ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να προκύψει μία καινούρια γνωριμία μέσα στο διήμερο που θα συμβάλλει στην επαγγελματική σας ανέλιξη αν την αξιοποιήσετε. Η είσοδος του Ηλίου στον Λέοντα το Σάββατο, εντείνει την ανάγκη σας να κάνετε καινούρια πράγματα όσον αφορά την ψυχαγωγία και τα ταξίδια, κάτι που μπορεί να σας βγει σε επιθετικότητα αν δεν ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας.

 

Η Νέα Σελήνη την Κυριακή επίσης στον Λέοντα, σας καλεί να σκεφτείτε τα μελλοντικά σας σχέδια για τη σχέση ή το γάμο σας και είναι ιδανική εποχή για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι, ζείτε μεγάλες στιγμές με έναν καινούριο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα ευνοούνται οι προσπάθειες σας καθώς δέχεστε την ευμενή επιρροή του Δία με την Αφροδίτη και προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις είτε μέσα από ένα ταξίδι που θα κάνετε, είτε μέσω των επαφών σας με σημαντικά πρόσωπα μέσα στο διήμερο. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και είναι μια καλή στιγμή για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

 

Την Κυριακή, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε όσα επιθυμείτε στον έρωτα και είναι πολύ καλή εποχή για να βρείτε το ιδανικό ταίρι, για να αναθερμάνετε τη σχέση σας οι δεσμευμένοι καθώς και για δημιουργία οικογένειας. Η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτή την εποχή, ασχέτως αν δεν το αντιλαμβάνεστε επειδή δεν λείπουν και κάποιες δυσκολίες οικονομικής φύσεως, γίνονται όμως και θετικά βήματα που θα αναπληρώσουν πιθανά κενά που έχουν δημιουργηθεί. Μέσα στο διήμερο, σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε ώστε να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας.

 

Νέα Σελήνη την Κυριακή στον Λέοντα και τώρα είναι η εποχή που θα σπείρετε τους σπόρους για οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό. Μπορεί να είναι η προσωπική σας ζωή, η οικογενειακή σας κατάσταση, τα επαγγελματικά σας ή η βελτίωση του εαυτού σας. Οραματιστείτε ένα θετικό μέλλον αποφεύγοντας τις αρνητικές σκέψεις.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς που είστε γεννημένοι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο, σημαντική σας ανάγκη είναι η αποδοχή από το περιβάλλον σας και κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να γίνετε αρεστοί, κάτι που είναι αρκετά κουραστικό σε ορισμένες φάσεις. Οι υπόλοιποι, έχετε αρκετό άγχος με τα οικονομικά σας και οι αναζητήσεις σας είναι πιο πρακτικές, όπως το να καλύψετε τις ανάγκες του σπιτιού.

 

Ανασφάλειες που βγαίνουν στην επιφάνεια σας κάνουν να αμφιβάλλετε για το ταίρι σας και είναι ένα σημαντικό αγκάθι στη σχέση σας. Αν δεν πάρετε εσείς τα πάνω σας, μην περιμένετε να επιβεβαιωθείτε μέσω τρίτων. Ιδανική στιγμή για να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να ανακτήσετε τη σιγουριά σας.

 

 

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες ξεκινά μία νέα εποχή, καθώς η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σας το Σάββατο και η Νέα Σελήνη την Κυριακή ενισχύει σημαντικούς τομείς της ζωής σας και εξαρτάται από εσάς πού θα ρίξετε το βαρος της προσοχής σας, ώστε να πραγματοποιήσετε αυτά που ονειρεύεστε. Ιδανική στιγμή για καινούρια εγχειρήματα, για σύναψη συμφωνιών καθώς και για απολαύσεις.

 

Έχετε την ευχέρεια της επιλογής για να αλλάξει η ζωή σας και επειδή σας φοβίζει το άγνωστο, αναβάλλετε συστηματικά τη λήψη μίας σημαντικής απόφασης. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται καθώς δεν είναι και καθημερινό φαινόμενο και μην εμποδίζετε την πρόοδό σας εσείς οι ίδιοι.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για να περάσετε ένα όμορφο διήμερο, πρέπει να το επιδιώξετε, δίχως να αφήνετε τίποτα στην τύχη. Δηλαδή, αν σας πιάσει μία κακοδιάθεση χωρίς ιδιαίτερο λόγο, προσπαθήστε να μη δώσετε καμία βαρύτητα και να συνεχίσετε το πρόγραμμα σας όπως το έχετε οργανώσει. Αφιερώστε χρόνο στις προσωπικές σας ανάγκες και μην αναλώνεστε με θέματα της καθημερινότητας.

 

Η Νέα Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα, ενισχύει την ανάγκη σας για νέα πλάνα και μπορείτε να πάρετε από κοινού αποφάσεις με το ταίρι σας σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας. Δεσμοί που δεν έχουν κανένα σοβαρό υπόβαθρο, θα διαλυθούν και θα δώσουν τη θέση τους σε πιο ελπιδοφόρες ιστορίες.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Δεν δέχεστε ούτε μύγα στο σπαθί σας οι Ζυγοί και είναι πολύ εύκολο να χάσετε την ψυχραιμία σας ξεφεύγοντας από τα όρια της ευγένειας αν δείτε πως κινδυνεύουν να χαλάσουν τα σχέδια σας για το διήμερο. Προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις και τις στεναχώριες, αφήστε στην άκρη κάθε αρνητικό συναίσθημα και σκεφτείτε το συμφέρον σας.

 

Στον ερωτικό τομέα συμβαίνουν γεγονότα που σας κρατούν σε μια συνεχή εγρήγορση, κατά βάθος όμως, δεν είστε ικανοποιημένοι. Ενδεχομένως να έχετε προσδοκίες που είναι μεν θολές, αλλά ικανές να σας αποσυντονίζουν. Ζήστε την πραγματικότητα κι αφήστε τις φαντασιώσεις.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον οικονομικό τομέα η βελτίωση που σημειώνεται μέσα στο διήμερο σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, αρκεί να κινηθείτε μέσα σε λογικά πλαίσια, ώστε να διατηρήσετε την ηρεμία που σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα. Ιδιαίτερη προσοχή αν ταξιδέψετε με το όχημά σας καθώς και στα προσωπικά σας αντικείμενα όταν βρίσκεστε σε πολυσύχναστα μέρη.

 

Βάλτε μια τάξη στις σκέψεις σας και μην πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο αν θέλετε να επιλύσετε ορισμένα προβλήματα της σχέσης σας. Οι θέσεις της Αφροδίτης ευνοούν την προσωπική σας ζωή, θα πρέπει όμως να διαχειριστείτε κι εσείς με περισσότερη διαλλακτικότητα τις καταστάσεις.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται μέσα στο διήμερο και σας δίνεται η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας μέσα από ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα συμβάλλουν μακροπρόθεσμα στην αύξηση του εισοδήματός σας. Φανείτε ευέλικτοι στις προτάσεις που θα σας κάνουν και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Ιδανική εποχή για να αλλάξετε τόπο κατοικίας.

 

Ένας πρώην έρωτας που κάνει την εμφάνισή του, θα σας χαλάσει λίγο τη διάθεση με την επιμονή του για επανασύνδεση, στο χέρι σας είναι όμως να μην αφήσετε να σας καταβάλλει. Στρέψτε την προσοχή σας στη σχέση σας και μην ασχολείστε με καταστάσεις που έχουν τελειώσει προ πολλού.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται πέρα από τις προσδοκίες σας και σας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας, είτε είναι επαγγελματικής φύσεως, είτε έχουν σχέση με τις προσωπικές σας ανάγκες, με περισσή άνεση. Βάλτε σωστές προτεραιότητες στα έξοδά σας, ώστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

 

Στον τομέα του γάμου/σχέσης, αν και υπάρχουν ορισμένα σύννεφα εξαιτίας των διαφορετικών αναγκών σας από αυτές του συντρόφου σας, μπορείτε να σώσετε την κατάσταση, καθώς οι θέσεις της Αφροδίτης ευνοούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αρκεί να μη βλέπετε μονόπλευρα τα γεγονότα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ευχάριστη ανατροπή στα οικονομικά σας, σας δίνει ώθηση για να εντείνετε τις προσπάθειές σας και καθώς είστε γεμάτοι αισιοδοξία για το μέλλον, μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας άφοβα. Μέσα στο διήμερο, αφιερώστε χρόνο στην ψυχαγωγία σας, ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να επανέλθετε δριμύτεροι από εβδομάδα.

 

Πιθανή βλάβη τεχνικής φύσεως την Κυριακή θα παίξει με την υπομονή σας, ειδικά αν επιστρέφετε από διακοπές και ανυπομονείτε να φτάσετε στο σπίτι σας. Επιστρατεύστε το χιούμορ σας και μην χαλάτε τις τελευταίες εντυπώσεις από το ταξίδι σας. Για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να υπάρχει και καλή διάθεση.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Εκεί που πιστεύατε πως δεν μπορείτε να κάνετε την πολυπόθητη εκδρομή που είχατε στο μυαλό σας, μια ευχάριστη ανατροπή σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και είστε μες στην ικανοποίηση. Φροντίστε να μην κουβαλήσετε μαζί τη μισή ντουλάπα σας, γιατί θα επιστρέψετε πίσω αφόρετα και τσαλακωμένα ρούχα αδίκως.

 

Αρκετό ενδιαφέρον αποκτά η ερωτική σας ζωή, φλερτ, νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνιση τους και είναι ιδανική εποχή για όσους αναζητούν το ερωτικό παιχνίδι δίχως δεσμεύσεις. Η Αφροδίτη σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Κρόνο και το συναίσθημα πάει περίπατο.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας