ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα έχει πολύ άγχος για εσάς που σας απασχολούν θέματα σπουδών, οι θετικές όψεις όμως Ερμή και Δία προκαλούν πρόσφορο έδαφος για να πετύχετε τους στόχους σας, οπότε προσπαθήστε να χαλαρώσετε μέσα από κάποιες ασκήσεις αναπνοών, οραματιστείτε τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σας και μην παραλείψετε να φάτε μια σοκολάτα που θα σας δώσει ενέργεια και θα συμβάλλει στην τόνωση της πνευματικής σας διαύγειας.

 

Περιορίστε τη συσσωρευμένη ένταση της ημέρας εποικοδομητικά είτε μέσα από κάποιες ασκήσεις ή μια ενασχόληση που σας βοηθά να χαλαρώσετε, καθώς προμηνύονται καυγάδες με ένα μέλος της οικογένειας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ιδέα σας θα εκτιμηθεί από ένα πρόσωπο με επιρροή και οικονομική δύναμη για να σας στηρίξει, οπότε βάλτε τα δυνατά σας ώστε να είστε όσο πιο περιεκτικοί και ακριβείς στην προώθησή της. Αποφύγετε τις υπερβολές στις εκφράσεις σας, ώστε να κερδίσετε θετικές εντυπώσεις. Θέματα σπουδών των παιδιών, αντιμετωπίστε τα με ψυχραιμία δίνοντάς τους την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσουν τους στόχους τους.

 

Μην κρατάτε μέσα σας όλα αυτά που σας απασχολούν και προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε άτομα που εμπιστεύεστε. Σήμερα, προτιμάτε να βρεθείτε με πρόσωπα που σας κατανοούν δίχως να χρειαστεί να πείτε πολλά.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αποφασίζετε να δοκιμάσετε την τύχη σας προς μια καινούρια κατεύθυνση και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό. Οι θετικές όψεις Ερμή και Δία ευνοούν τις προσπάθειές σας και είναι ιδανική μέρα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας, κάτι που ισχύει και για όσους σας απασχολούν θέματα σπουδών. Αποβάλλετε κάθε αρνητική σκέψη, μείνετε εστιασμένοι στο στόχο σας κι αν δείτε κάπου ότι μπλοκάρετε, αφήστε να περάσει λίγος χρόνος και συνεχίζετε.

 

Από το απόγευμα και μετά, είναι κατάλληλες στιγμές για να ασχοληθείτε με τη φροντίδα του σπιτιού και με την οργάνωση του διατροφικού σας προγράμματος. Σημειώστε σε μια λίστα όλα τα απαραίτητα που χρειάζεστε για να τραφείτε σωστά εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αποκτήσει μια μανία με την εμφάνισή σας και σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο κάθε φορά που είναι να βγείτε από το σπίτι. Σήμερα η μέρα απαιτεί εγρήγορση και συντονισμό με τους συνεργάτες σας, ώστε να μην χαθούν κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ήλιος και Σελήνη ευνοούν τις προσπάθειές σας, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν την ενεργητικότητα και τη θετική σας διάθεση.

 

Είστε αισιόδοξοι και σίγουροι για τον εαυτό σας όσον αφορά θέματα σπουδών και όλο αυτό συμβάλλει θετικά στην προσέγγιση του στόχου σας. Αποφύγετε το διάβασμα μέχρι την τελευταία στιγμή και μην παραλείψετε κάποιες ασκήσεις γυμναστικής που θα ενισχύσουν την πνευματική σας διαύγεια.

 

 

ΛΕΩΝ

Οικονομικά θέματα που σας απασχολούν αρχίζουν να επιλύονται μέσα από μια καινούρια συνεργασία και μπορείτε να αντιμετωπίσετε με περισσή σιγουριά πιθανές αντιξοότητες οι οποίες δεν θα είναι αξιοσημείωτες. Ιδανική στιγμή για να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Για τους νέους που δίνουν μια μεγάλη μάχη σε σχέση με τη σταδιοδρομία τους, οι προβλέψεις είναι ευοίωνες, αρκεί να μην τους καταβάλλει το άγχος. Λίγα λεπτά διαλογισμού θα αποδειχτούν σωτήρια.

 

Κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας, για να κάνετε κάποιες μικροεπεμβάσεις αισθητικής καθώς και για μια επίσκεψη στον οδοντίατρο, ώστε να τελειώσει το μαρτύριό σας με τον πονόδοντο.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα δεν αποκλείεται να σας πιάσουν οι ανασφάλειες και να μπλοκάρετε εντελώς, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας ή σε θέματα σπουδών που σας απασχολούν. Μην σκέφτεστε αρνητικά σενάρια και δείτε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Η μέρα ευνοεί το κυνήγι των ευκαιριών και είναι άδικη σπατάλη ενέργειας να καταγίνεστε με δυσάρεστες σκέψεις που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ.

 

Κάποιο οικείο σας πρόσωπο σας έχει εκνευρίσει πολύ με τη στάση του και περιμένετε πότε θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια κρούση ώστε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Αποφύγετε τις εντάσεις, βάζοντας σε προτεραιότητα την ψυχική σας ηρεμία.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας προκαλεί μια αίσθηση σιγουριάς και αισιοδοξίας, οπότε είναι ιδανική στιγμή για να εντείνετε τις προσπάθειές σας καθώς προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις και θετικά αποτελέσματα των κόπων σας. Η πραότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τα γεγονότα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους και θα αποφύγετε τυχόν εντάσεις με κακότροπα άτομα που θα βρεθούν στο δρόμο σας.

 

Μια καινούρια σχέση σας έχει ενθουσιάσει, αλλά προτιμάτε να κρατήσετε μικρό καλάθι προτού επενδύσετε συναισθηματικά. Οι εμπειρίες που είχατε στο παρελθόν σας προφυλάσσουν από πιθανές απογοητεύσεις, αρκεί να μην απομακρύνετε το ταίρι σας με τη στάση σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονες τάσεις ονειροπόλησης σας αποσπούν από τους στόχους σας και καλό είναι να βρείτε σύντομα τους ρυθμούς σας, καθώς κινδυνεύετε να χάσετε κάποιες προθεσμίες που είναι σημαντικές. Οι γονείς προσπαθήστε να μην είστε αυστηροί με τα παιδιά σας και δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, δίνοντάς τους κουράγιο να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και δίχως να φοβούνται τις συνέπειες μιας πιθανής αποτυχίας.

 

Η συνεχής ανάγκη σας για επιβεβαίωση σας οδηγεί σε επικίνδυνα για τη σχέση σας μονοπάτια. Στρέψτε την προσοχή σας στην ενδυνάμωση του γάμου σας, εκτός κι αν έχετε πάρει τις αποφάσεις σας και βρίσκεστε ήδη με το ένα πόδι έξω από την πόρτα...

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η άνοδος του εισοδήματός σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από μια καλή συμφωνία, οπότε σήμερα έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, ώστε να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη μια ευκαιρία που θα αποβεί πολύ προσοδοφόρα. Η τύχη είναι με το μέρος σας εξαιτίας των θετικών επιρροών Αφροδίτης και Πλούτωνα και μπορείτε να πετύχετε με περισσή άνεση τους στόχους σας.

 

Κατάλληλη μέρα για να επιλύσετε τις διαφορές σας με οικεία σας πρόσωπα (συνεργάτες, συγγενείς, κλπ). Επιστρατεύστε την ευγένεια και τη χάρη σας, ώστε να αποφύγετε τη δημιουργία τεταμένης ατμόσφαιρας. Ακούστε με προσοχή τα επιχειρήματα των άλλων.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους προβλέπεται μια ευχάριστη μέρα εξαιτίας της θετικής έκβασης ενός σημαντικού ζητήματος που σας απασχολεί και είστε γεμάτοι ιδέες και όρεξη για να προωθήσετε τις ικανότητές σας. Θέματα με συνεργάτες που είχαν μπλοκάρει λόγω ασυνεννοησίας μπαίνουν σε μια φυσιολογική ροή και δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε. Αποφύγετε σημαντικές αγορές και επενδύσεις.

 

Στον τομέα του γάμου επικρατεί μια ηρεμία που σας προκαλεί ανησυχία και αντί να απολαμβάνετε τις στιγμές, προσπαθείτε να βρείτε τον λάκκο στη φάβα. Ενδεχομένως να είχατε συνηθίσει στις εντάσεις και να σας ξενίζει όλη αυτή η γαλήνη. Χαλαρώστε και μην κάνετε αδίκως αρνητικά σενάρια.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθείτε να κρατήσετε κάποια χρήματα για τυχόν προσωπικές σας ανάγκες που μπορεί να προκύψουν, αλλά συνεχώς εμφανίζονται νέα έξοδα που εξαντλούν τον προϋπολογισμό σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε μεγάλη ανασφάλεια. Προσέξτε σήμερα σε ποιους θα εμπιστευθείτε τους προβληματισμούς σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος να επωφεληθεί κάποιος από εσάς δίχως να έχετε κανένα οικονομικό όφελος.

 

Έχετε μεγάλη αγωνία σχετικά με τις σπουδές σας και από την συνεχή πίεση, αρχίζει να σας παίρνει από κάτω. Σίγουρα χρειάζεστε κάποιο off για να ξεκουράσετε το πνεύμα σας και κάποιες ασκήσεις που θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια και θα συμβάλλουν στην τόνωση του ψυχισμού σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Πιθανή ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον αποσπά την προσοχή σας από τις υποχρεώσεις σας, κάτι που πρέπει να διαχειριστείτε εγκαίρως, ώστε να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εξελίξεις. Απομονώστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας τα προβλήματά σας εστιάζοντας στους στόχους σας, δίχως να αναλώνεστε με δευτερεύουσας σημασίας γεγονότα. Η σταδιοδρομία σας πρέπει να είναι η βασική σας προτεραιότητα σήμερα.

 

Η ανάγκη σας για επικοινωνία είναι μεγάλη και είναι ιδανική στιγμή για συναντήσεις με άτομα που ανεβάζουν το ηθικό σας και που μπορείτε να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις. Ενδεχομένως να ακούσετε μια ιδέα που θα σας ενθουσιάσει.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας