ΚΡΙΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να δώσετε ένα τέλος σε μια συνεργασία που έχει αποβεί ασύμφορη και το μυαλό σας τρέχει προς διαφορετικές κατευθύνσεις λόγω της επιτακτικής ανάγκης να βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας, σας προφυλάσσουν από μεγαλύτερες κακοτοπιές και τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ σύντομα.

 

Η αντίθεση Ήλιου - Σελήνης επηρεάζει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και εξαιτίας της έντασης που επικρατεί γύρω σας, είναι δύσκολο να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Διατηρείστε εσείς την πραότητα σας και μην πέφτετε στην παγίδα διαπληκτισμών.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με ένταση ξεκινά η εβδομάδα και οφείλεται κυρίως στη δική σας αδυναμία συντονισμού, που θα προκαλέσει καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας και σε εσάς εκνευρισμό. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας μπορεί να σας προξενήσει ραθυμία και έλλειψη διάθεσης για να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας και έντονη επιθυμία για ξόδεμα χρημάτων.

 

Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς, σας δίνει την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Αν είστε μαζί με το ταίρι σας, η αλλαγή παραστάσεων θα τονώσει τον ψυχισμό αμφότερων, ενώ αν ταξιδέψετε μόνοι/ες, η απουσία σας θα κάνει το ταίρι σας να σας πεθυμήσει.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πιθανά εμπόδια στις κινήσεις των συνεργατών σας έχουν αντίκτυπο και σε εσάς, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να ξεμπλοκάρουν. Ωστόσο, εσείς μπορείτε να διεκπεραιώσετε τρέχοντα ζητήματα και να ασχοληθείτε με την οργάνωση των εξόδων σας. Η βελτίωση του εισοδήματός σας, θα έρθει μέσω μιας πρόσφατης συνεργασίας.

 

Η οικογένεια είναι το βασικό σας μέλημα και προσπαθείτε να μην λείψει τίποτα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, υπάρχουν όμως στιγμές που θέλετε να ικανοποιήσετε και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Η Πανσέληνος σας προκαλεί έντονα τη διάθεση να σπάσετε τα δεσμά και να απελευθερωθείτε.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το γεγονός ότι μοιράσατε αρμοδιότητες μπορεί να σας απαλλάσσει από ένα μέρος ευθυνών, δεν παύει όμως να είναι εξίσου σημαντική η επίβλεψη της απόδοσης των συνεργατών σας. Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και μέσα στις πολλές επαφές και ραντεβού μπορεί να αμελήσετε κάτι σημαντικό. Οργανωθείτε από νωρίς και κρατήστε σημειώσεις για το πρόγραμμά σας.

 

Από το απόγευμα και μετά, ασχοληθείτε με την εκγύμναση του σώματός σας, ώστε να αποβάλλετε από πάνω σας το άγχος και την πιθανή ένταση που θα σας προκαλέσει η Πανσέληνος. Εκτονωθείτε εποικοδομητικά και θα έχετε διπλό όφελος: τη βελτίωση της φόρμας σας και την αποφυγή παρεξηγήσεων.

 

 

ΛΕΩΝ

Μια μικρή αδιαθεσία σας βγάζει εκτός προγράμματος και επειδή είναι σημαντική η μέρα για εσάς, το άγχος θα δυσχεραίνει τη βελτίωση της υγείας σας. Στον επαγγελματικό τομέα παρ' όλο που υπάρχουν προκλήσεις οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν με αποφασιστικότητα, μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αρκεί να το πάρετε απόφαση. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται.

 

Οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις σας απομακρύνουν από το περιβάλλον σας και προτιμάτε πιο ιδιωτικές στιγμές που δεν θα είστε αναγκασμένοι/ες να εξηγήσετε σε κανέναν τους λόγους που είστε πεσμένοι/ες. Άλλωστε είναι παροδική η κατάσταση σας και σύντομα θα νιώσετε καλύτερα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια θετική εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα ανεβάζει το ηθικό σας και αντιμετωπίζετε με περισσότερη αισιοδοξία τη ζωή. Οι υποχρεώσεις σας μπορεί να είναι αυξημένες, έχετε όμως πλέον κίνητρο για να εντείνετε τις προσπάθειες σας. Σήμερα προτιμήστε να ασχοληθείτε με την οργάνωση των καθηκόντων σας, αποφεύγοντας σημαντικές αγορές και επενδύσεις.

 

Η μέρα ευνοεί συζητήσεις με το ταίρι σας ή με φιλικά σας πρόσωπα σχετικά με θέματα που σας απασχολούν. Μην εστιάζετε πάντως μόνο στα προβλήματα σας, ώστε να πάρετε αλλά και να δώσετε και λίγη θετική ενέργεια από/στους άλλους.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Μια ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα, μην την αποκλείσετε θεωρώντας την ανάξια λόγου. Ενδεχομένως πάνω στη βιασύνη σας για να προλάβετε τις δουλειές σας να μην δώσετε πολλή σημασία σε κάτι που θα σας προτείνουν και αργότερα θα χτυπιέστε αν δείτε άλλον/η στη θέση σας. Θέματα δημοσίου αντιμετωπίστε τα εγκαίρως, ώστε να αποφύγετε αργότερα την πολυκοσμία.

 

Μεταξύ των φροντιστηρίων των παιδιών και του αθλήματος ή μιας ξένης γλώσσας που παρακολουθούν, εντάξτε στο πρόγραμμα τους και κάποιες στιγμές ανάπαυλας ή παιχνιδιού, ώστε να ξεκουράζεται το σώμα και το μυαλό τους κυρίως. Έτσι, θα αυξηθεί και η απόδοσή τους.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρακινδυνευμένες ενέργειες μπορούν να προκαλέσουν οικονομικές απώλειες που θα σας ρίξουν πίσω για αρκετό χρονικό διάστημα. Η ανάγκη σας να αυξήσετε το εισόδημα σας θολώνει την κρίση σας και είναι πολύ πιθανό να εξαπατηθείτε. Κάτι που περιμένετε με αδημονία αργεί να πραγματοποιηθεί και είστε σε αναμμένα κάρβουνα. Υπομονή και ψυχραιμία.

 

Ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα καθώς η ανανέωση της εμφάνισης παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία και ξεκαθαρίστε τις ντουλάπες σας από ρούχα που δεν πρόκειται να τα φορέσετε χαρίζοντάς τα σε άλλους. Γενικά ασχοληθείτε με ζητήματα που δεν σας προκαλούν προβληματισμό.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε με ποιους μοιράζεστε τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να ρίξουν το ηθικό σας για να καρπωθούν αυτοί τις ιδέες σας ή να σας προκαλέσουν αμφιβολίες εξαιτίας της αδυναμίας τους να πάρουν ρίσκα. Η μέρα έχει κάποια μελανά σημεία τα οποία όμως μπορείτε να τα αποφύγετε, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

 

Πιθανή ρήξη με ένα φιλικό σας πρόσωπο για αισθηματικά ζητήματα θα σας προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση και η στεναχώρια σας θα είναι διπλή αν χάσετε εξαιτίας του το άτομο που σας έχει γοητεύσει. Αισθάνεστε προδομένοι/ες και η οργή σας είναι μεγάλη.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ταξίδια και μετακινήσεις ενδεχομένως να συναντήσουν κάποια εμπόδια, αλλά θα είναι αντιμετωπίσιμα. Το μυαλό σας τρέχει προς πάσα κατεύθυνση και υπάρχει κίνδυνος απώλειας προσωπικών αντικειμένων, χρημάτων, κλπ. Μην προσπαθείτε να προλάβετε υποθέσεις που δεν είναι της παρούσης να τακτοποιηθούν. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που επείγουν.

 

Η εριστική σας διάθεση ενδεχομένως να οφείλεται σε απωθημένα που κάνουν την εμφάνισή τους εξαιτίας της Πανσελήνου και ψάχνετε αφορμές για να πείτε όλα αυτά που έχετε κρατημένα μέσα σας, ευτυχώς όμως η στάση το/ης συντρόφου σας δεν πυροδοτεί μια έκρυθμη κατάσταση.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε σήμερα οι Υδροχόοι μην πάτε για τα πολλά και χάσετε τελικά και τα λίγα. Οι προτάσεις που θα δεχτείτε μπορεί να σας φανούν δελεαστικές και να υποκρύπτουν παγίδες, οι οποίες θα γίνουν αντιληπτές όταν θα είναι πλέον αργά Ειδικά αν πρέπει να ρισκάρετε περιουσιακά στοιχεία ή τους πόρους σας, μην προχωράτε σε συνεταιρισμούς αμφιβόλου αποτελέσματος.

 

Η εμφάνισή σας μπορεί να σας απογοητεύει και να χάνετε τη διάθεση για συναναστροφές με κόσμο. Αν θέλετε να βελτιωθείτε, μπορείτε, αρκεί να είστε αποφασισμένοι/ες να κόψετε το junk food διά παντός και να υιοθετήσετε ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Ξεκινήστε από νωρίς το πρόγραμμα σας, ώστε να μην σας πιάσει πανικός και εκνευρισμός καθώς σήμερα επικρατεί αρκετή ένταση γύρω σας και είναι πολύ εύκολο να χάσετε κι εσείς την ψυχραιμία σας. Οικονομικά θέματα που σας απασχολούν σας κάνουν εύκολο στόχο επιτηδείων, οπότε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να τους αποφύγετε ώστε να μην εξαπατηθείτε.

 

Η Πανσέληνος στον Ταύρο σας προκαλεί μια νοσταλγική και συνάμα μελαγχολική διάθεση και θέλετε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που αφήνουν το μυαλό σας να ταξιδεύει. Ένα βιβλίο, μία ταινία ή καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, θα απορροφήσουν τις σκέψεις σας αποτελεσματικά.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας