ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας τονίζει τη δημιουργική σας διάθεση και είναι ιδανική στιγμή για να εξασκήσετε τα όποια ταλέντα σας. Παράλληλα, σας δίνεται η ευκαιρία να προωθήσετε με έξυπνους και οικονομικούς τρόπους τα προϊόντα σας και προβλέπεται μια αρκετά εποικοδομητική μέρα. Προσέξτε λίγο τις υπερβολές με τα χρήματα σας.

 

Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να ρίξετε τους ρυθμούς σας, ώστε να αποφύγετε την ένταση λόγω συσσωρευμένης κούρασης. Δώστε έμφαση στην προσωπική σας φροντίδα και είτε αποφασίσετε να βγείτε είτε να παραμείνετε στο σπίτι, φροντίστε να ξεκουραστείτε.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν υπάρχουν σχέδια ή νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, ακούστε τα έστω κι αν διαφωνείτε. Μπορεί να προκύψει κάτι καλό που θα σας λύσει τα χέρια. Επειδή η μέρα είναι λίγο κουραστική, μη φορτώνετε το πρόγραμμα σας γιατί θα πελαγώσετε. Ξεκουραστείτε και ανακτήστε δυνάμεις και κάντε και μία γενική περιποίηση ομορφιάς.

 

Η διάθεση σας μεταβάλλεται συχνά και είναι κάτι που προκαλεί αμηχανία στο ταίρι σας. Δουλέψτε περισσότερο με τον εαυτό σας και αναζητήστε νέες διεξόδους που θα τονώνουν τον ψυχισμό σας. Σήμερα, αφιερώστε τη μέρα στη σχέση σας και στις προσωπικές σας ανάγκες.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πολύ επικοινωνιακή η μέρα και αν αξιοποιήσετε τις δεξιότητες σας, θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι. Στον οικονομικό τομέα είναι πολλά αυτά που σας απασχολούν καθώς έχετε φορτωθεί πολλά βάρη, είναι όμως θέμα σωστών προτεραιοτήτων. Προσπαθήστε σήμερα να αποφύγετε τα περιττά έξοδα και μην κάνετε επιπολαιότητες που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

 

Έντονος ερωτισμός μπορεί να υπάρχει στον αέρα, όμως εσείς είστε κολλημένοι με έναν πρώην έρωτα και δεν βλέπετε τις ευκαιρίες που περνούν από δίπλα σας. Σήμερα πάντως είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μία έξοδο και να δοκιμάσετε την τύχη σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε κουραστεί από τις απαιτήσεις των άλλων, είναι όμως πολύ σημαντικό να κρατάτε τις προσωπικές σας ισορροπίες ώστε να μπορείτε να δουλεύετε. Το τελευταίο διάστημα είστε λίγο στα χαμένα και προκαλείτε αμφιβολίες στο περιβάλλον σας, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω οι υποθέσεις σας. Δείξτε περισσότερη υπευθυνότητα στη δουλειά σας.

 

Έντονες τάσεις για κραιπάλες είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και επειδή υπάρχουν και θέματα που σας προβληματίζουν, είστε πιο επιρρεπείς στο αλκοόλ. Αν θέλετε να γοητεύσετε κάποιον φροντίστε να είστε νηφάλιοι, ειδάλλως δύσκολα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

 

 

ΛΕΩΝ

Ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί, ταυτόχρονα με ένα αναπάντεχο ταξίδι που προκύπτει σας κάνει νευρικούς και θα πρέπει να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις σας προκειμένου να μη γίνει κάποια σημαντική παράλειψη. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν κάποιες θετικές εξελίξεις που φέρνουν και αλλαγές στην καθημερινότητα σας και είστε σε φάση προσαρμογής.

 

Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να ασχοληθείτε με πιο προσωπικά σας θέματα καθώς και με την ενίσχυση της διάθεσης σας. Επαφές με φίλους και βόλτες θα σας δώσουν αρκετή ικανοποίηση. Πιθανή γνωριμία με ένα Ζυγό θα κεντρίσει αρκετά το ενδιαφέρον σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνετε κάποιες κινήσεις που δεν τις πολυσκέφτεστε, είναι όμως ικανές να προκαλέσουν αρνητικές επιπτώσεις στη δουλειά σας. Ακούστε με προσοχή τις συμβουλές που σας δίνουν συνεργάτες ή συνάδελφοι χωρίς να θεωρείτε πως σας κάνουν υποδείξεις. Από το μεσημέρι και μετά, πέφτουν οι ρυθμοί σας λόγω μιας μικροαδιαθεσίας.

 

Πιθανή συνάντηση με έναν πρώην έρωτα θα σας κάνει να εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο το ταίρι σας και είναι μια καλή στιγμή για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι, έχετε μία διάθεση για περιπέτειες και είναι αμφίβολο κατά πόσο θα σας βγει σε καλό.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινήστε τη μέρα με μερικές ασκήσεις γυμναστικής και θα είστε για όλο το υπόλοιπο της ημέρας μες στη ζωντάνια και τη θετικότητα. Ενδεχομένως να προκύψει σήμερα μία συνάντηση με ένα ισχυρό πρόσωπο και θα εξαρτηθούν πολλά από τη στάση που θα κρατήσετε κι από τον τρόπο που θα προβάλλετε τις δεξιότητες σας. Ευνοϊκή στιγμή για τη σταδιοδρομία σας.

 

Έχετε πάρει με πολύ στραβό μάτι ένα άτομο που σας πολιορκεί, πολλά όμως μπορεί να αλλάξουν στην πορεία, οπότε μην είστε τόσο εχθρικοί απέναντι του. Εσείς που είστε σε σχέση, σταματήστε να ζητάτε συνεχώς επιβεβαίωση από το ταίρι σας και πάρτε τα πάνω σας ώστε να μη νιώθετε ανασφάλεια.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά τα άγχη σήμερα καθώς πρέπει να οργανωθούν πολλά μαζί και είναι πολύ πιθανό σε κάποια φάση να μπλοκάρετε ή να ας πιάσει απελπισία. Επειδή η μέρα είναι πολύ σημαντική, προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι. Οικονομικές δοσοληψίες χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς υπάρχει κίνδυνος απωλειών. Τακτοποιήστε ένα γραφειοκρατικό θέμα.

 

Αγορές για το σπίτι και την οικογένεια μπορούν να εξαντλήσουν τον προϋπολογισμό σας, καθώς σας είναι πολύ δύσκολο να μην παρασυρθείτε από την καταναλωτική σας μανία. Προσπαθήστε τουλάχιστον να μην αγοράσετε περιττά και πάρτε και κάτι για τον εαυτό σας που θα σας δώσει χαρά.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και πρέπει να προσαρμόζεστε συνεχώς σε νέα δεδομένα, όμως είστε πολύ καλοί σε αυτό και δεν ανησυχείτε. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και είναι ένας σημαντικός λόγος για να είστε χαρούμενοι, υπάρχουν όμως και πολλές ανάγκες, οπότε μην ξεχνιέστε. Σημειώστε τις υποχρεώσεις σας, ώστε να μην σας διαφύγει κάτι.

 

Η προσωπική σας εμφάνιση είναι σημαντική για εσάς και ξοδεύετε αρκετά χρήματα για αγορές ρούχων και αξεσουάρ, σήμερα όμως μπορεί να μη μείνετε ικανοποιημένοι από τις υπάρχουσες επιλογές και θα απογοητευτείτε. Από το απόγευμα και μετά, νέες εμπειρίες προβλέπονται.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να ακούσετε μία ενδιαφέρουσα ιδέα, όμως δεν είναι κατάλληλη εποχή για πειραματισμούς καθώς είναι αρκετά ασταθές το κλίμα και είναι λίγο επίφοβες τέτοιου είδους ενέργειες. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην τρέχουσα εργασία σας και βελτιώστε τις εργασιακές σας σχέσεις. Ένα επαγγελματικό γεύμα ενδείκνυται σήμερα.

 

Η προσωπική σας ζωή έχει μείνει πίσω και αρχίζουν να δημιουργούνται αμφιβολίες στο ταίρι σας. Όσο κι αν είστε απασχολημένοι με θέματα της καθημερινότητας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο για να επικοινωνήσετε με τον άνθρωπο σας. Αφιερώστε τη μέρα στη σχέση σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να πελαγώσετε σήμερα από τις πολλές πληροφορίες που θα ακούσετε, όμως θα επιλυθεί ένα σημαντικό θέμα που σας απασχολεί. Μπορεί να έχει σχέση με τα περιουσιακά σας ή με φόρους. Γενικά είστε απογοητευμένοι από την υπάρχουσα κατάσταση, καλύτερα όμως να αποφεύγετε πολιτικές συζητήσεις στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να μην κλονιστούν οι σχέσεις σας.

 

Μια ανατροπή στα σχέδια σας για το βράδυ, δεν θα είναι και τόσο κακή καθώς θα διαπιστώσετε στην πορεία πως δεν είχατε και πολύ κουράγιο για να βγείτε. Αξιοποιήστε το χρόνο προς όφελος σας και προσπαθήστε να ξεκουράσετε κυρίως το μυαλό σας μέσω μιας ταινίας, ή ενός βιβλίου.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Αρκετά θέματα που σας προβληματίζουν, δεν είναι της παρούσης να επιλυθούν και προκειμένου να έχετε ξεκάθαρη σκέψη στη δουλειά σας, αφήστε τα για λίγο στην άκρη. Η μέρα προβλέπεται αρκετά κουραστική και οι μετακινήσεις σας θα σας ταλαιπωρήσουν. Επιστρατεύστε το χιούμορ σας (όσο μπορείτε) και φανείτε υπομονετικοί.

 

Ήρθε η στιγμή που αισθάνεστε έτοιμοι να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας σε κάποιον που σας έχει γοητεύσει και η τύχη είναι με το μέρος σας καθώς η Αφροδίτη στον Κριό ενισχύει τον ερωτικό τομέα, οπότε αφήστε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο και φροντίστε να είστε ο εαυτός σας.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας