ΚΡΙΟΣ

Σήμερα γυρίζει και πάλι ο Ερμής στο ζώδιο σας και είναι πιθανή μία συνάντηση με κάποιο άτομο από το παρελθόν, θα πρέπει όμως να είστε προσεχτικοί στις συζητήσεις που θα κάνετε καθώς υπάρχει περίπτωση κάτι να παρεξηγήσετε, ή κάτι να μην καταλάβετε σωστά. Αποφύγετε τις μετακομίσεις καθώς και τις σημαντικές αγορές. Ασχοληθείτε με τρέχοντα ζητήματα.

 

Κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας ενδεχομένως να σας έχει πικράνει πολύ και σήμερα θα ανακινηθεί ένα θέμα που θα πρέπει να το διαχειριστείτε με ψυχραιμία. Μην περιμένετε να εκραγείτε για να μιλήσετε. Κάντε το εγκαίρως, ώστε να επιλυθεί η όποια δυσάρεστη κατάσταση.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας ενισχύει τη διάθεση σας για να κάνετε πράγματα σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια, όμως θα πρέπει να είστε προσεχτικοί καθώς υπάρχει κίνδυνος μικροτραυματισμών λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Η μέρα είναι λίγο επικίνδυνη όσον αφορά επενδύσεις και υπογραφές συμβολαίων, καθώς γυρίζει και ο Πλούτωνας ανάδρομος και προκαλεί αστάθεια.

 

Από το απόγευμα και μετά, είναι ιδανικές ώρες για να αθληθείτε και να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισης σας. Συναντήσεις με φίλους ευνοούνται καθώς και δραστηριότητες που θα συμβάλλουν στην ψυχική σας ευεξία. Οι ελεύθεροι, βγάλτε από το μυαλό σας έναν πρώην έρωτα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους άλλους, σας αναγκάζει να φορτώνεστε μόνοι σας όλες τις ευθύνες και τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα σε σχέση με την απόδοση που θα είχατε αν δουλεύατε ομαδικά. Σήμερα θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό ζήτημα και μπορεί να χάσετε εύκολα την ψυχραιμία σας αν νιώσετε πιεσμένοι. Πάρτε βαθιές ανάσες και μην γίνεστε απότομοι.

 

Μην αφήνετε τα άγχη της καθημερινότητας να σας καταβάλλουν και βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε. Η μέρα ευνοεί τις συναντήσεις και την ψυχαγωγία, ενδεχομένως όμως να προτιμήσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας. Ξεκουράστε το μυαλό σας μέσω του διαβάσματος, της γυμναστικής, των ασκήσεων αναπνοών, κλπ.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αστραπιαία σκέψη σας σε συνδυασμό με τον ευχάριστο χαρακτήρα σας, θα προκαλέσουν θετικές εντυπώσεις σε αυτούς που θα συναναστραφείτε και είναι μια καλή μέρα για να διευρύνετε τον κύκλο σας καθώς και για να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Ενημερωθείτε σχετικά με τις ανάγκες της αγοράς αν σκοπεύετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση.

 

Μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε αν σας αναζητήσει ένας πρώην, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχει καλές προθέσεις. Ενδεχομένως να διεκδικήσει κάτι από εσάς και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, ώστε να διαχειριστείτε ήρεμα την κατάσταση και μέσω της νόμιμης οδού.

 

 

ΛΕΩΝ

Είστε πιο προσεχτικοί με τα επαγγελματικά σας και τώρα που αρχίζουν να μπαίνουν σε μία τάξη θέματα που σας απασχολούν, μπορείτε να επικεντρωθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια έχοντας ξεκάθαρη σκέψη. Ιδιαίτερη προσοχή στις συμφωνίες που θα κλείσετε, ώστε να μη βρεθείτε ξαφνικά προ εκπλήξεως. Ξεκαθαρίστε τους όρους δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

 

Η ανάδρομη Αφροδίτη βγάζει στην επιφάνεια αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα και είναι πολύ δύσκολο να αποφύγετε τις εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Ταυτόχρονα, συμβαίνουν και κάποια πράγματα που σας κάνουν έξω φρενών και καθώς δεν μασάτε τα λόγια σας, προκαλείτε αμηχανία γύρω σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συμβουλή ενός συνεργάτη θα σας γλιτώσει από επερχόμενη καταστροφή σε σχέση με τα επαγγελματικά σας και καλό είναι να ακούσετε προσεχτικά αυτά που θα σας πει. Η μέρα είναι ήπια και δεν προβλέπονται ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε τα σχέδια σας και να κάνετε μία έρευνα αν σκοπεύετε να αγοράσετε επαγγελματικό εξοπλισμό.

 

Ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σας δώσουν χαρά και θα αναπολήσετε στιγμές από το παρελθόν που θα σας συγκινήσουν. Αποφύγετε τις υπερβολές με το ξόδεμα των χρημάτων σας και φανείτε προνοητικοί, ώστε να μη βρεθείτε αργότερα σε δυσμενή θέση.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Κάτι θα σας αποσυντονίσει σήμερα. Μπορεί να είναι μία είδηση που θα αφορά οικονομικά θέματα, ή μία αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα. Μην προτρέχετε και φέρνετε τον πανικό. Όντας ψύχραιμοι, μπορείτε να ζυγίσετε καλύτερα τις καταστάσεις και να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες που σίγουρα δεν θα σας ωφελήσουν. Η μέρα ευνοεί την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων.

 

Η ανάγκη σας να μοιραστείτε ένα μυστικό που αφορά τη συναισθηματική σας ζωή είναι μεγάλη, όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί ποιο άτομο θα εμπιστευτείτε. Δεν είναι όλοι γύρω σας άξιοι εμπιστοσύνης και υπάρχει περίπτωση να διαρρεύσουν το μυστικό σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις για ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Η ανάγκη σας να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας μπορεί να σας κάνει επιπόλαιους και στην προκειμένη φάση δεν σας παίρνει να κάνετε λάθη. Κάντε τα σχέδια σας, μελετήστε προσεχτικά όλες τις παραμέτρους και μη μοιράζεστε τα μυστικά της δουλειάς σας με κανέναν.

 

Μπορεί να πείτε μια κουβέντα παραπάνω σε ένα αγαπημένο πρόσωπο και θα το πικράνετε πολύ. Η συσσωρευμένη κούραση και ο Άρης που βρίσκεται απέναντι σας, διογκώνουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα και θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στη διαχείριση του λόγου σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γεμάτοι ενθουσιασμό που ξεκινάτε μια καινούρια συνεργασία και οι δεξιότητες όπως και οι γνώσεις σας, θα προκαλέσουν πολύ θετικές εντυπώσεις στους νέους συνεργάτες ή εργοδότες σας. Προσπαθήστε να φανείτε χρήσιμοι όπου μπορείτε και ακούστε με προσοχή κάποιες συμβουλές που θα σας δώσουν. Η μέρα ευνοεί νέα ξεκινήματα και μικρές επενδύσεις.

 

Μην παίρνετε τοις μετρητοίς αυτά που σας λέει το ταίρι σας, ειδικά όταν βρίσκεται υπό πίεση. Γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν υπάρχει κακή πρόθεση, οπότε δεν χρειάζεται να τα βάφετε μαύρα. Η κατανόηση και η στωικότητα σας εκτιμώνται και σας ανταποδίδονται έμπρακτα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και κάποιες αλλαγές επιβάλλονται αν θέλετε πραγματικά να προχωρήσετε στη ζωή σας. Ενδεχομένως να πρέπει να λήξετε μία συνεργασία ή να αλλάξετε ακόμα και την επαγγελματική σας έδρα για κάποιο λόγο. Είναι μία εποχή που οι απαιτήσεις ολοένα αυξάνουν, οπότε θα πρέπει να ενισχύσετε τις δεξιότητες σας, ώστε να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί.

 

Μπορεί να μην κατανοήσετε σωστά τις προθέσεις του προσώπου που σας ενδιαφέρει και να καρφωθείτε πάνω στην παρόρμηση της στιγμής. Εσείς που είστε σε σχέση, προσπαθήστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας και μην καταγίνεστε όλη την ώρα με προβλήματα της καθημερινότητας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πρόθυμοι να εντείνετε τις προσπάθειες σας, όμως σας φρενάρουν οι ανασφάλειες σας και χάνετε χρόνο άσκοπα. Κανείς δεν είπε να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις και να σας πιάνει πανικός, μην αφήνετε όμως τις αμφιβολίες να σας μπλοκάρουν. Σήμερα ασχοληθείτε με ένα γραφειοκρατικό θέμα που δεν σηκώνει αναβολή. Θα διευκολυνθείτε αρκετά.

 

Μια θετική είδηση από φιλικά σας πρόσωπα θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά και είναι ιδανική μέρα για συναντήσεις και εξόδους. Μια καινούρια γνωριμία είναι πολύ πιθανή και μάλλον θα σας ενθουσιάσει πολύ περισσότερο από όσο θα νομίσετε αρχικά. Αλλαγές προβλέπονται στα ερωτικά σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση, είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε τις απαραίτητες επαφές και να προωθήσετε τις ικανότητες ή τις υπηρεσίες σας. Στείλτε βιογραφικά, μιλήστε με κόσμο και ενημερωθείτε για το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν θέματα που σας ζορίζουν, αλλά είναι αντιμετωπίσιμα, αρκεί να αποφεύγετε τις περιττές σπατάλες.

 

Από το απόγευμα και μετά, δώστε έμφαση στην προσωπική σας ζωή και αφήστε στην άκρη θέματα που σας προβληματίζουν. Συζητήστε με το ταίρι σας, απολαύστε ένα καλό γεύμα και ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας ευχαριστεί. Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία και την έκφραση των συναισθημάτων σας.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας