ΚΡΙΟΣ

Διανύετε ένα ευνοϊκό διάστημα και θα πρέπει να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία χωρίς να επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων, εκτός κι αν έχουν να σας δώσουν μία χρήσιμη συμβουλή για το τι πρέπει να προσέξετε. Η διάθεση σας είναι καλή, τα οικονομικά σας είναι ένα θέμα, μπορείτε όμως σταδιακά να τακτοποιείτε διάφορες οφειλές και ανάγκες. Αγορές για τον εαυτό σας ευνοούνται.

 

Έντονες τάσεις για σπατάλες και ψυχαγωγία χαρακτηρίζουν τις ενέργειες σας και είναι αμφίβολο κατά πόσο θα κινηθείτε μέσα σε ένα λογικό πλαίσιο. Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση και μπορεί να συναντήσετε αξιόλογα άτομα εκεί έξω.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Επιτυχίες προβλέπονται στον επαγγελματικό τομέα, η φήμη σας αρχίζει να εκτοξεύεται και είναι μία πολύ θετική εποχή για εσάς καθώς ο Δίας διανύει τον οικονομικό τομέα, προσέξτε όμως και μην κάνετε υπερβολές με τα χρήματα σας. Επενδύσεις, καινούριες συμφωνίες και συνεργασίες ευνοούνται και αναμένονται πολλά κέρδη.

 

Η εμμονή με την εμφάνιση σας μπορεί να σας οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια και καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό και να αφήσετε τους πειραματισμούς με σκευάσματα αμφιβόλων αποτελεσμάτων. Με τους σωστούς συνδυασμούς τροφών μπορείτε να βρείτε τη φόρμα σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν εξαιρέσουμε τη νευρικότητα που αισθάνεστε εξαιτίας σημαντικών θεμάτων που σας απασχολούν, η μέρα σε γενικές γραμμές είναι ευχάριστη και κάτι θετικό πρόκειται να συμβεί. Εστιάστε την προσοχή σας στους στόχους σας και μην αφήνετε καμία αρνητική σκέψη να σας κόψει τα φτερά. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας. Μη βιάζεστε.

 

Βάλτε μία τάξη στα ερωτικά σας σήμερα που είστε πιο κατασταλαγμένοι και σίγουροι για τα συναισθήματα σας. Αν σκοπεύετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, είναι μία ευνοϊκή μέρα. Οργανώστε μία έκπληξη για το ταίρι σας, αφήνοντας τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα να πείσετε τους συνομιλητές σας επιστρατεύοντας την ευγένεια σας και μη χάνετε την ψυχραιμία σας αν δείτε τα σκούρα. Κάποιες αλλαγές που φοβάστε ενδεχομένως να μη συμβούν και ποτέ, οπότε μην είστε σαν να πλησιάζει το τέλος του κόσμου. Ιδανική στιγμή για να αναθεωρήσετε τις ανάγκες σας και να βάλετε νέες προτεραιότητες.

 

Μπορεί να συναντήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν (ακόμη και διαδικτυακά) και θα επανέλθουν συναισθήματα και έντονες μνήμες στο μυαλό σας. Εσείς που είστε σε σχέση, δείξτε περισσότερη τρυφερότητα στο ταίρι σας και μη θεωρείτε δεδομένο πως ξέρει πώς αισθάνεστε.

 

 

ΛΕΩΝ

Πολύ καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, για ταξίδια καθώς και για θέματα σπουδών, αρκεί να αποβάλλετε το άγχος που σας καταβάλλει κάθε φορά που έχετε κάτι σημαντικό να ασχοληθείτε. Οι γεννημένοι μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο, έχετε μία τάση να κυνηγάτε το γρήγορο κέρδος και καλό θα είναι να αναζητήσετε λύσεις που θα έχουν διάρκεια.

 

Σας λείπει η επικοινωνία, θέλετε όσο τίποτε να βγάλετε τα εσώψυχα σας σε ανθρώπους που σας νιώθουν, όμως οι ρυθμοί σας είναι άβολοι και μένετε συνεχώς με την επιθυμία. Οργανώστε το πρόγραμμα σας έτσι ώστε, να απολαμβάνετε κάποια πράγματα μέσα στη μέρα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι φιλοδοξίες σας μπορεί καμιά φορά να είναι πέραν των δυνάμεων σας, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε όταν δεν πιάνετε τους στόχους σας. Επανεξετάστε τα σχέδια σας και προσπαθήστε να τα φέρετε στα μέτρα σας. Ειδικά εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε πιο προσγειωμένοι και ενήμεροι σχετικά με τις ανάγκες και τις προοπτικές της αγοράς.

 

Θέματα εκπαίδευσης και σπουδών ευνοούνται, κάτι που ισχύει και για την προσωπική σας ζωή. Από το απόγευμα και μετά, προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να χαλαρώσετε και να έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντα σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ορισμένες προσπάθειές σας να προσεγγίσετε μελλοντικούς αγοραστές μπορεί να πάνε στο βρόντο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα σας πάει έτσι όλη η μέρα. Ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες καλύτερα να αποφύγετε τις επαφές, καθώς οι περισσότεροι έρχονται αντιμέτωποι με τα άγχη της καθημερινότητας και μπορεί να μην έχουν και πολλή διάθεση για αγορές και ξόδεμα χρημάτων.

 

Είστε απογοητευμένοι από τους φίλους σας και αντί να καθίσετε και να πείτε τα παράπονά σας στο ταίρι σας, του φέρεστε απότομα σαν να φταίει εκείνο για όλα αυτά που σας συμβαίνουν ή ακόμα χειρότερα, σαν να είναι ο σάκος του μποξ που πρέπει να ανέχεται την έντασή σας. Αλλάξτε τακτική.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυξημένη πνευματική διαύγεια και έντονη ζωτικότητα σας βοηθούν να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας με περισσή άνεση και ευκολία σήμερα. Επαγγέλματα που έχουν σχέση με προγραμματισμό και υπολογιστές ευνοούνται αρκετά καθώς επίσης και ό, τι έχει σχέση με λογιστικά και οργάνωση. Επίσης, είναι μια πολύ καλή μέρα για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

 

Η μέρα ενδείκνυται για επαφές με φιλικά σας πρόσωπα κι αν δεν σκοπεύετε να βγείτε έξω, μπορείτε κάλλιστα να οργανώσετε μια συνάντηση στο σπίτι σας. Σίγουρα θα είναι πιο άνετη η επαφή σας δίχως παρεμβολές από κόσμο και φασαρία και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε συζητήσεις με τους καλεσμένους σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να σας πιάσει μια αχαλίνωτη όρεξη για απολαύσεις και ξόδεμα χρημάτων και επειδή δεν έχετε κανένα σκοπό να μετριάσετε τα ένστικτά σας, προβλέπονται εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αν μάλιστα διαχειρίζεστε από κοινού τους πόρους σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Οι υπερβολές σας θα σας βάλουν σε μπελάδες για πολύ καιρό. Αποφύγετε τουλάχιστον τα τυχερά παιχνίδια.

 

Κάτι θετικό πρόκειται να συμβεί σήμερα και θα ανεβάσει τη διάθεσή σας στα ύψη. Ενδεχομένως ορισμένοι από εσάς να ξανασμίξετε με τον πρώην σύντροφό σας και να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ενώ κάποιοι άλλοι, μπορεί να έχετε θετικές οι εξελίξεις σε ένα ζήτημα υγείας που σας τάραξε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα είναι κατάλληλη για επαγγελματικές επαφές και επικοινωνία με εργοδότες και ανώτερα στελέχη. Η διάθεση και η ζωτικότητά σας είναι σε υψηλά επίπεδα και έχετε πολλές πιθανότητες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Αν είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου, η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τα καθήκοντά σας θα εκτιμηθεί αρκετά.

 

Υπάρχουν ορισμένα θέματα που σας προβληματίζουν στη σχέση σας, αντί όμως να κάθεστε και να δασκαλεύετε το ταίρι σας, επιστρατεύσετε το χιούμορ και την παιχνιδιάρικη διάθεση σας και όλα θα δρομολογηθούν όπως τα φαντάζεστε. Ιδανική στιγμή για την απόκτηση παιδιού.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας ενδεχομένως να σας προκαλούν άγχος και ανασφάλεια, όμως γίνονται για καλό. Σήμερα μπορεί να σας προτείνουν κάτι έξω από το πεδίο δράσης σας και θα έχετε αμφιβολίες αν θα τα καταφέρετε. Τα πάντα μπορείτε να καταφέρετε, αρκεί να είστε αποφασισμένοι και διατεθειμένοι να θυσιάσετε από τον προσωπικό σας χρόνο.

 

Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις μιας και το επικοινωνιακό κομμάτι είναι αρκετά ευνοημένο. Ταυτόχρονα, μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ώστε να χαλαρώσετε και να μπορέσετε να βγάλετε από μέσα σας αυτά που θέλετε να πείτε με περισσότερη άνεση.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Από νωρίς το πρωί ξεκινά ένα φορτωμένο πρόγραμμα και είναι καθαρά θέμα διαχείρισης του χρόνου σας αν θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Ετοιμάστε μία λίστα με τα πιο σημαντικά και αφήστε δευτερεύοντα θέματα στην άκρη. Ενδεχομένως να νιώσετε πιεσμένοι κάποια στιγμή, στο τέλος όμως της ημέρας θα πάρετε ικανοποίηση από τα αποτελέσματα.

 

Περιορίστε τον προβληματισμό σας για θέματα της καθημερινότητας και στρέψτε την προσοχή σας στις μικρές απολαύσεις της ζωής, ειδάλλως δεν έχουν νόημα οι προσπάθειες που κάνετε. Σήμερα, είναι μία καλή μέρα για να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας