ΚΡΙΟΣ

Ημέρα ευκαιριών Σάββατο και θα πρέπει να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Ιδανική στιγμή για νέα εγχειρήματα, για να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία, ένα ταξίδι ή οτιδήποτε μπορεί να είναι σημαντικό για εσάς. Εξοικονομήστε χρόνο για την προσωπική σας ζωή και ξεκουράστε το μυαλό σας από προβληματισμούς της καθημερινότητας.

 

Είναι ανθρώπινο να σφάλετε, αρκεί να αναγνωρίζετε τα λάθη σας και να τα διορθώνετε. Κατά αυτό τον τρόπο, θα σας εκτιμήσουν ακόμα περισσότερο τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα αποφεύγετε άσκοπες διαμάχες. Μέσα στο διήμερο, μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχοληθείτε με τη σωματική σας ευεξία και μην αναλώνεστε με ίντριγκες και κουτσομπολιά όσο κι αν σας φαίνεται αδύνατο. Αν επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή ξοδεύοντας την ανάλογη ενέργεια, θα αναθερμάνετε τη σχέση σας και δεν θα σας ενδιαφέρουν καθόλου τέτοιου είδους μικροπρέπειες. Προσπαθήστε να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι με το ταίρι σας.

 

Κοινωνικές εκδηλώσεις την Κυριακή, σας δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα, οπότε μην το παίρνετε τόσο βαριά ότι θα πρέπει να παρευρεθείτε. Είναι πολύ πιθανό να μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις και όντως να περάσετε πολύ όμορφα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια καινούρια προοπτική ανοίγεται μπροστά σας και αν την επεξεργαστείτε σωστά, θα καταφέρετε να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Μέσα στο διήμερο μπορείτε να κάνετε κάποια έρευνα με την ησυχία σας, να οργανώσετε τις μελλοντικές σας ενέργειες, μην αμελήσετε όμως τον εαυτό σας. Κάντε κάτι όμορφο και για εσάς.

 

Υπάρχουν άτομα που στηρίζουν τις προσπάθειες σας και εσάς τους ίδιους και θέλετε με κάποιο τρόπο να εκφράσετε την εκτίμηση που τους τρέφετε. Ετοιμάστε ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι και μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές ανεμελιάς με αυτούς που αγαπάτε. Η εποχή ευνοεί τις συναθροίσεις.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ενθουσιασμός σας με τη δουλειά σας είναι μεγάλος και θέλετε να οργανωθείτε ακόμα περισσότερο, ώστε να είστε ετοιμοπόλεμοι από εβδομάδα. Κατάλληλη εποχή για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με τη βελτίωση της εμφάνισης σας. Αγορές ρούχων και αξεσουάρ, μπορούν να εξαντλήσουν τον προϋπολογισμό σας.

 

Επαφές με κόσμο είναι κάτι που δεν σας έχει λείψει, ενδεχομένως όμως να αναζητάτε περισσότερη ουσιαστική επικοινωνία και όχι χαζομαρούλες με τους φίλους σας. Θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, τα όνειρα σας με άτομα που θα σας ακούσουν προσεχτικά, κατανοώντας αυτά που τους λέτε.

 

 

ΛΕΩΝ

Μέσα στο διήμερο μπορείτε να βάλετε τάξη σε εργασιακά σας θέματα, αλλά και στο σπίτι εφόσον έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Παράλληλα, είναι μια καλή στιγμή για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας στη ζωγραφική, στην κηπουρική, ακόμα και στη μαγειρική. Καλέστε αγαπημένους φίλους στο σπίτι και βάλτε όλη σας τη μαεστρία για να τους περιποιηθείτε. Οι καινούριες σας συνταγές θα εντυπωσιάσουν.

 

Σας αρέσει κάποιο άτομο μικρότερης ηλικίας και ενώ προσπαθείτε να κοντρολάρετε τα συναισθήματα σας, δεν τα καταφέρνετε. Ο προβληματισμός σας έχει να κάνει κυρίως με τις αντιδράσεις των άλλων και γνωρίζετε πολύ καλά τι μάχη θα πρέπει να δώσετε. Σε θέματα καρδιάς καλό είναι να μην επηρεάζεστε από τρίτους.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, σας δίνει την ευκαιρία να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι, να αγοράσετε πράγματα για τον εαυτό σας και το σπίτι, ή να κάνετε μια όμορφη έκπληξη στο ταίρι σας. Οι συνθήκες ευνοούν τη βελτίωση της ευεξίας και της εμφάνισης σας.

 

Ένα παλιός έρωτας θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί σας και δεν θα ξέρετε πώς να τον αποφύγετε. Είναι προτιμότερο να τον αντιμετωπίσετε, παρά να κρύβεστε, ώστε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα αυτή η αμήχανη κατάσταση που σας προκαλεί. Μιλήστε χωρίς περιστροφές.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε με το ταίρι σας. Αφιερώστε χρόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο στη σχέση σας και προσπαθήστε να εκφράσετε ήρεμα αυτά που σας ενοχλούν, ακούστε όμως προσεχτικά και αυτά που θα σας πει το ταίρι σας. Έχετε κάνει κι εσείς κάποια λάθη και δεν είναι ώρα να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Φανείτε ειλικρινείς και πρόθυμοι για μια νέα αρχή.

 

Την Κυριακή, μπορείτε να ασχοληθείτε με το σπίτι και να διακοσμήσετε το χώρο σας με δημιουργίες που θα ετοιμάσετε μαζί με τα παιδιά. Ταυτόχρονα, μπορείτε να οργανώσετε και το μενού της εβδομάδας, ετοιμάζοντας μια λίστα με όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστείτε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σας ιντριγκάρουν οι έξω καρδιά καταστάσεις και θέλετε μέσα στο Σαββατοκύριακο να ξεφαντώσετε και να απολαύσετε τη ζωή. Προτάσεις που θα δεχθείτε θα σας βάλουν σε δίλημμα επειδή θα σας φανούν εξίσου ενδιαφέρουσες όλες. Αν κάνετε μία εκδρομή, μην ξεγελαστείτε από τις καιρικές συνθήκες της πόλης. Ντυθείτε κατάλληλα, ώστε να μην χαλάσει το διήμερό σας λόγω αδιαθεσίας.

 

Η επανασύνδεση με έναν πρώην έρωτα δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, ενδεχομένως όμως να είστε λίγο υπερβολικοί/ές στις απαιτήσεις σας, ή να διογκώνονται κάποια πράγματα στο μυαλό σας επειδή έχετε την αίσθηση ότι είστε σε μια δοκιμαστική φάση με το ταίρι σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο πιο ξεκάθαροι είστε στις συμφωνίες σας, τόσο λιγότερες θα είναι οι πιθανότητες να βρεθείτε στο μέλλον αντιμέτωποι με ατυχείς καταστάσεις. Οι συνεργάτες σας γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη φερεγγυότητα σας και είναι κι ο λόγος που έχουν διάρκεια οι συνεργασίες σας. Η οικονομική σας κατάσταση, σας επιτρέπει να ικανοποιήσετε προσωπικές επιθυμίες. Μην αμελείτε τις δικές σας ανάγκες.

 

Επαφές με φιλικά σας πρόσωπα και ψυχαγωγία γεμίζουν με ευχάριστο τρόπο τις μπαταρίες σας και μέσα από καινούριες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι καλό για τους/τις ελεύθερους/ες. Αφήστε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο, επιστρατεύοντας το χιούμορ και την ευγένεια σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σας και μην καταπιάνεστε με πολλά ταυτόχρονα. Μέσα στο διήμερο σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε τα σχέδια σας και να αφήσετε στην άκρη οτιδήποτε περιττό που σας αποισυντονίζει. Ιδιαίτερη προσοχή στις χρηματικές σας συναλλαγές και στα προσωπικά σας αντικείμενα όταν βρίσκεστε σε πολυσύχναστα μέρη.

 

Δεν θέλετε να παραδεχτείτε τα συναισθήματα που τρέφετε για ένα φιλικό σας πρόσωπο ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό, όσο όμως κι αν προσπαθείτε να το παίξετε άνετοι/ες, έχουν αρχίσει να προκαλούν ερωτηματικά οι αντιδράσεις σας. Διανύετε μια περίπλοκη φάση και δεν ξέρετε πώς να τη διαχειριστείτε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και καθώς είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και ζωντάνια, θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή ορισμένα από τα σχέδιά σας, δίχως να φοβάστε το ενδεχόμενο μιας αποτυχίας. Η στήριξη από το οικογενειακό σας περιβάλλον τονώνει την αυτοπεποίθηση σας και δεν έχετε κανένα λόγο για να κάνετε πίσω.

 

Η ερωτική σας διάθεση είναι λίγο πεσμένη (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν τρόποι για να τονωθεί) κι αυτό που αναζητάτε περισσότερο είναι μια επικοινωνιακή προσέγγιση από το/τη σύντροφό σας καθώς θέλετε να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Μέσα στο διήμερο, δώστε έμφαση στις ανάγκες σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Τι είναι αυτό που θα σας έκανε πραγματικά ευτυχισμένους μπορείτε να το σκεφτείτε με την ησυχία σας μέσα στο Σαββατοκύριακο και να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον σας. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας καταπίνουν και δεν έχετε την ευχέρεια να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να ασχοληθείτε με τις εσωτερικές σας ανάγκες.

 

Μια σύντομη εκδρομή μπορεί να τονώσει την σχέση σας και την ψυχολογία σας και είναι ιδανική στιγμή για να απολαύσετε τις ομορφιές της φύσεις μαζί με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι/ες, μπορεί να ενθουσιαστείτε και να θέλετε να ακολουθήσετε τον τρόπο ζωής ενός νέου προσώπου που μπαίνει στη ζωή σας.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας