον προϋπολογισμό σας. Ταξίδια για εμπορικούς σκοπούς ευνοούνται.

 

Έντονη συναισθηματική φόρτιση και μια γενικότερη κούραση όσον αφορά τη σχέση σας, μπορεί να προκαλέσουν ψυχρότητα και σε ορισμένες φάσεις αδιαφορία για το ταίρι σας. Επειδή η αισθηματική σας κατάσταση θα είναι παροδική, αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και ασχοληθείτε με τη βελτίωση του ψυχισμού σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με καινούριες προτάσεις ξεκινά η νέα εβδομάδα και καθώς προβλέπεται έντονη κινητικότητα σήμερα, θα πρέπει να είστε οργανωμένοι από νωρίς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας ενισχύει τον τομέα των μετακινήσεων και της επικοινωνίας και ευνοεί θέματα σπουδών και εκπαίδευσης. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε δέσμευση επαγγελματικής φύσεως.

 

Πρώτη μέρα στο σχολείο για τους μικρούς μας φίλους και θα μονοπωλήσουν τις συζητήσεις οι εντυπώσεις και τα νέα των παιδιών. Η επικοινωνία μαζί τους είναι σημαντικό κομμάτι και θα πρέπει να σιγουρευτείτε για την ομαλή ένταξή τους στο σχολικό περιβάλλον, ώστε να προλάβετε τυχόν προβλήματα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους δίνει ευκαιρίες όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, ενώ παράλληλα αυξάνει και την ικανότητα σας για μάθηση, οπότε ευνοείται και ο τομέας των σπουδών. Με τα οικονομικά δεν έχετε καλή σχέση και είναι επιτακτική η ανάγκη αλλαγής τακτικής, διαφορετικά θα βρεθείτε σε μεγάλο αδιέξοδο.

 

Ασχολείστε με καταστάσεις που ρίχνουν το ηθικό σας και μετά αναρωτιέστε γιατί είστε κακόκεφοι. Σήμερα μπορεί να νιώσετε απογοήτευση και θυμό για φιλικά σας πρόσωπα και οι αντιδράσεις σας θα είναι απρόβλεπτες. Ωστόσο, αν δεν αφήσετε πίσω σας τις πίκρες, θα σπαταλάτε άσκοπα την ενέργεια σας.

 

 

ΛΕΩΝ

Η μέρα παρουσιάζει κάποια σκαμπανεβάσματα, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία. Οι προκλήσεις που καλείστε να ξεπεράσετε έχουν σχέση κυρίως με τη διαχείριση του χρόνου σας. Ενδεχομένως να ζητηθεί η συμβολή σας επανειλημμένα και να μένει πίσω η δουλειά σας. Μη διστάσετε να αρνηθείτε να διαθέσετε το χρόνο σας.

 

Στον οικογενειακό τομέα υπάρχουν ορισμένα σύννεφα που αφορούν οικονομικά θέματα και ο κίνδυνος για έντονους διαπληκτισμούς είναι μεγάλος. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να επιλύσετε τα θέματα σας μέσα από έναν ήρεμο διάλογο. Επίσης, βάλτε συγκεκριμένα όρια στη διαχείριση των χρημάτων.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήλιος και Άρης σε δυναμικές όψεις σας δίνουν το προβάδισμα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας και μπορείτε να διακριθείτε για τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, αν παίξετε σωστά το επικοινωνιακό παιχνίδι, που κι αυτό το έχετε σίγουρο με τον Ερμή στο ζώδιο σας. Θέματα εκπαίδευσης των παιδιών είναι βασική σας προτεραιότητα.

 

Γίνεστε ιδιότροποι όταν έρχεστε αντιμέτωποι με εμπόδια, κάτι που έχει αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να μην παίρνετε τόσο βαριά τα γεγονότα και ειδικά όταν πρόκειται για ασήμαντα πράγματα. Δουλέψτε λίγο με τον εαυτό σας και δοκιμάστε ορισμένες ασκήσεις γυμναστικής ή αναπνοών. Θα σας ωφελήσουν.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Με οικονομικά ζητήματα και θέματα σπουδών των παιδιών θα ασχοληθείτε σήμερα και η μέρα είναι αρκετά γεμάτη, που σημαίνει πως είναι απαραίτητο να κρατάτε σημειώσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές και τα προσωπικά σας αντικείμενα καθώς είστε αφηρημένοι με όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Ιδανική στιγμή για επαγγελματικά ταξίδια.

 

Η Σελήνη περνά το βράδυ στους Διδύμους και μπορεί να εντείνει την ανάγκη σας για επικοινωνία και επαφές με αγαπημένα πρόσωπα. Και καθώς ευνοεί τα ερωτικά σας, μπορείτε να αναπληρώσετε τυχόν κενά της σχέσης σας, ή να πλησιάσετε το πρόσωπο που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις σωστές επαφές μπορείτε να δείτε τα σχέδια σας να υλοποιούνται πολύ σύντομα και σήμερα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τα επαγγελματικά σας. Κάποια θετικά νέα που θα ακούσετε θα σας δώσουν ώθηση για να ασχοληθείτε με περισσή ζέση με τη δουλειά σας, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις δεσμεύσεις και τις υπογραφές.

 

Ενώ συνήθως μοιράζεστε τις ευθύνες των παιδιών με το ταίρι σας, το τελευταίο διάστημα και λόγω φόρτου εργασίας, ασχολείστε εσείς περισσότερο μαζί τους και είναι ιδανική ευκαιρία να επικοινωνήσετε εις βάθος, ώστε να είστε σίγουροι πως δεν τα προβληματίζει κάτι.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα δεχτείτε μια πρόταση-πρόκληση που θα σας βάλει σε σκέψεις, όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Η επαγγελματική σας ανέλιξη γίνεται με σταθερά βήματα και δεν είναι ώρα να ριψοκινδυνέψετε τη θέση σας. Ο κυβερνήτης σας Δίας σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και έχετε την υποστήριξη σημαντικών ατόμων.

 

Δεν θέλετε να χαλάτε κανένα χατήρι στα παιδιά, ενδεχομένως όμως να χρειαστεί να βάλετε ορισμένα όρια που θα συμβάλλουν στη σωστή διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Θέματα εκπαίδευσης και σπουδών ευνοούνται καθώς η Σελήνη στους Διδύμους παίζει υποστηρικτικό ρόλο ενισχύοντας τις ικανότητες και τη διάθεση για μάθηση.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αποφασιστικότητα και διάθεση για να δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, μπορείτε να πετύχετε ανέλπιστα καλά αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα. Ωστόσο, δεν πρέπει να βιαστείτε για να υπογράψετε μια καινούρια συμφωνία, καθώς αλλάζει ζώδιο η Σελήνη περνώντας στους Διδύμους και δεν ευνοούνται καινούρια ξεκινήματα.

 

Μέσα από μια νέα δραστηριότητα, (κάποιο χόμπι ή σπορ) θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει με το ταμπεραμέντο του και θα θέλετε να είστε συνεχώς μαζί του. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί και να βρείτε το ταίρι σας χωρίς να το επιδιώξετε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας δυσκολεύει το ξεκίνημα της εβδομάδας και μπορεί να σας φανεί βουνό ακόμα και η πιο απλή διαδικασία. Αυτό συμβαίνει επειδή τα σκέφτεστε όλα μαζί, με αποτέλεσμα να μπλοκάρετε. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους ευνοεί τη μάθηση και είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα.

 

Στον αισθηματικό τομέα είναι αρκετά τα θέματα που πρέπει να συζητηθούν καθώς έχετε την τάση να μη μιλάτε εγκαίρως με αποτέλεσμα εκείνα να συσσωρεύονται, σήμερα όμως μπείτε να δώσετε έμφαση στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Η μέρα ευνοεί την επίλυση προβλημάτων.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Θέματα εκπαίδευσης των παιδιών έρχονται σε πρώτο πλάνο και προβλέπεται μια γεμάτη μέρα, με ανάμεικτα συναισθήματα. Μπορεί να νιώσετε και μια μελαγχολία (μαζί με υπέρτατη χαρά) τώρα που ξεκινά η σχολική χρονιά και αποχωρίζεστε για κάποιες ώρες τα παιδιά. Ωστόσο, έχετε την ευχέρεια να εξοικονομήσετε χρόνο για εσάς.

 

Η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει την ανάγκη σας για επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα. Αν δεν σκοπεύετε να κάνετε μια έξοδο, να καλέσετε κόσμο στο σπίτι ή να πάτε μία επίσκεψη, αλλά ωστόσο θέλετε να κάνετε την επαφή σας, μπορείτε κάλλιστα να μιλήσετε στο τηλέφωνο, ή να επικοινωνήσετε μέσω διαδικτύου.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας