ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο σας και καθώς σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον κυβερνήτη σας Άρη, σας προκαλεί έντονα την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας από καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα τη λήξη μίας συνεργασίας. Αξιοποιήστε την ευφράδεια του λόγου σας για να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε.

 

Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση καθώς ο Ερμής επίσης στο ζώδιο σας σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και μπορείτε αν επιλύσετε τα όποια θέματα σας μέσα από μία ήρεμη συζήτηση. Ακούστε με προσοχή το ταίρι σας και επικοινωνήστε με τη σειρά σας αυτά που σας απασχολούν.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα σας βρίσκει αισιόδοξους καθώς βλέπετε να ικανοποιούνται ορισμένες επιθυμίες σας (όπως για παράδειγμα ένα ταξίδι ή μία σημαντική αγορά). Ο Ήλιος στο ζώδιο σας σχηματίζει δυναμικές όψεις με τον Ερμή και είναι ιδανική στιγμή για να επανεξετάσετε τα σχέδια σας ή για να επιλύσετε ένα οικονομικό θέμα που έχει να κάνει με τους συνεργάτες σας.

 

Ψάχνετε την τέλεια αγάπη και θα δίνατε τα πάντα για να είστε με ένα ταίρι που σας σέβεται και κατανοεί τις ανάγκες σας. Η σχέση σας ενδεχομένως να μη σας ικανοποιεί, αλλά θα πρέπει να επανεξετάσετε και τη δική σας συμπεριφορά απέναντι στο έτερον ήμισυ. Σήμερα,είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τη σχέση σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγχωμένους σας βρίσκει η νέα εβδομάδα λόγω των οικονομικών σας, σήμερα όμως ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και παρ' όλο που και οι δύο πλανήτες είναι ανάδρομοι, οι επιρροές τους σας ευνοούν και θα δείτε σημαντικές αλλαγές στα κέρδη σας. Μην είστε ανυπόμονοι και σκεφτείτε διεξοδικά τις επόμενες κινήσεις σας αν έχετε νέα πλάνα στο μυαλό σας.

 

Κάποιοι προσπαθούν να σας επηρεάσουν σχετικά με μία σημαντική σας απόφαση και χρειάζεστε χρόνο με τον εαυτό σας για να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε, όμως οι συνθήκες δεν σας το επιτρέπουν. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε για λίγο από αυτό που σας απασχολεί και θα σας έρθουν οι απαντήσεις όταν είστε έτοιμοι.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι μπορείτε να βάλετε σε τάξη οικονομικά θέματα που σας απασχολούν, αν καταφέρετε να αποβάλλετε το άγχος και την άρνηση που σας έχει πιάσει. Μην αφήνετε να σας τρομάζουν πιέσεις που ενδεχομένως να δέχεστε από το περιβάλλον σας και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας με αποφασιστικότητα. Η μέρα ευνοεί τα επαγγελματικά σας, αρκεί να εντείνετε τις προσπάθειες σας.

 

Η εμφάνιση σας μπορεί να σας απασχολεί, αλλά δεν κάνετε κάτι για να τη βελτιώσετε, παρά μόνο παραπονιέστε και περιμένετε ως δια μαγείας να αλλάξει. Ξεκινήστε μία ισορροπημένη διατροφή, γυμναστείτε και έχετε υπομονή. Αποφύγετε σκευάσματα που σας υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε λίγες μέρες. 

 

 

ΛΕΩΝ

Ένα ταξίδι που είναι στα άμεσα σχέδια σας θα σας απασχολήσει έντονα τις πρώτες πρωινές ώρες και τα οικονομικά σας, τα οποία βελτιώνονται και είναι ιδανική στιγμή για να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και οφειλές. Στον επαγγελματικό τομέα οι προβλέψεις είναι επίσης θετικές καθώς Ερμής και Κρόνος παίζουν υποστηρικτικό ρόλο, αλλά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε ποιους ανακοινώνετε τις ιδέες σας.

 

Οι ψυχικές σας μεταπτώσεις επηρεάζουν τη σχέση σας και θα πρέπει να κάνετε την να δουλέψετε περισσότερο με τον εαυτό σας. Αν αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι και ότι δεν τα καταφέρνετε μόνοι σας, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα θεραπευτή, που έχοντας τον συνταξιδιώτη, θα σας βοηθήσει να χαρείτε τη ζωή.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονες ανταγωνιστικές τάσεις χαρακτηρίζουν τις ενέργειες σας και η επιμονή σας για να πετύχετε το στόχο σας, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον. Σήμερα είναι μία καλή στιγμή για να επιλύσετε θέματα με τους συνεργάτες ή τους εργοδότες σας, καθώς Ερμής και Κρόνος είναι σε αρμονικές όψεις και θα βγείτε κερδισμένοι. Ιδανική μέρα για επενδύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων.

 

Και για την προσωπική/οικογενειακή σας ζωή είναι μία μέρα που μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να αφήσετε πίσω κάποιες ατυχείς στιγμές του παρελθόντος που επισκιάζουν τις σχέσεις σας. Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να ταλαιπωρεί εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά θετικά για τους Ζυγούς εξαιτίας των αρμονικών όψεων Ερμή και Κρόνου που ενισχύουν τα οικονομικά σας και θα πρέπει να κοντρολάρετε το άγχος σας, ώστε να μη γίνουν λάθη που θα σας κοστίσουν. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε τα σχέδια σας και να πάρετε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας. Ταξίδια και μετακινήσεις για επαγγελματικούς σκοπούς ευνοούνται πολύ.

 

Θέματα παιδιών μπορεί να σας προκαλέσουν πανικό και να γίνετε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Οι νέοι γονείς, μη διστάζετε να συμβουλευτείτε τους μεγαλύτερους φοβούμενοι μήπως σας παρεξηγήσουν. Επίσης, ενημερωθείτε μέσω διαφόρων βιβλίων που κυκλοφορούν σχετικά με την ανατροφή των παιδιών και θα αντεπεξέλθετε πολύ ικανοποιητικά.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα σύντομο ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς θα συμβάλλει στη θεαματική αύξηση του εισοδήματος σας και θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας πολύ σύντομα. Ιδανική στιγμή για να κάνετε επαφές με συνεργάτες και να πάρετε από κοινού αποφάσεις, σχετικά με τις μελλοντικές σας ενέργειες. Αποφύγετε την άσκοπη σπατάλη χρημάτων και φανείτε συνεπείς στις οφειλές σας.

 

Η συνεχής ανάγκη σας για αυτοπροβολή μπορεί να πηγάζει από πιθανή παρελθοντική απογοήτευση, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, καθώς υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε. Τα χαρίσματα σας είναι πολλά και δεν υπάρχει λόγος να τα αναδεικνύετε συνεχώς. Ασχοληθείτε περισσότερο με τη σχέση σας και λιγότερο με τον εαυτό σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα μπορεί να σας φανεί ατελείωτη αν μπλέξετε με γραφειοκρατικά ζητήματα και δημόσιους οργανισμούς, όμως θα φύγει ένας μεγάλος βραχνάς από πάνω σας. Τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται θετικά καθώς ο Κρόνος στο ζώδιο σας σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ερμή και μέσα από συνεννοήσεις μπορείτε να ωφελείτε μακροπρόθεσμα. Προσέξτε μόνο και μη γίνεστε πιεστικοί αν δεν ακολουθούν όλοι τους ρυθμούς σας.

 

Έπειτα από μία μεγάλη κρίση στη σχέση σας, διαπιστώνετε πως τα συναισθήματα είναι πολύ δυνατά και επαναπροσδιορίζετε τους ρόλους, κάτι που βάζει ακόμα πιο γερά θεμέλια στο δεσμό σας. Η ικανοποίηση σας είναι πολύ μεγάλη καθώς βλέπετε πως είναι αμοιβαία τα συναισθήματα με το ταίρι σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανή καθυστέρηση στις μετακινήσεις σας, θα οφείλεται κυρίως στην αφηρημάδα σας και όχι σε εξωγενείς παράγοντες. Τακτοποιήστε εγκαίρως τα προσωπικά σας αντικείμενα και μην το αφήνετε για την τελευταία στιγμή μιας και είναι σχεδόν σίγουρο πως κάτι θα σας διαφύγει. Η μέρα ευνοεί τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, αρκεί αν μην τις σαμποτάρει η επιφυλακτικότητα σας απέναντι σε νέες προτάσεις συνεργασίας.

 

Αποφεύγετε το γάμο επειδή φοβάστε και δίνετε συγκεχυμένες εντυπώσεις στο ταίρι σας που κρέμεται από τα χείλια σας περιμένοντας τη συναίνεση σας. Μία ανατροπή θα σας αλλάξει άμεσα γνώμη, αλλά θα πρέπει να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να πείσετε εσείς το ταίρι σας αυτή τη φορά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονη κινητικότητα προβλέπεται στον επαγγελματικό τομέα και ειδικά εσείς που ετοιμάζετε την επιχείρηση σας, έχετε κάνει τη νύχτα – μέρα για να είστε έτοιμοι εγκαίρως. Η εβδομάδα σας βρίσκει σίγουρους και με το ηθικό ανεβασμένο και είναι ιδανική στιγμή για να προωθήσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Θέματα σπουδών αντιμετωπίστε τα ψύχραιμα, ώστε να μη γίνουν ο εφιάλτης σας.

 

Στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων μπορε ίνα βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση καθώς Ερμής και Κρόνος ευνοούν την επίλυση των όποιων διαφορών σας, όμως θα πρέπει να αναγνωρίσετε και τα δικά σας σφάλματα αν θέλετε να είστε δίκαιοι και ειλικρινείς με τους άλλους.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Οι φιλοδοξίες σας είναι υψηλές και θα ήταν πολύ θετικό αυτό αν δεν υπήρχε κίνδυνος να απογοητευτείτε. Σήμερα Ερμής και Κρόνος σας καλούν να επανεξετάσετε τα σχέδια σας και να βάλετε στόχους που θα είναι εφικτοί και ανάλογα με τις δυνατότητες σας. Με τα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, καθώς υπάρχει κίνδυνος απωλειών εξαιτίας της αφηρημάδας σας.

 

Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βελτιώσετε όσες θεωρείτε πως έχουν μελανά σημεία. Η μέρα ευνοεί την επίλυση παρεξηγήσεων και διαφορών καθώς και τις εποικοδομητικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Η προσωπική σας ζωή μπορεί επίσης να ενισχυθεί.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας