*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Starfax: τα ζώδια της εβδομάδας

 

 

Κριός

Η ενέργειά σας αναπληρώνεται σήμερα και ξαναβρίσκετε τη χαμένη σας όρεξη για να ζήσετε άτακτα και τολμηρά. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή της Σελήνης και ξεπεράστε το όριο που σας έθεσαν οι άλλοι στον έρωτα.

Η υπερβολική ευαισθησία ενός προσώπου δίπλα σας είναι ύποπτη και πρέπει να την ερευνήσετε. Τί είναι αυτό που σας κρύβει;

 

Ταύρος

Ο Άρης προκαλεί εσωστρέφεια με αποτέλεσμα να νιώθετε την ανάγκη να κλειστείτε μέσα στο σπίτι. Μην ψάχνετε να βρείτε αφορμές, υπερασπιστείτε την ψυχολογία σας και αν πράγματι το έχετε ανάγκη αποτραβηχτείτε από τη βαβούρα για όσο πιστεύετε πως πρέπει.

Εντάσεις στα ερωτικά, που όμως θα είναι διαφωτιστικές για τη συνέχεια της σχέσης σας.

 

Δίδυμος

Η σημερινή μέρα είναι η ιδανική ευκαιρία για να δείτε εκείνους που παραμελήσατε τις προηγούμενες. Μην ξεχνάτε πως μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται και δεν έχει βρεθεί ακόμα μια ικανοποιητική εξαίρεση σ’ αυτό τον κανόνα.

Ενθαρρύνετε τον κόσμο δίπλα σας να σας ανοιχτεί. Θα εκπλαγείτε από τη χρησιμότητα των αποκαλύψεων.

 

Καρκίνος

Ένας καλός φίλος είναι πάντα ευπρόσδεκτος, όταν μπορεί να διώξει το άγχος και τις ανησυχίες μακριά. Μη δίνετε όμως όταν είστε ευάλωτοι, παραπάνω δικαιώματα, που μετά θα μετανιώσετε. Θα είναι δύσκολο να βγείτε από τη δύσκολη θέση.

Η αποκατάσταση των σχέσεών σας με κάποιον Υδροχόο είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας.

 

Λέων

Η παραγωγή ιδεών είναι μεγαλύτερη από ποτέ και η γενικότερη έμπνευση που σας χαρίζει η Αφροδίτη ευνοεί τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα ερωτικά σας. Θα διαπιστώσετε ότι η αδράνεια του παρελθόντος ήταν εντελώς προσωπική σας απόφαση.

Προσοχή στα μυστικά σας- υπάρχει λόγος που δεν πρέπει να τα εμπιστεύεστε στους πάντες.

 

Παρθένος

Η Σελήνη θολώνει το τοπίο στα ερωτικά, γι’ αυτό μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σήμερα. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και πολλοί θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν.

Δώστε μια ευκαιρία σε κάποιο φίλο να σας εξηγήσει τι εννοούσε στην τελευταία σας συνάντηση. Μην αφορίζετε τον κόσμο τόσο εύκολα πια.

 

Ζυγός

Βγείτε επιτέλους από το σπίτι και δοκιμάστε την τύχη σας αντί να την καταριέστε. Είναι πολλές οι ευκαιρίες που δεν έχετε εκμεταλλευτεί και η άρνησή σας να στρέψετε το βλέμμα σας προς αυτές είναι αυτοκαταστροφική.

Δώστε τέλος στις σχέσεις που δεν άντεξαν στο χρόνο και τώρα παραπαίουν. Είναι κρίμα για κάθε πλευρά να ταλαιπωρείται.

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη σας επηρεάζει υπερβολικά, με αποτέλεσμα να δίνεστε στον έρωτα άνευ όρων ενώ υπάρχουν ακόμα πολλές προβληματικές παράμετροι. Απολαύστε με ασφάλεια, η εμπιστοσύνη δεν είναι βιβλίο για να τη δανείζετε από ‘δω κι από ‘κει.

Σε φάση ανόδου τα οικονομικά- φαίνεται πως μάθατε από τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος.

 

Τοξότης

Μην αναγκάζετε τον εαυτό σας να μένει σε μια σχέση (φιλική ή ερωτική) που έδωσε ό, τι είχε να δώσει. Αφήστε τα πράγματα να αναπνεύσουν και ίσως έτσι δώσετε μια ευκαιρία στη σχέση αυτή για το μέλλον.

Η αλλαγή της ρουτίνας είναι το κλειδί για τη γενικότερη αλλαγή που ονειρεύεστε. Αποφύγετε, έστω για λίγο, τα τετριμμένα.

 

Αιγόκερως

Αισθάνεστε ακούραστοι και ο κυρίαρχος στόχος σας είναι να ικανοποιήσετε τις ορμές και τις ζωώδεις ανάγκες σας. Δεν διαφωνώ, αλλά σας συνιστώ να μην εκτεθείτε σε άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά. Η φήμη σας διακυβεύεται.

Όσον αφορά τα της επικοινωνίας σας με τους άλλους, δεν είναι ανάγκη να τα λέτε και όλα. Κρατήστε μερικά πράγματα για τον εαυτό σας.

 

Υδροχόος

Είστε στα πρόθυρα να ξεφύγετε για τα καλά από τον ιστό ενός συγκεκριμένου ατόμου, που εδώ και πολύ καιρό σας ταλαιπωρεί. Αυτή τη φορά οι πιθανότητες είναι υπέρ σας- εκμεταλλευτείτε κάθε αξιόλογη ευκαιρία που θα βρεθεί στο δρόμο σας.

Αρκετά νοιαστήκατε για τους άλλους, κοιτάξτε τώρα να ζήσετε και λίγο για τον εαυτό σας.

 

Ιχθύς

Χρησιμοποιήσατε το σκληρό σας πρόσωπο υπέρ το δέον το τελευταίο διάστημα. Εκείνος που σας ενδιαφέρει το πήρε το μάθημα και ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Καιρός τώρα να χαλαρώσετε τις άμυνές σας.

Ευνοϊκή η επίδραση του Ερμή στα εργασιακά. Μια έκπληξη από το παρελθόν διευθετεί ένα σημαντικό ζήτημα πριν αυτό πάρει μεγάλες διαστάσεις.

 

 

 

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Starfax: τα ζώδια της εβδομάδας

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ