ΚΡΙΟΣ
Βρίσκετε σιγά – σιγά τη χαμένη σας διάθεση, χωρίς να σημαίνει πως έχουν εξαφανιστεί ως δια μαγείας τα προβλήματα σας. Ο τρόπος σκέψης σας έχει αλλάξει καθώς αντιλαμβάνεστε πως δεν μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω για να επέμβετε στις καταστάσεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε κυρίως με θέματα οργάνωσης.

 

Η κούραση σας έχει αποξενώσει από κοντινούς σας ανθρώπους, σήμερα όμως σας δίνεται η ευκαιρία να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ευχάριστες συζητήσεις θα συμβάλλουν στην ανανέωση της διάθεσης σας και τη χαλάρωση του πνεύματος σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα εντυπωσιάζετε τους συνομιλητές σας με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που μοιράζεστε μαζί τους και θα ανεβείτε ακόμα περισσότερο στην υπόληψή τους. Στον επαγγελματικό τομέα είναι θεαματική η αύξηση των κερδών σας και μπορείτε να ικανοποιήσετε τις όποιες επιθυμίες σας. Μη μασήσετε τα λόγια σας αν προσπαθήσει κάποιος να σας αποστομώσει.

 

Πλησιάστε με περισσότερη θέρμη το ταίρι σας αν το έχετε πληγώσει, ώστε να επανέλθουν οι ισορροπίες στη σχέση σας δίχως να ταλαιπωρείστε αμφότεροι. Εκφράστε με ειλικρίνεια τα συναισθήματα σας και παραδεχτείτε τα λάθη σας. Δεν είναι κακό. Αντιθέτως, θα κερδίσετε την εκτίμηση του συντρόφου σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είστε λίγο ανήσυχοι σχετικά με τα οικονομικά σας, όμως θα πρέπει να τα αφήσετε για λίγο στην άκρη και να επικεντρωθείτε σε τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε τις αγορές σας για το σπίτι και για αγαπημένα πρόσωπα. Αποφύγετε τις υπερβολές με τα δώρα και μην αγχώνεστε. Η κίνηση είναι που μετράει.

 

Δώστε έμφαση στην προσωπική σας ζωή τώρα που μπορεί να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Οι ελεύθεροι, μπορεί να αποφεύγετε τις δεσμεύσεις, όμως μία καινούρια γνωριμία θα σας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και μπορεί να αλλάξουν ριζικά οι πεποιθήσεις σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να αφήσετε στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας ευχαριστεί, αλλά μάλλον διαλέξατε λάθος στιγμή καθώς υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και δεν σηκώνουν καμία αναβολή. Μια αναπάντεχη πρόταση θα ανεβάσει το ηθικό σας μιας και θα είναι πέραν των προσδοκιών σας. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις.

 

Επειδή υπάρχει περίπτωση να παρεξηγήσετε τα λόγια ενός οικείου σας προσώπου και να παρεξηγηθείτε, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, ώστε να αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα που δεν θα θέλατε με τίποτα να χαλάσετε τις καρδιές σας. Η μέρα απαιτεί ψυχραιμία.

 

 

ΛΕΩΝ

Πιο απαισιόδοξος πεθαίνει κανείς σήμερα. Βρείτε επειγόντως τρόπους για να ανέβει και πάλι το ηθικό σας, ειδάλλως θα χάσετε αδίκως μια μέρα από τη ζωή σας δίχως να απολαύσετε τίποτα. Αν αναλογιστείτε όλα αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής, θα αλλάξετε τρόπο σκέψης και θα αντιμετωπίσετε με περισσότερη αισιοδοξία τη ζωή. Κατάλληλη μέρα για shopping therapy.

 

Η κοινωνική σας ζωή θα μπορούσε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο καθώς είναι ιδανική στιγμή για εξόδους και διασκέδαση, εκτός κι αν υπερισχύσει η σωματική κούραση. Όπως και να έχει, επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και στην τόνωση του οργανισμού σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιθανόν σήμερα να χάσετε αρκετό χρόνο τακτοποιώντας κάποια τεχνικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν (βλάβες αυτοκινήτου, υπολογιστή, κλπ), με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω επαγγελματικές υποθέσεις. Αναθέστε αρμοδιότητες σε άλλους, ώστε να μη χάσετε τη μέρα δίχως να παράγετε έργο στη δουλειά σας, γιατί κάθε λεπτό είναι πολύτιμο. Η βελτίωση των οικονομικών σας είναι αξιοσημείωτη.

 

Είστε η ψυχή της παρέας και δεν υπάρχει περίπτωση με το χιούμορ και τη ευγένειά σας να μην κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη για κοινωνικές επαφές, αλλά να σας προβληματίζουν τα οικονομικά σας. Υπάρχουν τρόποι να ψυχαγωγηθείτε ακόμα και με ελάχιστα έξοδα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αν αξιοποιήσετε σωστά τις γνωριμίες σας και προβάλλετε τις ικανότητές σας διευρύνοντας τον κύκλο σας, θα καταφέρετε να κάνετε ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη των στόχων σας. Η μέρα ευνοεί τις επαφές με πελάτες και με ανώτερα στελέχη καθώς και τις μετακινήσεις. Νομικά ζητήματα που σας απασχολούν, δεν είναι της παρούσης για να επιλυθούν.

 

Ρίξτε την προσοχή σας στο ταίρι σας και μην περιμένετε να δείτε σημάδια φθοράς της σχέσης για να δράσετε. Τότε θε έχει ξεκινήσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση και δεν θα μπορείτε να τη σταματήσετε. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον άνθρωπό σας και βάλτε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετικά εξελίσσονται τα πράγματα για τα επαγγελματικά σας, απλώς θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να αρχίσουν να αποδίδουν οι προσπάθειές σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε κάποιες επαφές που θα σας ανοίξουν καινούριες πόρτες και να ασχοληθείτε με την προώθηση των προϊόντων σας. Αποφύγετε γραφειοκρατικά ζητήματα. Δεν ευνοούνται.

 

Ιδιαίτερη προσοχή με ποιον τρόπο θα διαχειριστείτε μια κρίση μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί από μια ασήμαντη αφορμή να ξεσπάσει θύελλα και να μην ξέρετε πως να κουμαντάρετε την κατάσταση. Δώστε τόπο στην οργή και μην ζορίζετε την τύχη σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκεί που πιστεύετε πως έχουν δρομολογηθεί ορισμένα σημαντικά πράγματα στη ζωή σας και πάτε να ησυχάσετε, γίνεται κάτι απροσδόκητο που ανατρέπει όλα σας τα σχέδια και το κυριότερο αλλάζει εντελώς τον τρόπο που ζυγίζετε τις καταστάσεις. Ενδεχομένως να είστε σε σύγχυση και με όλες αυτές τις αλλαγές. Αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων. Ασχοληθείτε με θέματα της καθημερινότητας.

 

Αποφύγετε σήμερα την επίλυση των διαφορών σας με το ταίρι σας και βρείτε τρόπους να καλμάρετε την έντασή σας μέσα από μια δημιουργική ενασχόληση. Ίσως αρχικά να μην έχετε καμία διάθεση για να ασχοληθείτε με τίποτα, αν όμως μπείτε στη διαδικασία, στην πορεία θα νιώσετε μεγάλο ενθουσιασμό.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να τα παρατήσετε όλα και να φύγετε μακριά, αλλά ο υποχρεώσεις που έχετε δεν σας αφήνουν κανένα περιθώριο για επιπολαιότητες. Ενώ τα επαγγελματικά σας ανοίγουν και θα έπρεπε να είστε χαρούμενοι, η προσωπική σας ζωή μπάζει από χίλιες μεριές και είστε μες στην απογοήτευση. Αν είστε τόσο δυστυχισμένοι, κάντε κάτι για τον εαυτό σας.

 

Αξιοποιήστε το βράδυ σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε καθώς υπάρχει κίνδυνος να πάθετε υπερκόπωση. Κάποιες υποχρεώσεις που δεν είναι απαραίτητο να διεκπεραιωθούν άμεσα, αφήστε τις στην άκρη και βάλτε σε προτεραιότητα τη σωματική και ψυχική σας ευεξία.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης με ένα μέλος της οικογένειας θα αναθερμάνει τις σχέσεις σας και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση που βρίσκετε και πάλι τις ισορροπίες. Μην υποτιμάτε τη σιγουριά και την ασφάλεια που μπορεί να νιώσετε έπειτα από μια εποικοδομητική συζήτηση και μη κρατάτε πράγματα μέσα σας.

 

Έχετε στο μυαλό σας κάποιες ονειρικές καταστάσεις σε σχέση με την ερωτική σας ζωή και επειδή η πραγματικότητα απέχει πολύ από τις φαντασιώσεις σας, είστε απογοητευμένοι από τον γάμο/σχέση σας, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες ενός χωρισμού. Προσγειωθείτε προτού να είναι αργά..

 

 

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στην οικογένεια και το σπίτι και είναι μια καλή στιγμή για να αφήσετε για λίγο στην άκρη θέματα που σας προκαλούν προβληματισμό και ανησυχία. Επικεντρωθείτε σε θέματα της καθημερινότητας, κάντε τις απαραίτητες αγορές χωρίς άγχος και αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Από το απόγευμα και μετά, συναντήσεις με φίλους από τα παλιά θα σας χαρίσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και απόλαυσης. Οι ελεύθεροι, ρίξτε και καμία ματιά τριγύρω σας καθώς υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για να φλερτάρετε. Ρίξτε τον πήχη και χαρείτε τη ζωή.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας