ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σας ωθεί να συζητήσετε ένα επαγγελματικό θέμα με τους συνεργάτες σας και να βάλετε σε μία σειρά σημαντικές σας υποχρεώσεις. Είστε πιο επικοινωνιακοί, είναι όμως τόσο πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε, που είναι απίθανο να μη σας πιάσει εκνευρισμός. Η μέρα απαιτεί ομαδικότητα και αποφυγή βεβιασμένων ενεργειών.

 

Φίλοι θα σας προσκαλέσουν για μία έξοδο και καλό είναι να καταπολεμήσετε τη μελαγχολία σας. Αν θέλετε πραγματικά να νιώσετε καλύτερα, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την παρέα σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές. Ευνοϊκή μέρα για νέες γνωριμίες.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μία συνεργασία αργεί να ξεκινήσει και είστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα, όμως τα γεγονότα θα σας διαψεύσουν. Σήμερα επικεντρωθείτε στην επίλυση ενός νομικού ή διαδικαστικού θέματος και με την προώθηση των ικανοτήτων σας εσείς που αναζητάτε μία θέση εργασίας. Ο Ερμής στο ζώδιο σας ευνοεί θέματα που έχουν σχέση με την εκπαίδευση.

 

Είστε πρόθυμοι να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στο ταίρι σας, αρκεί να δείτε απτές αποδείξεις πως εννοεί αυτά που σας υπόσχεται. Μην είστε συνεχώς σε επιφυλακή περιμένοντας να κάνει κάποιο λάθος. Αφήστε περισσότερο χώρο και χρόνο για να εξελιχθεί η κατάσταση.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μία θετική εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα σας βγάζει από το αδιέξοδο και εκεί που ήσασταν πεσμένοι, θα ανακτήσετε τις δυνάμεις και τη διάθεση σας άμεσα. Η μέρα απαιτεί προσεχτικές ενέργειες και καλό είναι να αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Επικεντρωθείτε στις επαφές με το εξωτερικό.

 

Η έγνοια σας για ένα αγαπημένο πρόσωπο δεν σας αφήνει να ησυχάσετε και να επικεντρωθείτε στα αισθηματικά σας, σήμερα όμως αν κάνετε μία έξοδο, θα συναντήσετε κάποιο άτομο από το παρελθόν που σας είχε γοητεύσει και θα ξεχάσετε για λίγο τους προβληματισμούς σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχολείστε με λεπτομέρειες και χάνετε ευκαιρίες που δεν θα σας δοθούν ξανά. Σήμερα είναι μία σημαντική στιγμή για τα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να είστε σε συνεχή εγρήγορση προκειμένου να μην αφήσετε τίποτε ανεκμετάλλευτο. Οφειλές που σας ταλαιπωρούν είναι ένα αγκάθι στην καθημερινότητα σας, όμως είναι θέμα δικής σας διαχείρισης η εξέλιξη του.

 

Θετική μέρα για τα ερωτικά σας και μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που θα κλέψει τη σκέψη σας, όμως θα υπάρχει ένα μελανό σημείο. Μπορεί να είναι δεσμευμένο, ή να υπάρχουν έντονες διαφορές στις ηλικίες. Εσείς που είστε σε σχέση, βάλτε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας.

 

 

ΛΕΩΝ

Είστε ανυπόμονοι και μπορεί τελευταία στιγμή να κάνετε μία επιπολαιότητα που θα σας κοστίσει ακριβά. Αυτό το διάστημα σας έχουν πιάσει τα διαόλια και θέλετε να κάνετε πράγματα, όμως σας φρενάρουν τα οικονομικά σας και μένετε με την όρεξη, είναι όμως θέμα λίγων ημερών να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας. Έως τότε, μη χάνετε πολύτιμο χρόνο.

 

Η προσωπική σας ζωή παρουσιάζει έντονα σκαμπανεβάσματα και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τη βάλετε ως προτεραιότητα, ώστε να μη βρεθείτε αργότερα αντιμέτωποι με δυσάρεστα γεγονότα. Ιδανική μέρα για ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα εξελίσσονται αργά αλλά σταθερά οι υποθέσεις σας και είναι κάτι που σας προκαλεί ορισμένες φορές απογοήτευση, έτσι όμως αποφεύγετε τις κακοτοπιές. Σήμερα δώστε έμφαση σε ένα διαδικαστικό θέμα που θα μπορούσε να σας ρίξει πολύ πίσω και τακτοποιήστε ορισμένες οφειλές προς τρίτους. Οι πολλές μετακινήσεις δεν ευνοούνται.

 

Θυμάστε ορισμένα άτομα όταν θέλετε κάτι από αυτά και πλέον είναι πασιφανές το τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα να προκαλείτε δυσάρεστα συναισθήματα. Κανονίστε μία συνάντηση για να πείτε τα νέα σας χωρίς να υπάρχει κανένα όφελος, πλην της επικοινωνίας που είναι πολύ σημαντική για όλους.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είστε αισιόδοξοι και γεμάτοι ενέργεια, με αποτέλεσμα να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας με μεγάλη άνεση και μάλλον θα εξοικονομήσετε χρόνο και για τις προσωπικές σας ανάγκες. Μία καινούρια συνεργασία ξεκινά με θετικούς οιωνούς και θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Μην πανικοβάλλεστε αν κάτι δεν το γνωρίζετε. Ζητήστε συμβουλές.

 

Σχέσεις με γονείς μπορεί να ψυχραθούν εξαιτίας μιας έντονης διαφωνίας. Αν δεν θέλετε να χάσετε το δίκιο σας, εκφράστε τις σκέψεις σας ήρεμα και με σοβαρά επιχειρήματα. Επίσης, δείξτε περισσότερη κατανόηση στους φόβους και τις ανησυχίες τους και μη βλέπετε μονόπλευρα τις καταστάσεις.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας και θα πρέπει να είστε κατασταλαγμένοι σχετικά με τις απαιτήσεις σας. Βολιδοσκοπήστε τις προθέσεις τους προτού εκφράσετε τις όποιες ενστάσεις. Ιδανική στιγμή για να ξεκαθαρίσουν υποθέσεις που είναι στον αέρα, ώστε να ξέρετε πού βαδίζετε.

 

Αγορές για το σπίτι και την οικογένεια μπορούν να εξαντλήσουν τον προϋπολογισμό σας, καθώς σας είναι πολύ δύσκολο να μην παρασυρθείτε από την καταναλωτική σας μανία. Προσπαθήστε τουλάχιστον να μην αγοράσετε περιττά και πάρτε και κάτι για τον εαυτό σας που θα σας δώσει χαρά.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα ταξίδι μπορεί να αναβληθεί όμως δεν θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες, οπότε δεν είναι λόγος για να τα βάφετε μαύρα. Η μέρα έχει πολλές μετακινήσεις οι οποίες θα γίνουν με κάποια καθυστέρηση και γενικά δεν είναι καλή στιγμή για να κανονίσετε συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα. Μία εξυπηρέτηση που θα κάνετε, θα εκτιμηθεί πολύ.

 

Η επιρροή σας σε ένα κοντινό σας πρόσωπο είναι πολύ θετική αν αναλογιστείτε πόσες φορές το έχετε γλιτώσει από ανώφελες καταστάσεις. Σήμερα μπορεί να σας κάνει μία ευχάριστη έκπληξη για όσα έχετε προσφέρει. Ιδανική μέρα για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια σας κάνουν απόμακρους και σε κάποιες στιγμές απότομους με το περιβάλλον σας και είναι πολύ εύκολο να γίνει μία παρεξήγηση. Ενδεχομένως να έχει εξαντληθεί η υπομονή σας σχετικά με τα οικονομικά σας, ή να θεωρείτε πως δεν ανταμείβονται επάξια οι κόποι σας, με την ένταση όμως δεν θα επιλυθεί τίποτα.

 

Η ανταπόκριση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι ελάχιστη και είστε απογοητευμένοι, με αποτέλεσμα να κλείνεστε ολοένα και περισσότερο στον εαυτό σας. Βγείτε έξω, γνωρίστε καινούρια πρόσωπα και μη δυστυχείτε για κάτι που δεν έχει ούτε καν ξεκινήσει.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας βγάζει στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας και καθώς είστε πιο συγκαταβατικοί απέναντι στους άλλους, μπορείτε να επιλύσετε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί αποφεύγοντας τις εντάσεις. Η μέρα είναι λίγο απρόβλεπτη όσον αφορά τις μετακινήσεις σας και ακατάλληλη για καινούρια ξεκινήματα.

 

Είστε πυρ και μανία με το ταίρι σας και πάνω στα νεύρα μπορεί να πείτε σκληρά λόγια που θα προκαλέσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Προσπαθήστε να συζητήσετε ήρεμα για ό,τι σας απασχολεί και θα δείτε πόσο εύκολα θα επανέλθουν οι ισορροπίες στη σχέση σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Κλείστε σήμερα εκκρεμότητες που έχουν σχέση με φόρους, δάνεια και κάποιες οφειλές που επείγουν και αποφύγετε τις ακριβές αγορές. Ενδεχομένως να προκύψει μία κατάσταση που θα σας βάλει σε δίλημμα και καλό είναι να μη βιαστείτε να αποφασίσετε. Εσείς που ξεκινάτε τη σταδιοδρομία σας σε έναν καινούριο τομέα, μη διστάζετε να κάνετε ερωτήσεις.

 

Κάτι που σας προβληματίζει σε σχέση με τα ερωτικά σας, μην το κρατάτε μέσα σας και συζητήστε το με το ταίρι σας καθώς είναι πολύ πιθανό να επιλυθεί άμεσα το θέμα. Η μέρα ευνοεί την αισθηματική σας ζωή και μπορείτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας, ή να ερωτευτείτε οι ελεύθεροι.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας