ΚΡΙΟΣ

Οι ενέργειές σας χαρακτηρίζονται από έλλειψη θάρρους και αποφασιστικότητας, με αποτέλεσμα να σπαταλάτε τον ελεύθερο χρόνο σας άσκοπα. Μετακινήσεις και σύντομα ταξίδια δεν γίνονται με την άνεση που θα θέλατε, κάτι που σας προκαλεί εκνευρισμό και ένταση. Μην στηρίζετε τα σχέδιά σας σε πληροφορίες που σας δίνει ο καθένας. Ψάξτε το μόνοι σας.

 

Αποφύγετε την επίλυση διαφορών μέσα στο διήμερο, καθώς προβλέπεται ασυνεννοησία και το πιο πιθανό είναι όχι μόνο να αποβούν άκαρπες οι προσπάθειές σας, αλλά να χειροτερέψουν τα πράγματα. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας και στρέψτε την προσοχή σας σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Όσοι ταξιδεύετε, οπλιστείτε με υπομονή, μιας και κάποιες καθυστερήσεις είναι αναπόφευκτες. Γενικά είστε σε μια φάση που έχετε πολλά στο μυαλό σας και και η πιθανότητα να μπλοκάρετε είναι μεγάλη. Ετοιμάστε μια λίστα με τις υποχρεώσεις σας, ώστε να μην παραλείψετε κάτι σημαντικό και εξοικονομήστε χρόνο για τον εαυτό σας.

 

Καινούριες γνωριμίες εμπλουτίζουν τη ζωή σας με εμπειρίες, όμως δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες σας, με αποτέλεσμα η στάση σας να είναι επιφυλακτική και απόμακρη. Εσείς που έχετε χωρίσει πρόσφατα, αφεθείτε στην καλοκαιρινή αύρα, πάρτε τα πάνω σας και αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια, σας δίνουν την ευκαιρία να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο και να ανακαλύψετε καινούρια ταλέντα των παιδιών σας. Αφήστε περισσότερη ελευθερία κινήσεων και επικεντρωθείτε στην από κοινού ψυχαγωγία σας. Παίξτε, χορέψτε, τραγουδήστε, μαγειρέψτε όλοι μαζί και απολαύστε τις στιγμές απερίσπαστοι.

 

Η ανάγκη σας για απολαύσεις και περιπέτειες είναι μεγάλη και η σπατάλη χρημάτων αναπόφευκτη. Αν καταφέρετε να κινηθείτε μέσα στα επιτρεπτά όρια του προϋπολογισμού σας, έχει καλώς, ειδάλλως να είστε προετοιμασμένοι για αγχωτικές στιγμές όταν βρεθείτε αντιμέτωποι με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικά εξελίσσονται τα επαγγελματικά σας, δεν λείπουν όμως και οι στιγμές που δοκιμάζεται η υπομονή σας. Συνεχίστε ακάθεκτοι τις προσπάθειές σας και μην ψάχνετε αφορμές για να τη σκαπουλάρετε παρασυρόμενοι από την καλοκαιρινή διάθεση που επικρατεί γύρω σας. Σύντομες μετακινήσεις, θα πρέπει να γίνουν με προσοχή.

 

Μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, σας προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, εκείνο όμως που κυριαρχεί περισσότερο, είναι ο θυμός. Μην ασχολείστε με άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας και επιδιώξτε καινούριες γνωριμίες που θα σας προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα.

 

 

ΛΕΩΝ

Ήλιος και Αφροδίτη προκαλούν ένα ευνοϊκό κλίμα γύρω σας και προβλέπεται ένα αρκετά ευχάριστο και εποικοδομητικό διήμερο. Είτε είστε σε διακοπές, είτε κάνετε μικρές αποδράσεις, φροντίστε να κλειδώνετε το μυαλό σας αποβάλλοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας, ώστε να απολαμβάνετε τις στιγμές στο έπακρο. Ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές σας.

 

Έντονη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες γεμίζουν συναρπαστικά το χρόνο σας και δεν θέλετε να επιστρέψετε με τίποτα πίσω στην ρουτίνα. Ένας καινούριος έρωτας σας δίνει έντονες συγκινήσεις και είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τόπο διαμονής πολύ σύντομα ακολουθώντας το ταίρι σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην μπλέκετε τρίτους στην επίλυση των διαφορών σας, καθώς αλλιώς τα λέτε εσείς, αλλιώς τα αντιλαμβάνονται και εντελώς διαφορετικά τα μεταφέρουν στους άλλους, με αποτέλεσμα να γίνονται χειρότερες παρεξηγήσεις. Ακατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με την επίλυση προβληματικών καταστάσεων. Στρέψτε την προσοχή σας στον εαυτό σας.

 

Έχετε την αίσθηση πως ανταποκρίνεται θετικά το πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει, υπάρχουν όμως και στιγμές που σας πιάνουν οι αμφιβολίες και γίνεστε απόμακροι/ες, οπότε ούτε οι δικές σας ενέργειες και αντιδράσεις είναι ξεκάθαρες. Επιστρατεύστε τον αυθορμητισμό και την αυτοπεποίθησή σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ορισμένες δυσκολίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, σε σχέση με οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με περισσότερη αποφασιστικότητα, καθώς έχετε πολλές προοπτικές να τις ξεπεράσετε, αρκεί να τις διαχειριστείτε σωστά. Μην απομονώνεστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και στα προβλήματά σας.

 

Η αισθηματική σας αστάθεια δεν σας επιτρέπει να βάλετε στόχους στην προσωπική σας ζωή και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ρήξης στη σχέση σας, καθώς προκαλείτε εκτός από τα πολλά ερωτήματα και μεγάλη ανασφάλεια στο ταίρι σας. Αν υπάρχει κάτι που σας φοβίζει, δεν έχετε παρά να το συζητήσετε μαζί του.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρ όλη την οικονομική στενότητα, δεν θυσιάζετε με τίποτα τις εκδρομές και τις απολαύσεις σας και το ενδεχόμενο να επιστρέψετε στην πόλη ταπί και ψύχραιμοι, είναι μεγάλο. Φανείτε προνοητικοί και μην παρασύρεστε από τις επιθυμίες σας, ώστε να μην βρεθείτε αργότερα σε αδιέξοδο.

 

Είστε έξω καρδιά, η ψυχή της παρέας, όμως δεν λείπουν οι στιγμές που αισθάνεστε έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα και για μια μόνιμη σχέση. Ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είστε ευάλωτοι/ες στην προκειμένη φάση της ζωής σας και είναι πολύ πιθανό να αξιολογήσετε λανθασμένα πρόσωπα και καταστάσεις.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφιερώστε το διήμερο στον εαυτό σας και τη σχέση σας. Είτε αποδράσετε σε έναν όμορφο προορισμό, είτε παραμείνετε στην πόλη, βγείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας κάνοντας κάτι διαφορετικό που θα συμβάλλει στην τόνωση της ψυχικής σας ευεξίας. Διάθεση να υπάρχει και επιλογές υπάρχουν πάρα πολλές για να ψυχαγωγηθείτε.

 

Ιδιαίτερη προσοχή στις διατροφικές σας συνήθειες εσείς που το έχετε ρίξει έξω και σπανίως μαγειρεύετε, καθώς είναι πολύ εύκολο να πάρετε κάποια κιλά και να πάνε στράφι οι κόποι που κάνατε για να βελτιώσετε τη σιλουέτα σας. Αυξήστε φρούτα και λαχανικά και ελαττώστε τα λιπαρά που υπάρχουν σε πολλά τρόφιμα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ορισμένα εμπόδια και δυσκολίες επικοινωνιακού κυρίως χαρακτήρα θα σας βγάλουν εκτός ρυθμού μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου, εαπό εκεί και πέρα όμως και αναλόγως του πώς θα διαχειριστείτε κι εσείς την έντασή σας, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για εσάς. Αγορές για το σπίτι και τον εαυτό σας θα εξαντλήσουν τον προϋπολογισμό σας.

 

Αποκλείετε συνεχώς το ενδεχόμενο να ανταποκριθεί το πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει, έτσι όμως, μπλοκάρετε εσείς οι ίδιοι/ες την προσέλκυση θετικών γεγονότων στη ζωή σας. Επιστρατεύστε την αυτοπεποίθησή σας και μην υποβιβάζετε τον εαυτό σας από μόνοι/ες σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι φίλοι σας μπορεί να γίνουν αιτία να ξεσπάσει μεγάλος καβγάς με το ταίρι σας, καθώς δεν ταιριάζουν και πολύ τα χνώτα τους και αναγκαστικά εσείς βρίσκεστε στη μέση. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπο να εξομαλύνετε την κατάσταση, ειδάλλως θα πρέπει να επιλέξετε στρατόπεδο, κάτι που εκ των πραγμάτων θα πληγώσει κάποιους.

 

Αν θέλετε πραγματικά να περάσετε όμορφα μέσα στο Σαββατοκύριακο, ρίξτε λίγο τον πήχη και προσαρμοστείτε στις επικρατούσες συνθήκες δίχως να έχετε τρελές απαιτήσεις, ειδικά αν οργανώνεστε την τελευταία στιγμή. Φορέστε το χαμόγελό σας, επιστρατεύστε το χιούμορ σας και πάτε με την ροή των καταστάσεων.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Οικογενειακές υποχρεώσεις και θέματα σπιτιού θα σας εξαντλήσουν αρκετά και δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα νιώθετε έντονα την ανάγκη να απομονωθείτε. Μην φορτώνεστε με περισσότερες ευθύνες και βρείτε τρόπο να περάσετε εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο σας, προς όφελός σας. Αγορές για τον εαυτό σας, προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα.

 

Σας έχει προβληματίσει αρκετά μια καινούρια γνωριμία λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας και προσπαθείτε να παγώσετε τα συναισθήματά σας, όμως είναι ακατόρθωτο να επικρατήσει η λογική στην παρούσα φάση. Κατάλληλη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις που θα είναι καθοριστικής σημασίας.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας