ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα μέσα στο διήμερο, ώστε να αξιοποιήσετε αυτήν την ευνοϊκή για εσάς εποχή, μακριά από άγχη της καθημερινότητας. Ταξίδια, εκδρομές, σύντομες αποδράσεις και βόλτες, συνθέτουν ένα σκηνικό ξεγνοιασιάς που θα συμβάλλει στο να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με ευχάριστο τρόπο.

 

Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, είναι περίπλοκα τα πράγματα καθώς η ανάγκη σας για έντονες καταστάσεις σας οδηγεί σε περιπετειώδη μονοπάτια. Ωστόσο, εσείς περνάτε καλά και δεν έχετε ιδιαίτερες ανησυχίες για το τι μέλλει γενέσθαι. Σχέση/γάμος, χρήζει αναθέρμανσης.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά μπορεί να συμβούν μέσα στο διήμερο καθώς η Αφροδίτη ετοιμάζει εκπλήξεις που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής σας. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και τον αισθηματικό τομέα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και αν παίξετε σωστά το επικοινωνιακό παιχνίδι, θα βγείτε κερδισμένοι. Ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα.

 

Θα συναντήσετε άτομα που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε μία ερωτική απογοήτευση πολύ πιο σύντομα από όσο φαντάζεστε. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή καθώς τα ένστικτα και οι διαθέσεις είναι πιο απελευθερωμένα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάντε κάτι έξω από τα καθιερωμένα, ακόμα κι αν παραμείνετε την πόλη. Σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει όλες τις εναλλακτικές που υπάρχουν όσον αφορά την ψυχαγωγία και δεν έχετε καμία δικαιολογία να γκρινιάζετε πως βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια. Τα οικονομικά σας μπορούν να υποστηρίξουν τις επιθυμίες σας, ενώ η εποχή είναι ιδανική για αναψυχή.

 

Μήπως ξεχνάτε όσους σας στηρίζουν μόλις επιλυθούν τα προβλήματα σας και κάνουν έπειτα μαύρα μάτια να σας δουν; Κοιτάξτε το λίγο αυτό το θέμα γιατί προκαλεί απογοήτευση και εκνευρισμό. Μη σας φανεί περίεργο αν βρεθείτε αντιμέτωποι με τη απότομη στάση ενός αγαπημένου προσώπου.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκοτσέζικο ντους θα είναι η διάθεση σας μέσα στο διήμερο. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθετε σπαρίλα και απογοήτευση, δεν θα λείψουν όμως κι εκείνες που θα είστε μες στον ενθουσιασμό και την υπέρμετρη χαρά. Όπως και να έχει, προσπαθήστε να κοντρολάρετε όλες αυτές τις μεταπτώσεις, ώστε να μην προκαλέσετε τεταμένο κλίμα γύρω σας.

 

Η προσκόλληση σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σας προκαλεί τεράστια στασιμότητα στην προσωπική σας ζωή και είναι καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε διαφορετικά. Κάτι που δεν έγινε στην ώρα του, μην περιμένετε να συμβεί χρόνια αργότερα. Να είστε ρομαντικοί, μέχρι ενός σημείου.

 

 

ΛΕΩΝ

Θέματα υγείας έχετε τα λίγο στου νου σας καθώς υπάρχει μια προδιάθεση να νιώσετε αδύναμοι, κάτι που μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια σας. Ό,τι κι αν κάνετε, φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα όρια των αντοχών σας ακόμα κι αν πρόκειται απλώς να ψυχαγωγηθείτε. Ιδανική εποχή για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας, δίνοντας έμφαση στις προσωπικές σας επιθυμίες.

 

Προσέξτε ποιοι σας πλησιάζουν και μην πέφτετε στην παγίδα των μεγάλων υποσχέσεων. Στην παρούσα φάση δεν σας ενδιαφέρουν οι δεσμεύσεις και καλό είναι να μη δίνετε και πολλή σημασία σε άτομα που αντιδρούν υπερβολικά. Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλη την εβδομάδα τρέχετε πίσω από τις υποχρεώσεις και τα άγχη και όταν έρχεται το Σαββατοκύριακο, αντί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας, τότε τα θυμάστε όλα και θέλετε να τα επιλύσετε. Έτσι, όχι μόνο δεν ξεκουράζεστε, αλλά προκαλείτε τεταμένη ατμόσφαιρα και επιβαρύνετε και τον οργανισμό σας. Αξιοποιήστε έξυπνα τον ελεύθερο σας χρόνο.

 

Η επανασύνδεση με έναν πρώην έρωτα σας δημιουργεί μία αίσθηση ασφάλειας, είναι όμως αυτό που πραγματικά ψάχνετε; Κι εσείς δεν είστε σίγουροι, πάντως στην παρούσα φάση περνάτε καλά και ας μην είστε εντελώς ικανοποιημένοι. Οι ελεύθεροι, έχετε την τύχη με το μέρος σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να αντιμετωπίζετε τους άλλους ανάλογα με τον τρόπο που σας φέρονται, δίχως να παίρνετε τοις μετρητοίς του καθενός την ιδιοτροπία όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να σας εκνευρίσει κάποιος με την αγένεια του και δεν θα πρέπει να τον ανεχτείτε. Έχετε τον τρόπο να βάλετε πάγο σε συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν. Κάντε το.

 

Πολύ ευοίωνες οι προβλέψεις για τα ερωτικά σας και είναι ιδανική εποχή για να ερωτευτείτε, ή για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας οι δεσμευμένοι. Πολλοί μπορεί να αποφασίσετε ακόμα και τη δημιουργία οικογένειας αν είστε κατασταλαγμένοι και σίγουροι για τη σχέση σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε ένα σημαντικό έργο και να δώσετε χώρο για καινούρια πράγματα, όμως θα πρέπει να θυσιάσετε αρκετό από τον προσωπικό σας χρόνο. Ωστόσο, τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν και θα μπορέσετε αργότερα να αναπληρώσετε τα όποια κενά. Προσέξτε εσείς που ταξιδεύετε και μη δίνετε στόχο σχετικά με την απουσία σας από το σπίτι.

 

Θέματα παιδιών είναι βασικό σας μέλημα, αν είστε όμως όλη την ώρα πάνω από το κεφάλι τους και εσείς θα κουραστείτε και αυτά θα νιώσουν καταπιεσμένα. Αφήστε τους περισσότερο προσωπικό χώρο και χρόνο, ώστε να ανακαλύψουν καινούρια πράγματα και να γίνουν πιο ανεξάρτητα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείτε να φέρετε εις πέρας, ώστε να αποφύγετε λάθη και απώλειες. Μέσα στο διήμερο σας δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσετε σημαντικές υποθέσεις σας, αλλά και να ξεκουραστείτε. Μοιράστε το χρόνο σας έτσι ώστε, να μη μείνει πίσω η προσωπική σας ζωή που χρήζει βελτίωσης αυτή την εποχή.

 

Μπορεί να σας πιάσει μία απροσδιόριστη αγωνία εξαιτίας ενός ονείρου και να είστε συνεχώς προβληματισμένοι περιμένοντας τη συμφορά. Μην αγχώνεστε για κάτι που είναι απίθανο να συμβεί και δώστε περισσότερη έμφαση στις στιγμές που βιώνετε. Κοινώς, μη χαλάτε εσείς οι ίδιοι τη ζαχαρένια σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όμορφες εμπειρίες μέσα από την αλλαγή παραστάσεων σας δίνουν την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε και ένα ερωτικό ζήτημα που σας απασχολεί, ώστε να πάρετε αποφάσεις σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Αν είστε σε δίλημμα εξαιτίας μιας παράλληλης σχέσης, είναι ιδανική ευκαιρία να αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα και να τα δείτε πιο αντικειμενικά.

 

Στον οικογενειακό τομέα μπορεί να προκληθούν εντάσεις αν δεν σας βρίσκουν σύμφωνους ορισμένες αποφάσεις που επηρεάζουν κι εσάς. Προτού φέρετε τον πανικό, προσπαθήστε να συζητήσετε ήρεμα. Με φωνές δεν θα καταφέρετε πολλά, ενώ μπορεί να βρεθεί μια μέση λύση για όλους.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάγκη σας για ψυχαγωγία και ψυχική ανάπαυλα είναι έντονη και μπορεί να σας πιάσει ανυπομονησία αν πρόκειται να ταξιδέψετε. Η εποχή είναι ιδανική για να δώσετε έμφαση στην προσωπική σας ζωή και τις επιθυμίες σας, για να βελτιώσετε τη σχέση σας καθώς και για να αφήσετε το μυαλό σας απροβλημάτιστο. Πάρτε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας αν απουσιάσετε για μέρες.

 

Στον έρωτα είστε απόλυτοι και όπως τα δίνετε εσείς όλα, περιμένετε κάτι αντίστοιχο κι από τον ερωτικό σας παρτενέρ, όμως μην είστε βιαστικοί. Μπορεί να προκαλέσετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένετε αν τρομάξει το ταίρι σας από την επιμονή και τις πιέσεις σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Προσέξτε οι ελεύθεροι επαγγελματίες ώστε να είστε νομότυποι, καθώς υπάρχει κίνδυνος να βρεθείτε σε δυσμενή θέση αν σας παρασύρει η επιθυμία σας για περισσότερα κέρδη. Επίσης, αποφύγετε να ρισκάρετε μεγάλα ποσά σε τυχερά παιχνίδια, ώστε να μην έχετε απώλειες. Αν είναι να σας χτυπήσει η τύχη την πόρτα, θα το κάνει όπως και να έχει.

 

Κοινωνικές υποχρεώσεις σας φέρνουν σε επαφή με άτομα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στο διήμερο. Εσείς που είστε σε σχέση, μπορείτε να την επισημοποιήσετε καθώς η εποχή είναι ιδανική και έχετε την ευχέρεια να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας