ΚΡΙΟΣ

Με αρκετή αισιοδοξία σας βρίσκει η μέρα και η προσοχή σας είναι στραμμένη στη διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων που πρέπει να τακτοποιηθούν εγκαίρως. Η αποφασιστικότητά σας να μην πέσει το ηθικό σας από εξωγενείς παράγοντες σας βοηθά να βρίσκετε λύσεις σε κάποια θέματα που προκύπτουν και να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις δίχως δεύτερη σκέψη. 


Δεν μπορείτε να ξεπεράσετε έναν πρόσφατο χωρισμό κι έχετε πάθει εμμονή με τον πρώην σας, σε σημείο να μένετε στάσιμοι επειδή θεωρείτε πως μπορείτε να τον ξανακερδίσετε. Μήπως αναλώνεστε αδίκως με κάποιον που δεν αξίζει πλέον την προσοχή σας; Σκεφτείτε σοβαρά προτού εκτεθείτε μέσα από μια αποτυχημένη προσπάθεια να τον πλησιάσετε.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη από ένα αγαπημένο πρόσωπο (μπορεί να είναι το ταίρι σας ή κάποιο μέλος της οικογένειας) θα ανεβάσει τη διάθεσή σας στα ύψη και θα εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο αυτούς που έχετε κοντά σας. Είναι μια ευχάριστη στιγμή και θα πρέπει να μην περάσει απαρατήρητη. Ανταποδώστε τη χαρά με τον τρόπο σας.

 

Κάποιος θα σας ενοχλήσει σήμερα, όμως αφήστε στην άκρη πιθανό εκνευρισμό που θα σας προκαλέσει η συμπεριφορά του και δείξτε περισσότερη κατανόηση στο πρόβλημα. Με τον ήπιο τρόπο σας, θα καταφέρετε να εξομαλύνετε την κατάσταση.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τόση αρνητική ενέργεια που υπάρχει γύρω σας, δυσκολεύεστε να ενταχθείτε στον κοινωνικό περίγυρο και σε συνδυασμό με κάποιες ιδέες σας που δεν έχουν άμεση ανταπόκριση, δεν αισθάνεστε και πολύ παραγωγικοί και χρήσιμοι στη δουλειά σας. Κάντε υπομονή και μην το βάζετε κάτω με την πρώτη δυσκολία μιας και οι καιροί είναι περίεργοι για όλους.

 

Προσπαθείτε συνεχώς να κρύβετε από τους άλλους την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας υιοθετώντας ένα σκληρό προφίλ το οποίο έχετε για ασπίδα προστασίας, αλλά υπάρχουν στιγμές που θα θέλατε να βγάλετε το προσωπείο του άκαμπτου από πάνω σας και να συμπεριφερθείτε όπως ακριβώς αισθάνεστε.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και δυσκολεύεστε αρκετά να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας καθώς σας τρώει το άγχος για τις εξελίξεις. Προσπαθήστε να παραμείνετε εσείς τουλάχιστον ψύχραιμοι, ώστε να μπορέσετε να προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου χρειαστεί.

 

Ταυτόχρονα με την αναγκαστική κλεισούρα λόγω οικονομικής στενότητας, η ψυχολογία σας είναι πεσμένη και δεν έχετε καμία διάθεση να δείτε άνθρωπο. Προσπαθήστε να αποβάλλετε αυτή σας την τάση και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Κάποιες ασκήσεις γυμναστικής θα τονώσουν την ψυχική σας ευεξία και θα επαναφέρουν τη χαμένη σας ενέργεια.

 

ΛΕΩΝ

Εκεί που πάτε να ησυχάσετε με τα οικονομικά σας, γίνεται μια ανατροπή και πάλι πηγαίνουν πίσω τα σχέδιά σας, με αποτέλεσμα να αυξάνουν τα έξοδα με γεωμετρική πρόοδο κι εσείς να βρίσκεστε και πάλι εκτεθειμένοι. Ψυχραιμία κατ΄αρχήν μιας και με τον πανικό δεν κερδίζετε τίποτα και ίσως πρέπει να το πάρετε απόφαση πως κάποια χασούρα θα είναι αναπόφευκτη.

 

Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας που έχουν σχέση με το γαστρεντερικό σας σύστημα καθώς το άγχος που κουβαλάτε έχει επιπτώσεις στον οργανισμό σας. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να το καταπολεμήσετε μέσα από τακτική άσκηση και διαλογισμό και μην τα παίρνετε όλα τόσο βαριά. Δεν είστε οι μόνοι που έρχεστε αντιμέτωποι καθημερινά με χίλια δυο απρόοπτα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σχεδόν σίγουροι πως θέλετε και πρέπει να μετοικήσετε στο εξωτερικό, αλλά υπάρχουν συναισθηματικοί λόγοι που δεν σας επιτρέπουν να πάρετε έτσι εύκολα μια τόσο σημαντική απόφαση, οπότε σας έχει φάει ο προβληματισμός και η σκέψη. Αν είναι η μοναδική λύση που έχετε για να εξασφαλίσετε την ευημερία σας κάντε το, αλλά εξετάστε πολύ προσεχτικά τις προοπτικές που υπάρχουν εκεί που θα πάτε.

 

Οι απόψεις σας και ο τρόπος που τις υποστηρίζετε θα διχάσουν σήμερα τα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον και θα δημιουργηθεί μεγάλη αναμπουμπούλα, αλλά στο τέλος θα ξαναβρείτε τις ισορροπίες, ειδικά αν έχετε μια πολύχρονη σχέση με τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε σταθερά ανοδική πορεία, αλλά ορισμένες ασάφειες σε σχέση με οικονομικά ζητήματα, σας προκαλούν την τάση να αφήσετε για λίγο στο πίσω μέρος του μυαλού σας τα μελλοντικά σας σχέδια, ώστε να οργανωθείτε εγκαίρως και να έχετε εναλλακτική λύση για την περίπτωση που υπάρξει κάτι έκτακτο. Αγορές για το σπίτι θα πρέπει να γίνουν με την απαραίτητη σύνεση.

 

Τα συγκεχυμένα μηνύματα που σας δίνει ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπλοκάρουν τον αυθορμητισμό σας και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να είστε σίγουροι για τις ενέργειές σας, ώστε να μην προκαλέσετε εντάσεις καθώς η κατάσταση είναι ήδη τεταμένη. Αν δείτε τα σκούρα, απλώς κάντε το κορόιδο..

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και επικρατεί αρκετή ασάφεια γύρω σας, κατά έναν παράξενο τρόπο εσείς παραμένετε ψύχραιμοι και προσπαθείτε μάλιστα να μεταδώσετε την ψυχραιμία σας και στους υπόλοιπους συνεργάτες σας. Στον επαγγελματικό τομέα αρχίζουν να δρομολογούνται κάποια θέματα, αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για κάποιες καθυστερήσεις που μάλλον θα είναι αναπόφευκτες.

 

Η σχέση με το σύντροφό σας περνάει μέσα από χίλια κύματα κι αυτό οφείλεται κυρίως στην έλλειψη εμπιστοσύνης που του δείχνετε. Ενδεχομένως κάποια βιώματα από το παρελθόν να σας έχουν κάνει καχύποπτους, αλλά θα πρέπει να επανεξετάσετε τα δεδομένα, ώστε να μην παίρνει η μπάλα κι αυτόν που κάνει ό, τι περνά από το χέρι του για να είστε ικανοποιημένοι.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι δουλειές σας σήμερα γίνονται με ρυθμούς χελώνας και χρειάζεται ιδιαίτερη ψυχραιμία και υπομονή για να μην αρπαχτείτε με τον πρώτο που θα σας φέρει αντιρρήσεις. Τα τεντωμένα νεύρα σας οφείλονται στις δυσκολίες που συναντάτε σε σχέση με τα οικονομικά σας και την αδυναμία σας να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και στις ανάγκες του σπιτιού σας.

 

Οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας συμπαραστέκονται στα δύσκολα, οπότε έχετε μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς που τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και σας οδηγεί στη λήψη ριζικών αποφάσεων για τα αισθηματικά σας. Ίσως το πάρετε επιτέλους απόφαση να πλησιάσετε το άτομο που σας έχει γοητεύσει και να έχετε θετικά αποτελέσματα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανησυχία σας για το μέλλον σας έχει καθηλώσει σε μια καρέκλα και το μόνο που κάνετε είναι να σκέφτεστε τα χειρότερα σενάρια που μπορεί να διαδραματιστούν, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, οπότε βγείτε απ' αυτό το bad trip και συνεχίστε κανονικά τη ζωή σας.

 

Θέλετε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας να πείσετε τον πρώην σας να τα ξαναβρείτε, αλλά βαθειά μέσα σας πιστεύετε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και είστε σε κακό χάλι. Εφόσον αυτό πιστεύετε μην μπαίνετε σε ανώφελες διαδικασίες και δώστε στον εαυτό σας το χρόνο που χρειάζεται για να αποδεσμευτεί συναισθηματικά από μια τελειωμένη στην ουσία υπόθεση.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, ενημερωθείτε εγκαίρως για οικονομικά θέματα (όπως συνάλλαγμα, κλπ), ώστε να ξέρετε πως θα κάνετε τις συναλλαγές σας και να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα σας προκαλούν καθυστερήσεις και θα πρέπει να κάνετε υπομονή εφόσον δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξει η κατάσταση.

 

Στον ερωτικό τομέα, είναι αρκετά ευοίωνα τα πράγματα για τη σχέση σας και σας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας δίχως αναστολές, κάτι που ενδυναμώνει το δεσμό σας και σας δημιουργεί μια αίσθησης ασφάλειας. Αν είστε ελεύθεροι, έχετε τη δυνατότητα για νέες γνωριμίες, αρκεί να το επιδιώξετε..

 

 

ΙΧΘΥΣ

Είστε αποφασισμένοι να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε μια επαγγελματική συνάντηση και προετοιμάζεστε ψυχικά να δώσετε σκληρή μάχη για να πετύχετε όσο το δυνατόν καλύτερη συμφωνία. Η ανάγκη σας να βελτιώσετε τα οικονομικά σας δεν αφήνει και πολλά περιθώρια να κάνετε πίσω στα σχέδια σας, αλλά πρέπει να είστε προσεχτικοί και να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.

 

Η Αφροδίτη σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, οπότε η προσοχή σας είναι στραμμένη στη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Περισσότερο εγκεφαλική είναι η επαφή που αναζητάτε παρά σωματική, αλλά υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε από τις γνωριμίες που θα κάνετε. Μη σας παίρνει από κάτω με την πρώτη αποτυχημένη συνάντηση που θα έχετε, είναι θέμα χρόνου να πετύχετε το άτομο που θα σας εξιτάρει.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας