ΚΡΙΟΣ

Ημέρα ασταθής η σημερινή εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων του Άρη με τον Δία και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να μη σας ξεφύγει κάποια σημαντική πληροφορία σχετικά με τη δουλειά σας. Βάλτε σε μία τάξη οικονομικά θέματα που δεν σηκώνουν αναβολή και οργανώστε τις επαφές και τις συναντήσεις των επόμενων ημερών.

 

Έχετε το ανικανοποίητο οι γεννημένοι μέσα στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο και όλα σας φταίνε, όμως ούτε εσείς δεν ξέρετε τι ακριβώς αναζητάτε. Αλλάξτε ορισμένες καθημερινές σας συνήθειες, ξεκινήστε μία δραστηριότητα που σας ευχαριστεί και ενταχθείτε σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μακρινά ταξίδια ευνοούνται σήμερα, καθώς και θέματα σπουδών, όμως θα πρέπει να είστε ευέλικτοι στις συνεννοήσεις σας, ώστε να μη χαθεί μία καλή ευκαιρία. Οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας μπορεί να σας τρομάζουν, όμως θα δείτε στην πορεία τα οφέλη. Ιδανική στιγμή για να κάνετε αγορές για τον εαυτό σας και το σπίτι. Οργανώστε το διατροφικό σας πρόγραμμα.

 

Από το απόγευμα και μετά, η προσοχή σας είναι στραμμένη στην οικογένεια και μπορείτε να κάνετε από κοινού δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν, όπως μαγειρική, παιχνίδι, διάβασμα παραμυθιών ή βιβλίων. Δώστε έμφαση στην επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με το «καλημέρα» σας περιμένουν οι οφειλές και τα πρόστιμα και είστε γεμάτοι αγανάκτηση οι Δίδυμοι, κάτι που μπορεί να επηρεάσει και την απόδοση στη δουλειά σας αν δεν το παραμερίσετε. Όπως και να έχει, εσείς θα πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας καθώς είναι και ο μόνος τρόπος για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

 

Πιθανή αλλεργία θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά, όμως θα πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν γιατρό και να την αντιμετωπίσετε άμεσα καθώς μπορεί να προμηνύει κινδύνους για την υγεία σας. Οι πιέσεις που δέχεστε έχουν ως αποτέλεσμα ξεσπάσματα του οργανισμού σας και θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανασφάλειες που βγαίνουν στην επιφάνεια και η έλλειψη διάθεσης για να ασχοληθείτε με τα καθήκοντα σας μπορεί να οφείλονται σε όλα αυτά που σας απασχολούν, όμως η διόγκωση των αισθημάτων σας είναι αποτέλεσμα των δυσαρμονικών όψεων της Σελήνης με τον Πλούτωνα και καλό είναι να μη δώσετε περισσότερη έκταση. Αφήστε τη μοιρολατρία.

 

Έχετε πάθει εμμονή με την εμφάνιση σας και δεν είναι λίγες οι στιγμές που γίνεστε υπερβολικοί. Τουλάχιστον φροντίστε να ενημερώνετε εγκαίρως αυτούς που σας προσκαλούν σε ένα γεύμα σχετικά με τις διατροφικές σας συνήθειες, ώστε να μην απορρίπτετε κάθε τι που σας προσφέρουν.

 

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα που η μέρα προβλέπεται λιγότερο κουραστική, μπορείτε να ασχοληθείτε με την ετοιμασία και την οργάνωση μιας καινούριας ιδέας καθώς και με την προώθηση των υπηρεσιών σας μέσω τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα.

 

Ασχολείστε συνεχώς με τη δουλειά σας και μένει πίσω η προσωπική σας ζωή, κάτι που έχει ως συνέπεια την απομάκρυνση από το ταίρι σας. Σήμερα που η μέρα ευνοεί την ψυχαγωγία, κανονίστε μία έξοδο με τον σύντροφο σας και απολαύστε τις στιγμές μακριά από θέματα της καθημερινότητας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάλτε σε μία τάξη τις οφειλές σας και εξοικονομήστε χρήματα για ανάγκες που βρίσκονται καθ' οδόν. Στον επαγγελματικό τομέα θετικά εξελίσσονται τα πράγματα και αρχίζετε να βρίσκετε και πάλι τη χαμένη σας αισιοδοξία. Ωστόσο, θα πρέπει να αναβάλλετε ορισμένες αγορές που μπορούν να στραγγίξουν τον προϋπολογισμό σας. Προσέξτε πιθανή ασυνεννοησία με συνεργάτη.

 

Υπάρχει κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας που προσπαθεί να διαβάλλει τη σχέση σας και το κακό είναι πως το θεωρείτε άτομο εμπιστοσύνης. Αν συνεχίσετε να μοιράζεστε τα προβλήματα της προσωπικής σας ζωής με τρίτους, το πιο πιθανό είναι να εμπλακούν κι άλλοι και δύσκολα θα τους καταφέρετε.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ενδεχομένως να αναβληθεί ένα ταξίδι εξαιτίας έκτακτων αναγκών που προκύπτουν και θα απογοητευτείτε πολύ. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες καλές ευκαιρίες για να ενισχύσετε το εισόδημα σας, αρκεί να είστε ευέλικτοι και πρόθυμοι να ακολουθήσετε καινούριους τομείς. Τέλος, αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα μιας και είναι αμφίβολο πότε θα επιστραφούν.

 

Προβλήματα μέσα στην οικογένεια κυρίως με αδέλφια σας προκαλούν έντονες τάσεις φυγής και μπορεί να κάνετε παρορμητικές ενέργειες που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδες καταστάσεις. Δώστε τόπο στη οργή και αν παρ' όλα αυτά σκέφτεστε σοβαρά να μετακομίσετε, φροντίστε να οργανωθείτε πρωτίστως.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχουν πέσει πολλές ευθύνες πάνω σας και κοντεύετε να κλατάρετε, ωστόσο επειδή διανύετε μια πολύ δημιουργική φάση, είστε μες στον ενθουσιασμό. Σήμερα μπορεί να σας έρθει μία κεραμίδα σχετικά με κάποια οφειλή που θα σας ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι. Παραμείνετε ψύχραιμοι μιας και η κατάσταση δεν αλλάζει και δείτε πώς θα αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

 

Σας λείπει η ουσιαστική επικοινωνία με οικεία σας πρόσωπα καθώς υπάρχουν ένα σωρό θέματα που σας απασχολούν και σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να κανονίσετε μία συνάντηση και να βγάλετε τα εσώψυχα σας. Η επαφή με κόσμο θα σας κάνει καλό και θα σας δώσει κουράγιο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάντε λίγο κράτει με τα έξοδα και τις σπατάλες, ούτως ώστε να έχετε κάποιο απόθεμα χρημάτων για παν ενδεχόμενο. Η μέρα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες και θα αργήσετε λίγο να βρείτε τους ρυθμούς σας. Αργότερα μπορεί να ακούσετε ένα θετικό νέο και θα ανέβει το ηθικό σας. εστιάστε την προσοχή σας στην επαφή με το κοινό.

 

Η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας είναι έντονη, όμως μπορεί να μη βρείτε εύκαιρους τους φίλους σας και θα απογοητευτείτε. Δοκιμάστε να γράψετε κάπου όλα αυτά που σκέφτεστε και μπορεί να ανακαλύψετε ένα καινούριο ταλέντο σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθυστερήσεις και αναβολές στον επαγγελματικό τομέα ναι μεν σας προκαλούν απογοήτευση, σας δίνεται όμως η δυνατότητα να επανεξετάσετε ορισμένα βασικά σημεία και να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Στον οικονομικό τομέα, επικρατεί μια κατάσταση αναμονής καθώς έχετε να λαμβάνετε χρήματα, αρκεί να φιλοτιμηθούν κάποιοι να σας τα δώσουν.

 

Στον οικογενειακό τομέα μπορεί να προκληθούν εντάσεις εξαιτίας της συσσωρευμένης κούρασης και των πολλών υποχρεώσεων που δεν τις μοιράζεστε με κανέναν. Αυτό είναι καθαρά δικό σας λάθος. Μοιράστε αρμοδιότητες στα υπόλοιπα μέλη, ώστε να μη θεωρεί κανείς δεδομένο πως θα τα φέρετε βόλτα όλα μόνοι σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι να τα βροντήξετε καθώς βλέπετε μέρα με τη μέρα να αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας και να σας χρωστούν από δέκα μεριές χρήματα, έτσι όμως, δεν θα καταφέρετε τίποτα καλύτερο για εσάς. Επιμείνετε στις προσπάθειές σας, πιέστε αυτούς που σας έχουν βγάλει το λάδι μέχρι τώρα και βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Η φυγή πάντως, δεν είναι λύση.

 

Μια καινούρια γνωριμία θα σας γοητεύσει αρκετά, αλλά μπορεί να σας προβληματίσει κιόλας σε περίπτωση που αντιληφθείτε πως υπάρχουν ανεπίλυτα ζητήματα στη ζωή του συγκεκριμένου προσώπου. Μπορεί όλο το μυστήριο γύρω από την ιστορία του να σας εξιτάρει, είστε όμως έτοιμοι να υποστείτε τα προβλήματα;

 

 

ΙΧΘΥΣ

Ξεκινήστε τη μέρα σας με λίγα λεπτά γυμναστικής και θα δείτε πόσο αισιόδοξοι και γεμάτοι ενέργεια θα είστε όλη την υπόλοιπη μέρα. Στον επαγγελματικό τομέα παρατηρείται έντονη κινητικότητα και αν περιορίσετε τις ευθύνες και το άγχος που σας καταβάλλει, προβλέπονται κάποια θετικά νέα μέσα στο προσεχές διάστημα. Ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές σας.

 

Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να κάνετε ορισμένες αγορές για το σπίτι και να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας, Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά, αρκεί να συνδυάσετε έξυπνα τις υφές με τα χρώματα. Ενημερωθείτε μέσω διαδικτύου για τις τάσεις του Καλοκαιριού.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας