ΚΡΙΟΣ

Ενδεχομένως να δυσκολευτείτε να βρείτε τους ρυθμούς σας σήμερα, όμως η μέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά για τα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα. Ιδανική στιγμή για να προωθήσετε τις ιδέες σας, για καινούρια ξεκινήματα και υπογραφές συμβολαίων. Μία ιδέα για την οποία είστε σίγουροι, προωθήστε την με αυτοπεποίθηση.

 

Κάποια παράπονα μπορεί να ακούσετε αν ξεχάσατε να επικοινωνήσετε με άτομα το κύκλου σας και θα πρέπει να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Επιστρατεύστε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και φερθείτε με διπλωματία. Επανορθώστε με τον τρόπο σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα σε θέσεις ισχύος ευνοούνται πολύ και είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη προκαλεί πρόσφορο έδαφος για να πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να είστε προσγειωμένοι και να μην έχετε τρελές απαιτήσεις από τον εαυτό σας.

 

Στον ερωτικό τομέα, επανασυνδέσεις και επαφές με πρώην έρωτες μπορούν να περιπλέξουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση και αν δεν είστε σε θέση να διαχειριστείτε τα γεγονότα, προβλέπονται δύσκολες στιγμές τόσο για εσάς όσο και για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένα νέο εγχείρημα που ετοιμάζετε μπορεί να σας δυσκολεύει στην υλοποίηση του, σήμερα όμως είναι μια καλή μέρα για να το προωθήσετε και να βρείτε υποστηριχτές της ιδέας σας, αρκεί να είναι ολοκληρωμένη. Ταυτόχρονα, μπορείτε να τακτοποιήσετε ορισμένες οφειλές ή να κάνετε τον προγραμματισμό σας για τις τρέχουσες ανάγκες σας.

 

Θέματα σπουδών μπορεί να σας προκαλούν άγχος, έτσι όμως δε βοηθάτε καθόλου τον εαυτό σας. Επικεντρωθείτε στα καθήκοντα σας έχοντας θετική σκέψη και μη βασανίζεστε με σενάρια πιθανής αποτυχίας. Μην παραλείπετε κάποια διαλείμματα ώστε να ξεκουράζετε το μυαλό σας και πιστέψτε στον εαυτό σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον τομέα των συνεργασιών υπάρχουν καθυστερήσεις και μία απάντηση που περιμένετε, δεν σας αφήνει να σκεφτείτε ξεκάθαρα. Σήμερα που ο κυβερνήτης σας η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω, υπάρχουν πιθανότητες να εξελιχθούν θετικά οι επαγγελματικές σας υποθέσεις, αλλά θα πρέπει να ακούσετε με προσοχή αυτά που θα σας προτείνουν. Μην εξιδανικεύετε τις καταστάσεις.

 

Πιθανή ρήξη στη σχέση σας μπορεί να οφείλεται σε απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια και στην αδυναμία σας να εκφράζετε τα συναισθήματα σας την κατάλληλη στιγμή. Μπορεί δηλαδή από μία ασήμαντη αφορμή, να ειπωθούν σκληρά λόγια που ενδεχομένως θα μετανιώσετε στην πορεία.

 

 

ΛΕΩΝ

Θετική μέρα για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, όμως θα πρέπει να ξεκινήσετε από νωρίς το πρόγραμμα σας καθώς προβλέπεται αύξηση των ευθυνών σας. Μία ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει κατά τη διάρκεια της ημέρας, που θα ανεβάσει το ηθικό σας στα ύψη. Κατάλληλη στιγμή για να βάλετε σε τάξη τις οφειλές σας, ώστε να μην ξεφύγουν από τον έλεγχο σας.

 

Θέματα σπουδών είναι το βασικό σας μέλημα και προσπαθείτε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, υπάρχουν όμως άτομα στο περιβάλλον σας, που σας μεταφέρουν το άγχος τους και δυσκολεύουν την αυτοσυγκέντρωση σας. Προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε. Εσείς ξέρετε τις δυνατότητες σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα οικογενειακό θέμα που σας απασχολεί, θα πρέπει να το σκεφτείτε πιο ψύχραιμα, ειδάλλως αφήστε το στην άκρη και μην τρώγεστε με τους άλλους. Σήμερα θα πρέπει να δώσετε έμφαση στα επαγγελματικά σας καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Η μέρα δίνει ευκαιρίες για την επαγγελματική σας ανέλιξη, αρκεί να είστε προσεχτικοί στις αποφάσεις σας.

 

Θέματα υγείας μην τα αμελείτε θεωρώντας τα δευτερεύουσας σημασίας. Αν αισθάνεστε κάποια ενόχληση, μία επίσκεψη στο γιατρό σας θα σας γλυτώσει από περιττό άγχος και ταλαιπωρία. Η μέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείε με τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιο σας ασκεί αντιστάσεις στην εξέλιξη επαγγελματικών ζητημάτων που σας απασχολούν και δεν είναι κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις και μεγάλα ανοίγματα. Σήμερα τακτοποιήστε εκκρεμότητες και βάλτε σε προτεραιότητα τις οφειλές σας προς τρίτους, ώστε να αποφύγετε τη δημιουργία παρεξηγήσεων. Να είστε ειλικρινείς με τους συνεργάτες σας, ώστε να κερδίσετε χρόνο.

 

Μία συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο, θα σας κάνει να εντοπίσετε τους λανθασμένους χειρισμούς στην προσωπική σας ζωή και αν δεν παρεξηγηθείτε με αυτά που θα ακούσετε, θα μπορέσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας. Μην κάνετε υποχωρήσεις που σας καταπιέζουν.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διαίσθηση σας μπορεί να σας ξεγελάσει αν ακούσετε μία πρόταση που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και δεσμευτείτε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μη βιάζεστε όταν έχετε να κάνετε με σημαντικά θέματα και προσπαθήστε να παραμείνετε ανεπηρέαστοι από γνώμες τρίτων, ώστε να μη μπερδευτείτε περισσότερο. Σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για κλείσιμο συμφωνιών.

 

Στον οικογενειακό τομέα είναι αρμονικές οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και έχετε την ευχέρεια να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη και μπορείτε να εκφράσετε τα ταλέντα σας με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Καλή μέρα και για τα ερωτικά σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν καταφέρετε να συγκρατήσετε τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας και δείτε πιο ρεαλιστικά τις καταστάσεις, ενδεχομένως να αλλάξετε γνώμη σχετικά με ένα νέο ρίσκο που σκοπεύετε να πάρετε. Σήμερα επικεντρωθείτε στην τρέχουσα εργασία σας καθώς υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν. Τα οικονομικά σας θέλουν λίγο χρόνο για να βελτιωθούν.

 

Πιθανή ένταση στην οικογένεια σχετικά με θέματα σπουδών που σας απασχολούν, θα ταράξουν τις ισορροπίες σας και θα χάσετε τη διάθεση σας για να ασχοληθείτε με τα καθήκοντα σας. Προσπαθήστε να πείσετε όσους σας φέρνουν αντιρρήσεις έχοντας δυνατά επιχειρήματα και δίχως υστερίες.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανή αύξηση των πόρων σας μέσω μίας κληρονομιάς περισσότερο θα σας προβληματίσει, παρά θα συμβάλλει στην επίλυση τυχόν προβλημάτων σας καθώς προκύπτουν θέματα με συγγενικά σας πρόσωπα. Η μέρα μπορεί να σας φανεί ατελείωτη και ψυχοφθόρα, από το μεσημέρι και μετά όμως, μπορείτε να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Αποφύγετε τα ρίσκα.

 

Δεν μπορείτε να ακολουθήσετε το ταίρι σας λόγω της οικονομικής σας κατάστασης και προσπαθείτε να βρίσκετε συνεχώς δικαιολογίες για να αποφεύγετε τις πολλές εξόδους. Για να μη διαιωνίζεται μία κατάσταση που στην ουσία δεν σας εξυπηρετεί, φροντίστε να είστε ειλικρινείς. Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το κάνετε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δουλειά σας δεν σας ικανοποιεί πλέον και αναζητάτε έντονα καινούριες ιδέες και κατευθύνσεις που θα αυξήσουν το εισόδημα σας και θα σας δίνουν περισσότερη χαρά. Ενδεχομένως να είστε πολύ απαιτητικοί στην παρούσα φάση και θα πρέπει να δείτε μέσα από ένα ρεαλιστικό πρίσμα τις καταστάσεις. Η μέρα απαιτεί γρήγορη σκέψη και αποφυγή εντάσεων στην εργασία σας.

 

Μήπως αναζητάτε τον έρωτα της ζωής σας σε λάθος μέρη; Οι συναναστροφές σας με τα ίδια άτομα σε καθημερινή βάση, σας εμποδίζει να δοκιμάσετε την τύχη σας κυκλοφορώντας σε καινούρια στέκια και είστε απογοητευμένοι. Αλλάξτε συνήθειες και διευρύνετε τον κύκλο σας με νέα πρόσωπα.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Επιτυχίες προβλέπονται στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά για όσους δεν το έχουν βάλει κάτω με ορισμένες αναποδιές των προηγούμενων ημερών. Η ορθόδρομη πλέον Αφροδίτη στο ζώδιο σας, προκαλεί πρόσφορο έδαφος για να πιάσετε τους στόχους σας και θα είναι κρίμα να καταγίνεστε με προβλήματα που δεν είναι της παρούσης για να επιλυθούν.

 

Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν ορισμένα σύννεφα που έχουν να κάνουν κυρίως με την ανταπόκριση του συντρόφου σας, σήμερα όμως σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε και πάλι τους ρυθμούς σας. Οι ελεύθεροι, προσπαθήστε περισσότερο αν θέλετε όντως να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας