ΚΡΙΟΣ

Δημιουργική διάθεση και έντονη ανταγωνιστικότητα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Σήμερα μπορείτε να προωθήσετε μία ιδέα σας καθώς έχετε την απαραίτητη πειθώ, μην επιμένετε όμως στις απόψεις σας θεωρώντας όλες τις υπόλοιπες άκυρες. Τα οικονομικά σας είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει πολύ και θα επηρεάσει τη διάθεση σας.

 

Η κτητικότητα σας τείνει να γίνει μια μόνιμη κατάσταση και με τόση πίεση που ασκείτε στο ταίρι σας είναι θέμα χρόνου να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Προσέξτε πώς διαχειρίζεστε τις ανασφάλειες σας. Σας προκαλούν στασιμότητα και εμποδίζουν την εξισορρόπηση της σχέσης σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα διανύει τον οικογενειακό τομέα και η προσοχή σας είναι στραμμένη εκεί. Αν σκοπεύετε να αλλάξετε κατοικία, είναι μία ευνοϊκή στιγμή για να κάνετε μία έρευνα και να βρείτε μία πραγματικά καλή ευκαιρία. Γραφειοκρατικά θέματα βάλτε τα σε προτεραιότητα και μην τα αφήνετε να φτάσουν σε οριακό σημείο.

 

Αμφιλεγόμενη είναι η κατάσταση στα ερωτικά σας. Προσπαθείτε να καταλάβετε τις προθέσεις ενός προσώπου για το οποίο τρέφετε συναισθήματα, όμως δεν τα καταφέρνετε και δεν ξέρετε πώς να φερθείτε. Βολιδοσκοπήστε την κατάσταση προτού εκδηλωθείτε.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά ήπια και σε κάποιες φάσεις μπορεί να βαρεθείτε καθώς θα έχετε την αίσθηση πως έχει κολλήσει ο χρόνος. Ωστόσο, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις ώρες για να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, να βάλετε σε μία τάξη το γραφείο. Τα οικονομικά σας είναι οριακά, γίνεται όμως μία θετική ανατροπή.

 

Ακολουθείτε με κλειστά μάτια τις παράλογες απαιτήσεις του συντρόφου σας ενώ εσείς είστε η φωνή της λογικής, με αποτέλεσμα να γίνονται συνεχώς λανθασμένες ενέργειες τις οποίες θα μπορούσατε κάλλιστα να είχατε αποτρέψει. Πατήστε πόδι όταν βλέπετε πως ξεφεύγει η κατάσταση.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντική μέρα η σημερινή καθώς προβλέπονται συναντήσεις με άτομα που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σας και επειδή ο Δίας με τη Σελήνη βρίσκονται σε αρμονικές όψεις, οι εξελίξεις θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Τα οικονομικά σας χρήζουν σωστής διαχείρισης, ώστε να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο σε ανύποπτο χρόνο.

 

Η σχέση σας είναι μεν ελεύθερη, αλλά θέλετε να έχετε την αποκλειστικότητα και γίνεστε θηρία με τη σκέψη πως μπορεί να υπάρξει ένα τρίτο πρόσωπο. Αυτό δεν είναι ελεύθερη σχέση, είναι σχέση όπως συμφέρει εσάς. Πάρτε το αλλιώς το θέμα. Κάπου παρεξηγήσατε ορισμένες έννοιες.

 

 

ΛΕΩΝ

Η αστραπιαία σκέψη σας και η ευελιξία σας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους καθώς θα διακρίνετε μια επαγγελματική ευκαιρία που για κάποιους μπορεί να μην είναι άξια σημασίας, εσείς όμως, με τη διορατικότητα σας θα την αξιοποιήσετε και στο τέλος θα δικαιωθείτε. Ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο.

 

Η διάθεση σας για κάτι ανατρεπτικό είναι μεγάλη, όμως δεν βρίσκεστε θερμούς υποστηριχτές των ιδεών σας και θα απογοητευτείτε. Ενδεχομένως να σας φαίνονται βαρετές οι ιδέες των άλλων και να μην θέλετε να τους ακολουθήσετε. Προκειμένου να μείνετε μέσα, συμβιβαστείτε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια θετική εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα σας δίνει ώθηση για να εντείνετε τις προσπάθειες σας εφόσον βλέπετε πως δεν πήγαν χαμένοι οι κόποι σας. Κυνηγήστε τα όνειρά σας καθώς οι συνθήκες είναι με το μέρος σας και μπορείτε να πιάσετε τους στόχους σας. Προωθήστε έξυπνα τη δουλειά σας και θα αυξήστε το εισόδημά σας πολύ σύντομα.

 

Είναι ένα διάστημα που θέλετε να απολαύσετε την ελευθερία σας και δεν σας συγκινούν και πολύ καινούριες γνωριμίες. Προτιμάτε να φλερτάρετε δίχως δεσμεύσεις και δεν σας λείπει καθόλου ενός μόνιμος ερωτικός παρτενέρ. Πράξτε αναλόγως των διαθέσεων σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Πιθανόν να βρεθείτε σε δίλημμα σχετικά με μια σοβαρή απόφαση που πρέπει να πάρετε και θα είστε εντελώς αποσυντονισμένοι, με αποτέλεσμα να κάνετε κάποια λάθη όχι μεν σοβαρά, αλλά ικανά να σας προκαλέσουν καθυστέρηση στη δουλειά σας. Επικεντρωθείτε σε τρέχοντα ζητήματα που επείγουν και ξεκαθαρίστε τη σκέψη σας όταν θα έχετε την ευχέρεια χρόνου.

 

Κανονίστε μία συνάντηση με φίλους με τους οποίους αισθάνεστε άνετα και είστε σίγουροι πως θα ακούσουν με προσοχή αυτά που θα τους πείτε, καθώς η ανάγκη σας για ουσιαστική επικοινωνία είναι μεγάλη. Αποφύγετε όσους σας προκαλούν εκνευρισμό και κούραση, ώστε να μην πάει χαμένη η επαφή που θα κάνετε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, αρκεί να είναι συγκεκριμένα δίχως να περιμένετε φυσικά πως θα σας έρθουν χρήματα ως μάννα εξ ουρανού. Οι στόχοι σας πρέπει να είναι ξεκάθαροι περιλαμβάνοντας και τη δική σας συμμετοχή. Μην παρασύρεστε από αυτά που βλέπετε γύρω σας και μείνετε επικεντρωμένοι στα δικά σας δεδομένα.

 

Κάποιο μέλος της οικογένειας προσπαθεί να σας κατευθύνει στα αισθηματικά σας σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια και παρ' όλο που τα επιχειρήματά του έχουν μια δόση αλήθειας, εσείς γίνεστε έξαλλοι και δεν ακούτε ούτε κουβέντα. Κρατήστε ψύχραιμη στάση διεκδικώντας την ελευθερία των επιλογών σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος από πάνω σας καθώς έχετε βάλει σε τάξη τις οφειλές σας και τώρα θέλετε να χαλαρώσετε. Οι συνεχείς πιέσεις των προηγούμενων ημερών σας έχουν εξαντλήσει και ήρθε η στιγμή για να δώσετε στον εαυτό σας το περιθώριο να ξεκουραστεί. Πάρτε το χρόνο σας, γεμίστε τις μπαταρίες σας και αξιοποιήστε αυτή τη θετική εποχή προς όφελός σας.

 

Εσείς νομίζετε πως έχετε την τέλεια σχέση, αλλά το ταίρι σας μάλλον δεν έχει τις ίδιες απόψεις με εσάς, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα έχετε χαθεί από προσώπου γης εξαιτίας των πολλών σας υποχρεώσεων. Μην αφήνετε πάντως τη σχέση σας μετέωρη, γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιείστε τις επαφές σας και δραστηριοποιηθείτε εγκαίρως αν θέλετε να εξασφαλίσετε την ομαλή ροή στα επαγγελματικά σας. Ενδεχομένως να σας κάνουν μια πρόταση συνεργασίας, αλλά θα σας προβληματίσει το γεγονός πως θα πρέπει να λείψετε για κάποιο διάστημα μακρυά από το σπίτι και την οικογένεια, ίσως όμως να είναι μια καλή λύση για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

 

Είστε η ψυχή της παρέας και η θετική σας ενέργεια μεταδίδεται γύρω σας, κάτι που θα προκαλέσει θετικές εντυπώσεις σε καινούρια πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας. Οι πιθανότητες για ένα νέο ειδύλλιο είναι πολλές και ο ενθουσιασμός σας είναι έντονος.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια αντισυμβατική σχέση σας μπορεί να σας εξιτάρει και να μη χάνετε ποτέ το ενδιαφέρον σας, αλλά σας προβληματίζει αρκετά το μέλλον και κατά πόσο θα μπορέσετε να συμβιώσετε με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Όταν μπείτε σε αυτή τη διαδικασία (της συμβίωσης), τότε θα απαντηθούν τα ερωτήματά σας. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα, απολαύστε τις στιγμές.

 

Από τη μια σας λείπει ο ρομαντισμός και το φλερτ κι από την άλλη, όταν έρχεται η στιγμή και εκφράζει κάποιος τα συναισθήματά του με λεπτότητα, σας φαίνεται ξενέρωτος και τον απορρίπτετε δίχως δεύτερη σκέψη. Αποφασίστε τι θέλετε και μην ψάχνετε αφορμές για να είστε συνεχώς μες στη γκρίνια.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Έχετε κουραστεί να αναλύετε την κάθε σας κίνηση και να προσέχετε μην τυχόν και παρεξηγήσει κάποιος τις προθέσεις σας και σήμερα έχετε μία επιθετική διάθεση που πρέπει να κοντρολάρετε όπως και να έχει. Ωστόσο, η διαίσθηση σας είναι αρκετά ανεπτυγμένη και μπορεί να σας καθοδηγήσει αν βρεθείτε σε δίλημμα. Πάρτε το χρόνο σας προτού πάρετε αποφάσεις.

 

Μια ξαφνική συνάντηση με ένα άτομο που σας έχει σημαδέψει στο παρελθόν, ταράζει τις ισορροπίες σας και προσπαθείτε με όλες σας τις δυνάμεις για να μην σας επηρεάσει, αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνετε. Επικεντρωθείτε στη σχέση σας και μην δίνετε περισσότερη έμφαση από όση αξίζει.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας