ΚΡΙΟΣ

Τα σχέδιά σας για το διήμερο θα πραγματοποιηθούν μεν, δεν θα λείψουν όμως τα απρόοπτα που θα σας ταλαιπωρήσουν, αλλά θα είναι παροδικά. Ιδιαίτερη προσοχή στις δοσοληψίες και τα προσωπικά σας αντικείμενα, καθώς υπάρχει κίνδυνος για απώλειες. Εσείς που εργάζεστε θα νιώσετε ικανοποιημένοι από τα κέρδη σας, οπότε θα αξίζει η κούραση.

 

Ο εγωισμός σας θα θέσει σε κίνδυνο τη σχέση σας και καλό είναι να επανεξετάσετε τη στάση σας προτού να είναι αργά. Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας στρέφοντας την προσοχή σας στην προσωπική σας ζωή και βάλτε τα δυνατά σας να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι απαιτήσεις σας και η έλλειψη τακτ θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια στο ταίρι σας και θα χαλάσει όλη η ατμόσφαιρα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι ελεύθεροι/ες, δεν καλύπτεστε από τις επιλογές που υπάρχουν γύρω σας και αρχίζετε να σκέφτεστε πολύ έντονα έναν πρώην έρωτα, κάτι που σας προκαλεί έντονη μελαγχολία.

 

Οι διατροφικές σας συνήθειες το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει ειδικά όσων είστε σε διακοπές και κάποια παραπανίσια κιλά βγάζουν στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σας. Περιορίστε τις υπερβολές και εμπλουτίστε το διαιτολόγιό σας με περισσότερες σαλάτες και φρούτα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είστε χαρούμενοι και γεμάτοι ζωντάνια οι Δίδυμοι και το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στην τόνωση της προσωπικής σας ζωής και στην ψυχαγωγία σας. Συναντήσεις με ευχάριστα άτομα ανεβάζουν τη διάθεσή σας και προβλέπεται ένα αρκετά ερωτικό διήμερο που θα σας γεμίσει έντονα συναισθήματα.

 

Είστε προβληματισμένοι/ες σχετικά με ένα φιλικό σας πρόσωπο καθώς αντιλαμβάνεστε κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του, όμως δεν σας δίνει καμία αφορμή για να το κάνετε θέμα και βιώνετε μια αμήχανη κατάσταση που δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε, αλλά θα είναι παροδική.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονες τάσεις για σπατάλες και πολυτέλειες χαρακτηρίζουν τις ενέργειές σας και το πιο πιθανό είναι να ξεφύγετε εκτός προϋπολογισμού, κάτι που θα σας φέρει σε αδιέξοδο. Η ανάγκη σας να εντυπωσιάσετε τους άλλους δεν θα σας ωφελήσει καθόλου, οπότε φανείτε προνοητικοί.

 

Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν προοπτικές για να ζήσετε ένα ερωτικό ειδύλλιο, αρκεί να είστε πιο πρόθυμοι/ες για καινούριες γνωριμίες, δίχως να κάνετε συνεχώς συγκρίσεις με τον/ην πρώην σας. Σχέση/γάμος μπορούν να βελτιωθούν αισθητά και να βάλετε καινούρια θεμέλια αν επικεντρωθείτε στο ταίρι σας.

 

 

ΛΕΩΝ

Οι θετικές όψεις Ήλιου – Σελήνης αυξάνουν την ενέργειά σας και είναι ιδανικές στιγμές για όσους ασχολείστε με καλλιτεχνικά δρώμενα καθώς αυξάνεται η φήμη σας και προκαλείτε πολύ καλές εντυπώσεις στο κοινό σας, κάτι που θα αυξήσει και τις προτάσεις συνεργασίας στο εγγύς μέλλον. Ευνοϊκό προβλέπεται λοιπόν το διήμερο για τους Λέοντες.

 

Ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή καλύπτουν αισθηματικά κενά που υπήρχαν και είστε πολύ ικανοποιημένοι/ες από τη σχέση σας. Ιδανική στιγμή για να επισημοποιήσετε το δεσμό σας καθώς και για γάμο. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες για τους/ις ελεύθερους/ες δεν αποκλείεται να εξελιχθούν σε μακροχρόνιες σχέσεις.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε να τα προλάβετε όλα μέσα στο διήμερο, έτσι όμως κινδυνεύετε από έλλειψη προσωπικού χρόνου και είναι λανθασμένη διαχείριση του χρόνου σας, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές που θα βελτιώσουν την φυσική και ψυχική σας ευεξία. Αφήστε τις δουλειές για κάποια άλλη στιγμή.

 

Είστε γεμάτοι/ες ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπό σας και εκτιμάτε πολύ τη στάση του απέναντί σας, οπότε θέλετε κι εσείς με τον τρόπο σας να το ανταποδώσετε. Οργανώστε ένα ρομαντικό διήμερο για τους δυο σας και φροντίστε να απομονώσετε κάθε τι που σας απασχολεί, ώστε να μην χάσετε τον αυθορμητισμό και το κέφι σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ζορίζεστε αρκετά σε σχέση με τα οικονομικά σας και χάνετε κάθε διάθεση για να αποδράσετε μέσα στο διήμερο μιας και το θεωρείτε άσκοπο ακόμα και να το σκέφτεστε. Ότι δεν μπορείτε να φύγετε από την πόλη, δεν σημαίνει πως πρέπει να σας παίρνει από κάτω. Επιστρατεύστε το κέφι σας και προσαρμοστείτε στις συνθήκες, ώστε να περάσετε όμορφα.

 

Είστε στεναχωρημένοι/ες έπειτα από έναν πρόσφατο χωρισμό και οι ανασφάλειές σας βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μην τον υποβιβάζετε. Ένα νέο πρόσωπο κεντρίζει το ενδιαφέρον σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συσσωρευμένη κούραση και ο έντονος προβληματισμός των προηγούμενων ημερών σας προκαλούν έντονα την ανάγκη για ανάπαυλα και είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Μικρές ή μεγάλες αποδράσεις ευνοούνται μεν, θα υπάρξουν όμως και κάποια μικροπροβλήματα που θα ξεπεραστούν σύντομα.

 

Σας λείπει ο/η πρώην σας και δεν είστε πρόθυμοι/ες για καινούριες γνωριμίες, με αποτέλεσμα να βιώνετε στιγμές έντονης μοναχικότητας. Προσπαθήστε να βοηθήσετε εσείς οι ίδιοι/ες τον εαυτό σας ξεπερνώντας το παρελθόν, όσο κι αν αισθάνεστε πληγωμένοι/ες.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας αυξάνει τις ευαισθησίες σας και καθώς ο συναισθηματισμός σας είναι έντονος, θέλετε να τον εκφράσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολύ ευχάριστο προβλέπεται το διήμερο για τους Τοξότες και αν αξιοποιήσετε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας, τα οφέλη θα είναι πολλά για την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας.

 

Βάλτε μια τάξη στις σκέψεις σας και οργανωθείτε εγκαίρως όσοι σκοπεύετε να ταξιδέψετε, ώστε να αποφύγετε τον πανικό της τελευταίας στιγμής που θα χαλάσει τη διάθεσή σας. Παιδιά και θέματα σπιτιού θα παίξουν λίγο με την υπομονή σας, αλλά θα ξεπεραστούν σχετικά εύκολα οι δυσκολίες. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε και να αφήσετε το κατοικίδιό σας πίσω, φροντίστε να του εξασφαλίσετε μια καλή φιλοξενία σε ένα φιλικό σας πρόσωπο ή ένα ξενοδοχείο ζώων, ώστε να είστε σίγουροι για την ασφαλή διαβίωσή του. Εσείς δε που θα το πάρετε μαζί σας, φροντίστε να βρείτε κατάλυμα όπου δέχονται κατοικίδια, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε.

 

Άλλα θέλετε εσείς να κάνετε μέσα στο διήμερο και εντελώς διαφορετικές είναι οι διαθέσεις του/ης συντρόφου σας, οπότε ή θα βρείτε μια μέση λύση ή να είστε προετοιμασμένοι/ες για συγχύσεις και καυγάδες. Δείξτε περισσότερη διάθεση για να κάνετε ορισμένες υποχωρήσεις και δεν θα βγείτε χαμένοι/ες.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας δεν είναι κι ό,τι καλύτερο και δεν το 'χετε σε τίποτα να ακυρώσετε όλα σας τα σχέδια, έτσι όμως, παίρνει η μπάλα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που περίμεναν πως και πως να κάνετε μια εκδρομή. Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας βάζοντας σε προτεραιότητα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην τα στενοχωρείτε.

 

Μια καινούρια γνωριμία θα σας προβληματίσει αρκετά εξαιτίας των έντονων συναισθημάτων που θα νιώσετε, όμως η απόσταση είναι ένα θέμα για εσάς και δεν θέλετε να αφεθείτε στα συναισθήματά σας. Όσο κι αν το προσπαθείτε, ο εαυτός σας θα σας προδώσει και θα ερωτευτείτε παράφορα.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Μια μικροαδιαθεσία θα αλλάξει τα σχέδιά σας για το διήμερο, κάτι που δεν θα σας βγει σε κακό καθώς θα αποφύγετε πιθανά εμπόδια και ταλαιπωρίες. Επικεντρωθείτε στην τόνωση του οργανισμού σας και αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας προς όφελός σας, μέσα από δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και ξεκουράζουν το μυαλό σας.

 

Η ανάγκη σας για σταθερότητα στη σχέση σας είναι έντονη, όμως υπάρχουν κάποια μελανά σημεία που σας προκαλούν αμφιβολίες και δεν αφήνεστε ελεύθεροι/ες να βιώσετε τα συναισθήματα και τις στιγμές σε όλη τους την κλίμακα. Ενδεχομένως να διογκώνονται στο μυαλό σας κάποια γεγονότα τα οποία όπως και να έχει, θα πρέπει να τα συζητήσετε.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας