ΚΡΙΟΣ

Κάτι ή κάποιος θα σας αιφνιδιάσει και είναι αμφίβολο πώς θα εξελιχθεί η μέρα. Μπορεί να είναι ένας παλιός συνεργάτης ή μία συζήτηση που θα σας προκαλέσει εκνευρισμό, περισσότερο όμως θα σας προβληματίσει. Εσείς ίσως να μη δίνετε αφορμές, όμως επικρατεί τεταμένη ατμόσφαιρα γύρω σας και μπορεί να πάρει και εσάς η μπάλα.

 

Θέματα παιδιών θα σας ζορίσουν σήμερα και μπορεί να ψάχνετε απεγνωσμένα τρόπους για την εκτόνωσή τους. Αναθέστε τους κάποιες δουλειές του σπιτιού και βάλτε τα σε διαδικασία να κάνουν πράγματα που θα ενισχύσουν τη δημιουργικότητα και την υπευθυνότητα τους.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μη βάλετε περισσότερους μπελάδες στο κεφάλι σας καθώς προβλέπεται μία δύσκολη μέρα και κανονικά θα πρέπει να περιορίσετε τις ευθύνες σας, ώστε να τακτοποιηθούν θέματα που επείγουν. Η διάθεση σας δεν είναι κι ό,τι καλύτερο και δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε. Στον οικονομικό τομέα είναι πεσμένα τα πράγματα.

 

Θα κοντραριστείτε έντονα με άτομο του αντίθετου φύλου αν προσπαθήσετε να επιβάλλετε τη γνώμη σας ή αν θίξετε οικονομικά θέματα. Μία βόλτα, μία συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα μπορούσε να αποτρέψει τη δημιουργία εντάσεων στην οικογένεια.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να καλύψετε τις ανάγκες σας, προκύπτουν όμως συνεχώς νέα δεδομένα και αισθάνεστε αρκετά στριμωγμένοι στην παρούσα φάση, με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονα ξεσπάσματα και έλλειψη ενδιαφέροντος για τη δουλειά σας. Μην πιέζεστε σήμερα και δώστε χρόνο στον εαυτό σας για την επανεξέταση του προϋπολογισμού σας.

 

Αν δεν ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα σας δώσει ικανοποίηση, κινδυνεύετε να πέσετε σε κατάθλιψη. Η μέρα ευνοεί την αναζήτηση διεξόδων που θα συμβάλλουν στην αναπτέρωση του ηθικού και τη βελτίωση της διάθεσης σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα δεν προβλέπεται πολύ αποδοτική εξαιτίας οικονομικών θεμάτων που σας προβληματίζουν και θα σπαταληθεί αρκετός χρόνος σε θέματα οργάνωσης. Αν επικεντρωθείτε σε μικρούς στόχους θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Ωστόσο, μην ποντάρετε στην κατανόηση των συνεργατών σας και αναλάβετε τις ευθύνες σας εγκαίρως.

 

Μία συνάντηση με ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σας φέρει δυσάρεστα νέα και θα νιώσετε αρκετή απογοήτευση αν αφορούν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ενδεχομένως να είναι και για καλό όλο αυτό επειδή θα σας κάνει να ξεκολλήσετε επιτέλους.

 

 

ΛΕΩΝ

Η ρουτίνα σε συνδυασμό με τη ζέστη είναι ένας κακός συνδυασμός και τα νεύρα σας είναι πάνω από το κεφάλι σας. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν στιγμές που νιώθετε μεγάλη αγανάκτηση κι αυτό που χρειάζεστε είναι επειγόντως διακοπές. Οικονομικά θέματα είναι σε πρώτο πλάνο και είναι κάτι που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σας.

 

Όσο και να προσπαθείτε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, πολλές φορές οι καταστάσεις σας ξεπερνούν και γίνεστε ταύρος σε υαλοπωλείο. Για να αποφύγετε τα χειρότερα, εξοικονομήστε προσωπικό χρόνο και ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα έχετε βάλει με όλους και δεν υπολογίζετε το δικό σας μερίδιο ευθύνης, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε αδικημένοι που δεν σας υποστηρίζει κανείς. Και μόνο που έχετε αυτήν την επιθετική στάση, ποιος να σας στηρίξει; Αποστρασιοποιηθείτε λίγο από τα γεγονότα δίχως να ψάχνετε για αποδιοπομπαίους τράγους. Θα εκτιμηθεί πολύ η αναγνώριση των σφαλμάτων σας.

 

Μη θυμάστε τους φίλους σας μόνο όταν θέλετε κάτι. Δεν είναι σωστό και ειδικά έτσι όπως το κάνετε απροκάλυπτα. Εσείς πλέον δεν αφιερώνετε ούτε μία ώρα για να πιείτε έναν καφέ μαζί τους. Μόνο παίρνετε αυτό που θέλετε και μην τον είδατε. Είναι θέμα χρόνου να γίνει παρεξήγηση.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Εσείς που έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας μία ιδέα, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να την υλοποιήσετε και μπορεί να μην κρίνετε σωστά τα δεδομένα ή να μην υπολογίσετε βασικές λεπτομέρειες, οπότε η αποτυχία θα είναι αναπόφευκτη. Από τη σκέψη μέχρι την εφαρμογή ενός σχεδίου είναι τεράστια η απόσταση και χρειάζονται εφόδια για να την φέρετε εις πέρας.

 

Η εξομολόγηση ενός φιλικού σας προσώπου θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, προσέξτε όμως και μην προτρέχετε, καθώς μπορεί να μην αφορά εσάς. Ακούστε με προσοχή αυτά που θα σας πει και πάρτε το χρόνο σας για να αντιδράσετε. Περίεργη μέρα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας ώστε να αποφύγετε καθυστερήσεις που σας προκαλεί η ανευθυνότητα των συνεργατών σας και η μέρα προβλέπεται αρκετά κουραστική. Στο οικονομικό τομέα η στασιμότητα επίσης δεν οφείλεται σε εσάς. Εσείς κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας, οι καταστάσεις όμως είναι εναντίον σας. Επιμείνετε και μην πτοείστε.

 

Είστε προβληματισμένοι με το ταίρι σας και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να το βοηθήσετε. Ενδεχομένως η διάθεση του για μοναχικότητα να σας ξενίζει, όμως όλοι χρειαζόμαστε κάποιες στιγμές με τον εαυτό μας. Παρ' όλα αυτά, αν δείτε πως συνεχίζει, ζητήστε τη συμβουλή ενός ειδικού.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε έρθει πολύ κοντά με έναν συνεργάτη και μπορείτε να συνεννοηθείτε πλέον και με ένα νεύμα, κάτι που διευκολύνει πολύ τις δουλειές σας. Με ομαδικότητα και κοινή προσπάθεια θα πετύχετε πολλά, ενώ παράλληλα θα εξοικονομήσετε δυνάμεις και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και χρήματα. Η διάθεση σας να εξυπηρετήσετε τους άλλους προκαλεί θετικές εντυπώσεις.

 

Έχετε λίγο το νου σας και δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον σε ένα πρόσωπο που εκφράζει ανοιχτά τις ερωτικές του προθέσεις, ώστε ούτε να του δίνετε ακόμα και άθελα σας ελπίδες, ούτε να το κάνετε να αισθάνεται άβολα. Με τον τρόπο σας μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα είναι ασταθής όσον αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και είναι κάτι που θα επηρεάσει και την απόδοση της δουλειάς σας. Πολλά τα θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, πολύ άγχος και εκνευρισμός, με αποτέλεσμα να σας απωθεί το εργασιακό σας περιβάλλον. Αν μπορέσετε να βρείτε μία δικαιολογία για να απομακρυνθείτε, κάντε το δίχως δεύτερη σκέψη.

 

Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Ένα χαλαρωτικό μπάνιο, ένα βιβλίο ή μία ταινία, θα σας βοηθήσουν να ξεχάσετε για λίγες ώρες όσα σας απασχολούν και θα είστε πολύ πιο ήρεμοι.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε αρκετά χαρούμενοι με την έκβαση μίας σημαντική υπόθεσης και θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό για να το γιορτάσετε, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας να ασχολείστε με αυτό. Τα οικονομικά σας, σας επιτρέπουν να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, αρκεί να μην ξεφύγετε εκτός ορίων. Προσέξτε τις συναλλαγές σας.

 

Η πεποίθηση που έχετε πως δεν πρόκειται να σας αφήσει το ταίρι σας σε καμία περίπτωση, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Μη θεωρείτε τίποτε δεδομένο και ειδικά όταν αφορά τον ψυχισμό και τα συναισθήματα ενός ανθρώπου. Προσγειωθείτε, προτού να είναι αργά.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Υπάρχουν συγκεκριμένες προθεσμίες στη δουλειά σας και είναι κάτι που σας προκαλεί τεράστιο άγχος, όμως αν δεν χαλαρώσετε ώστε να μπορείτε να σκεφτείτε ξεκάθαρα, υπάρχει κίνδυνος απωλειών. Αν πιστεύετε πως μπορεί κάποιος συνεργάτης να σας βοηθήσει, ζητήστε το ευγενικά και σίγουρα θα σας εξυπηρετήσει. Ένα γραφειοκρατικό θέμα μην το αμελείτε.

 

Η αδυναμία σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από τον κύκλο σας είναι πλέον εμφανής και είναι άσκοπο να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Ημέρα ευνοεί την έκφραση των συναισθημάτων σας. Πάρτε την απόφαση και κάντε την πρώτη κίνηση (επιτέλους).

 

 

Το τραγούδι της ημέρας