ΚΡΙΟΣ

Ένταση και εκνευρισμός ενδεχομένως να οφείλονται σε οικονομικά θέματα που σας απασχολούν, όμως θα πρέπει να βρείτε τρόπους να εκτονωθείτε, ώστε να μην περάσετε ένα ζοφερό διήμερο εσείς και η οικογένειά σας. Αν υπάρχουν λύσεις για να βγείτε από το αδιέξοδο, έχει καλώς. Αν όχι, μην σταματάτε να ζείτε.

 

Η σχέση σας περνά έντονες διακυμάνσεις και αισθάνεστε συνεχώς πληγωμένοι/ες από τη στάση του/ης συντρόφου σας, με συνέπεια να έχετε χάσει κάθε διάθεση για αναθέρμανση του δεσμού σας. Διεκδικήστε αυτά που σας αξίζουν, ειδάλλως, αλλάξτε ρότα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στον οικογενειακό τομέα υπάρχουν ελλείψεις επικοινωνιακής φύσεως, μέσα στο διήμερο όμως, σας δίνεται η ευκαιρία να αναπληρώσετε τα κενά και να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες. Αφήστε για λίγο στην άκρη επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και περάστε ευχάριστα το χρόνο σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Έντονη κοινωνική ζωή και αλλαγή παραστάσεων συμβάλλουν στην τόνωση του ψυχισμού σας και στη διεύρυνση του κύκλου σας, κάτι που θα σας ωφελήσει στο εγγύς μέλλον. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα σας δώσουν κάποιες καλές ιδέες για τα επαγγελματικά σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον οικονομικό τομέα προκύπτουν ανάγκες που φρενάρουν τις επαγγελματικές σας ενέργειες και είστε μες στην απόγνωση καθώς βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Μην μπλοκάρετε από τα εμπόδια που συναντάτε. Έχετε ξεπεράσει χειρότερες προκλήσεις στο παρελθόν και αν δεν χάσετε το κουράγιο σας, είναι θέμα χρόνου να ορθοποδήσετε.

 

Πιθανή συνάντηση με έναν πρώην έρωτα θα σας προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα και δεν αποκλείεται να νιώσετε έντονα την ανάγκη για επανασύνδεση, κάτι που θα σας βάλει σε μπελάδες αν κάνετε το λάθος να επενδύσετε συναισθηματικά. Επιστρατεύστε την λογική σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια αναπάντεχη εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα ρίχνει τους ρυθμούς σας και καθώς βγαίνει στην επιφάνεια η συσσωρευμένη κούραση της εβδομάδας, προτιμάτε πιο ήσυχες καταστάσεις όντας μακρυά από τη βαβούρα και την πολυκοσμία. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στην τόνωση της ψυχικής σας ευεξίας.

 

Η συμπεριφορά σας απέναντι σε άτομα του αντίθετου φύλου πολλές φορές ξενίζει και παρότι οι προθέσεις σας είναι καλές, μπορεί να σας παρεξηγήσουν, οπότε αν θέλετε να προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις αλλάξτε τακτική και επιστρατεύστε την ευγένειά σας, γιατί το χιούμορ σας δεν γίνεται αντιληπτό.

 

 

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη σας για αύξηση του εισοδήματός σας είναι έντονη καθώς βλέπετε φουρτούνες να έρχονται και είστε αποφασισμένοι να κάνετε ριψοκίνδυνες ενέργειες με κάθε κόστος. Μέσα στο διήμερο προσπαθήστε να ξεκουράσετε το μυαλό σας από κάθε τι που σας απασχολεί, ώστε να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις.

 

Αλλάζετε γνώμη κάθε τρεις και λίγο και είναι αδύνατο να συντονιστεί το ταίρι σας μαζί σας, κάτι που προκαλεί προβλήματα στη σχέση σας. Ίσως αν πάψετε να αισθάνεστε να αδιαφορείτε για τα αποτελέσματα των πράξεών σας, θα καταφέρετε να επαναφέρετε τις ισορροπίες στο δεσμό σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εμπόδια και καθυστερήσεις οικονομικής φύσεως απαιτούν σύνεση και προνοητικότητα με τα χρήματά σας, ώστε να μην βρεθείτε σε αδιέξοδο. Περιορίστε την ανάγκη σας για απολαύσεις και βάλτε σωστές προτεραιότητες στις ανάγκες σας. Ταξίδια και μετακινήσεις δεν ευνοούνται μέσα στο διήμερο. Απολαύστε όμορφες στιγμές στην πόλη.

 

Μην παρασύρεστε από την αδυναμία σας για έναν πρώην έρωτα μιας και το πιο πιθανό είναι να πέσετε θύμα εκμετάλλευσης. Αν αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα και τα δείτε μέσα από μια πιο αντικειμενική σκοπιά δίχως συναισθηματισμούς, θα διακρίνετε τις σκοπιμότητες.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Σελήνη και Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενδυναμώνουν την ανάγκη σας για διασκέδαση και ερωτικές περιπτύξεις και μπορείτε άνετα να ξεφύγετε εκτός προϋπολογισμού αν δεν υπερισχύσει η λογική σας. Προτάσεις από φιλικά σας πρόσωπα για αποδράσεις θα σας βάλουν στον πειρασμό για να ακολουθήσετε και είναι αμφίβολο κατά πόσο θα φανείτε προνοητικοί.

 

Στρέψτε μέσα στο διήμερο την προσοχή σας στη σχέση σας και μην τη θεωρείτε δεδομένη, καθώς υπάρχει κίνδυνος αναπάντεχων εξελίξεων. Κανονίστε μία έξοδο με το ταίρι σας σε ένα ρομαντικό μέρος και βιώστε τις στιγμές δίχως να σκέφτεστε θέματα της καθημερινότητας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας είναι σε κρίσιμο σημείο, παρόλα αυτά, η διάθεσή σας για ψυχαγωγία παραμένει ακλόνητη, με αποτέλεσμα να βαδίζετε με γοργούς ρυθμούς στην εξάντληση του προϋπολογισμού σας. Αγορές για τον εαυτό σας και το σπίτι θα σπαταλήσουν αρκετό από το χρόνο και τα χρήματά σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις δοσοληψίες σας.

 

Οικογενειακά βάρη παίζουν με την υπομονή σας και θα πρέπει να διοχετεύσετε την έντασή σας εποικοδομητικά, ώστε να μην επιβαρύνεται η υγεία σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, βγείτε μια βόλτα, δείτε μια ταινία στον κινηματογράφο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκεί που πιστεύετε πως διορθώνεται η κατάσταση και μπαίνει μια τάξη στα οικονομικά σας, προκύπτουν ανάγκες που σας βγάζουν εκτός προγράμματος και αλλάζουν εντελώς τα σχέδιά σας. Μην σπαταλάτε αδίκως το χρόνο σας αναμασώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και δείτε το ως μια ακόμα πρόκληση που πρέπει να ξεπεραστεί.

 

Στον οικογενειακό τομέα μπορεί να προκληθεί τεταμένη ατμόσφαιρα εξαιτίας της ανάγκης σας να τα έχετε όλα στην εντέλεια και η επικριτική στάση σας θα πικράνει τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλό είναι να υπάρχει τάξη στο χώρο σας, όχι όμως σε σημείο που να καταπιέζονται όλοι γύρω σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια συνεργασία που δεν αποδίδει όσα περιμένατε είναι θέμα χρόνου για να φτάσει στο τέλος της και είστε μες στην αγωνία σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Μέσα στο διήμερο προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να βάλετε νέους στόχους, ώστε να μην αισθάνεστε ξεκρέμαστοι. Ακατάλληλη στιγμή για περιττά έξοδα, όσο κι αν το έχετε ανάγκη.

 

Ένα συγγενικό σας πρόσωπο προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι είστε καλόβολοι και αν δεν αλλάξετε τακτική, θα σας ανέβει στο σβέρκο. Προκειμένου να καταπιέζεστε και να είστε δυστυχείς, πάρτε το απόφαση και σηκώστε το ανάστημά σας, Μην βασίζεστε στο ανύπαρκτο φιλότιμο ορισμένων.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι θετικό θα σας συμβεί σήμερα και θα εξισορροπήσει κάπως τις καταστάσεις που βιώνετε οι Υδροχόοι. Ενδεχομένως να νιώσετε έντονα την ανάγκη να γιορτάσετε τη χαρά σας, προσέξτε όμως και μην ξεφεύγετε πέρα από τα όρια των οικονομικών σας δυνατοτήτων. Κανείς δεν θα σας παρεξηγήσει αν προσφέρετε λιγότερα, οπότε φανείτε λογικοί στις ενέργειές σας.

 

Θέματα παιδιών που σας απασχολούν χρήζουν λεπτού χειρισμού, ώστε να μην τα απομακρύνετε από κοντά σας τώρα ειδικά που μπορεί να διανύουν μια ευαίσθητη περίοδο της ζωής τους. Ενθαρρύνετέ τα να εκφράσουν με άνεση τους προβληματισμούς τους. Από εσάς εξαρτάται.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Τα οικονομικά σας μπορεί να μην σας επιτρέπουν να κάνετε εξαλλοσύνες, αυτός όμως δεν είναι λόγος για να μείνετε κλεισμένοι στο σπίτι. Εναλλακτικές λύσεις για να περάσετε όμορφα υπάρχουν πολλές, αρκεί να έχετε τη διάθεση να προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες. Μην σκέφτεστε τις ελλείψεις σας. Απολαύστε αυτά που σας δίνονται απλόχερα.

 

Οι ψυχικές σας μεταπτώσεις είναι έντονες και δεν είναι εύκολο να ακολουθήσει κανείς τις διαθέσεις σας μιας και αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Στρέψτε την προσοχή σας σε οτιδήποτε μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της διάθεσής σας και μην παραμελείτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας