ΚΡΙΟΣ

Δυναμικό ξεκίνημα εβδομάδας για τους Κριούς καθώς ο Άρης σχηματίζει αρμονικές όψεις με Δία και Κρόνο ενισχύοντας τον τομέα των συνεργασιών και της καριέρας. Μπορείτε σήμερα να κάνετε μία σημαντική επένδυση, να ξεκινήσετε μια πολύ καλή συνεργασία και να κάνετε τις κατάλληλες επαφές που θα διευκολύνουν τις μελλοντικές σας προσπάθειες.

 

Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και τα ερωτικά σας. Η ανυπομονησία σας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όσον αφορά τα ταξίδια, ενώ η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας μπορεί να σας κάνει πιεστικούς απέναντι στο ταίρι σας, με έντονες τάσεις ζηλοτυπίας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είστε προβληματισμένοι εξαιτίας της αστάθειας στον οικονομικό τομέα και η ανάγκη σας για ενίσχυση του εισοδήματος σας μπορεί να σας ωθήσει σε παρακινδυνευμένες ενέργειες. Προσπαθήστε οι ελεύθεροι επαγγελματίες να είστε νομότυποι και επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Η μέρα δεν ευνοεί τις επενδύσεις και τα μεγάλα ρίσκα.

 

Η αυτοπεποίθηση σας είναι σε υψηλά επίπεδα καθώς η Αφροδίτη ενισχύει τη λάμψη και τη γοητεία σας και είναι ιδανική στιγμή για να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να φλερτάρετε και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή οι δεσμευμένοι. Ιδανική εποχή για απόκτηση παιδιού.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα είναι στραμμένη η προσοχή σας και η επιβράβευση των προσπαθειών σας δεν αργεί να φανεί, ωστόσο πρέπει να είστε υπομονετικοί, αποφεύγοντας τις υποσχέσεις γύρω από οικονομικά θέματα, εφόσον δεν είστε σίγουροι για τη ροή των χρημάτων σας. Επαφές μέσω e-mails ευνοούνται καθώς και η προσωπική επικοινωνία.

 

Σας έχει απογοητεύσει η στάση ενός προσώπου που έκανε τα πάντα για να σας προσεγγίσει και στην πορεία έγινε άλλος άνθρωπος, με αποτέλεσμα να μην επιθυμείτε καμία επαφή μαζί του, όμως είναι αμφίβολο κατά πόσο θα καταφέρετε ξεμπλέξετε εύκολα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών να μην μπείτε απότομα στη ρουτίνα της καθημερινότητας, ώστε να μη σας κάτσει βαριά η επιστροφή στην πόλη. Η μέρα ευνοεί θέματα οργάνωσης, την επανεξέταση των στόχων σας καθώς και την ενημέρωση του κοινού σας σχετικά με νέες υπηρεσίες ή προϊόντα. Μετακινήσεις και ταξίδια χρήζουν προσοχής.

 

Από το απόγευμα και μετά, η μελαγχολική σας διάθεση μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, το πιο σημαντικό όμως, είναι η έλλειψη ενός συντρόφου. Εφήμερες σχέσεις δεν καλύπτουν την ανάγκη σας για συντροφικότητα, αντιθέτως σας προκαλούν απογοήτευση.

 

 

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες με τον Άρη και τον Ήλιο στο ζώδιο σας είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και είναι ιδανική μέρα για ταξίδια και προώθηση των ταλέντων σας. Οι αρμονικές όψεις του Άρη με Δία και Κρόνο, ενισχύουν τον τομέα της καριέρας και της φήμης, οπότε ρίξτε όλη σας την προσοχή στον τρόπο που θα παρουσιάσετε μία ιδέα σας. Ιδανική στιγμή για επενδύσεις και νέα ξεκινήματα.

 

Κοινωνικές επαφές και ψυχαγωγία ευνοούνται και μπορείτε να αξιοποιήσετε τη μέρα για δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Στον ερωτικό τομέα οι ευκαιρίες για βελτίωση είναι πολλές, αρκεί να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον. Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιοποιήστε τη μέρα για να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια ή ένα ταξίδι εσείς που δεν έχετε κάνει ακόμα τις διακοπές σας. Ιδανική στιγμή για επαφές με συνεργάτες και κοινό εξαιτίας των αρμονικών όψεων του κυβερνήτη σας Ερμή, ενώ παράλληλα ενισχύεται ο τομέας της καριέρας και από τις θετικές όψεις της Αφροδίτης. Με τα οικονομικά σας πρέπει να κρατήσετε άμυνες.

 

Ξεκαθαρίστε εγκαίρως τις λεπτομέρειες γύρω από οικονομικά θέματα αν ταξιδέψετε με φίλους, ώστε να μη βρεθείτε αργότερα αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις. Καινούριοι έρωτες σας δίνουν την ένταση που αναζητάτε και μπορεί να προκύψει και μία επανασύνδεση.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Επιτυχίες και κέρδη προβλέπονται σήμερα εξαιτίας των θετικών όψεων του Δία με Κρόνο και Ήλιο, θα πρέπει όμως να είστε προσεχτικοί, ώστε να αποφύγετε τις απώλειες λόγω βιασύνης. Κρατήστε ένα τέμπο ώστε να μην εξουθενωθείτε και προτιμήστε τη συλλογική προσπάθεια, ώστε να μοιραστείτε τα βάρη και τις ευθύνες και να γίνει σωστά η δουλειά σας.

 

Έντονη ερωτική διάθεση και όρεξη για φλερτ, σας δίνουν την ώθηση που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Σήμερα μπορείτε να ξεπεράσετε τις αναστολές σας με ιδιαίτερη ευκολία και να ανταποκριθείτε στο ερωτικό κάλεσμα ενός νέου προσώπου, ή του/ης συντρόφου σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια απρόοπτα στον επαγγελματικό τομέα σας προκαλούν ανασφάλεια και έντονες τάσεις για αλλαγή κατεύθυνσης, όμως καλύτερα να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις ενώ είστε σε σύγχηση. Η μέρα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής όσον αφορά τις ενέργειες σας, παράλληλα όμως, σας δίνονται ευκαιρίες για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

 

Προσπαθήστε να κοντρολάρετε την ένταση της ημέρας, ώστε να μη τη μεταφέρετε στην οικογένεια. Η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλλετε το άγχος και τον εκνευρισμό, ώστε να είστε σε θέση να αφιερώσετε το υπόλοιπο της ημέρας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα σας βρίσκει αισιόδοξους και μπορείτε να επικοινωνήσετε με άνεση σχετικά με επαγγελματικά θέματα, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον. Η μέρα ευνοεί τις επενδύσεις και τα νέα εγχειρήματα καθώς ο κυβερνήτης σας Δίας ενισχύει την τύχη και δίνει ευκαιρίες για επέκταση.

 

Ευχάριστες παρουσίες γύρω σας ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σας καθώς το ενδιαφέρον είναι έντονο και είναι πολύ καλή μέρα για φλερτ. Εσείς που είστε σε σχέση, μπορείτε να πάρετε από κοινού αποφάσεις με το ταίρι σας σχετικά με τη συγκατοίκηση ή το γάμο.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονους ρυθμούς και πάνω στην προσπάθεια σας να προλάβετε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας, μπορεί να ξεχάσετε ή ακόμα και να χάσετε χρήματα ή σημαντικά έγραφα. Αγορές για το σπίτι και τον εαυτό σας είναι αναπόφευκτες, όμως θα πρέπει να μεριμνήσετε έτσι ώστε, να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο.

 

Ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε διατροφή καθώς και να απαλλαγείτε από βλαβερές συνήθειες (κάπνισμα, κλπ), μιας και είστε αρκετά πειθαρχημένοι, οπότε θα μπορέσετε να κρατήσετε το πρόγραμμα. Αποφύγετε τις υπερβολές όσον αφορά τις διατροφικές σας συνήθειες.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σχετικά με μία συνεργασία που δεν προχωρά όπως περιμένατε, αρκεί να έχετε συγκεκριμένα αιτήματα. Η ανασφάλεια που σας προκαλούν τα οικονομικά σας μπορεί να σας κάνει απότομους και εριστικούς με τους συνεργάτες σας, κάτι που θα ρίξει τους ρυθμούς όλων. Ψυχραιμία λοιπόν.

 

Η γνωριμία σας με έναν Ταύρο θα αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή σας και θα βιώσετε όμορφες στιγμές, αρκεί να ξεπεράσετε την ανάγκη σας για ελευθερία. Η κοινωνική σας ζωή είναι σε άνθηση και σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείτε αποβάλλοντας τα άγχη της καθημερινότητας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα, όμως με τις κατάλληλες επαφές και ενέργειες, θα επιλυθούν σύντομα. Στον επαγγελματικό τομέα επικρατεί έντονη αστάθεια και δεν είναι κατάλληλη εποχή για να αλλάξετε κατεύθυνση, εκτός κι αν έχετε εξασφαλίσει εκ των προτέρων μια θέση εργασίας. Ταξίδια μπορεί να συναντήσουν εμπόδια.

 

Στον οικογενειακό τομέα υπάρχουν στιγμές που επικρατεί αρκετή ένταση, όμως είναι στο χέρι σας να αποφεύγετε τα χειρότερα, αρκεί να είστε συζητήσιμοι και πρόθυμοι να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων. Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας