ΚΡΙΟΣ

Έντονες σκέψεις και διάθεση για περισυλλογή σας κάνουν πιο απόμακρους σήμερα καθώς χρειάζεστε κάποιο χρόνο με τον εαυτό σας. Επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν μπορεί να σας κάνουν να μετανιώσετε για ορισμένες αποφάσεις σας και να νιώσετε οργή για τον εαυτό σας. Η προσοχή σας είναι στραμμένη προς νέες κατευθύνσεις.

 

Εσείς έχετε κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι σας για να βελτιωθούν οι σχέσεις με ένα οικείο σας πρόσωπο, όμως δεν βλέπετε ανταπόκριση και είναι κάτι που σας ενοχλεί πολύ. Μην τρώτε τα μούτρα σας προσπαθώντας για σχέσεις που είναι καταδικασμένες.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ
Κάτι έκτακτο μπορεί να σας επιβάλλει να αλλάξετε τα σχέδια σας και να πρέπει να επιστρέψετε πιο σύντομα από ένα ταξίδι. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης. Ο Άρης στο ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει βιαστικούς, κάτι που θα πρέπει να το ρεγουλάρετε. Στον οικονομικό τομέα σημειώνεται βελτίωση, υπάρχουν όμως και πολλά έξοδα ταυτόχρονα.

 

Θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν από υπερβολές στη διατροφή σας, θα πρέπει να σας κάνουν πιο προσεχτικούς. Κρατήστε σήμερα τις ισορροπίες και επαναρυθμίστε τον οργανισμό σας μέσω μιας πιο ελαφριάς δίαιτας, ώστε να αποφύγετε πεπτικά και πιο σοβαρά προβλήματα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου προβλέπεται μία ήπια μέρα όσον φορά επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, οι υπόλοιποι όμως θα πρέπει να εντείνουν τους ρυθμούς τους αποφεύγοντας τις εντάσεις. Εσείς που επιστρέφετε από ένα ταξίδι, ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποια καθυστέρηση. Οπλιστείτε με υπομονή.

 

Τώρα που είστε πιο αντικειμενικοί και μπορείτε να κρίνετε κάποιες συμπεριφορές χωρίς καμία εμπάθεια, διαπιστώνετε πόσο άδικη είναι η στάση ορισμένων ατόμων και αναρωτιέστε πώς θα μπορούσατε να τους αλλάξετε τρόπο σκέψης. Αφήστε τα πράγματα ως έχουν προς στιγμήν.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα διήμερο αρκετά κουραστικό για τον ψυχισμό σας πέρασε και τώρα είστε μες στη χαρά που μπαίνετε και πάλι στους ρυθμούς της καθημερινότητας δίχως να πιέζετε τον εαυτό σας για επαφές και δραστηριότητες που σας κουράζουν. Ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης και βάλτε σε μία τάξη τα μελλοντικά σας ραντεβού. Η μέρα προβλέπεται αρκετά βατή.

 

Αν αισθάνεστε πως έχετε ξεπεράσει τα όρια και αρχίζει να χαλάει η σιλουέτα σας, σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα. Αφήστε τα κρεατικά που έχουν περισσέψει για μικρότερες ηλικίες και βάλτε στη διατροφή σας φρούτα και λαχανικά για αποτοξίνωση.

 

 

ΛΕΩΝ

Κάποιος έχει εκτιμήσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας και θα σας προτείνει μία συνεργασία. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί, ούτε όμως να ρίξετε τον εαυτό σας σχετικά με την αμοιβή σας. Από τις λεπτομέρειες θα κριθούν πολλά. Καινούρια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και σας στηρίζουν έμπρακτα. Διαχειριστείτε έξυπνα τις αλλαγές.

 

Έπειτα από ένα έντονο διήμερο, σήμερα βγαίνει στην επιφάνεια η κούραση και αναζητάτε έντονα την ησυχία σας. Ιδανική στιγμή για ανάπαυλα και για την προσωπική σας φροντίδα. Ένα ζεστό μπάνιο και ξεκούραση στη θαλπωρή του σπιτιού είναι ό,τι καλύτερο για την ευεξία σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ανήσυχοι σχετικά με τα οικονομικά σας και αναζητάτε νέες κατευθύνσεις, όμως δεν έχετε τίποτα συγκεκριμένο στο μυαλό σας και είστε στα χαμένα. Συζητήσετε με άτομα που έχουν γνώσεις σχετικά με τις ανάγκες της αγοράς και ακούστε πολλών τις απόψεις. Σίγουρα κάτι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Αποφύγετε τις υπερβολές με τα χρήματα.

 

Δεν σας αρέσει να ακούτε την αλήθεια και συνήθως εξιδανικεύετε τις καταστάσεις μόνο και μόνο για να αισθάνεστε εσείς καλύτερα. Όσο πιο σύντομα προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, τόσο θα αποφύγετε τις μελλοντικές απογοητεύσεις. Δεν θέλουν το κακό σας όσοι σας λένε τη γνώμη τους.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Έπειτα από ένα διάστημα έντονης σκέψης, αναθεωρείτε ορισμένες σημαντικές θέσεις σας και αποφασίζετε να είστε περισσότερο δεκτικοί σε καινούριες προτάσεις. Η στάση που κρατούσατε σας έχει προκαλέσει στασιμότητα και ήρθε η ώρα για να αλλάξετε τακτική. Δεν είναι ανάγκη να δώσετε βιαστικές απαντήσεις, όμως μην το παρακάνετε μέχρι να αποφασίσετε αν θα δεσμευτείτε.

 

Κάποιοι φίλοι εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία σας και είναι πρώτοι στις χαρές σας, όμως αν βρεθείτε σε δύσκολη θέση, θα διαπιστώσετε ποιοι ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς και θα είναι ελάχιστοι σε σχέση με όλους τους αυλικούς γύρω σας. Προσέξτε πού δίνετε ακόμα και την ψυχή σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο κι αν θα θέλατε να παρατείνετε το διήμερο και να συνεχίσετε τις διακοπές σας, οι υποχρεώσεις σας δεν σας το επιτρέπουν και επιστρέφετε με βαριά καρδιά στην καθημερινότητα σας. Επαγγελματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν κυρίως σήμερα και η μέρα ενδείκνυται για οργάνωση και ανασύνταξη της σκέψης σας. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

 

Ένα συγγενικό σας πρόσωπο μπορεί να σας βγάλει από τα ρούχα σας με την αδιακρισία του και θα χάσετε την υπομονή σας. Βάλτε όρια σε όσους ασχολούνται μαζί σας επειδή δεν έχουν προσωπική ζωή, ώστε να κοπεί το κακό από τη ρίζα. Η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είστε πολύ ικανοποιημένοι από τον τρόπο που εξελίσσονται τα επαγγελματικά σας και έπειτα από ένα αναζωογονητικό διήμερο, είστε έτοιμοι να αναλάβετε τα καθήκοντα σας. Κρατήστε και σήμερα τους ρυθμού σας λίγο χαλαρούς, καθώς προβλέπεται αύξηση των ευθυνών σας από την Τρίτη. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ανασυντάξετε τις σκέψεις σας και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας.

 

Έχετε πάρει ορισμένες αποφάσεις σχετικά με την προσωπική σας ζωή και δεν είστε διατεθειμένοι να δώσετε εξηγήσεις σε κανέναν και ειδικά σε άτομα με τα οποία δεν έχουν κανένα κοινό σημείο επαφής οι απόψεις σας. Για να ζήσετε μία ισορροπημένη ζωή, δεν θα πρέπει να εξαρτάστε από τη γνώμη των άλλων.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όμορφες στιγμές μέσα στο διήμερο γέμισαν τις μπαταρίες σας και είστε γεμάτοι θετική ενέργεια, όμως μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο μέχρι να βρείτε και πάλι τους ρυθμούς σας. Θέματα οργάνωσης θα σας απασχολήσουν κυρίως και διαχείρισης του χρόνου όσων εργάζεστε. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό σημείο, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες.

 

Είστε διατεθειμένοι να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας, αρκεί να δείτε ότι γίνονται οι αλλαγές που σας υποσχέθηκε το ταίρι σας. Κρατήστε μια ισορροπημένη στάση αποφεύγοντας την επικριτική διάθεση που θα δηλητηριάσει την όποια προσπάθεια και αφήστε το χρόνο να δείξει.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλιώς τα περιμένατε τα πράγματα και εντελώς διαφορετικά σας βγήκαν στην πορεία, με αποτέλεσμα να επιστρέφετε περισσότερο κουρασμένοι από όσο όταν ήσασταν στην πόλη. Κάποιες σχέσεις που δοκιμάστηκαν έβγαλαν στην επιφάνεια τον πραγματικό χαρακτήρα ορισμένων ατόμων και είστε αποφασισμένοι να κάνετε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα στις σχέσεις σας.

 

Η έλλειψη διάθεσης για να ακολουθήσετε το ταίρι σας σε μία κοινωνική του υποχρέωση, μπορεί να προκαλέσει τεταμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σας. Εφόσον δεν είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στην επιθυμία του, μην το κάνετε με το ζόρι. Εξηγήστε ευγενικά τους λόγους σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Καινούριες ιδέες που θα ακούσετε κάποιες θα σας φανούν αδιάφορες, όμως μπορεί να υπάρχει και μια καλή ευκαιρία που αρχικά δεν θα σας φανεί άξια λόγου. Μελετήστε με την ησυχία σας όλες τις παραμέτρους και μπορεί να ανακαλύψετε ένα μικρό θησαυρό που θα είναι και εύκολος στην υλοποίηση του. Μην αφήνετε την άγνοια σας να σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο σας.

 

Είδατε παλιούς και νέους γνωστούς και φίλους, συγγενικά σας πρόσωπα και λοιπούς, όμως σας έχει κουράσει όλη αυτή η πολυκοσμία και οι ατελείωτες κοινωνικές υποχρεώσεις και αναζητάτε έντονα χρόνο με τον εαυτό σας. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για πιο ιδιωτικές στιγμές.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας