Κριός

Ο έκτος οίκος σας ευνοείται και η αφοσίωση στα επαγγελματικά αυξάνεται κατακόρυφα. Η κούραση δεν είναι παράγοντας που πρέπει να σας απασχολήσει, γιατί βρίσκεστε πλέον πολύ κοντά σε έναν από τους μεγαλύτερους στόχους σας.

Εντάσεις στα ερωτικά, που σας βγάζουν τουλάχιστον από την ρουτίνα των τελευταίων ημερών. Τα πάντα τελικά έχουν τη σημασία τους.

 

Ταύρος

Ήσασταν πάντα πολύ επιλεκτικοί, αλλά τώρα το ‘χετε παρακάνει. Αφήστε περισσότερες πόρτες ανοιχτές και γίνετε πιο προσιτοί κοινωνικά. Δεν είναι όλος ο κόσμος ακατάλληλος εκεί έξω και η Αφροδίτη σας βοηθάει να το εμπεδώσετε.

Κάντε κράτει στα οικονομικά γιατί οι απαιτήσεις των ημερών θα είναι μεγάλες και πολυδάπανες. Αντισταθείτε στις καταναλωτικές παρορμήσεις.

 

Δίδυμος

Η επίδραση του Άρη σας κάνει νευρικούς και δοκιμάζει τις αντοχές σας σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Μην αφήσετε το θυμό να μπει ανάμεσα σε σας και τα άτομα που αγαπάτε- υπάρχει πάντα μια μέση λύση.

Εμπιστευτείτε την κρίση των Ιχθύων. Ξέρουν τι σας λένε και θέλουν το καλό σας (σε αντίθεση με κάποιους Σκορπιούς).

 

Καρκίνος

Σήμερα τα πρακτικά ζητήματα φαίνεται να σας απασχολούν περισσότερο απ’ ό, τι συνήθως. Μην πέσετε στην παγίδα αυτή όμως, αποφύγετε να απορροφηθείτε από κάτι που θα σας στερήσει την ευκαιρία να ευχαριστηθείτε κάτι άλλο. Υπάρχει χρόνος για όλα.

Προσπαθήστε να συζητήσετε προτού εκραγείτε. Ακόμα και στις ανίατες περιπτώσεις γίνονται θαύματα.

 

Λέων

Η Σελήνη εντείνει τις ψυχώσεις σας σήμερα, με αποτέλεσμα να τα βάζετε λίγο-πολύ με όλους. Η κατάσταση δεν θα κρατήσει πολύ, αλλά η επήρεια θα είναι αρκετή για να βγάλει στην επιφάνεια αρκετές υποβόσκουσες διαμάχες. Κάντε το ξεκαθάρισμα που δεν θα κάνατε υπό άλλες συνθήκες.

Στενή η σχέση με την οικογένεια- κάποιος σας χρειάζεται κι ας μην το λέει.

 

Παρθένος

Νοσταλγική η σημερινή διάθεση. Τα πάντα σας γυρνούν νοερά στο παρελθόν και δεν σταματάτε να σκέφτεστε “τί θα γινόταν αν;”. Αλήθεια όμως, πόσο χρήσιμες είναι αυτές οι αναδρομές σε τελική ανάλυση;

Μη βιάζεστε να φέρετε γρήγορα αποτελέσματα στα ερωτικά σας. Η κατάσταση θέλει το χρόνο της για να πετύχει και η υπομονή είναι μεγάλη αρετή.

 

Ζυγός

Βρίσκεστε μετέωροι ανάμεσα στον συντηρητισμό και τον προοδευτισμό σας και το δίλημμα είναι ομολογουμένως μεγάλο. Μην ξεχνάτε όμως πως όταν το ένστικτό σας μοιάζει να κοιμάται, υπάρχει πάντα ένα έμπιστο πρόσωπο δίπλα, ικανό να σας ανοίξει τα μάτια.

Κάποιος δεν σας τα λέει καλά στη δουλειά… Καλύτερα να μην επαφίεστε στις διαβεβαιώσεις του.

 

Σκορπιός

Η επιρροή του Κρόνου έχει ευεργετικά αποτελέσματα όσον αφορά την κρίση σας πάνω στα πράγματα. Επιτέλους απαλλάσσεστε από τη μεροληπτικότητα με την οποία αντιμετωπίζατε κάποια άτομα και αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι.

Εξαιρετικοί συνοδοιπόροι αποδεικνύονται τελικά οι Δίδυμοι. Μήπως να τους το λέγατε ;

 

Τοξότης

Μην αναλώνεστε σε καταστάσεις που έληξαν προ πολλού, όσο κι αν σας τραβάνε μερικοί προς το παρελθόν. Το μέλλον είναι μπροστά και ο δρόμος που σας στρώνει ο Δίας υπόσχεται νέες συγκινήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η πνευματικότητά σας βρίσκεται μεταξύ των προτεραιοτήτων σας τώρα, και καλά θα κάνετε να μην την αγνοήσετε.

 

Αιγόκερως

Είναι στο χέρι σας να αναδείξετε τα εκλεκτά χαρακτηριστικά σας, είτε αυτά είναι φυσικά, είτε πνευματικά. Φροντίστε σ’ αυτή τη φάση να προωθήσετε τον εαυτό σας έξυπνα, γιατί τα μάτια όσων σας ενδιαφέρουν, βρίσκονται στραμμένα πάνω σας.

Η Αφροδίτη σας δείχνει την σωστή ερωτική κατεύθυνση, αλλά κάτι σας κρατάει πίσω. Βρείτε τα επιτέλους με τον εαυτό σας.

 

Υδροχόος

Ο Ήλιος ρίχνει άπλετο φως στις υποθέσεις που προσπαθείτε να θάψετε στο πίσω μέρος του μυαλού κι αυτό ίσως θα ‘πρεπε να σας λέει κάτι. Ό, τι εκκρεμεί πρέπει να διευθετηθεί άμεσα και όσο κάνετε πως δεν υπάρχει, αυτό θα σας υπενθυμίζει έντονα την παρουσία του.

Πρόοδος στα επαγγελματικά μετά από ένα διάστημα στασιμότητας.

 

Ιχθύς

Μην ντρέπεστε να ζητήσετε τη βοήθεια των γύρω σας- δεν μπορείτε πια να λύνετε τα πάντα μόνοι. Ένας θεός ξέρει, άλλωστε, πόσες φορές προσφερθήκατε εσείς να παράσχετε την πολύτιμη συνδρομή σας.

Αμφίρροπη η μάχη στα ερωτικά. Μήπως δεν είναι γραφτό να βγει νικητής; Κάντε μια φορά το πρώτο βήμα για εκεχειρία και δεν θα βγείτε χαμένοι.

 

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ