ΚΡΙΟΣ

Πρωτότυπες ιδέες σε συνδυασμό με ορισμένα προβλήματα της δουλειάς σας, σας προκαλούν έντονα την ανάγκη για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης. Με τον Δία να στηρίζει τις προσπάθειες σας, ενισχύεται η τύχη σας, όμως δεν πρέπει να κάνετε σπασμωδικές ενέργειες. Είναι μία ταραχώδης μέρα και επικρατεί αρκετή ένταση γύρω σας. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με διπλωματία.

 

Ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα γάμου/σχέσης καθώς υπάρχει κίνδυνος έντονων διαπληκτισμών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και σε χωρισμό. Αν υπάρχουν προβλήματα, οφείλετε να τα επιλύσετε ήρεμα, προστατεύοντας κυρίως τα παιδιά.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εξαιρετική μέρα για να τακτοποιήσετε οτιδήποτε σημαντικό καθώς Δίας και Αφροδίτη διευκολύνουν τις προσπάθειες σας με αποτέλεσμα να σας έρχονται όλα βολικά. Θετική στιγμή για τα επαγγελματικά σας και μέσα από συναντήσεις και επαφές, δεν υπάρχει περίπτωση να μην προκύψει κάτι καλό. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο.

 

Στον ερωτικό τομέα μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις αν υπερισχύσει ο εγωισμός σας και δεν δείξετε περισσότερη κατανόηση στις ανάγκες τους συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι μπορεί να απογοητευτείτε, ή ακόμα και να πληγωθείτε αν επενδύσετε συναισθηματικά σε παροδικές σχέσεις.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι μπορείτε να πετύχετε με ιδιαίτερη ευκολία τους στόχους σας – μικρούς ή μεγάλους – αρκεί να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις σας, ώστε να εστιάσετε σε σημαντικούς τομείς που χρήζουν βελτίωσης. Οι μετακινήσεις μπορεί να γίνουν με δυσκολία, οπότε όσο περισσότερες μπορείτε να αποφύγετε, τόσο το καλύτερο. Επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται.

 

Θέματα υγείας ενός αγαπημένου προσώπου σας προκαλούν αγωνία, όμως θα πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων στηρίζοντας και όχι φέρνοντας τον πανικό. Η μέρα δεν προβλέπεται στενάχωρη, οπότε προσπαθήστε να ηρεμήσετε, ώστε να μεταδώσετε την ηρεμία σας και στους υπόλοιπους.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τομέας των συνεργασιών ενισχύεται εξαιτίας των αρμονικών όψεων Ηλίου και Άρη και κάτι θετικό προβλέπεται για τα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσετε τη δράση σας σε θέματα σημαντικά, ώστε να μην πάει χαμένη αυτή η θετική για εσάς μέρα. Τέλος, μην υπόσχεστε πράγματα που μπορεί να είναι πέρα από τις δυνατότητες σας, ώστε να μην εκτεθείτε.

 

Ιδανική στιγμή για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, για να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, ακόμα και για την δημιουργία οικογένειας. Ερμής και Δίας σε αρμονικές όψεις επηρεάζουν θετικά τον τομέα γάμου/σχέσης και εκεί θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας σήμερα.

 

 

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα σας βρίσκει ξεκούραστους και μπορείτε να αναλάβετε ένα δύσκολο εγχείρημα και να το φέρετε εις πέρας με επιτυχία, ενώ παράλληλα ενισχύονται και τα οικονομικά σας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν θέματα που σας αγχώνουν. Δώστε έμφαση στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σας καθώς μέσα από ομαδική προσπάθεια, μπορείτε να πετύχετε πολύ περισσότερα.

 

Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, ώστε να καλύψετε τυχόν επικοινωνιακά κενά με το ταίρι σας. Ειδικά εσείς που είστε σε διακοπές, έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι, έχετε έντονες τάσεις για ερωτικά μπερδέματα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ηρεμία που εκπέμπετε σας βοηθά να αντιμετωπίσετε πιθανές αντιξοότητες δίχως να θεωρείτε πως ήρθε το τέλος το κόσμου και είναι πασιφανές πως όσο παραμένετε σίγουροι για τον εαυτό σας δίχως να σας καταβάλλει ο φόβος, τα προβλήματα συρρικνώνονται και στο τέλος εξαφανίζονται. Όχι πάντως δια μαγείας. Απλώς εσείς δεν δίνετε περισσότερη έκταση και αξία.

 

Έχετε μπουχτίσει από ανούσιες συζητήσεις με άτομα που δεν έχετε κοινά σημεία και εξαιτίας αυτού, περιορίζετε τις εξόδους σας, με συνέπεια να μένει πίσω και η ερωτική σας ζωή. Μην παρατάτε τις προσπάθειές σας ειδικά σήμερα που οι θετικές όψεις Ερμή και Δία ευνοούν το συγκεκριμένο τομέα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Επαφές με άτομα που βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις θα πρέπει να γίνουν με διπλωματία δίχως να ζορίζετε την τύχη σας, ώστε να πετύχετε το σκοπό σας με επιτυχία. Ο τομέας των μετακινήσεων παρουσιάζει κάποια εμπόδια που θα παίξουν με την υπομονή σας, μην παρασύρεστε όμως από τον εκνευρισμό σας δημιουργώντας τεταμένο κλίμα γύρω σας.

 

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ένας ανεκπλήρωτος έρωτας κάνει την εμφάνισή του και σας προκαλεί την ίδια ταραχή σαν να μην πέρασε μια μέρα. Έντονα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και διαπιστώνετε πως συνεχίζετε να είστε ερωτευμένοι μαζί του.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινήστε τη μέρα σας με θετική ενέργεια, ώστε να προσελκύσετε θετικά γεγονότα. Σίγουρα οι αντοχές σας το τελευταίο διάστημα έχουν δοκιμαστεί και με το παραπάνω, με το να αναμασάτε όμως τα προβλήματά σας ούτε επιλύονται και ρίχνετε εσείς οι ίδιοι το ηθικό σας. Μια ευχάριστη ανατροπή θα σας δώσει ώθηση για να κυνηγήσετε τους στόχους σας.

 

Βελτιώστε τις σχέσεις με το περιβάλλον σας αφήνοντας πίσω σας ό,τι σας έχει δυσαρεστήσει, ώστε να μην αναλώνεστε με καταστάσεις που δεν σας ωφελούν. Αφήστε τον εαυτό σας να ηρεμήσει και για να το πετύχετε, δεν πρέπει να κουβαλάτε αρνητικό φορτίο μέσα σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις πρώτες πρωινές ώρες προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να εστιάσετε στα θετικά που συμβαίνουν στη ζωή σας, καθώς είναι σημαντική στιγμή για τα επαγγελματικά σας και υπάρχουν καλοί οιωνοί για την εξέλιξή τους. Η μέρα είναι ιδανική για να διαπραγματευτείτε, για να στείλετε βιογραφικά, ή για να δώσετε μία συνέντευξη αν αναζητάτε εργασία.

 

Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη στον Ταύρο, ρίχνει τους ρυθμούς σας και προτιμάτε πιο μοναχικές καταστάσεις που θα σας δώσουν την ευχέρεια να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας και να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διανοητικές σας ικανότητες σε συνδυασμό με την ευφράδεια του λόγου σας, είναι ο τέλειος συνδυασμός για να πείσετε τους συνομιλητές σας και να πετύχετε μια καλή συμφωνία ή ό,τι άλλο επιδιώξετε. Οι αρμονικές όψεις Ερμή και Κρόνου ευνοούν τις όποιες προσπάθειές σας και είναι ιδανική στιγμή για να οραματιστείτε θετικά το μέλλον σας, ή για να κάνετε μια ευχή για κάτι σημαντικό.

 

Η αμεσότητα με την οποία εκφράζεστε, προκαλεί εκνευρισμό σε όσους δεν αρέσει να ακούν αλήθειες και μπορεί να παρεξηγηθείτε με ένα οικείο σας πρόσωπο αν δεν γίνουν κατανοητές οι προθέσεις σας. Μπορεί δηλαδή η συμβουλή που θα δώσετε, να θεωρηθεί ως παρέμβαση στην προσωπική του ζωή.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα καθυστερήσετε να φτάσετε στη δουλειά σας και θα πρέπει να διαχειριστείτε τις συνέπειες με ψυχραιμία. Επικοινωνιακά δεν είστε και η ψυχή της παρέας, οπότε καλύτερα να αφήσετε σημαντικές συναντήσεις και επαφές για κάποια άλλη στιγμή. Αφιερώστε χρόνο στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και αποφύγετε τις εμπορικές συμφωνίες. Υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

 

Η σχέση σας πάει από το κακό στο χειρότερο και είναι θέμα χρόνου να δημιουργηθεί έκρυθμη ατμόσφαιρα. Δουλέψτε λίγο πρώτα με τον εαυτό σας, ώστε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας και έπειτα με τη σχέση σας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι, μην καταπιέζεστε.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Τις πρώτες πρωινές ώρες θα σας απασχολήσει ένα επαγγελματικό θέμα που μπορεί να φρενάρει λόγω τεχνικών προβλημάτων, αργότερα μέσα στη μέρα όμως, θα είστε πιο χαλαροί. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για διαπραγματεύσεις και κλείσιμο συμφωνιών καθώς ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας μας τα χαλάει λόγω των δυσαρμονικών όψεών του με την Αφροδίτη.

 

Έξοδα προβλέπονται από το απόγευμα και μετά εξαιτίας αγορών για τον εαυτό σας και την οικογένεια και το πιο πιθανό είναι να ξεφύγετε εκτός ορίων του προϋπολογισμού σας. Φανείτε προνοητικοί δίχως να σας παρασύρει η καταναλωτική σας μανία.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας