Κριός

Η δημιουργικότητά σας σήμερα βρίσκεται στα ύψη και οι Λέοντες θα διαδραματίσουν χρήσιμο ρόλο στην έκφρασή της. Πείτε ναι στην αλλαγή και μην υπερασπίζεστε πια με τόσο σθένος όσα δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.

Οι πλανήτες ευνοούν το νέο ξεκίνημα σε ό, τι κι αν αυτό συνίσταται και σας προμηθεύουν με τα κατάλληλα όπλα προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Ταύρος

Ο Ήλιος προκαλεί σημαντικές αναμετρήσεις και θα ήταν λάθος να τις αποφεύγετε πλέον. Ό, τι είναι κρυφό επιτέλους θα βγει στο φως και μερικές χρόνιες παρεξηγήσεις θα λυθούν σε πολύ ξεκάθαρο κλίμα.

Προσοχή στα ερωτικά, ο χρόνος κυλάει και δεν θα έχετε για πολύ ακόμα την ευχέρεια της επιλογής. Δράστε άμεσα.

 

Δίδυμος

Οι πλανητικές κινήσεις φέρνουν το φυσικό τέλος μιας μακράς υπόθεσης που σας ταλαιπώρησε αρκετά. Ακόμα και οι πιο έντονες σχέσεις (φιλικές και ερωτικές) μπορούν να παρακμάσουν χωρίς να φταίμε, οπότε μη σπεύσετε να αποδώσετε ευθύνες από ‘δω κι από ΄κει.

Μια νέα επαγγελματική προοπτική ανοίγεται και από τη διπλωματικότητά σας θα κριθούν πολλά σχετικά μ’ αυτή.

 

Καρκίνος

Η προσοχή σας σήμερα περισπάται από κάτι εντελώς πρωτόγνωρο και μια μεγάλη αποκάλυψη θα λάβει χώρα. Ένα πρόσωπο που παραδοσιακά αγνοούσατε ξαφνικά γίνεται το κέντρο της προσοχής και σας ξυπνάει ορέξεις που ποτέ δεν είχατε συνδυάσει με αυτό.

Ρευστό το τοπίο στα οικονομικά- είναι κάμποσες οι κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να σταθεροποιηθεί.

 

Λέων

Τα δρώμενα του σπιτιού αποτελούν την προτεραιότητά σας και ο Δίας θα σας δώσει την κατάλληλη αφορμή για να φέρετε στην επιφάνεια ένα πονεμένο ζήτημα. Μερικοί μπορεί να βολεύονται κάνοντας τα στραβά μάτια αλλά ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Σε έξαρση ο ρομαντισμός- αφήστε τον να σας παρασύρει με τον τρόπο που αυτός ξέρει κι ας κάνετε και λάθος στην πορεία.

 

Παρθένος

Κάτι σας έχει αποπροσανατολίσει από τον βασικό σας στόχο και η δύναμή σας σήμερα πρέπει να διοχετευτεί προς την ανάκτηση της σωστής κατεύθυνσης. Για αρχή, αποστασιοποιηθείτε από τα συναισθηματικά κολλήματα που θολώνουν (επίτηδες) την κρίση σας.

Πρόοδος στα οικονομικά, επιτέλους μάθατε από τα παλιά σας λάθη και αρχίζετε να ωριμάζετε.

 

Ζυγός

Εστιάστε περισσότερο στο μέλλον σας και μην αφήνετε το παρόν να σας ταλαιπωρεί ψυχικά. Με τις κατάλληλες κινήσεις στα επαγγελματικά (που περιλαμβάνουν και ορισμένα διαπροσωπικά ξεκαθαρίσματα) μπορείτε να εξασφαλίσετε προσωπική και οικονομική άνεση βραχυπρόθεσμα.

Προσοχή στα τερτίπια των Τοξοτών γιατί θα σας βάλουν σε περιπέτειες αν επιμένετε να τα υποτιμάτε.

 

Σκορπιός

Ο Πλούτωνας ενισχύει τις φιλοσοφικές σας τάσεις και έτσι μοιραία η πρακτική ματιά σας στα πράγματα περιορίζεται. Δεν βλάπτει όμως να περάστε περισσότερο χρόνο απ’ ό, τι συνήθως βυθισμένοι στις σκέψεις σας- ίσα ίσα, το αποτέλεσμα μπορεί να σας εκπλήξει.

Ανανέωση στα ερωτικά, άργησε λίγο αλλά τελικά έρχεται και αξίζει τον κόπο με το παραπάνω.

 

Τοξότης

Η ρουτίνα σας δεν σας εμπνέει καθόλου και αισθάνεστε ότι φτιάχτηκε από άλλους για σας. Τώρα που τα πράγματα είναι πιο ελεύθερα από πριν είναι η σωστή στιγμή να πραγματοποιήσετε τις τομές εκείνες που θα επαναφέρουν το χαμένο ενδιαφέρον.

Πολύ πιθανές οι διενέξεις με Κριούς, χειριστείτε τους με πονηριά γιατί αν μουλαρώσουν δεν αντέχονται καθόλου.

 

Αιγόκερως

Μην προβληματίζεστε από τις διαρκείς εντάσεις στη σχέση σας. Εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ουσίας, αυτές αποτελούν το αλατοπίπερο που νοστιμίζει την καθημερινότητα. Προσέχετε λοιπόν τι εύχεστε πάνω στο θυμό σας.

Η Αφροδίτη επαναφέρει την αρμονία στις κοινωνικές σας σχέσεις και επιτέλους μπορείτε να συνεννοηθείτε φυσιολογικά με τον κόσμο.

 

Υδροχόος

Η απογοήτευση είναι φυσιολογικό συναίσθημα αλλά και αναπόφευκτο σε κάθε νέα αρχή. Σε ό, τι αφορά πάντως τα ερωτικά, προσπαθήστε να αποφύγετε το μονοπάτι εκείνο που με μαθηματική ακρίβεια θα σας οδηγήσει στα παλιά και γνώριμα. Αλλάξτε εξολοκλήρου τη στρατηγική σας.

Συμβουλευτείτε κάποιο κοντινό φίλο, έχει να σας πει περισσότερα απ’ όσα νομίζετε.

 

Ιχθύς

Πολύ θετικές οι εξελίξεις στα ερωτικά και στα συναισθηματικά εν γένει. Δυο δρόμοι που χώρισαν στο παρελθόν συναντιούνται ξανά με νέα δεδομένα και εμπειρίες και ο χρόνος που μεσολάβησε δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές για το παρόν και το μέλλον.

Οι συναισθηματικές σας μικροεκρήξεις είναι αποκυήματα της πορείας του Ερμή και δεν θα κρατήσουν πολύ.

 

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ