ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε τις υπερβολές και μην αρπάζεστε με το παραμικρό καθώς είναι πολύ πιθανό να γίνουν μικροπαρεξηγήσεις οι οποίες θα σας προκαλέσουν για αρκετή ώρα σύγχυση. Ο Ερμής προκαλεί ρήγματα στις σχέσεις, ενώ η Σελήνη σας κάνει φουριόζους και μπορεί να κάνετε λάθη και παραλείψεις. Ο πλανητικός συνωστισμός στο ζώδιο σας προκαλεί εκρηκτικές ενέργειες.

 

Ημέρα κατάλληλη για να βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα και να ψυχαγωγηθείτε. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μία παράσταση ή μία ταινία στον κινηματογράφο και να κλείσετε τη βραδιά με φαγητό σας κάποιο από τα αγαπημένα σας μέρη. Πιθανή γνωριμία θα σας προβληματίσει.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σας έχει καταβάλλει το άγχος και η κούραση και χρειάζεστε επειγόντως αλλαγή παραστάσεων καθώς τα νεύρα σας έχουν γίνει κορδόνια. Περιορίστε τις ευθύνες (όσο είναι εφικτό) και ασχοληθείτε με την οργάνωση των σχεδίων σας. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για επίλυση σημαντικών ζητημάτων. Η κρίση σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες.

 

Δεν μιλάτε εγκαίρως όταν υπάρχει κάτι που σας δυσαρεστεί, με αποτέλεσμα να έχετε ξεσπάσματα σε ανύποπτους χρόνους και δεν είναι λίγες οι φορές που τα βάζετε με άτομα που δεν σας φταίνε σε κάτι. Ιδιαίτερη προσοχή σήμερα πώς θα διαχειριστείτε μια διαφωνία με οικείους σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι έχετε σήμερα μια παράξενη διάθεση, ενδεχομένως να σας φαίνονται όλα απόμακρα και θα δυσκολευτείτε αρκετά να μείνετε επικεντρωμένοι στη δουλειά σας. Περιορίστε όσο μπορείτε τις επαφές με συνεργάτες και ασχοληθείτε με κάτι που μπορεί να γίνει μηχανικά δίχως να χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και προσοχή. Το μυαλό σας ταξιδεύει μακριά.

 

Επαφές με αγαπημένα πρόσωπα θα συμβάλλουν στην αναπτέρωση του ηθικού σας και θα ξεχάσετε για κάποιες ώρες αυτά που σας προβληματίζουν. Αν δεν έχετε διάθεση για εξόδους, κανονίστε κάτι στο σπίτι σας που θα έχετε και περισσότερη άνεση για να κουβεντιάσετε.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ορισμένα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν αρχίζουν να επιλύονται και τώρα που μπορείτε να πάρετε έστω μια μικρή ανάσα, θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας, ώστε να αξιοποιήσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας αγοραπωλησίες ακινήτων.

 

Ιδανική μέρα για ψυχαγωγία και επαφές με φίλους. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Επιστρατεύστε την ευγένεια και το χιούμορ σας και αφήστε τον αυθορμητισμό σας να σας κατευθύνει.

 

 

ΛΕΩΝ

Είστε σε καλύτερη διάθεση και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να αναπληρώσετε ορισμένα κενά που μπορεί να δημιουργήθηκαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα λόγω πεσμένου ηθικού. Ασχοληθείτε με κάθε είδους εκκρεμότητες και βάλτε νέους στόχους που θα είναι η κινητήριος δύναμη σας. Με τα οικονομικά σας είστε αρκετά προνοητικοί. Συνεχίστε έτσι.

 

Η έμπνευσή σας είναι στα φόρτε της και θα πρέπει να αξιοποιήσετε το δημιουργικό σας οίστρο. Εσείς που σκοπεύετε να κάνετε μία έξοδο, να ξέρετε ότι μπορεί να συναντήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα σας προκαλέσει ένταση. Ίσως να είναι πρώην έρωτας, ή κάποιος φίλος που έχετε ψυχραθεί..

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα αξιοποιήστε τη μέρα για να τακτοποιήσετε κάθε είδους εκκρεμότητες και οποιαδήποτε σπαστική δουλειά που σε άλλη φάση δεν θα θέλατε ούτε κατά διάνοια να ασχοληθείτε καθώς η επιρροή του Άρη εντείνει τη δράση σας και επειδή είστε και λιγάκι κακόκεφοι, καλύτερα να αποφύγετε τις επαφές με τρίτους. Ιδιαίτερη προσοχή σε μικροατυχήματα εξαιτίας της βιασύνης σας.

 

Από το απόγευμα και μετά, είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε την αυτοκριτική σας και να παραδεχτείτε τα λάθη σας στον εαυτό σας πρώτα απ' όλα καθώς το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει η συμπεριφορά σας και είναι κάτι που προκαλεί δυσαρέσκεια στο περιβάλλον σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για καινούρια ξεκινήματα και σημαντικές επενδύσεις καθώς προέχουν θέματα υγείας που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και το μυαλό σας θα είναι γύρω από τέτοιου είδους ζητήματα. Ασχοληθείτε όσο μπορείτε με την οργάνωση της δουλειάς σας μέσω της επικοινωνίας με συνεργάτες και προγραμματίστε για κάποια άλλη στιγμή σημαντικά ραντεβού.

 

Θέματα γονιών και οικογένειας είναι το βασικό σας μέλημα και θα περάσετε αρκετό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συναντήσεις με συγγενείς που είχατε να βρεθείτε για αρκετό χρονικό διάστημα, θα σας κουράσουν με την «ανάκριση» που θα σας κάνουν σχετικά με την προσωπική σας ζωή.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας ενισχύονται και μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και παραβλέψετε σημαντικές λεπτομέρειες. Η μέρα ευνοεί τις επαφές με τους πελάτες σας καθώς και συνεντεύξεις για εύρεση εργασίας. Λίγη υπομονή θα χρειαστεί αν ασχοληθείτε με τα φοροτεχνικά σας ή αν σκοπεύετε να μετακινηθείτε εκτός πόλης.

 

Μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο που είχατε παρεξηγηθεί, θα σας προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό και θα πείτε σκληρά λόγια που αργότερα θα μετανιώσετε, στιγμιαία όμως, θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση που τα βγάλατε από μέσα σας. Ενδεχομένως να μην μετανιώσετε και καθόλου.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνεργασίες που ξεκίνησαν επιπόλαια δίχως να έχουν γερές βάσεις και κοινό σκοπό είναι πιθανό να διαλυθούν σήμερα και παρ' όλο που θα νιώσετε μετέωροι, στο μέλλον θα διαπιστώσετε πως ήταν για καλό. Περιορίστε την ανάγκη σας για γρήγορο κέρδος και βάλτε καινούριους στόχους που θα είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης. Ακατάλληλη στιγμή για να κάνετε ανοίγματα.

 

Δεν θέλετε να ακολουθήσετε το ταίρι σας σε μια έξοδο και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί τεταμένη ατμόσφαιρα. Αν το αποφεύγετε λόγω βαρεμάρας, καλύτερα να την ξεπεράσετε και να του κάνετε το χατίρι. Αν συντρέχει πιο σοβαρός λόγος, πείτε το, ώστε να μην χαλάτε τις καρδιές σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ανεβασμένη διάθεση σας βρίσκει η μέρα καθώς τα οικονομικά σας βελτιώνονται αισθητά και ένα μεγάλο μέρος των υποχρεώσεών σας τακτοποιείται, οπότε δεν έχετε πλέον την ανασφάλεια των προηγούμενων ημερών. Μια καινούρια πρόταση συνεργασίας σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής και είστε μες στον ενθουσιασμό και την αδημονία για να ξεκινήσετε.

 

Μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στην ψυχαγωγία και να κανονίσετε μια οικογενειακή εξόρμηση σε καλλιτεχνικά δρώμενα που σας ευχαριστούν. Οι ελεύθεροι/ες, έχετε μια τάση να ακυρώνετε τους πάντες με την πρώτη γνωριμία και δεν βοηθάτε καθόλου την κατάσταση σχετικά με τα ερωτικά σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν αρχικά, αλλά στο τέλος θα διεκπεραιωθούν και θα ησυχάσετε. Αγορές για το σπίτι αλλά και για τη βελτίωση της εμφάνισής σας, μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολές, οπότε κάντε μια λίστα με αυτά που χρειάζεστε και φροντίστε να την τηρήσετε. Ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές.

 

Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τα στερεότυπα που σας έχουν εγκλωβίσει, θα απελευθερωθείτε ζώντας όπως επιθυμείτε δίχως να σας πιάνουν ενοχές. Τα κατάλοιπα μιας άλλης εποχής καλό είναι να τα αποβάλλετε από πάνω σας και να μην προγραμματίζετε το μέλλον σας σύμφωνα με τις πεποιθήσεις των άλλων.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Οι δυσκολίες που περνάτε θα είναι παροδικές, οι επιπτώσεις τις αδράνειας σας όμως, θα είναι μόνιμες αν δεν ξεπεράσετε την αισθηματική σας κατάπτωση ώστε να κυνηγήσετε ευκαιρίες. Γενικά η μέρα παρουσιάζει κάποια σκαμπανεβάσματα και θα πρέπει να είστε σε συνεχή εγρήγορση για να αποφύγετε πιθανές αστοχίες. Νομικά ζητήματα μην τα αμελείτε.

 

Κάθε εμπόδιο για καλό που λένε και έτσι θα πρέπει να σκέφτεστε εσείς που έχετε απογοητευτεί από μια πρόσφατη σχέση αστραπή. Εφόσον δεν ταιριάξατε, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε. Έτσι, σας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσετε την τύχη σας με κάτι πιο αξιόλογο.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας