ΚΡΙΟΣ

Η μελαγχολική σας διάθεση πηγάζει από τις συνεχείς πιέσεις που δέχεστε, με αποτέλεσμα να νιώθετε έντονα την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, οι οποίες είναι ανεφικτο να υλοποιηθούν στην παρούσα φάση. Ταυτόχρονα, είναι και η Πανσέληνος στον Καρκίνο που διογκώνει όλα τα αρνητικά συναισθήματα και υπάρχει κίνδυνος έντονου τσακωμού. Υπομονή και ψυχραιμία.

 

Έντονη ερωτική διάθεση και τάσεις για διασκέδαση και σπατάλες μπορούν να σας δώσουν μια σχετική ικανοποίηση, στο τέλος όμως της βραδιάς ένα κενό θα το αισθάνεστε και θα είναι πολύ πιο έντονο αν σπαταλήσετε τα χρήματα σας. Μέτρον άριστον.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι κάπως απρόβλεπτη καθώς μπορεί να προκύψουν προβλήματα τεχνικής φύσεως που θα προκαλέσουν καθυστερήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Επειδή είναι εντελώς άσκοπη η γκρίνια, αναζητήστε τρόπους επίλυσης του προβλήματος σας δίχως να καταριέστε την ώρα και τη στιγμή. Στον οικονομικό τομέα, είναι ασταθής η κατάσταση. Κρατήστε άμυνες.

 

Η Πανσέληνος δεν σας επηρεάζει άμεσα, εκτός κι αν το ταίρι σας είναι Καρκίνος ή Αιγόκερος και εκεί θα χρειαστεί λεπτός χειρισμός των ψυχικών του μεταπτώσεων. Φανείτε ψύχραιμοι/ες σε τυχόν παράλογες απαιτήσεις και μην πιέζετε καταστάσεις, ώστε να λήξει σύντομα η ένταση.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ερμής και Κρόνος ενισχύουν την ανάγκη σας για λήψη σημαντικών αποφάσεων σχετικά με τη ζωή σας, καθώς όμως επιδρά και η Πανσέληνος, οι ενέργειες είναι εκρηκτικές και θολώνουν την κρίση σας. Η μέρα ενδείκνυται κυρίως για δημιουργικές ενασχολήσεις, παρά για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Τα οικονομικά σας είναι σε οριακό σημείο.

 

Στον οικογενειακό τομέα είναι ασταθές το κλίμα εξαιτίας της ανώριμης στάσης ενός μέλους και είστε σε αδιέξοδο καθώς δεν μπορείτε να επηρεάσετε τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να βρείτε από πού πηγάζουν τα προβλήματα και αντιμετωπίστε τα με ψυχραιμία.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εριστική σας διάθεση σήμερα μπορεί να οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας, αυτό όμως δεν σας καθιστά ανεύθυνους/ες για τις πράξεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή πώς θα εκφράσετε τις απόψεις σας σε άτομα του περιβάλλοντος σας. Πιθανή σύγκρουση με πρόσωπο του αντίθετου φύλου θα προκαλέσει θύελλες.

 

Το κόλλημα σας με ένα πρόσωπο που σας έχει δείξει επανειλημμένα με τη στάση του πως δεν ενδιαφέρεται για εσάς, έχει αποκτήσει εμμονικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να προκαλείτε αρνητικές εντυπώσεις καθώς δεν δέχεστε κανέναν που σας λέει την αλήθεια. Αλλάξτε ρότα.

 

 

ΛΕΩΝ

Η σημερινή Πανσέληνος βγάζει στην επιφάνεια μια επαναστατική διάθεση που σας αποτρέπει από την τακτοποίηση των υποχρεώσεων σας. Η ανάγκη σας να αλλάξετε τη ζωή σας είναι έντονη και υπάρχει κίνδυνος παρορμητικών ενεργειών που θα σας κοστίσουν. Αλλάξτε παραστάσεις και προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα από δραστηριότητες που δίνουν νόημα στη ζωή σας.

 

Η προσωπική σας ζωή είναι στάσιμη και καθώς αισθάνεστε πως έχετε χάσει εντελώς το ενδιαφέρον για το ταίρι σας, αναζητάτε διεξόδους μέσω τρίτων. Η ρουτίνα της καθημερινότητας σας έχει βαρέσει κατακέφαλα και είναι επιτακτική η ανάγκη αλλαγής συνηθειών.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα πρόβλημα τεχνικής φύσεως σας προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια καθώς αισθάνεστε πως σας έχουν δεθεί τα χέρια και προσπαθείτε με διάφορες πατέντες να επιλύσετε την κατάσταση, αλλά μάταια. Κάτι που δεν αντιμετωπίζεται για τον α ή β λόγο, μην επιμένετε να ασχολείστε και να συγχύζεστε. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με όσα έχετε και αν δεν μπορείτε, μην κάνετε τίποτα.

 

Από το απόγευμα και μετά, είναι ιδανικές στιγμές για ανάπαυλα στη ζεστασιά του σπιτιού σας. Ετοιμάστε ένα περιποιημένο γεύμα για τους αγαπημένους σας ή τον εαυτό σας οι ελεύθεροι/ες και απολαύστε μία ταινία, ένα βιβλίο και οτιδήποτε μπορεί να σας χαλαρώσει.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα είναι κάπως πεσμένη η απόδοση, αλλά δεν είναι λόγος για να πέφτει το ηθικό σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να αφήσετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πλάνα που δεν είναι της παρούσης για να υλοποιηθούν. Αναζητήστε πληροφορίες που θα σας λύσουν τυχόν απορίες μέσω διαδικτύου.

 

Η ανατροπή των σχεδίων σας για το βράδυ δεν πρέπει να σας προκαλεί απογοήτευση μιας και δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τα πράγματα. Μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση στο σπίτι ή αν δεν σας εξυπηρετεί αυτό, να αξιοποιήσετε τις στιγμές για να ξεκουραστείτε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκέψεις συγκεχυμένες σας ωθούν σε παρορμητικές ενέργειες και καθώς αισθάνεστε αδικημένοι από τις οικονομικές απολαβές της δουλειάς σας, θα πάρετε ρίσκα με υψηλό ποσοστό επικινδυνότητας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο αυξάνει την ανάγκη σας να ξεσπαθώσετε, είναι όμως ακατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Αφήστε για σήμερα τις μεγάλες αποφάσεις.

 

Κάποιος/α σας έχει χάσει από τα στέκια που κυκλοφορείτε και σας αναζητά έντονα. Ενδεχομένως να μην έχετε αντιληφθεί τις προθέσεις του/της, δεν παύει όμως να ισχύει το ενδιαφέρον του/της. Παρατηρήστε αντιδράσεις από το περιβάλλον σας και μπορεί να ενθουσιαστείτε με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα οι ρυθμοί είναι πεσμένοι και μαζί με αυτούς και η διάθεση σας, επειδή όμως αυτή η κατάσταση θα είναι παροδική, είναι λάθος να αφήνετε ανεκμετάλλευτο το χρόνο σας. Η έντονη κακοκαιρία μπορεί να σας έχει εγκλωβίσει, μπορείτε όμως να αξιοποιήσετε την ευκαιρία που σας δίνεται, για να σκεφτείτε ήρεμα και διεξοδικά τα μελλοντικά σας σχέδια.

Η συνεχής ενασχόληση σας με τα άγχη της καθημερινότητας, έχει σαν αποτέλεσμα να μένει πίσω η προσωπική σας ζωή, προκαλώντας αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σας. Μην επικεντρώνεστε μόνο σε προβλήματα και βάλτε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας. Οι ελεύθεροι/ες, ρίξτε μια καλύτερη ματιά στο περιβάλλον σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι επηρεάζεστε έντονα από την Πανσέληνο καθώς υπάρχει ο Ήλιος στο ζώδιο σας συν ότι είστε στον άξονα του Καρκίνου, οπότε έχετε λιγάκι το νου σας και μην παρασύρεστε από την ένταση που μπορεί να αισθάνεστε. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες παίρνουν την κατιούσα και προτιμάτε να εργαστείτε μακριά από το πλήθος. Λίγα λεπτά διαλογισμού, θα σας βοηθήσουν αισθητά.

 

Θέματα παιδιών θα σας προκαλέσουν κούραση, μπορείτε όμως να τα κρατήσετε απασχολημένα με δραστηριότητες που θα συμβάλλουν στην εκτόνωση τους. Δημιουργικές ενασχολήσεις, κάποια παιχνίδια (που δεν ξεσηκώνουν τον κόσμο) θα κερδίσουν το ενδιαφέρον τους και δεν θα βαριούνται.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ρυθμοί σας έχουν αλλάξει και προσπαθείτε να προσαρμοστείτε, οι συνεχείς ανατροπές όμως δεν ευνοούν καινούρια ξεκινήματα, τουλάχιστον μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να μπείτε ξανά στο πρόγραμμα σας. Ημέρα ακατάλληλη για σημαντικά εγχειρήματα, για μετακομίσεις καθώς και για μετακινήσεις και ταξίδια.

 

Συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα σας δίνουν την ευκαιρία να μοιραστείτε με χιούμορ τις εμπειρίες σας από τη σφοδρή κακοκαιρία και ενδεχομένως να ανταλλάξετε ιδέες και πρακτικές που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Καινούριες γνωριμίες ευνοούνται υπό το φως της Πανσελήνου.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Οι κινήσεις σας είναι περιορισμένες και μπορεί να αναβληθούν συναντήσεις ή ταξίδια, καθώς όμως δεν μπορείτε να αλλάξετε τις καταστάσεις, δείτε με ποιον τρόπο θα τις αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Η μέρα είναι ιδανική για επανεξέταση και οργάνωση των στόχων σας, είναι όμως ακατάλληλη για καινούριες συνεργασίες και διαπραγματεύσεις. Οι ενέργειες συγκρούονται και μπορεί να χαλάσει μια συμφωνία.

 

Αν αποφασίσετε να κάνετε μια βραδινή έξοδο, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας γοητεύσει. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο δημιουργεί μαζί με τα χιόνια ένα λευκό ειδυλλιακό σκηνικό και τις τέλειες συνθήκες για να φλερτάρετε ελεύθεροι/ες και μη.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας