ΚΡΙΟΣ

Αλλάζετε γνώμη κάθε τρεις και λίγο και είναι αδύνατο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, οπότε αφήστε τα μεγαλεπήβολα σχέδια για κάποια άλλη στιγμή που θα είστε πιο σίγουροι για τα πλάνα σας. Η μέρα ξεκινά με κάποιες αντιξοότητες που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ψύχραιμα, ώστε να ασχοληθείτε και με τις υποχρεώσεις σας οι οποίες δεν σηκώνουν πλέον καμία αναβολή.

 

Η επιθυμία σας για επανασύνδεση με έναν πρώην έρωτα δεν ικανοποιείται και είστε σε κακό χάλι καθώς πιστεύατε πως υπάρχει ακόμα κάποια ελπίδα. Κοιτάξτε μπροστά, προχωρήστε στη ζωή σας και είναι θέμα χρόνου να νιώσετε τυχεροί/ές για τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ιδέα που θα ακούσετε θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας πολύ και θα ψάχνετε τρόπους για να την υλοποιήσετε, όμως προτού ξεκινήσετε θα πρέπει να τσεκάρετε κατά πόσο έχετε την οικονομική δυνατότητα για να βάλετε σε εφαρμογή το σχέδιό σας. Καλές είναι οι ιδέες, το πιο σημαντικό όμως είναι η ανεύρεση πόρων, οπότε ίσως πρέπει να στρέψετε αρχικά την προσοχή σας προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Η μέρα αν και ξεκινά κάπως δύσκολα, στην πορεία εξελίσσεται πολύ ευχάριστα εξαιτίας των επαφών που θα κάνετε με άτομα τα οποία και θα σας ακούσουν με προσοχή και θα σας δώσουν ορισμένες κατευθύνσεις για τα θέματα που σας απασχολούν.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μην σας πιάνει εμμονή με τα θέματα που σας απασχολούν και αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια, γιατί γίνεστε κουραστικοί και δεν προχωρούν και οι δουλειές σας. Η μέρα παρουσιάζει διάφορα σκαμπανευάσματα, αυτός όμως, δεν είναι λόγος για να καθυστερείτε τις υποχρεώσεις σας. Ξεκολλήστε λίγο από το πρόβλημα και θα βρεθεί λύση όταν και εφόσον είστε έτοιμοι να τη διαχειριστείτε.

 

Ενώ γνωρίζετε πολύ καλά πως με τη συμπεριφορά σας μπορείτε να κάνετε έξαλλο το ταίρι σας, αντί να κρατήσετε διαλλακτική στάση εσείς τραβάτε το σχοινί και το πατιρντί είναι αναπόφευκτο. Σήμερα, προσέξτε ιδιαιτέρως τη στάση που θα κρατήσετε.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθυστερήσεις και εμπόδια είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και έχετε τη αίσθηση πως είναι όλα εναντίον σας. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με συνεργάτες ή περαστικούς και μείνετε επικεντρωμένοι στο στόχο σας. Κάποιες ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας, σας προκαλούν έντονα την ανάγκη να διασφαλίσετε το μέλλον σας αλλά θα πρέπει πάντα να υπολογίζετε και τον αστάθμητο παράγοντα, ώστε να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

 

Η επιθυμία σας να βοηθήσετε κάποια φιλικά σας πρόσωπα είναι μεγάλη και συμπάσχετε πραγματικά μαζί τους. Προσπαθήστε να κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να δίνετε κουράγιο σε αυτούς που σας χρειάζονται.

 

 

ΛΕΩΝ

Έχετε αγανακτήσει να βρίσκεστε συνεχώς αντιμέτωποι με προβλήματα τεχνικού χαρακτήρα τα οποία σας εκθέτουν στη δουλειά σας και προσπαθείτε με πατέντες να βρίσκετε λύσεις, κάτι που αυξάνει το άγχος και τον εκνευρισμό σας. Σήμερα, είναι κατάλληλη μέρα για να στρέψετε την προσοχή σας στη βελτίωση των μέσων σας και στην ανάγκη, να κόψετε από κάποιες άλλες ανάγκες σας, ώστε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα εργαλεία για την εργασία σας.

 

Θέματα σπουδών που σας απασχολούν χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθώς υπάρχει κίνδυνος από λανθασμένες πληροφορίες να εξιδανικεύσετε καταστάσεις και στην πορεία να τα βρείτε σκούρα. Για να έχετε εμπεριστατωμένη άποψη, συμβουλευτείτε κάποιον με τις απαραίτητες γνώσεις.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διάσπαρτες είναι οι σκέψεις σας σήμερα και μπορεί να πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο προσπαθώντας να τα προλάβετε όλα μέσα σε μια μέρα, (κάτι που δεν είναι εφικτό), οπότε περιορίστε τα καθήκοντά σας, ώστε να ολοκληρώσετε αυτά με τα οποία θα ασχοληθείτε. Βάλτε προτεραιότητες για να είναι παραγωγική η μέρα σας. Αγορές για τη βελτίωση της εμφάνισής σας, καλό είναι να τις αναβάλετε για λίγο.

 

Προσπαθήστε σήμερα να είστε ψύχραιμοι δίχως να παρεκτρέπεστε όταν έρθετε αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση και χειροτερέψουν τα πράγματα. Ενδεχομένως να πρέπει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας με όλη αυτή την προσπάθεια, αλλά θα είναι για καλό σκοπό.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Εσείς κοιμάστε (που λέει ο λόγος) και η τύχη σας δουλεύει για εσάς. Προσπάθειες που είχατε κάνει στο παρελθόν και είχατε την εντύπωση πως ήταν χάσιμο χρόνου και ενέργειας αρχίζουν να αποδίδουν και μπορεί να δεχτείτε κάποια τηλεφωνήματα για συνεργασία που θα σας ενθουσιάσουν. Είναι μια μέρα αρκετά δύσκολη για εσάς εξαιτίας ενός ζητήματος υγείας αγαπημένου σας προσώπου και εστιάζετε την προσοχή σας αποκλειστικά εκεί.

 

Έντονες τάσεις μελαγχολίας και απομόνωσης από το απόγευμα και μετά θα ξεπεραστούν εάν και εφόσον επιδιώξετε να βρεθείτε με φιλιά σας πρόσωπα που εμπιστεύεστε και είστε σίγουροι πως θα δείξουν κατανόηση σε όσα σας προβληματίζουν.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα μπορεί να εξελιχθεί θετικά πέρα από κάθε προσδοκία και να πάρετε μεγάλη χαρά από εκεί που δεν το περιμένετε. Αποφύγετε εντάσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον και ασχοληθείτε με την κατάστρωση των μελλοντικών σας σχεδίων απερίσπαστοι. Εκφράστε τις ιδέες σας δίχως να φοβάστε πιθανή απόρριψη και θα βγείτε κερδισμένοι, αρκεί να μην πιέσετε καταστάσεις για να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Θα εκτιμηθούν οι ιδέες σας έτσι κι αλλιώς.

 

Ορισμένοι φίλοι σας ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο. Αν σας προβληματίζει κάτι, μην διστάσετε να κάνετε ένα διάλογο μαζί τους επειδή μπορεί να πιστεύετε πως γίνεστε κουραστικοί/ές.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν υπάρχει κάποια δουλειά που απαιτεί αποφασιστικότητα, διορατικότητα και απόλυτη ψυχραιμία, σήμερα είναι ιδανική μέρα για να την ξεκινήσετε καθώς είστε σε θέση να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας και να δείτε πίσω από τη συμπεριφορά των ανθρώπων τις πραγματικές τους προθέσεις, οπότε είναι απίθανο να την πατήσετε. Θετική μέρα γενικώς για κάθε είδους ξεκινήματα και νέα επαγγελματικά ανοίγματα.

 

Είστε πολύ συμπονετικοί και δεν μένετε αδιάφοροι μπροστά στα προβλήματα των άλλων. Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε πως κάποιος φίλος σας έχει προβλήματα αλλά διστάζει να σας τα πει και θα θέλετε να βρείτε τρόπο για να τον βοηθήσετε παραμένοντας αφανείς.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εντείνετε τις προσπάθειές σας σχετικά με τη δουλειά σας καθώς Δίας και Πλούτωνας ευνοούν τον επαγγελματικό τομέα, αυξάνοντας όχι μόνο την ενέργειά σας, αλλά και την τύχη σας. Οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν ενδεχομένως να οφείλονται στην αδυναμία σας να κόψετε ορισμένες συνήθειες που σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, οπότε θα πρέπει να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους που δεν θα σας φέρνουν σε αδιέξοδο.

 

Η εξωτερική σας εικόνα και η γνώμη των άλλων σας απασχολούν πολύ και κινδυνεύετε να χάσετε τον εαυτό σας καθώς προσπαθείτε να μεταμορφωθείτε σε κάτι που απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Αν εσάς σας ευχαριστεί, έχει καλώς. Αν όχι όμως, αλλάξτε τρόπο σκέψης, ειδάλλως θα έχετε συνεχώς μέσα σας ένα ανεκπλήρωτο κενό.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αστραπιαία σκέψη και αποφασιστικότητα σας χαρακτηρίζουν σήμερα και δεν προφταίνεστε από το να μιλάτε ασταμάτητα. Είστε τόσο ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη στα επαγγελματικά σας, που οποιοδήποτε πιθανό εμπόδιο σας φαίνεται παιχνιδάκι και το ξεπερνάτε δίχως άγχος και ιδιαίτερη προσπάθεια. Επαφές για επαγγελματικούς λόγους, θα ενισχύσουν το εισόδημά σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε τρικλοποδιές από ανταγωνιστές.

 

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι εύθραυστη και ίσως να αισθάνεστε λιγότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, κάτι που θα μπλοκάρει την ερωτική σας ζωή. Η ανάγκη σας για επιβεβαίωση είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σχέση σας καθώς θέλετε να δείτε κατά πόσο είστε επιθυμητοί/ές.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Είστε μες στην ένταση από νωρίς το πρωί και συνάμα νιώθετε μια απροσδιόριστη αγωνία, με αποτέλεσμα να είστε αφηρημένοι και να μην ξέρετε πώς να διαχειριστείτε όλο αυτό που σας συμβαίνει. Οικονομικά ζητήματα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, οπότε θα πρέπει να κάνετε σωστό προγραμματισμό, ώστε να μην εκκρεμούν θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε δυσμενή θέση (π.χ. οφειλές σε τράπεζες). Ζητήστε κάποια παράταση και μην τα αφήνετε όλα αυτά στον αέρα.

 

Εκεί που πάνε να βγουν οι επιθυμίες σας στην επιφάνεια, βγαίνουν ακόμα πιο μπροστά οι ανασφάλειές σας και το αποτέλεσμα είναι μια τρύπα στο νερό. Αποκτήστε περισσότερη σιγουριά για τον εαυτό σας. Καλύτερη εντύπωση κάνει ένας δυναμικός χαρακτήρας από μια κούκλα χωρίς περιεχόμενο.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας