ΚΡΙΟΣ

Θέλετε να ξεχωρίσετε και να προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον, οπότε θα πρέπει με έξυπνους τρόπους να προβάλλετε τις ικανότητες σας, δίχως να προκαλείτε ανταγωνιστικό κλίμα. Αν σκοπεύετε να λύσετε μια παρεξήγηση, προτιμήστε να κρατήσετε διπλωματική στάση, αποφεύγοντας την κατά μέτωπο επίθεση. Ιδανική στιγμή για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

 

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στην οικογένεια καθώς έχετε την ευχέρεια να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας. Μια σύντομη απόδραση σε μια παραλία ή βόλτες και ψυχαγωγία μέσα στην πόλη, θα συμβάλλουν στην τόνωση του ψυχισμού σας, αρκεί να μην δώσετε προτεραιότητα στις δουλειές σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα νεύρα σας μπορεί να γίνουν αιτία να χαλάσετε τις καρδιές σας με το ταίρι σας καθώς και το διήμερο σας. Η συσσωρευμένη κούραση, σας κάνει να μην έχετε συναίσθηση της συμπεριφοράς σας, οπότε φανείτε λογικοί και ψύχραιμοι και φροντίστε να ξεκουραστείτε εγκαίρως. Αποφύγετε την επίλυση διαφορών γιατί θα τα κάνετε χειρότερα τα πράγματα. Αφήστε το χρόνο να επαναφέρει τις ισορροπίες.

 

Κουτσομπολιά και ίντριγκες σπαταλούν αδίκως το χρόνο και την ενέργειά σας και όσο συνεχίζετε να ασχολείστε, τόσο θα φουντώνει η κατάσταση κι εσείς μαζί. Μην δίνετε περισσότερη αξία σε άτομα που δεν αξίζει και επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή. Ιδανική στιγμή για να απομακρυνθείτε από ανώφελες καταστάσεις κι εκνευριστικά πρόσωπα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι φιλοδοξίες σας και η αποφασιστικότητα για επιτυχίες μπορεί να σας εξαντλήσουν αν δεν καταφέρετε να διαχειριστείτε σωστά το χρόνο σας, οπότε βάλτε ένα πρόγραμμα και φροντίστε να το τηρείτε, ειδάλλως τα νεύρα και η κόπωση θα σας ωθήσουν σε συμπεριφορές που αργότερα δεν θα ξέρετε πώς να τις μπαλώσετε. Έχετε όλο το χρόνο για να ασχοληθείτε με αυτά που σας ενδιαφέρουν, οπότε αφήστε περιθώρια και για τον εαυτό σας.

 

Παιδιά και οικογένεια θα σας φέρουν στα όριά σας καθώς θα επικρατεί μια γενικότερη αταξία και μπορεί άθελά σας να ξεσπάσετε έντονα, κάτι που θα δημιουργήσει μια ζοφερή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Πάρτε το χρόνο σας, ηρεμήστε και αντιμετωπίστε την κατάσταση με χιούμορ και υπομονή. Στον ερωτικό τομέα, αρκετά ενδιαφέρον προβλέπεται το διήμερο.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κέρδη και ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας (ειδικά αν έχουν σχέση με την ψυχαγωγία), σας δίνουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι και μέσα από αυτό θα βγείτε και πάλι κερδισμένοι καθώς οι επαφές που θα κάνετε θα συμβάλλουν στην τόνωση της φήμης σας και συνεπώς στην αύξηση του εισοδήματός σας. Προσέξτε και μην υποβιβάζετε πολύ την αξία σας μόνο και μόνο για να γίνετε ανταγωνιστικοί.

 

Την Κυριακή μπορεί να κοντραριστείτε έντονα με κάποιον που θα συναντήσετε εξαιτίας της διαφωνίας πάνω σε ένα σημαντικό ζήτημα, αλλά δεν χρειάζεται να χάσετε την ψυχραιμία σας προσπαθώντας να του ανοίξετε τα μάτια. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να αδιαφορήσετε. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χρήζουν λεπτού χειρισμού.

 

 

ΛΕΩΝ

Ταξίδια και μετακινήσεις μπορεί να γίνουν αρκετά κουραστικά καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος, οπότε θα πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή σας, ώστε να μη χάσετε το κέφι σας. Ειδικά αν είναι για ψυχαγωγικούς σκοπούς, δεν έχετε κανέναν λόγο να βιάζεστε και να αγχώνεστε.

 

Κατάλληλη στιγμή για γάμο καθώς η Αφροδίτη ενισχύει τον τομέα του έρωτα και της οικογένειας, οπότε προχωρήστε άφοβα στα σχέδιά σας και μην ανησυχείτε για τίποτα. Φυσικά όλα αυτά θα ισχύσουν αν φροντίσετε κι εσείς από την πλευρά σας για τη θετική εξέλιξη της σχέσης σας κι όχι να περιμένετε μόνο από τα άστρα να ορίσουν τη ζωή σας. Εσείς κινείτε τα νήματα στη ζωή σας. Μην το ξεχνάτε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας δίνονται αρκετές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε τις συνθήκες ζωής που θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας, εξαιτίας των θετικών όψεων Σελήνης – Δία, αρκεί να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, ώστε να μην αφήνετε τίποτα ανεκμετάλλευτο. Κι αν κάτι δεν πετυχαίνει με την πρώτη προσπάθεια, δεν σημαίνει πως δεν θα πετύχει ποτέ. Πιστέψτε στο εαυτό σας και όλα είναι εφικτά.

 

Παρά το γεγονός ότι έχετε βιώσει πολλές καταστάσεις που σας έριξαν από τα σύννεφα σχετικά με εκμετάλλευση φίλων, κλπ., δεν παύουν να σας εκπλήσσουν οι άνθρωποι με τις συμπεριφορές τους. Πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με την εχθρική συμπεριφορά ενός φίλου σας δίχως να έχει προηγηθεί κάτι σημαντικό, αλλά και μόνο από τη στάση του θα ξέρετε μέσα σας πως έχει έρθει το τέλος της σχέσης σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τις δεξιότητές σας, μπορεί να συμβάλλει στο να χάσετε μια καλή ευκαιρία για να βρείτε εργασία καθώς είστε ικανοί ούτε καν να πάτε για τη συνέντευξη που θα σας καλέσουν. Αν δεν πιστέψετε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας, δεν θα μπορέσετε να πείσετε και τους άλλους να σας προτιμήσουν, οπότε βρείτε το κουράγιο σας και μην καταδικάζετε την εξέλιξή σας από μόνοι σας.

 

Μια καινούρια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει σε μεγάλο βαθμό και θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια με το μυαλό σας πιστεύοντας πως έχετε βρει το κατάλληλο άτομο για δημιουργία οικογένειας. Μην προτρέχετε τόσο πολύ, γιατί εκτός απ' το ότι θα σας παρεξηγήσουν, κινδυνεύετε να πληγωθείτε ανεπανόρθωτα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε να σταθεροποιήσετε τη θέση σας στην εργασία σας αναλαμβάνοντας συνεχώς όλο και περισσότερες ευθύνες, αλλά κινδυνεύετε σε κάποια φάση να μην καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε όλο αυτό το βάρος και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Στον οικονομικό τομέα μια έκτακτη ανάγκη που προκύπτει, σας ωθεί στην αναζήτηση μιας δεύτερης εργασίας.

 

Η αισθηματική σας φόρτιση αυξάνει την έμπνευσή σας και είναι ιδανική στιγμή για να εκφραστείτε μέσω της τέχνης σας καθώς είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να βγείτε για λίγο από την πραγματικότητα, τονώνοντας την ψυχική σας ευεξία. Αν δεν έχετε καλλιτεχνικές τάσεις, ασχοληθείτε με το ταίρι σας και θα βρείτε τρόπο να εκτονωθείτε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ορισμένες έντονες εμπειρίες από το παρελθόν επηρεάζουν τις αποφάσεις σας και μπορεί να γίνετε υπερπροστατευτικοί με τα παιδιά σας σε τέτοιο βαθμό, που θα νιώσουν μεγάλη καταπίεση, ανεξαρτήτως αν δεν είναι αυτή η πρόθεσή σας. Μην μεταφέρετε τα βιώματά σας στους νεότερους καθώς είναι πιθανό εξαιτίας σας να χάσουν κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες στη ζωή τους.

 

Έντονη ερωτική ζωή, παθιασμένες σχέσεις και συγκινήσεις τονώνουν μεν την αυτοπεποίθησή σας, κατά βάθος όμως, σας λείπει η ουσιαστική επαφή και το συναίσθημα, οπότε εκ των πραγμάτων νιώθετε ένα κενό μέσα σας. Αν σας έχει κουράσει όλο αυτό, δεν έχετε παρά να κάνετε μία παύση. Ειδάλλως, απολαύστε τις στιγμές δίχως να τις αναλύετε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ταξίδια για ψυχαγωγία ή για θέματα καριέρας ευνοούνται αρκετά, αρκεί να μην είστε ανυπόμονοι καθώς μπορεί να προκύψουν κάποιες μικροαναποδιές που δεν θα αξίζει όμως να δώσετε σημασία. Η διανοητικές σας ικανότητες είναι σε υψηλά επίπεδα και δεν υπάρχει περίπτωση να σας εξαπατήσουν στις όποιες συναλλαγές σας.

 

Εκμεταλλευτείτε το διήμερο για να βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα που μπορεί να μένουν μακριά και έχετε ψιλοχαθεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων. Ευχάριστες συζητήσεις ταυτόχρονα με μαγειρική και κανένα κρασάκι, θα σας χαρίσουν απολαυστικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα ευχάριστο νέο θα ανεβάσει τη διάθεσή σας στα ύψη.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες ανατροπές στον οικονομικό τομέα σας αναγκάζουν να αναβάλετε τα σχέδιά σας και όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα σας προκαλούν έντονο εκνευρισμό και κούραση. Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις και μην παρατάτε τους στόχους σας καθώς είναι μια παροδική φάση που περνάτε και θα μπουν σύντομα σε μια ομαλή ροή τα πράγματα. Υπομονή και ψυχραιμία λοιπόν.

 

Η άδικη στάση ενός μέλους της οικογένειας θα σας προκαλέσει μεγάλη σύγχυση και ίσως αποφασίσετε για κάποιο χρονικό διάστημα να απομακρυνθείτε από κοντά του, ώστε και να διαφυλάξετε την ψυχική σας υγεία και μήπως καταλάβει πόσο έχετε δυσαρεστηθεί από τη συμπεριφορά του. Γενικά θα χρειαστεί λεπτός χειρισμός από την πλευρά σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Μέσα στο διήμερο, προσπαθήστε να εξοικονομήσετε χρόνο για τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Κάποιες αγορές για το σπίτι και εσάς, ένας καφές ή φαγητό με φίλους ή την οικογένεια, βόλτες και ευχάριστες συζητήσεις θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα μπορέσετε έστω για κάποιες ώρες να αφήσετε στην άκρη τους προβληματισμούς και τα άγχη της καθημερινότητας.

 

Η εικόνα σας προς τα έξω σας απασχολεί σε μεγάλο βαθμό και προσπαθείτε να διορθώσετε τα όποια ψεγάδια μπορεί να υπάρχουν κατά τη γνώμη σας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, ώστε να μην προκαλέσετε εσείς προβλήματα στην υγεία σας. Τα πρότυπα αλλάζουν, οι καμπύλες επανέρχονται στη μόδα, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθείτε να γίνετε σαν μακαρόνι.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας