ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο κάτι θα ακούσετε και θα σας ενοχλήσει πολύ το γεγονός πως ασχολούνται μαζί σας πρόσωπα που έχετε να συναντήσετε εδώ και αρκετό διάστημα. Και καθώς δεν είστε από αυτούς/ές που δεν θα αντιδράσουν, προβλέπεται ένα αρκετά έντονο απόγευμα, εκτός κι αν επιτεθείτε με το γάντι.

 

Η εριστική σας διάθεση από την Κυριακή και μετά, ενδεχομένως να οφείλεται στη συσσωρευμένη κούραση και είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις στην οικογένεια. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, φροντίζοντας να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, αφήνοντας στην άκρη τις υποχρεώσεις σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μερικές ανατροπές κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα οφείλονται κυρίως στη δική σας ανυπομονησία και τη βιασύνη με την οποία προσπαθείτε να προλάβετε ένα σωρό ευθύνες που έχετε αναλάβει και είναι πέρα από τις δυνάμεις σας. Αν σκοπεύετε πάντως να ζητήσετε από κάποιον βοήθεια, φροντίστε να μην είστε αγανακτισμένοι και απαιτητικοί. Με ευγένεια και διπλωματικότητα θα πετύχετε αυτό που θέλετε.

 

Βάλτε ένα μέτρο στο ξόδεμα των χρημάτων σας και μην ξεχνιέστε και επαναπαύεστε, καθώς υπάρχουν ανάγκες που βρίσκονται καθ' οδόν και δεν θα σηκώνουν καμία αναβολή. Δεν είπε κανείς να γίνετε τσιγκούνηδες και μίζεροι, αλλά φτάνει τόση γενναιοδωρία πια!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια έντονη εμπειρία μέσα από ένα ταξίδι έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας και ενδεχομένως και τις πεποιθήσεις σας, με αποτέλεσμα να μην ικανοποιείστε πολύ από τις συναναστροφές σας, καθώς υπάρχουν πλέον σημαντικά κενά που είναι αδύνατο να καλυφθούν. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στην αναζήτηση καινούριων προσώπων, με τα οποία θα έχετε κοινά σημεία επαφής.

 

Αφιερώστε την Κυριακή σας στην προσωπική σας φροντίδα και στην τόνωση της φυσικής και ψυχικής σας ευεξίας. Μην παραλείψετε ένα χαλαρωτικό μασάζ που θα είναι βάλσαμο για το σώμα και το μυαλό σας. Η μέρα μπορεί να τελειώσει πολύ ευχάριστα για εσάς και το ταίρι σας, αρκεί να μην σας «φάει» η ενασχόληση με το smart phone.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν, σας προκαλούν μια επιθετικότητα που δεν μπορεί εύκολα να τη διαχειριστεί κανείς, με αποτέλεσμα να απομακρύνετε από κοντά σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην ξεχνάτε πως είστε κι εσείς μέλος της οικογένειας και εκ των πραγμάτων σας αφορούν οι καταστάσεις. Μην βγάζετε την ουρά σας απ' έξω αγανακτώντας κι από πάνω.

 

Η ασυνεννοησία με το ταίρι σας ή με ένα φιλικό σας πρόσωπο οφείλεται κυρίως στη δική σας έλλειψη προσοχής όταν σας μιλάει. Αυτή η συνήθεια που έχετε να συμφωνείτε σε όλα, ενώ στην ουσία δεν έχετε ακούσει τίποτα, είναι λογικό να δημιουργεί παρεξηγήσεις. Ειδικά την Κυριακή, φροντίστε να είστε όλοι αυτιά, αλλιώς προβλέπονται δράματα.

 

 

ΛΕΩΝ

Η συνεχής ενασχόλησή σας με τα προβλήματά σας, αποσπά την προσοχή σας από τις υποχρεώσεις σας και εκτός αυτού, δεν είστε και σε θέση να διακρίνετε κάποιες καλές ευκαιρίες που κάνουν την εμφάνισή τους. Ενδεχομένως να έχετε την αίσθηση πως ό,τι και να κάνετε είναι χαμένος κόπος, αλλά δεν έχει βάση αυτό που σκέφτεστε. Χαμένος χρόνος είναι αυτός που περνάτε αναλογιζόμενοι τις αντιξοότητες που συναντάτε. Οραματιστείτε με θετικότητα το μέλλον και εντείνετε τις προσπάθειές σας.

 

Θα διαπιστώσετε αυτό το Σ/Κ για μια ακόμη φορά πως σας θυμούνται συγκεκριμένα πρόσωπα όταν θέλουν να επωφεληθούν από εσάς, αλλά καθώς πλέον δεν τρέφετε αυταπάτες, αντιμετωπίζετε με περισσή ψυχραιμία τα γεγονότα και τίποτα δεν σας εκπλήσσει. Έχετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας και δεν θα πρέπει να το ξεχνάτε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαφές και οι συναντήσεις που θα έχετε αυτό το διήμερο, θα έχουν περισσότερο χαρακτήρα ψυχαγωγίας παρά υποχρέωσης και είναι κάτι που θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση των σχέσεων είτε με συνεργάτες, είτε με φιλικά σας πρόσωπα. Το Σάββατο δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα εμπόδια, εκτός ίσως από κάποια καθυστέρηση σε σχέση με τις μετακινήσεις σας. Μην αφήσετε τον στιγμιαίο εκνευρισμό σας να σας χαλάσει τη διάθεση.

 

Η μελαγχολική σας διάθεση από το απόγευμα της Κυριακής και μετά, σας προκαλεί έντονες τάσεις απομόνωσης, μια συνάντηση όμως με ένα φιλικό σας πρόσωπο, θα αλλάξει τη διάθεσή σας άμεσα. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και την ψυχαγωγία.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Πιθανές ανατροπές κατά τη διάρκεια του Σ/Κ θα σας αναγκάσουν να αναβάλετε ορισμένα σχέδιά σας, όπως για παράδειγμα μπορεί να σκοπεύατε να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους, αλλά μια συγκυρία να μην σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πιθανή συνάντηση με έναν παλιό συνεργάτη θα σας ανοίξει το δρόμο προς μια νέα κατεύθυνση που θα σας ενθουσιάσει.

 

Η ανάγκη σας για διασκέδαση και ψυχαγωγία είναι μεγάλη και τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας μέσα από εξόδους με αγαπημένα πρόσωπα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και βγείτε έξω για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, προτού σας πάρει από κάτω η συνεχής κλεισούρα. Ιδιαίτερη προσοχή με τις σπατάλες, καθώς το συνηθίζετε να ξεφεύγετε όταν έχετε κέφια.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε κανέναν να σας ρίξει το ηθικό και είναι ένας σημαντικός λόγος που δεν μοιράζεστε με κανέναν τις σκέψεις σας, έτσι όμως, αποκλείετε το ενδεχόμενο να ακούσετε μια συμβουλή που θα σας γλυτώσει αργότερα από ανώφελη σπατάλη χρόνου και χρήματος. Η ενασχόλησή σας με πολλά πράγματα ταυτόχρονα σας δίνει ικανοποίηση, αλλά σας εξαντλεί ταυτόχρονα, οπότε ρίξτε λίγο τους ρυθμούς σας.

 

Στον αισθηματικό τομέα η κατάσταση είναι από χλιαρή έως εντελώς αδιάφορη και αν συνεχίσετε με αυτούς τους ρυθμούς, να είστε προετοιμασμένοι να αποχαιρετήσετε το ταίρι σας. Οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ, ας μην τελειώσει όμως η σχέση σας εξαιτίας τους.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα οργάνωσης σπιτιού είναι μέσα στις προτεραιότητές σας, αλλά μια απρόσμενη επίσκεψη από φίλους σας βγάζει λίγο εκτός προγράμματος, κάτι που σας γεμίζει με χαρά καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε κάποιες ευχάριστες στιγμές μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

 

Βάλτε σε προτεραιότητα τις ανάγκες σας και ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα που σας αρέσουν και που τα έχετε παρατήσει εδώ και αρκετούς μήνες εξαιτίας των πολλών σας υποχρεώσεων. Μην παρατάτε τον εαυτό σας γιατί θα σας παρατήσει κι αυτός και θα δυσκολευτείτε να τον ξαναβρείτε.

  

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προτάσεις για εξόδους που θα έχετε μπορεί να είναι πολλές, αλλά εσείς θα προτιμήσετε πιο ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Εσείς που δεν έχετε ταίρι, δεν έχετε παρά να βγείτε και να το αναζητήσετε. Κάπου εκεί έξω βρίσκεται και ενδεχομένως να συναντιούνται οι δρόμοι σας συχνά.

 

Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από πρόσωπο που είχατε αρκετό καιρό να βρεθείτε, σας βάζει σε σκέψεις, καθώς έχετε την αίσθηση πως κάτι θα σας ζητήσει και θα θέλετε να αποφύγετε οπωσδήποτε την επαφή μαζί του. Το ενδεχόμενο να σας έχει επιθυμήσει απλώς, το σκεφτήκατε;

  

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε κεφάτοι, αισιόδοξοι και δεν σταματάτε να σκέφτεστε και να συζητάτε για τα μελλοντικά σας σχέδια, προσέξτε όμως και μην τα μοιράζεστε με άτομα που δεν πρόκειται να δούνε με θετικότητα τη χαρά σας. Η σωστή επιλογή ατόμων θα σας γλυτώσει από την αρνητική ενέργεια που είναι το τελευταίο που σας έλειπε στην προκειμένη φάση. Κρατήστε σιγή ιχθύος και ανοιχτείτε μόνο σε εκείνους που αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.

 

Η ενέργειά σας είναι σε υψηλά επίπεδα και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας, μέσα από κάποιες ασκήσεις ή κάποιο σπορ. Η εκγύμναση του σώματός σας, είναι απαραίτητη για την πρόληψη προβλημάτων υγείας και για τη σωστή λειτουργία του μυαλού.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Έχετε στριμωχτεί για τα καλά σε σχέση με τα οικονομικά σας και είναι επιτακτική ανάγκη να αυξήσετε το εισόδημά σας, οπότε προβλέπεται ένα αρκετά κουραστικό Σ/Κ, καθώς θα προσπαθείτε να οργανώσετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να γίνει το κεφάλι σας καζάνι από την πολλή σκέψη. Θέματα υγείας που σας απασχολούν, σας προκαλούν μεγάλο άγχος ως προς την αντιμετώπισή τους και είναι κι ο βασικός λόγος που αναζητάτε νέους πόρους.

 

Αποφύγετε τις κόντρες με φιλικά σας πρόσωπα σχετικά με πεποιθήσεις που δεν αλλάζουν όσο και να χτυπιέστε. Υπάρχουν δύο τινά: ή κόβετε κάθε επαφή μαζί τους εφόσον αισθάνεστε πως δεν έχετε καθόλου κοινά σημεία, ή αποδέχεστε την κατάσταση ως έχει και δεν θίγετε ποτέ ξανά τέτοιου είδους θέματα.

 

Το τραγούδι του Σ/Κ