ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είστε πνεύμα αντιλογίας και δεν μπορεί κανείς να βγάλει εύκολα άκρη μαζί σας. Επικοινωνιακά δεν το 'χετε και είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης. Μετακινήσεις και ταξίδια δεν ευνοούνται, ούτε και η επίλυση διαφορών. Προσπαθήστε να πάτε με την ροή και μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις.

 

Σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα περνούν κάποια κρίση εξαιτίας κληρονομικών και περιουσιακών θεμάτων που βγαίνουν στο προσκήνιο. Η ένταση που σας προκαλεί όλο αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σας. Ανακτήστε τις ισορροπίες σας μέσω γυμναστικής ή διαλογισμού.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα δεν ενδείκνυται για καινούρια ξεκινήματα και συνεταιρισμούς. Είναι πολύ πιο πιθανό αυτοί που θα σας πλησιάσουν να θέλουν να επωφεληθούν από εσάς, παρά να έχουν να σας προτείνουν κάτι αξιόλογο. Παραμείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας μικρούς ή μεγάλους και μην πέφτετε στην παγίδα των εξιδανικεύσεων.

 

Έντονα συναισθήματα σας απομακρύνουν από το περιβάλλον σας και αναζητάτε προσωπικό χώρο και χρόνο για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Ενδεχομένως να διογκώνονται ορισμένες καταστάσεις στο μυαλό σας, οπότε μην βασίζεστε στην αισθηματική κατάσταση της στιγμής.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας και αισθάνεστε πιο σίγουροι σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια, παρ' όλα αυτά, φροντίζετε να κρατάτε μια πισινή τουλάχιστον μέχρι να διασφαλίσετε τη μονιμότητα της κατάστασης. Πιθανή συνεργασία με το εξωτερικό μπορεί να αυξήσει τα κέρδη σας, θα πρέπει όμως να είστε ξεκάθαροι στις διαπραγματεύσεις σας.

 

Η στήριξη που έχετε από το οικογενειακό σας περιβάλλον σας προκαλεί αίσθηση ασφάλειας, όταν όμως αρχίζουν να μπλέκονται στην προσωπική σας ζωή, εκεί αρχίζετε να ασφυκτιάτε. Προσπαθήστε να μην χάνετε την ψυχραιμία σας όταν διεκδικείτε το δικαίωμα της προσωπικής επιλογής.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντική μέρα η σημερινή για τα επαγγελματικά σας. Ένας νέος κύκλος ξεκινά για εσάς και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ορισμένες αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας. Ακατάλληλη στιγμή για να κάνετε εξυπηρετήσεις. Ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και θα πρέπει να ασχοληθείτε αποκλειστικά με προσωπικά σας ζητήματα.

 

Ενδεχομένως να χρειαστεί να ασχοληθείτε εκτενώς με το πρόβλημα κάποιου φίλου σας, αλλά στην πορεία θα εκνευριστείτε από την αδυναμία του να διαχειριστεί τα προβλήματά του Κάντε υπομονή, δείξτε κατανόηση και μην έχετε την απαίτηση να αντιδρούν οι άλλοι όπως εσείς.

 

 

ΛΕΩΝ

Η δημοτικότητά σας είναι σε άνοδο και αποκτάτε ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές μιας ιδέας σας, με αποτέλεσμα να έχετε και περισσότερη διάθεση για δουλειά. Βάλτε σε μια τάξη τις σκέψεις σας, οργανώστε προσεχτικά αυτά που πρέπει να κάνετε και περιορίστε την ανάγκη σας για σημαντικές αγορές αν θέλετε να προσεγγίσετε το στόχο σας σύντομα.

 

Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να προκύψουν ορισμένα επικοινωνιακά προβλήματα και να απογοητευτείτε τόσο πολύ, που ίσως να σκεφτείτε ακόμα και το χωρισμό. Μη σας πιάνει απελπισία μιας και είναι κάτι παροδικό και μη φορτώνετε όλο το βάρος της ευθύνης στο ταίρι σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανυπομονησία σας θα σας βάλει σε μπελάδες, ειδικά αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Είστε ενθουσιώδεις και παραβλέπετε εύκολα τις λεπτομέρειες που μπορεί να βγάζουν μάτι. Η ανάγκη σας να αυξήσετε το εισόδημά σας μπορεί μεν να σας κάνει ευρηματικούς, αλλά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί.

 

Κάποιος από το περιβάλλον σας βρίσκεται σε δεινή θέση και θα πρέπει να τον βοηθήσετε. Η ενσυναίσθησή σας είναι έντονη καθώς ανατρέχει ο νους σας στο παρελθόν που χρειαζόσασταν εσείς κάποιον να σας στηρίξει και είστε πρόθυμοι να κάνετε ό, τι περνά από το χέρι σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αισιόδοξους σας βρίσκει η μέρα και είστε αποφασισμένοι να κυνηγήσετε τους στόχους σας, ανεξαρτήτως περιστάσεων, κάτι που θα σας ωφελήσει πολύ καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε καινούριες επαφές που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας. Δώστε έμφαση στην προώθηση των υπηρεσιών σας μέση τηλεφωνημάτων και e-mail.

 

Έχετε τόση ενέργεια, που δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να τη διοχετεύσετε δημιουργικά. Μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν να ενδυναμώσετε τη σχέση σας. Ασχοληθείτε με το/η σύντροφό σας, βρείτε τρόπους να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί και αφήστε στην άκρη όλα αυτά που συρρικνώνουν τον αυθορμητισμό και την καλή σας τη διάθεση.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παρορμητισμός σας είναι έντονος και μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα σε επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα είστε αγανακτισμένοι από τις οικονομικές σας απολαβές. Αν το έχετε πάρει απόφαση πως θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση, φροντίστε πρώτα να εξασφαλίσετε μια νέα θέση εργασίας. Ακατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές.

 

Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και μην γκρινιάζετε συνεχώς επειδή δεν βρίσκετε ερωτικό σύντροφο. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, επιστρατεύστε την αυτοπεποίθησή σας και μην κλείνεστε στο σπίτι. Η τύχη σας είναι έξω και σας περιμένει να τη συναντήσετε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον οικονομικό τομέα αρχίζουν να στενεύουν τα πλαίσια μέσα στα οποία μπορούσατε να κινηθείτε με μια σχετική άνεση, οπότε περιορίστε τις ανάγκες σας, τουλάχιστον μέχρις ότου να ενισχυθεί το εισόδημά σας. Στα επαγγελματικά σας είναι αρκετά θετική η κατάσταση, δίχως αυτό να σημαίνει πως θα λείψουν και ορισμένες ανατροπές τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε εγκαίρως.

 

Αξιοποιείστε τον ελεύθερο χρόνο σας για να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και επιλέξτε συνδυασμούς υλικών που ήδη υπάρχουν στο χώρο σας. Μην παραμελήσετε στο τέλος και τη φροντίδα του εαυτού σας, ώστε να νιώσετε ανανεωμένοι/ες και ξεκούραστοι/ες.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιο νομικό ζήτημα που έχει σχέση με μια απροσεξία από το παρελθόν απαιτεί άμεση αντιμετώπιση και σωστό χειρισμό και ίσως χρειαστεί να αναβάλετε τα σχέδιά σας σχετικά με ένα ταξίδι που είχατε στο πρόγραμμα. Είστε σε μια φάση που αμφισβητείτε τις ιδέες σας οι οποίες σας φαίνονται ελλιπείς και ίσως να μην εκφράζουν πλέον τις ανάγκες σας.

 

Θέλετε να συναναστραφείτε με άτομα που θα είστε στο ίδιο μήκος κύματος και θα συζητάτε όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν, δίχως να φοβάστε πως θα παρεξηγηθείτε. Μια καλή ιδέα θα είναι να γίνετε μέλος μιας εθελοντικής ομάδας και να πολεμάτε για κοινά ιδανικά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε σε μια πολύ δημιουργική φάση και μπορείτε να βγαίνετε αλώβητοι από τα απρόοπτα που προκύπτουν, εξαιτίας της θετικής ενέργειας που εκπέμπετε. Αξιοποιήστε τη μέρα κάνοντας τις κατάλληλες επαφές και τακτοποιήστε γραφειοκρατικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. Αποφύγετε ανούσιες συναντήσεις που θα είναι μόνο χάσιμο χρόνου για εσάς.

 

Από το απόγευμα και μετά σας δίνεται η ευκαιρία να εστιάσετε την προσοχή σας στην προσωπική σας ζωή και να ενδυναμώσετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφήστε στην άκρη καημούς και στεναχώριες και προσπαθήστε να απολαύσετε τις απλές χαρές της ζωής. Μην το αναβάλετε για αργότερα. Τώρα είναι η στιγμή.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Μια έκτακτη ανάγκη που προκύπτει θα γίνει αιτία για να αναβάλετε για κάποιο διάστημα τα σχέδιά σας, αλλά τουλάχιστον θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε και αυτό θα πρέπει να σας χαροποιεί μιας και δεν θα χάσετε τον ύπνο σας από το συνεχή προβληματισμό. Αποφύγετε κάθε είδους καινούρια ξεκινήματα, ώστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Αγορές για το σπίτι θα πρέπει να γίνουν με φειδώ.

 

Στον τομέα της επικοινωνίας ενδεχομένως να δημιουργηθούν ορισμένα σύννεφα που θα οφείλονται κυρίως στη συσσωρευμένη κούραση που μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία. Αν δείτε πως ξεφεύγει κατάσταση, προτιμήστε να κάνετε μια βόλτα δίχως να σκέφτεστε αυτά που σας έχουν εκνευρίσει.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας