ΚΡΙΟΣ

Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Λέοντα σήμερα και καθώς ο Ήλιος σχηματίζει δυναμικές όψεις με τον Ουρανό και τον Άρη, η ανάγκη σας να αποτινάξετε από πάνω σας κάθε τι που σας προκαλεί στασιμότητα, είναι έντονη. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε σχέσεις με άτομα σε θέσεις εξουσίας και να αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων.

 

Ιδανική εποχή για όσους σκοπεύουν να δημιουργήσουν οικογένεια καθώς προβλέπονται ευχάριστες αλλαγές στον τομέα του έρωτα και των παιδιών. Για τους γεννημένους μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να λήξει μία αδιέξοδη σχέση και να ξεκινήσει πολύ σύντομα ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εσάς θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα κυρίως και δεν θα είστε και τόσο ευδιάθετοι. Οι απολαύσεις και οι σπατάλες των προηγούμενων ημερών έχουν δημιουργήσει κενά στον προϋπολογισμό σας και πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα φέρνει αναπάντεχα γεγονότα στη ζωή σας, τα οποία μπορεί να αλλάξουν τα σχέδια σας.

 

Η προσωπική σας ζωή περνά διακυμάνσεις και ίσως τώρα όντας πιο σίγουροι από ποτέ, να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής σας. Παρ' όλα αυτά, είναι σωστό και φρόνιμο να αποφύγετε τη βιασύνη και να αποστασιοποιηθείτε προτού αποφασίσετε.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με όραμα και αποφασιστικότητα για εσάς που είστε γεννημένοι μέσα στο τρίτο δεκαήμερο, προσέξτε όμως, καθώς μπορεί να παρεξηγήσετε τα λόγια τις προθέσεις των άλλων και να μη βγει συνεννόηση. Η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα σας καλεί να επανεξετάσετε τα σχέδια σας και να δώσετε έμφαση σε συνεργασίες με το εξωτερικό.

 

Επανασυνδέσεις με πρώην και πειραματισμοί με σχέσεις που δεν προχώρησαν στο παρελθόν, δεν ευνοούνται καθώς είναι χάσιμο χρόνου μόνο. Αν δεν σας τυφλώσει ο έρωτας και επικρατήσει η λογική, θα αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που δεν ικανοποίησαν – και ούτε πρόκειται να ικανοποιήσουν - τις προσδοκίες σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι μέσω αυτής της Ηλιακής Έκλειψης/Νέας Σελήνης, καλείστε να πάρετε πιο ζεστά επαγγελματικά ζητήματα και να αφήσετε κατά μέρος τις απολαύσεις καθώς ξεκινά μια εποχή γεμάτη υποχρεώσεις αλλά και με πολλές προοπτικές, οπότε όσο προσπαθείτε, τόσο θα ανταμείβονται οι κόποι σας. Ιδανική μέρα για διαπραγματεύσεις και επαφές με εργοδότες.

 

Οικογένεια και φίλοι σας στέκονται, ωστόσο υπάρχουν στιγμές που νιώθετε μοναξιά ακόμα κι όταν σας περιτριγυρίζει κόσμος. Η ανάγκη σας για μια μόνιμη σχέση είναι έντονη και ίσως ένας από τους βασικότερους λόγους που έχετε αυτή την ανικανοποίητη αίσθηση.

 

 

ΛΕΩΝ

Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας αγαπητοί Λέοντες και αν αξιοποιήσετε σωστά την ενέργεια και τη δυναμική της ημέρας, θα βρείτε τη σωστή κατεύθυνση που θα σας οδηγήσει στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Ιδανική εποχή για νέα ξεκινήματα, καθώς διανύετε μία φάση ολοκληρωτικής αλλαγής και αναγέννησης, με πολλές προοπτικές μπροστά σας.

 

Στον οικογενειακό τομέα είναι ασταθής η κατάσταση, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι στο χέρι σας να επηρεάσετε την πορεία των γεγονότων. Δώστε έμφαση στην προσωπική σας ζωή και πάρτε από κοινού με το ταίρι σας σημαντικές αποφάσεις. Πολύ καλή μέρα για γάμο.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα σας βρίσκει ανανεωμένους και αισιόδοξους και όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Οι ιδέες σας είναι πολλές, προσέξτε όμως, καθώς είναι πολύ πιθανό να ωραιοποιήσετε τα γεγονότα και να υπερεκτιμήσετε άτομα που θα αποδειχθούν στο μέλλον αναξιόπιστα. Ιδιαίτερη προσοχή στις συνεννοήσεις που θα κάνετε.

 

Ο έντονος συναισθηματισμός σας, μπορεί να ανατρέψει μια δυσάρεστη κατάσταση και να επανέλθουν οι χαμένες ισορροπίες, αρκεί να είστε συγκαταβατικοί, αντιμετωπίζοντας με περισσότερη ενσυναίσθηση τους άλλους. Η Νέα Σελήνη/ Ηλιακή Έκλειψη ευνοεί τον τομέα των σχέσεων.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για επαφές και συνεννοήσεις με άτομα κύρους, καθώς και για την προώθηση μια καινούριας ιδέας. Οραματιστείτε τα σχέδια σας υλοποιημένα, αποφεύγοντας τις δυσάρεστες σκέψεις και δώστε έμφαση σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Δίας και Κρόνος σε αρμονικές όψεις επηρεάζουν θετικά τον τομέα των συνεργασιών/συνεταιρισμών.

 

Η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις που θα έχουν αντίκτυπο στις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Ήρθε η εποχή για να γίνει ένα καλό ξεσκαρτάρισμα, ώστε να κόψετε τις επαφές με όσους σας γεμίζουν αρνητική ενέργεια.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα απαιτεί την αλλαγή μεθόδων και σε πολλές περιπτώσεις συνεργατών, ώστε να είστε σίγουροι από εδώ και στο εξής με ποιους μπορείτε να συμπορευτείτε για να έχετε ένα καλύτερο μέλλον. Διαπραγματεύσεις με άτομα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην υλοποίηση ενός σχεδίου ευνοούνται, αλλά χρήζουν προσοχής.

 

Απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια και αφορούν την ερωτική σας ζωή, μπορεί να σας προκαλέσουν απογοήτευση, ακόμα και θυμό. Η συζήτηση με ένα άτομο που εμπιστεύεστε μπορεί κάλλιστα να σας βγάλει από το αισθηματικό αδιέξοδο και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες έχει ήδη ξεκινήσει η εποχή όπου η κάθε σας ενέργεια επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στη δουλειά σας, με αποκορύφωμα τη σημερινή. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, το πιο σπουδαίο από όλα όμως, είναι η εκτίμηση που έχετε κερδίσει από το περιβάλλον σας, με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η φήμη σας. Και ακόμα τα καλύτερα έπονται.

 

Ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του /της συντρόφου σας και να δώσετε έμφαση στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε μόνο, γιατί έχετε και μια τάση να χάνεστε είτε στις σκέψεις, είτε στις υποχρεώσεις σας και μπορεί να εκνευρίσετε το έτερον ήμισυ.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον τομέα της καριέρας υπάρχει έντονο παρασκήνιο και μάλλον ενοχλούνται κάποιοι από την πρόοδο σας, οπότε έχετε το νου σας και μην ανοίγεστε στον καθένα. Επικεντρωθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια και συζητήστε με άτομα που πιστεύετε πως μπορούν με κάποιο τρόπο να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σας. Η μέρα απαιτεί προσεχτικές αποφάσεις και ενέργειες.

 

Ιδανική μέρα για συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα και ανταλλαγή εμπειριών και ιδεών. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, ταυτόχρονα όμως, θα σας προκαλέσει και κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το αν αληθεύουν τα λεγόμενα του.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδεχομένως να σας βρίσκει απροετοίμαστους η νέα εβδομάδα εσάς που έχετε γυρίσει από τις διακοπές σας και για να προσαρμοστείτε στους ρυθμούς της καθημερινότητας, θα χρειαστείτε κάποιο χρόνο. Ωστόσο, η μέρα ευνοεί τις αλλαγές και το κυνήγι των ευκαιριών, αρκεί να είστε σε εγρήγορση. Βάλτε σε προτεραιότητα επαφές και συνεννοήσεις με συνεργάτες.

 

Από το απόγευμα και μετά, υπαρξιακές ανησυχίες μπορεί να σας κάνουν απόμακρους και μελαγχολικούς. Βιώστε τα συναισθήματα σας δίχως να τα καταπιέζετε και προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θα σας έδινε την ικανοποίηση και τη χαρά που αναζητάτε, ώστε να το κυνηγήσετε.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Προγραμματίστε τις δραστηριότητες σας, έτσι ώστε να τις τακτοποιείτε σταδιακά και μην προσπαθείτε να επιλύσετε όλα σας τα θέματα με το ξεκίνημα της εβδομάδας, ειδικά αυτά που είναι οικονομικής φύσεως. Η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη σας καλεί να βάλετε βάλετε σε τάξη σημαντικούς τομείς της ζωής σας, αλλά θα πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό.

 

Αν αισθάνεστε πως η σχέση σας δεν σας δίνει την ικανοποίηση και την ένταση που θα θέλατε, ίσως πρέπει να περάσετε κάποιο χρονικό διάστημα αποστασιοποιημένοι από το ταίρι σας, ώστε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας. Η ερωτική σας ζωή είναι σε αναταραχή, με προοπτικές βελτίωσης.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας