ΚΡΙΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα όσο κι αν σας φαίνεται δύσκολο και ενδεχομένως επίπονο. Με πυγμή και αποφασιστικότητα μπορείτε να αποτινάξετε από πάνω σας όσα σας ενοχλούν και να διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε. Ένα περιουσιακό θέμα χρήζει λεπτού χειρισμού, ώστε να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα σας με επιτυχία.

 

Αξιοποιήστε αυτό το διάσημα που μπορεί να είστε πιο χαλαροί όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας, για τη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να δίνετε έμφαση στις στιγμές. Μια βόλτα στο ηλιοβασίλεμα μπορεί να σας προκαλέσει πολύ ευχάριστα συναισθήματα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα μπορούν να αλλάξουν το σκηνικό στη δουλειά σας, οπότε έχετε το νου σας σε ποιους δείχνετε τυφλή εμπιστοσύνη. Η μέρα είναι διφορούμενη και καλό είναι να κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας από γεγονότα που μπορεί να εκτονωθούν άγαρμπα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται.

 

Ίσως κάποιος θέλει να παίξει με τα συναισθήματα σας. Μην πιστεύετε σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και κοιτάξτε να απολαύσετε τις στιγμές. Σχέση/γάμος μπορεί να βελτιωθεί, ειδικά τώρα που είστε πιο ήρεμοι και με μεγαλύτερη ευχέρεια χρόνου. Η μέρα ευνοεί την τόνωση της σχέσης σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι άριστες επικοινωνιακές σας ικανότητες θα συμβάλλουν στο κλείσιμο μίας συμφωνίας που θα σας σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να προχωρήσετε γοργά σε ένα νέο εγχείρημα. Στο χέρι σας είναι να πείσετε τους συνομιλητές σας, αλλά θα πρέπει να κινηθείτε κι εσείς με ευελιξία. Μην απορρίπτετε τίποτε προτού να το μελετήσετε.

 

Οι συνεχείς έλεγχοι από το ταίρι σας και η έλλειψη εμπιστοσύνης, σας κάνουν να ασφυκτιάτε και είναι θέμα χρόνου να εκτονωθεί άσχημα η κατάσταση. Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τις πιέσεις, ενδεχομένως να χρειάζεστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας για να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδανική μέρα για να οργανώσετε θέματα που έχουν μείνει στον αέρα εξαιτίας του φόρτου εργασίας των προηγούμενων ημερών. Βάλτε σε μία τάξη μελλοντικά ραντεβού, ξεκαθαρίστε θέματα που έχουν ολοκληρωθεί από εκείνα που εκκρεμούν και κάντε και μια γρήγορη ανανέωση στο χώρο σας. Θα σας προκαλέσει θετική διάθεση και θα προσελκύσει νέα γεγονότα.

 

Περνάτε καλά και θέλετε να το δείξετε σε όλους, μήπως όμως τελικά δεν περνάτε και τόσο τέλεια όσο θέλετε να πιστεύουν οι άλλοι; Σίγουρα πάντως δεν σας συναρπάζουν οι στιγμές από τη στιγμή που νιώθετε την ανάγκη να το διατυμπανίσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντί να τις βιώνετε.

 

 

ΛΕΩΝ

Πολύ δημιουργική μέρα η σημερινή, εσείς ασχολείστε σε πολλαπλά επίπεδα με διάφορα θέματα και όλο αυτό σας δίνει ακόμα περισσότερη ενέργεια καθώς είστε πολύ ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Στον οικονομικό τομέα οι προβλέψεις είναι θετικές, όμως πρέπει να περιορίσετε την ανάγκη σας για ξόδεμα χρημάτων η οποία είναι έντονη.

 

Λόγια που θα σας μεταφέρουν θα σας στεναχωρήσουν πολύ, ειδικά αν προέρχονται από ένα αγαπημένο πρόσωπο. Ωστόσο, έχετε βρει τον τρόπο για να διαφυλάσσετε την ψυχική σας ηρεμία και θα το διαχειριστείτε κατάλληλα το θέμα. Εκείνο που χρειάζεστε στην προκειμένη φάση, είναι αποστασιοποίηση.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η απότομη στάση σας απέναντι στους άλλους θα δημιουργήσει εντάσεις και προβλήματα στη δουλειά σας. Αν θέλετε να βρείτε το δίκιο σας, ρίξτε τους τόνους και εξηγείστε όμορφα τις ενστάσεις σας. Ημέρα δύσκολη όσον αφορά τον τομέα της επικοινωνίας και καλό είναι να μείνετε μακριά από συμβούλια και συναντήσεις με συνεργάτες.

 

Κοινωνικές εκδηλώσεις και προσκλήσεις είναι ουκ ολίγες αυτή την εποχή και σας δίνεται η ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, σήμερα όμως, μπορεί να μην έχετε και πολλή όρεξη για επαφές με κόσμο. Υπάρχουν θέματα που σας απασχολούν και προτιμάτε πιο ιδιωτικές καταστάσεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να πάρετε δραστικά μέτρα για να βελτιώσετε τη ζωή σας, τα σχέδιά σας όμως, δεν είναι ξεκάθαρα και χάνετε πολύτιμο χρόνο κάνοντας σπασμωδικές ενέργειες που δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα. Ιδέες μπορεί να έχετε πολλές, όμως επί του πρακτέου θα συναντήσετε πολλά που ούτε καν τα είχατε υπολογίσει. Χρειάζεστε συγκεκριμένο σχέδιο κρούσης.

 

Η ψυχολογία σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την οικονομική σας κατάσταση, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλα κενά αποχής σας από κοινωνικές επαφές, κάτι που σας λείπει αφάνταστα. Μην περιμένετε να τρέξει το χρήμα από τα μπατζάκια σας για να βρεθείτε με φίλους. Δεν χρειάζεστε πολλά. Διάθεση χρειάζεστε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παιχνίδια εξουσίας στον επαγγελματικό τομέα σας κάνουν να χάνετε την αυτοσυγκέντρωση από το στόχο σας, ενώ παράλληλα σπαταλάτε την ενέργεια σας σε λάθος κατεύθυνση. Τα μελλοντικά σας σχέδια μένουν στο πίσω μέρος του μυαλού σας και οι υποθέσεις σας φρενάρουν κι όλα αυτά για το ονόρε. Εστιάστε την προσοχή σας στην εφαρμογή των σχεδίων σας.

 

Ξεκινάτε μία συζήτηση και την αφήνετε στη μέση, έχοντας την απαίτηση να καταλάβουν οι άλλοι τι σας προβληματίζει. Αν θέλετε να προκαλείτε αινιγματική ατμόσφαιρα, να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε και τις συνέπειες της ασυνεννοησίας που δημιουργείτε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καταπιέζετε εδώ και αρκετό διάστημα τις επιθυμίες σας και κάνετε γαϊδουρινή υπομονή, σήμερα όμως θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα «θέλω» και όχι με τα «πρέπει». Η έλλειψη ενδιαφέροντος για σημαντικές υποθέσεις είναι αποτέλεσμα της συνεχούς σας προσπάθειας δίχως διάλειμμα και κοντεύετε, ή μάλλον έχετε κλατάρει. Κάντε πράγματα για εσάς.

 

Είστε ακριβοδίκαιοι και δεν μένετε αμέτοχοι όταν βλέπετε να γίνονται γύρω σας αδικίες. Σήμερα μπορεί να βρεθείτε στο μάτι του κυκλώνα αν πάρετε θέση σε μία διαμάχη και δεν θα είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Αν μπορείτε να αποφύγετε το πατιρντί, καλό στον εαυτό σας θα κάνετε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αύξηση του εισοδήματος σας έρχεται πάνω στην κατάλληλη στιγμή για να καλύψετε ανάγκες, όμως δεν αποκλείεται να σας πιάσει και μια τάση καταναλωτικής μανίας ως άμυνα σε όσα συμβαίνουν. Στον επαγγελματικό τομέα η στασιμότητα δεν οφείλεται σε κάποιο δικό σας σφάλμα, οπότε μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας για κάτι που δεν εξαρτάται από εσάς.

 

Έντονη ερωτική διάθεση σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και είναι ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας. Είτε είστε σε κάποιο καλοκαιρινό θέρετρο, είτε στην πόλη, κλειδώστε το μυαλό σας και αφήστε στην άκρη θέματα της καθημερινότητας που μπορούν να σας ξενερώσουν.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας των μετακινήσεων και της επικοινωνίας πλήττεται από τις δυσμενείς θέσεις Ποσειδώνα και Πλούτωνα και τίποτε δεν είναι σίγουρο σήμερα. Βολιδοσκοπήστε εγκαίρως τις καταστάσεις, μπας και μπορέσετε να αποτρέψετε μία απώλεια. Στον οικονομικό τομέα οι εξελίξεις είναι ικανοποιητικές μεν, δεν είναι όμως ώρα για επιπολαιότητες.

 

Είστε απογοητευμένοι οι ελεύθεροι από την τροπή που παίρνουν τα ερωτικά σας. Άλλοι προσπαθείτε να βγάλετε μία άκρη αν υπάρχει πιθανότητα ανταπόκρισης από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και άλλοι έχετε κουραστεί να δίνετε χωρίς να λαμβάνετε κάτι. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από τα γεγονότα.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Ένα καινούριο εγχείρημα που έχετε βάλει ήδη σε εφαρμογή, σας προκαλεί έντονη ζωτικότητα και διάθεση να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και είναι μια σημαντική στιγμή της ζωής σας, καθώς προβλέπονται μεγάλες αλλαγές στην καριέρα σας. Η μέρα ευνοεί συζητήσεις με εργοδότες και ανώτερα στελέχη καθώς και την αναζήτηση νέων συνεργατών.

 

Θέματα εμφάνισης και της γενικότερης εικόνας σας προς τους άλλους, σας βάζουν σε ένα τριπ αυτολύπησης, με αποτέλεσμα να έχετε έντονες τάσεις απομόνωσης που ρίχνουν ακόμη περισσότερο τη διάθεσή σας στα τάρταρα. Μην πέφτετε στην παγίδα και επιδιώξτε να βρεθείτε με κόσμο, ώστε να ξεπεράσετε την αισθηματική σας κατάπτωση.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας