ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ξεκινά ένας νέος κύκλος καθώς ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης περνά στο Λέοντα και μέχρι το Νοέμβριο του 2018, οι χαρές θα έρθουν μέσω της δημιουργικότητας, των παιδιών και των ευχάριστων στιγμών. Πλέον το επίκεντρο της προσοχής σας δεν είναι τα εργασιακά θέματα και το ενδιαφέρον σας στρέφεται περισσότερο στην προσωπική σας ζωή.

 

Κοινοί στόχοι και ενδιαφέροντα σας φέρνουν πιο κοντά με νέα πρόσωπα και είστε χαρούμενοι που δεν εξαρτάστε από άτομα που μπορεί να έχει χαθεί πλέον η ουσιαστική επαφή. Ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε ένα χόμπι, ένα σεμινάριο ή ακόμα και γυμναστήριο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλή μέρα για να πετύχετε τους στόχους σας καθώς η αποφασιστικότητα σας είναι σε υψηλά επίπεδα και είστε αφοσιωμένοι στην εργασία σας, ενώ παράλληλα σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας αποτελεσματικά. Ήλιος και Πλούτωνας σχηματίζουν αρμονικές όψεις και ευνοούν καινούρια εγχειρήματα και συμφωνίες.

 

Αφιερώστε τον ελεύθερο σας χρόνο για να δώσετε τροφή στο πνεύμα σας και να βελτιώσετε τον ψυχισμό σας. Οι συνεχείς πιέσεις της καθημερινότητας θα πρέπει να εκτονωθούν έτσι ώστε, να μη μεταφέρετε την ένταση στο σπίτι. Ασχοληθείτε με μία δραστηριότητα που σας ευχαριστεί.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι ευκαιρίες θα έρθουν μέσα από τις επαφές που θα κάνετε και είναι προτιμότερο να επικεντρωθείτε στην επικοινωνία με άτομα που έχουν την ευχέρεια να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σας. Σήμερα είναι μία σημαντική στιγμή για τη σταδιοδρομία σας, καθώς προβλέπονται θεαματικές εξελίξεις, όμως, δεν παύει να είναι σημαντική η προσεχτική προσέγγιση των στόχων σας.

 

Θα σας εκνευρίσει η συμπεριφορά του προσώπου που σας έχει γοητεύσει και δεν αποκλείεται να το διαγράψετε από το μυαλό σας. Ο συνεχείς αλλαγές στη στάση του δεν σας αφήνουν περιθώριο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και ίσως να είναι για καλό. Αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές να τις αποφεύγετε.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές οι πιέσεις που δέχεστε, όμως προτού σας πάρει από κάτω, καλό είναι να γνωρίζετε πως σήμερα ξεκινά μία εποχή πιο ευνοϊκή για εσάς καθώς ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης περνά στο Λέοντα και μέχρι το Νοέμβριο του 2018 θα σας δίνονται συνεχώς πολλές ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Μην το βάζετε κάτω και επικεντρωθείτε στους στόχους σας.

 

Δένεστε εύκολα με καινούρια πρόσωπα, εξίσου όμως εύκολα τα ξεπερνάτε όταν δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες σας και μπορεί να δημιουργήσετε ένα εχθρικό κλίμα γύρω σας από άτομα του αντίθετου φύλου. Φροντίστε τουλάχιστον να μην πληγώνετε τους άλλους, αν δεν κινούν το ενδιαφέρον σας.

 

 

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες είναι μία σημαντική στιγμή καθώς ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης περνά στο ζώδιο τους και τελευταία φορά που είχε συμβεί η συγκεκριμένη διέλευση ήταν τον Οκτώβριο του 1998 και διήρκεσε μέχρι τον Απρίλιο του 2000. Προσπαθήστε να θυμηθείτε κάποιους λανθασμένους χειρισμούς που κάνατε τότε, ώστε να τους αποφύγετε στο μέλλον και υποδεχτείτε νέα γεγονότα.

 

Πολύ δημιουργική στιγμή και αν καταφέρετε να ξεκολλήσετε από το διαδίκτυο, θα μπορέσετε να γίνετε πιο παραγωγικοί, κάτι που είναι σημαντικό αν σας ενδιαφέρει όντως να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας που είναι πολύτιμος. Αξιοποιήστε τον προς όφελος σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι θα πρέπει να δουλέψετε περισσότερο με τον εαυτό σας, ώστε να πάψουν να σας επηρεάζουν παρελθοντικές ιστορίες. Κρατήστε τα διδάγματα που πήρατε, ώστε να τα έχετε ως γνώμονα και προχωρήστε ακάθεκτοι στην επίτευξη των στόχων σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να το πιστέψετε. Η μέρα ευνοεί τις προσπάθειες σας και τα οικονομικά σας.

 

Έχετε αποκλείσει ορισμένα άτομα από τη ζωή σας και αρχίζετε να βρίσκετε τις ισορροπίες σας όντας μακριά από κακές γλώσσες και συγχύσεις, όμως θα πρέπει να αναπληρώσετε τα κενά με καινούρια πρόσωπα. Ιδανική στιγμή για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σας και σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσα από κάποιες κινήσεις ματ που θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Οργανώστε από νωρίς το πρωί τις επαφές σας και ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας, δίχως να απορρίπτετε τίποτα αν δεν το εξετάσετε διεξοδικά. Θέματα Δημοσίου ευνοούνται.

 

Μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν που σας είχε πληγώσει πολύ θα σας προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό και θα πείτε πράγματα που αργότερα ούτε εσείς δεν θα πιστεύετε πως τα ξεστομίσατε, αλλά θα έχει φύγει ένα πολύ μεγάλο φορτίο από πάνω σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διανύετε μια πολύ δημιουργική φάση και παρ όλη την κούραση που αισθάνεστε, σας είναι αδύνατο να μείνετε άπραγοι ενώ έχετε τόσα στο μυαλό σας που θέλετε να τα υλοποιήσετε άμεσα. Η μέρα προβλέπεται αρκετά ευχάριστη δίχως απρόοπτα και καθυστερήσεις και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάποιες αγορές για τον εαυτό σας και το σπίτι.

 

Δένεστε πολύ με τους ανθρώπους και καθώς δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, μπορεί να υπομένετε μια κατάσταση που σας βασανίζει μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείτε να πάρετε δραστικά μέτρα και να κόψετε το κακό από τη ρίζα του. Αλλάξτε τακτική και θα ξαναγεννηθείτε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να ενισχύσετε το εισόδημά σας, αρκεί να τις εντοπίσετε καθώς η βιασύνη σας να προλάβετε όλες σας τις υποχρεώσεις είναι χαρακτηριστική και μπορεί να μην δώσετε την ανάλογη προσοχή σε κάτι που θα αξίζει πραγματικά. Κάποια χρέη που μπαίνουν σε τάξη σας αποσυμφορίζουν αισθητά και είναι κατάλληλη στιγμή για να κάνετε πράγματα για εσάς.

 

Όμορφες στιγμές με την οικογένεια προβλέπονται από το απόγευμα και μετά, οπότε μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Εποικοδομητικές συζητήσεις και ετοιμασία νόστιμων εδεσμάτων θα τονώσουν την ψυχολογία σας και θα ενισχύσουν τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περιορίστε σήμερα τις ευθύνες σας, ώστε να έχετε την άνεση να σκεφτείτε διεξοδικά τις επόμενες ενέργειες σας. Μπορεί σε κάποια φάση της ημέρας να μπλοκάρετε από τις πολλές πληροφορίες, όμως θα καταφέρετε να βγάλετε μία άκρη. Σημαντική στιγμή για τις επαφές που θα γίνουν και καλό είναι να επικεντρωθείτε στις πιο ενδιαφέρουσες.

 

Θέλετε όσο τίποτα στον κόσμο να βρείτε ένα ταίρι που δεν θα είναι προβληματικό, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο, σας γοητεύουν τέτοιοι τύποι κι ας γνωρίζετε εκ των προτέρων πως θα ταλαιπωρηθείτε, οπότε μην γκρινιάζετε θεωρώντας πως μαγνητίζετε ιδιόρρυθμα άτομα. Εσείς μαγνητίζεστε από αυτά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν σκοπεύετε να διεκδικήσετε τα χρήματα σας σήμερα είναι μία καλή στιγμή, όμως θα πρέπει να επιστρατεύσετε την ευγένεια σας, ώστε να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια ανατροπή. Σε γενικές γραμμές είναι μία ήπια μέρα, δεν προβλέπονται ιδιαίτερα προβλήματα και μπορούν να δρομολογηθούν σημαντικές υποθέσεις που σας απασχολούν.

 

Στον οικογενειακό τομέα μπορεί να υποβόσκουν θέματα που αργά ή γρήγορα θα εκτονωθούν και καλό είναι να το προλάβετε. Επιλύστε τις διαφορές σας ήρεμα και μην αντιμετωπίζετε αγαπημένα πρόσωπα σαν να είναι εχθροί σας. Κάποτε θα παρακαλάτε να γυρίσουν πίσω ακόμα κι αυτές οι δύσκολες στιγμές.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις ικανότητες σας, αλλά δεν θα πρέπει να βασίζεστε στο φιλότιμο των άλλων όταν πρόκειται να διαπραγματευτείτε. Το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσουν να σας κόψουν τα φτερά, ώστε να μην έχετε απαιτήσεις ισάξιες των υπηρεσιών σας. Διεκδικήστε αυτά που σας αξίζουν και μη χαρίζεστε σε κανέναν.

 

Μία συζήτηση με ένα οικείο σας πρόσωπο μπορεί να μην έχει θετική κατάληξη αν δεν προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του, ώστε να κατανοήσετε τους προβληματισμούς του και η επικριτική σας στάση θα προκαλέσει ένταση. Μη βιάζεστε να κατακρίνετε τους άλλους.

 

 Το τραγούδι της ημέρας