ΚΡΙΟΣ

Κάντε μία παύση από τις υποχρεώσεις σας μέσα στο διήμερο, ώστε να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και βάλτε μικρούς στόχους που έχουν σχέση με την καθημερινότητα σας. Τα οικονομικά σας χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Κρατήστε ένα μέτρο.

 

Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει μία σχετική βελτίωση, τώρα όμως που μπορεί να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, είναι ιδανική ευκαιρία για να ασχοληθείτε με α ερωτικά σας. Οι ελεύθεροι, προσέξτε πώς προσεγγίζετε άτομα σας αρέσουν και μην κάνετε ενέργειες που μπορεί να παρεξηγηθούν.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι έχετε άγριες διαθέσεις για το Σαββατοκύριακο και αν δεν κάνετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας ο εκνευρισμός σας θα είναι απεριόριστος. Έχετε πάντως κατά νου, ότι μπορεί να αλλάξουν λίγο τα σχέδια σας, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως δεν θα περάσετε όμορφα. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης και σε παρεξηγήσεις με φίλους.

 

Επιλύστε τα προβλήματα με το ταίρι σας και μην βάζετε τρίτους να μεσολαβήσουν καθώς το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Περάστε περισσότερο χρόνο μαζί και βάλτε κάτω όσα σας προβληματίζουν χωρίς φωνές και αλληλοκατηγορίες.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένα πρόβλημα τεχνικής φύσεως μπορεί να σας προκαλέσει καθυστερήσεις στη δουλειά σας, με τη συμβολή όμως των συνεργατών σας θα επιλυθεί. Η αστάθεια στον οικονομικό τομέα σας κάνει επιφυλακτικούς και καθώς υπάρχουν ανάγκες που βρίσκονται καθ' οδόν, ενδεχομένως να αναβάλετε ένα ταξίδι που σκοπεύατε να κάνετε μέσα στο διήμερο.

 

Στον τομέα του γάμου/σχέσης παρατηρείται μία δυσκαμψία και δεν έχει να κάνει μόνο με το ταίρι σας. Ενδεχομένως να έχετε αφεθεί κι εσείς λόγω προβλημάτων, μπορείτε όμως βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή αν ασχοληθείτε με περισσότερη διάθεση.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην παρασύρεστε από την ανάγκη σας για ανέσεις και πολυτέλειες, καθώς υπάρχουν σοβαρές ανάγκες που πρέπει να τακτοποιηθούν στο εγγύς μέλλον. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν προοπτικές για να ενισχύσετε το εισόδημα σας, αλλά θα χρειαστεί να εντείνετε τις προσπάθειες σας. Κάντε ένα χρονοδιάγραμμα και φροντίστε να το τηρείτε.

 

Η σχέση σας είναι σε κρίσιμο σημείο και ενώ βλέπετε πως υπάρχουν μελανά σημεία, περιμένετε να τα θίξει το ταίρι σας, κάτι που δεν συμβαίνει ποτέ και έτσι διαιωνίζεται μία κατάσταση που στην ουσία είναι ανώφελη. Αν αισθάνεστε πως έχει χαθεί πλέον κάθε ενδιαφέρον, πάρτε αποφάσεις.

 

 

ΛΕΩΝ

Κάτι θετικό θα σας συμβεί και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει σχέση με τα επαγγελματικά σας. Εσείς συνεχίστε να δείχνετε την ίδια αφοσίωση στους στόχους σας και θα δείτε θεαματικές αλλαγές πολύ σύντομα. Μέσα στο διήμερο προσπαθήστε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ξεκουράζουν και ευφραίνουν την ψυχή σας. Αγορές για το σπίτι ευνοούνται.

 

Έχει αρχίσει να σας τη δίνει στα νεύρα η συνεχής απουσία του συντρόφου σας και νιώθετε πως χάνεται ολοένα και περισσότερο η επαφή σας. Μία εκδρομή, ή τέλος πάντων περισσότερος ποιοτικός χρόνος με το ταίρι σας μπορεί να αναπληρώσει ορισμένα κενά.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναζητάτε τρόπους για να εκτονωθείτε και επειδή δεν σας ικανοποιούν, έχετε ως διέξοδο τις αγορές για τον εαυτό σας και το σπίτι, έτσι όμως που πάτε κινδυνεύετε να βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο. Δεχτείτε μία πρόσκληση από φιλικά σας πρόσωπα για μία εξόρμηση και θα δείτε πόσο θα αλλάξει η ψυχολογία σας. Μη μένετε συνεχώς στα τετριμμένα.

 

Υπόσχεστε συνεχώς πως θα βρεθείτε με κάποιους φίλους και από ότι φαίνεται, μάλλον το λέτε για να βγαίνετε από την υποχρέωση, οπότε μη σας φανεί παράξενο αν δείτε αλλαγές στη συμπεριφορά τους. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας προτού δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερη προσοχή οι Ζυγοί πώς θα διατυπώσετε κάποιες απόψεις σας καθώς υπάρχει περίπτωση να μην πιάσουν το πνεύμα σας οι υπόλοιποι και να παρεξηγηθείτε. Γενικά είναι μία εποχή όπου δεν λείπουν οι εντάσεις και καλό είναι να είστε πολύ προσεχτικοί όταν συζητάτε. Ένα οικονομικό θέμα σας κόβει τη φόρα και κρατάτε άμυνες με τα χρήματα σας, όμως έχετε αρκετές δυνατότητες.

 

Αρπάξτε την ευκαιρία που σας δίνεται μέσα στο διήμερο και ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Κλείστε κινητά, σταθερά, laptop και αφιερώστε χρόνο στη σχέση σας. Το ίδιο ισχύει και για τους ελεύθερους. Αφήστε τις φωτογραφίες, βιώστε τις στιγμές και κοιτάξτε γύρω σας τις επιλογές που υπάρχουν.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πολλή καλοσύνη βλάπτει Σκορπιοί και δεν εννοείτε να το καταλάβετε. Είναι πολύ σημαντικό να διαχωρίζετε τη στάση σας απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα και άτομα που εμπιστεύεστε, από όσους βλέπετε πως προσπαθούν να σας πιουν το αίμα. Η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας ανοίξει τα μάτια, όμως είναι χλωμό αν αλλάξετε στάση.

 

Μέσα στο διήμερο, προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια, ώστε να αναπληρωθούν τυχόν κενά. Μία εκδρομή, βόλτες και παιχνίδι, αγαπημένες δραστηριότητες, θα συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των δεσμών σας και στην ψυχική σας ευφορία. Οι ελεύθεροι, βάλτε τα δυνατά σας να λάμψετε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανατροπές που συμβαίνουν αυτό το διάστημα είναι προς όφελός σας, ασχέτως αν σας αποδιοργανώνουν. Μέσα στο διήμερο σας δίνεται η ευκαιρία να προετοιμαστείτε κατάλληλα και να περάσετε και όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται καθώς και αγορές για το σπίτι. Ιδιαίτερη προσοχή στις δοσοληψίες σας.

 

Μια καινούρια σχέση σας προκαλεί έντονα συναισθήματα και δεν βλέπετε ή δεν θέλετε να δείτε ορισμένα μελανά σημεία της, αργά ή γρήγορα όμως θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε να μην επενδύσετε συναισθηματικά και κρατήστε άμυνες που θα αποτρέψουν πιθανή απογοήτευση.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας τώρα που η Αφροδίτη στον Κριό εντείνει τη δημιουργική σας διάθεση και δώστε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες. Αγορές για το σπίτι και την οικογένεια θα πρέπει να γίνουν με σύνεση, ώστε να μη ζοριστείτε οικονομικά αν σκοπεύετε να κάνετε μία εκδρομή. Ιδανική στιγμή για να κάνετε κάτι έξω από τα καθιερωμένα.

 

Την Κυριακή, κοινωνικές υποχρεώσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να συναντήσετε καινούρια πρόσωπα και μπορεί να προκύψει μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Το χιούμορ και το αστραφτερό σας χαμόγελο θα προκαλέσουν θετικές εντυπώσεις και αρκετοί θα ασχοληθούν μαζί σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν βγάζουν πλέον νόημα οι απαιτήσεις των άλλων και είστε μες στον εκνευρισμό, μπορείτε όμως να δώσετε ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση αρκεί να βάλετε κάποια όρια. Μέσα στο διήμερο ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας επιθυμίες και μην πέφτετε στην παγίδα των ενοχών που προσπαθούν να σας δημιουργήσουν. Χρειάζεστε επειγόντως χρόνο για με/για τον εαυτό σας.

 

Η ερωτική σας ζωή είναι σε καλό δρόμο και αν ξεπεράσετε ορισμένες ανασφάλειες που μπλοκάρουν τον αυθορμητισμό σας, θα πάψετε να ταλαιπωρείστε και θα δείτε σημαντικές αλλαγές. Ειδικά οι ελεύθεροι, κάντε και λίγο τα γλυκά μάτια, παίξτε με τους άλλους, μη στέκεστε σαν να είστε άπειροι.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Ευχάριστες συναντήσεις και δραστηριότητες που σας γεμίζουν θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας δώσουν χαρά. Στον οικονομικό τομέα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης και σε διατροφικές διαταραχές.

 

Παιχνίδια εξουσίας σε μια νέα σχέση αρχίζουν να σας κουράζουν και αναζητάτε πιο ήπιες καταστάσεις. Ιδανική στιγμή για να αποστασιοποιηθείτε για λίγο, ώστε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας. Μία ενδιαφέρουσα γνωριμία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις σας.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας