Κριός

Η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεταικαι νιώθετε επιτέλους έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τη μεγάλη ερωτική πρόκληση με ενδιαφέρον και αποφασιστικότητα. Προσέξτε όμως να μη δώσετε σε κανέναν και σε καμία περισσότερη αξία από αυτή που του/ της πρέπει.

Ρίξτε μια καλύτερη ματιά στα οικονομικά σας. Είστε σίγουροι πως ο δρόμος που διαλέξατε είναι ο ευνοϊκότερος δυνατός ;

 

Ταύρος

Η Σελήνη σας δίνει το πάνω χέρι σε διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, αλλά δεν πρέπει να δείξετε ότι το καταλαβαίνετε και το εκμεταλλεύεστε. Καλύτερα να αποφύγετε τη στάση του αφεντικού γιατί κανείς δεν θα μείνει ικανοποιημένος στο τέλος.

Η ερωτική πάλη συνεχίζεται με άνισους όρους μέχρι τέλους. Δεν πρέπει να λυγίσετε.

 

Δίδυμος

Η επήρεια του Ερμή σας κάνει να νοσταλγείτε τα περασμένα και να θέλετε να γυρίσετε επειγόντως σ’ αυτά. Θα σας δοθεί μια ακόμα ευκαιρία να ξαναζήσετε (υποτυπωδώς) τις παλιές σας στιγμές αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να πείτε οριστικό αντίο.

Προσοχή στα μηνύματα που λαμβάνετε από Καρκίνους- δεν είναι αυτό που δείχνουν.

 

Καρκίνος

Ετοιμάζεστε σιγά σιγά να υποδεχτείτε αυτόν που θα φέρει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας. Να θυμάστε πως η προσαρμογή δεν είναι ποτέ εύκολη, ακόμα κι όταν γίνεται υπό τις καλύτερες συνθήκες. Δώστε χρόνο λοιπόν, στον εαυτό σας.

Ανακατατάξεις στα επαγγελματικά. Αν το θέλετε, μπορείτε να έχετε κομβικό ρόλο στην όλη διαδικασία.

 

Λέων

Η χαμένη σας συναισθηματική ισορροπία επανέρχεται πιο σταθερή από ποτέ. Ελπίζω το μάθημα που πήρατε να ήταν χρήσιμο και να μην ξαναπέσετε στο σφάλμα της τυφλής εμπιστοσύνης και εξάρτησης, όσο ερωτευμένοι κι αν (νομίζετε πως) είστε.

Η Αφροδίτη αυξάνει το ερωτικό σας ενδιαφέρον- είναι όμως νωρίς ακόμα για μεγαλόπνοα σχέδια.

 

Παρθένος

Χρειάζεστε λίγο χρόνο μακριά από τα πρόσωπα και τα πράγματα της ρουτίνας σας και θα τον έχετε. Ο Κρόνος σας βοηθάει να αφαιρέσετε από τη συνείδησή σας κάθε τι περιττό και δεν θα πρέπει να αισθανθείτε την ανάγκη να απολογηθείτε γι’ αυτό.

Βελτίωση των σχέσεών σας με Ιχθύες και Υδροχόους. Μην έχετε όμως υπερβολικές απαιτήσεις από αυτούς.

 

Ζυγός

Κάποιος προσπαθεί να βάλει πρακτικά εμπόδια στην πορεία σας προς τον έρωτα και η ζήλεια είναι μάλλον η αιτία. Ίσως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε μερικά πράγματα με πρώην ή wannabe νυν, γιατί φαίνεται πως έχετε αρχίσει να κάνετε εχθρούς χωρίς λόγο.

Άνοδος στα οικονομικά σας- η κρίση των προηγούμενων ημερών αρχίζει να εξασθενεί.

 

Σκορπιός

Οι κίνδυνοι που επιφυλάσσει ο Άρης στην κοινωνική σας ζωή σημαίνουν μόνο ένα πράγμα: Πρέπει να κρατήσετε τους κοντινούς σας φίλους όσο πιο κοντά σας μπορείτε και να αφήσετε τα ανοίγματα και τις γνωριμίες για αργότερα.

Η επικοινωνία στη σχέση σας αποκαθίσταται και οι συνθήκες ωριμάζουν για τη συζήτηση εκείνη που επιδιώκετε εδώ και καιρό.

 

Τοξότης

Καλή μέρα για συμφωνίες και δεσμεύσεις σήμερα. Είτε πρόκειται για τον επαγγελματικό σας τομέα, είτε για τον προσωπικό, μη φοβηθείτε να δώσετε τον λόγο σας- ευτυχώς έχετε να κάνετε με άτομα που θα τον σεβαστούν.

Τα ερωτικά ίσως απαιτούν λίγη παραπάνω μαεστρία απ’ ό, τι νομίζατε. Το ξέρω πως βαριέστε κάπως, αλλά αντιμετωπίστε λίγο πιο παιχνιδιάρικα αυτή την παρτίδα.

 

Αιγόκερως

Προσέξτε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σας, ειδικά απέναντι σε πρόσωπα με εξουσία στην οποία υπόκεισθε κι εσείς οι ίδιοι. Σήμερα είναι η σωστή στιγμή να κάνετε τους σωστούς συμμάχους.

Αντιφάσεις στα ερωτικά, που ενισχύονται από τη γενικότερη ασάφεια που φέρνει ο Ερμής. Κρατήστε μικρό καλάθι όπου οι υποσχέσεις παραείναι μεγάλες για να είναι αληθινές.

 

Υδροχόος

Η απουσία κάποιου μπορεί να σας πληγώνει αλλά αποτελεί ιδανική ευκαιρία να βρείτε τρόπους για να απαγκιστρωθείτε από την παρουσία του. Γνωρίστε κόσμο, πείτε ναι σε κοινωνικές προσκλήσεις και σταδιακά θα χτίσετε μια νέα πραγματικότητα.

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θέλει πολύ να σας εμπιστευτεί κάτι αλλά φοβάται την αυστηρότητά σας.

 

Ιχθύς

Ο Δίας σας δίνει τη δύναμη να αντισταθείτε στην καταστροφική παρόρμηση και να αφοσιωθείτε στην προσπάθεια που ξεκινήσατε πριν καιρό και στο μεταξύ παρατήσατε. Ας τελειώνει επιτέλους αυτή η ιστορία.

Ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας και είναι στο χέρι σας να το κρατήσετε και πέρα από το πλαίσιο του καλοκαιριού.

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΚ