ΚΡΙΟΣ

Ημέρα χαράς για τους Κριούς εξαιτίας της θετικής έκβασης ενός σημαντικού θέματος που σας απασχολούσε και είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας μιας και η έμπνευσή σας είναι σε υψηλά επίπεδα. Αγορές για το σπίτι και την οικογένεια ευνοούνται καθώς και διάφορες επεμβάσεις αισθητικής.

 

Από το απόγευμα και μετά, αφιερώστε χρόνο στην ψυχαγωγία σας. Μια ταινία στον κινηματογράφο, μια συναυλία και οτιδήποτε μπορεί να ικανοποιήσει τις ορέξεις σας, θα συμβάλλει στην τόνωση του ψυχισμού σας. Μην παραμελείτε τις προσωπικές σας ανάγκες.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για δημόσιες σχέσεις και για διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Ενδεχομένως να είστε λίγο ράθυμοι και να αργήσετε να βρείτε τους ρυθμούς σας, σταδιακά όμως μπαίνετε στο κλίμα και ασχολείστε με περισσότερη όρεξη με τις υποχρεώσεις σας. Από το μεσημέρι και μετά, είναι ιδανικές στιγμές για επαγγελματικά γεύματα.

 

Αγορές για τον εαυτό σας βελτιώνουν εκτός από την εμφάνισή σας και την ψυχολογία σας, οπότε μια έξοδος με φιλικά σας πρόσωπα ή με το ταίρι σας θα συμβάλλει στο να κλείσει όμορφα η μέρα σας. Ιδιαίτερη προσοχή στην κατανάλωση αλκοόλ.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ερμής και Δίας επηρεάζουν θετικά τον τομέα των μετακινήσεων και προκαλούν πρόσφορο έδαφος για επαγγελματικές συμφωνίες. Ξεκινήστε εγκαίρως ώστε να αποφύγετε το άγχος και στρέψτε την προσοχή σας σε βασικά σημεία που θα πρέπει να επισημάνετε στους συνεργάτες σας. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας.

 

Κάνετε συχνά το λάθος να θεωρείτε ανθρώπους και καταστάσεις δεδομένα, όταν όμως συναντάτε αντιδράσεις γίνεστε πιεστικοί/ες για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Σήμερα κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας θα εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε γεμάτοι όρεξη για δημιουργικότητα και αποφασισμένοι να πιάσετε τους στόχους σας όσο κι αν χρειαστεί να μοχθήσετε και καθώς η Σελήνη ευνοεί τις ενέργειές σας, είναι μια καλή στιγμή για επαγγελματικές συμφωνίες ή για έναρξη της δικής σας επιχείρησης. Τακτοποιήστε σημαντικά θέματα πριν τις απογευματινές ώρες.

 

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί, αρκεί να ξεκουνηθείτε και να βγείτε από το σπίτι σας. Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα και να κάνετε μία έξοδο παρέα με φιλικά σας πρόσωπα. Καινούριες γνωριμίες ευνοούνται.

 

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα το απόγευμα η Σελήνη αφήνει το ζώδιό σας και σε συνδυασμό με τις δύσκολες όψεις Ήλιου – Κρόνου και Ποσειδώνα, η διάθεσή σας παρουσιάζει έντονες μεταπτώσεις. Περιορίστε τις επαφές σας μιας και δεν είστε καθόλου επικοινωνιακοί και στρέψτε την προσοχή σας σε δημιουργικές ενασχολήσεις που θα συμβάλλουν στην τόνωση του ψυχισμού σας.

 

Πιθανή σύγκρουση με ένα μέλος της οικογένειας θα την αποφύγετε αν διοχετεύσετε την έντασή σας σε κάποιες ασκήσεις γυμναστικής ή αν επιδιώξετε να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα δώσει νόημα στην καθημερινότητά σας. Αλλάξτε συνήθειες, ας είναι και απλές καθημερινές.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συσσωρευμένη κούραση οφείλεται κυρίως στη δική σας λανθασμένη διαχείριση του χρόνου σας και στο γεγονός ότι φορτώνεστε υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να τις φέρετε εις πέρας. Σήμερα αφιερώστε χρόνο σε θέματα επικοινωνιακού χαρακτήρα (στείλτε e-mail, κάντε τηλεφωνικές επαφές) και προωθήστε τις υπηρεσίες σας μέσα από σύντομα ταξίδια.

 

Από το απόγευμα και μετά, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας ευνοεί την επίλυση παρεξηγήσεων με οικεία σας πρόσωπα καθώς βγαίνει στην επιφάνεια η ευαίσθητη πλευρά σας και αναγνωρίζετε τα λάθη σας. Προσκαλέστε άτομα που πιστεύετε πως πρέπει να αναθερμανθούν οι σχέσεις σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα δεν ευνοεί ανταγωνιστικές συμπεριφορές, αντ' αυτού, είναι μια καλή στιγμή για ομαδική προσπάθεια με συνεργάτες ή συναδέλφους, καθώς προκύπτουν θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και είναι αμφίβολο κατά πόσο θα τα καταφέρετε δίχως τη συμμετοχή τρίτων. Πάρτε ορισμένες πρωτοβουλίες, μην διστάσετε όμως να ζητήσετε κάποια συμβουλή.

 

Στον τομέα της φιλίας προβλέπονται παρεξηγήσεις λόγω ασυνεννοησίας κυρίως, αλλά καθώς υπάρχουν προηγούμενα που έχουν μείνει στον αέρα, δεν αποκλείεται να εκτονωθούν από μια ασήμαντη αφορμή. Φανείτε ψύχραιμοι και προσεχτικοί/ές στις εκφράσεις σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας, κληρονομιές και φόροι σας απασχολούν από νωρίς το πρωί, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείτε να πετύχετε μια επαγγελματική συμφωνία που σας ταλαιπωρεί. Τακτοποιήστε σημαντικές υποθέσεις πριν τις απογευματινές ώρες και αν κάπου μπλοκάρετε μην το πιέζετε το θέμα. Αφήστε το για αργότερα.

 

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα παιδιά και μέσω αυτών αντλείτε όλη τη χαμένη ενέργεια της ημέρας. Αφιερώστε χρόνο στην ψυχαγωγία σας, στο παιχνίδι και μην διστάσετε να συζητήσετε θέματα ταμπού ώστε να τα καθοδηγήσετε κατάλληλα και να αποφύγουν τις κακοτοπιές στο μέλλον.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε αποφασισμένοι να πιάσετε τους στόχους σας και αφήνετε στην άκρη την προσωπική σας ζωή, κάτι που αργά ή γρήγορα θα το βρείτε μπροστά σας και θα πρέπει να υποστείτε τις συνέπειες. Σήμερα από την πολλή τη φούρια σας υπάρχει ενδεχόμενο μικροατυχημάτων, οπότε έχετε το νου σας και ρίξτε λίγο τους ρυθμούς σας.

 

Η συνεχής προσπάθειά σας να μην επιβαρύνετε το ταίρι σας με τους προβληματισμούς σας, δεν σας ωφελεί πουθενά και το χειρότερο είναι πως αμβλύνεται ολοένα και περισσότερο το χάσμα ανάμεσά σας. Αφεθείτε ελεύθεροι/ες και πείτε αυτά που σας απασχολούν.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η βελτίωση των οικονομικών σας μπορεί να επέλθει είτε μέσω μιας κληρονομιάς, είτε μέσω μια συνεργασίας που μέχρι στιγμής είχε αποβεί άκαρπη. Όπως και να έχει, αξιοποιήστε τους πόρους σας κάνοντας έξυπνες επενδύσεις και φροντίστε να εξοικονομήσετε χρήματα για τις ανάγκες που βρίσκονται καθ' οδόν. Αποφύγετε περιττές σπατάλες.

 

Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να ασχοληθείτε με την τόνωση της φυσικής και ψυχικής σας ευεξίας μέσω της εκγύμναση του σώματός σας. Επιλέξτε κάποιο άθλημα ή ασκήσεις που σας ταιριάζουν και φροντίστε να μην έχουν χαρακτήρα αγγαρείας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απαισιόδοξους σας βρίσκει η μέρα και είστε γεμάτοι θυμό για την κατάσταση των οικονομικών σας. Είστε που είστε στις μαύρες σας, αντιμετωπίζετε και επικοινωνιακά προβλήματα με τους συνεργάτες σας, με αποτέλεσμα να μην έχετε καμία διάθεση για κατάστρωση σχεδίων. Αξιοποιήστε το χρόνο σας εποικοδομητικά, ώστε να μην νιώσετε ενοχές στο τέλος της ημέρας.

 

Προβλήματα με κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας, (κάποιος γείτονας ή ένας συγγενής σας) σας απωθούν από το χώρο σας και ψάχνετε τρόπους για να είστε συνεχώς εκτός σπιτιού, κάτι που δεν μπορείτε να αποφεύγετε για πάντα. Στο χέρι σας είναι να μην επηρεάζεστε τόσο.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Οικογενειακά θέματα και συνεργασίες εναλλάσσονται μέσα στο μυαλό σας, όμως θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε κάθε έναν τομέα ξεχωριστά αν θέλετε να είστε αποδοτικοί. Σήμερα στρέψτε την προσοχή σας στα μελλοντικά σας σχέδιά, δίχως να προβείτε σε σπασμωδικές ενέργειες που θα σας κοστίσουν. Ιδανική στιγμή για αναζήτηση πληροφοριών.

 

Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να ασχοληθείτε με την αναθέρμανση της σχέσης σας οι δεσμευμένοι/ες, ενώ οι ελεύθεροι/ες να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς αναζητάτε, καθώς το τελευταίο διάστημα οι γνωριμίες που κάνετε δεν σας ικανοποιούν ούτε στο ελάχιστο.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας