ΚΡΙΟΣ

Η αγανάκτηση σας εξαιτίας οικονομικών ζητημάτων που προκύπτουν σας προκαλεί μια επαναστατική διάθεση και μια επιθετικότητα που απομακρύνει από κοντά σας τους άλλους και κατά αυτόν τον τρόπο αποκλείετε εσείς οι ίδιοι το ενδεχόμενο μιας πρότασης συνεργασίας. Προσπαθήστε να ανακτήσετε τις ισορροπίες σας, ώστε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις τις ημέρας.

 

Θέματα σπουδών χρήζουν περισσότερης αφοσίωσης αν θέλετε να πιάσετε τους στόχους σας. Μην απογοητεύεστε αν έχετε χάσει κάποια επεισόδια θεωρώντας πως δεν μπορείτε να αναπληρώσετε τα κενά. Ξεκινήστε και πάλι τις προσπάθειες σας, ώστε να μην μετανιώσετε αργότερα για τις αποφάσεις σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στον οικογενειακό τομέα επικρατεί μια τεταμένη ατμόσφαιρα εξαιτίας της παρεμβολής τρίτων στην προσωπική σας ζωή και δυσκολεύεστε αρκετά να παραμείνετε συγκεντρωμένο στις υποχρεώσεις σας. Η ανάγκη σας να αλλάξετε τόπο διαμονής είναι έντονη και σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγετε στο εξωτερικό, ώστε να ζήσετε ανεξάρτητοι.

 

Επαφές με φίλους και διασκέδαση από το απόγευμα και μετά σας δίνουν την ευκαιρία να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Επικοινωνιακά δεν είστε και στα καλύτερα σας και προτιμάτε να εκτονωθείτε αφήνοντας το μυαλό σας να ταξιδέψει μέσω της μουσικής και του χορού.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έχετε αφήσει τα ηνία σε άτομα που δεν έχουν τις ικανότητες να αντεπεξέλθουν επαρκώς στις απαιτήσεις της δουλειάς σας με αποτέλεσμα να μένουν στάσιμα σημαντικά θέματα και το κυριότερο, να έχετε οικονομικές απώλειες. Στρέψτε την προσοχή σας στη διαχείριση των πόρων σας όσο είναι καιρός, ειδάλλως θα βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο.

 

Αισθάνεστε λίγο περίεργα, σαν να είστε έξω από τα νερά σας και δεν μπορείτε να καταλάβετε πού οφείλεται όλο αυτό, όπως και να έχει πάντως, είναι κάτι που σας προβληματίζει έντονα. Η διάθεση σας για κοινωνικές επαφές είναι ελάχιστη και προτιμάτε πιο ιδιωτικές καταστάσεις.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν ακούτε όταν σας δίνουν κάποια συμβουλή άτομα με περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες από εσάς, με αποτέλεσμα να κάνετε λανθασμένες ενέργειες που έχουν αντίκτυπο και στους συνεργάτες σας. Είστε ενθουσιώδεις και δεν θέλετε να βλέπετε μέσα από ένα ρεαλιστικό πρίσμα τα γεγονότα, ή τα εξιδανικεύετε στο μυαλό σας πιστεύοντας πως έτσι θα πιάσετε τους στόχους σας. Αλλάξτε τακτική.

 

Έχετε θέματα με φιλικά σας πρόσωπα που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά και σπαταλάτε συνεχώς την ενέργεια σας, αφήνοντας πίσω την ερωτική σας ζωή. Δουλέψτε λίγο με τον εαυτό σας και μην θεωρείτε πως έχετε υπό έλεγχο αυτά που σας ταλαιπωρούν, γιατί δεν τα έχετε.

 

 

ΛΕΩΝ

Είστε ή του ύψους ή του βάθους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μέρες που τα δίνετε όλα και ξημεροβραδιάζεστε κάνοντας ένα σωρό πράγματα, ενώ κάποιες άλλες μπορεί να είστε με τις ώρες χαμένοι στις σκέψεις σας ή κολλημένοι στο διαδίκτυο δίχως να παράγετε καθόλου έργο. Σήμερα ασχοληθείτε με θέματα που δεν θα σας προκαλέσουν σωματική εξάντληση.

 

Γνωρίζετε πολύ καλά πλέον τους λόγους για τους οποίους μπορεί να σας πλησιάζουν άτομα από το παρελθόν και δεν πείθεστε για τις «ειλικρινείς» τους προθέσεις. Μην κλείνετε πάντως πόρτες. Παίξτε κι εσείς με τους αντίστοιχους όρους, δίχως συναισθηματισμούς, επιστρατεύοντας τη διπλωματία σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε αγανακτήσει με τα οικονομικά σας, περιμένετε πώς και πώς να εισπράξετε κάποια χρήματα, αλλά δεν προβλέπεται τουλάχιστον για σήμερα. Κρατήστε άμυνες με τα χρήματα σας και μην παρασύρεστε από την ανάγκη σας για ανέσεις και πολυτέλειες. Η μέρα απαιτεί προνοητικότητα και σύνεση, δίχως όμως να γίνετε και μίζεροι.

 

Δεν μπορείτε με τίποτα να αποκωδικοποιήσετε τα μηνύματα που παίρνετε από ένα καινούριο πρόσωπο που έχετε γνωρίσει και είστε σε προβληματισμό για το πώς θα πρέπει να φερθείτε. Ακούστε το ένστικτο σας και πράξτε ανάλογα με αυτό που αισθάνεστε, διαφορετικά, βολιδοσκοπήστε πρώτα τις προθέσεις του.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ψάχνετε να βρείτε μια καινούρια κατεύθυνση, αλλά με όποιον το συζητάτε μόνο δυσάρεστα ακούτε και πέφτει το ηθικό σας. Του καθενός οι εμπειρίες και τα δεδομένα είναι διαφορετικά, γι αυτό μην επηρεάζεστε τόσο πολύ. Η μέρα μπορεί να σας φανεί κουραστική και ατελείωτη από κάποια ώρα και μετά, εξαιτίας της απογοήτευσης σας κυρίως.

 

Το τελευταίο διάστημα έχετε ξεχάσει τι θα πει σπιτικό φαγητό και σήμερα είναι ιδανική ευκαιρία να μαγειρέψετε κάτι που σας αρέσει και να το απολαύσετε παρέα με φιλικά σας πρόσωπα. Η βραδιά μπορεί να εξελιχθεί πολύ ευχάριστα και θα πάρετε αρκετή ικανοποίηση.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι στόχοι σας μπορεί να είναι ξεκάθαροι, όμως προέχουν κάποιες ανάγκες που απαιτούν άμεση τακτοποίηση, οπότε θα πρέπει να αναβάλετε τα σχέδια σας μικρά ή μεγάλα. Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την καθημερινότητα αυξάνει την μανία σας για αγορές και σπατάλες και είναι πολύ εύκολο να ξεπεράσετε τα όρια του προϋπολογισμού σας.

 

Θέματα παιδιών μπορεί να σας προκαλέσουν ανησυχία, αλλά δεν θα είναι άξια λόγου, οπότε μην βάζετε με το μυαλό σας το κακό. Ενδεχομένως να είναι μια μικροαδιαθεσία ή κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά τους. Όπως και να έχει, θα είναι κάτι παροδικό.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η στασιμότητα που παρατηρείται στον επαγγελματικό τομέα, δεν είναι αποτέλεσμα δικών σας λανθασμένων χειρισμών και καλό είναι όταν δεν μπορείτε να αλλάξετε κάτι, να μην σας παίρνει από κάτω και απλώς να βιώνετε τις στιγμές. Σήμερα μην πιέζετε καταστάσεις και πάτε με την ροή, ώστε να μη χάσετε μια μέρα από τη ζωή σας όντας εκνευρισμένοι, ή ακόμα χειρότερα, δυστυχισμένοι.

 

Έχετε τακτ και δεν σας αρέσει να την «λέτε» στους άλλους για τα σφάλματα που κάνουν κατά καιρούς, καθώς όμως έχετε φτάσει στο αμήν και παίρνει κι εσάς η μπάλα, εκφράζετε την αγανάκτηση σας δίχως και πάλι να θίγετε κανέναν. Παραμένοντας ήρεμοι, είναι πολύ πιο εύκολο να επηρεάσετε τους άλλους.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε σήμερα οι Αιγόκεροι, καθώς είστε λίγο αλλού εξαιτίας πολλών ζητημάτων που σας απασχολούν ταυτόχρονα και υπάρχει κίνδυνος απωλειών χρημάτων ή προσωπικών σας αντικειμένων. Η αφηρημάδα σας μπορεί να σας κοστίσει ακριβά, γι αυτό φροντίστε να έχετε το μυαλό σας συγκεντρωμένο στην παρούσα στιγμή. Επαγγελματικά, είστε σε μια περίεργη φάση.

 

Ιδανική μέρα για να κάνετε μία έξοδο με το ταίρι σας ή με φίλους και να διασκεδάσετε. Δεν θα υποστείτε την κοσμοσυρροή που σας εκνευρίζει και θα μπορέσετε να απολαύσετε τη βραδιά με μεγαλύτερη άνεση. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν έχετε την υπομονή να ασχοληθείτε με θέματα δημοσίου, όμως πρέπει να το πάρετε απόφαση δίχως να το καθυστερείτε άλλο. Σίγουρα σας προκαλεί μια απέχθεια το συγκεκριμένο θέμα επειδή δεν έχετε την οικονομική άνεση για να το διευθετήσετε και προτιμάτε να το αφήνετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις οφειλές σας με κάποιο τρόπο.

 

Η ζήλια σας μπορεί να καταστρέψει τη σχέση σας αν συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε τόσο ακραία. Έχει αρχίσει και σας γίνεται εμμονή το ταίρι σας και βλέπετε παντού φαντάσματα. Ανακτήστε την αυτοπεποίθηση σας προτού γίνει η κατάσταση μη αναστρέψιμη.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Υπάρχει κάτι που σας απασχολεί πολύ έντονα και εξαιτίας αυτού βάζετε σε αναμονή τα σχέδια σας, κάτι που σας στενοχωρεί μεν, αλλά ξέρετε πως δεν είναι της παρούσης και δεν σας παίρνει εντελώς από κάτω. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε κάποια έρευνα και να συλλέξετε πληροφορίες, για να οργανώσετε τα έξοδα σας καθώς και για να προμηθευτείτε αγαθά για το σπίτι.

 

Τα έχετε αφήσει όλα τακτοποιημένα και βγαίνετε για να διασκεδάσετε, στο γυρισμό όμως, σας περιμένει κάποια έκπληξη. Ενδεχομένως να βρείτε ρούχα και παπούτσια διάσπαρτα στο σπίτι επειδή βαρέθηκε το σκυλάκι σας και αποφάσισε να παίξει με οτιδήποτε είχε τη μυρωδιά σας. Μην θυμώνετε.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας