σε , ,

O Mad Scientist αποδομεί απολαυστικά τις αερολογίες του Mikeius σε νέο viral βίντεο

Το μεγάλο πετσόκομμα!

maxresdefault 2

Δεν ξέρω τι έχει πάθει ο Mikeius και απ’ τα αστεία βίντεο ή τα σχετικά επιστημονικά βίντεο έχει μετατραπεί σε αντιδραστικό ξερόλα που αυτοπαινεύεται εκ των υστέρων για όσα προφανή έχει προβλέψει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ξεσκέπασε κάποια φοβερή συνωμοσία.

Επιπλέον, συχνά χωρίς να παρουσιάζει στοιχεία -ακόμα κι ο Γρηγόρης Πετράκος βασιζόταν σε κάποια στοιχεία κι ας τα διάβαζε λανθασμένα- φαίνεται να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει πίεση στο σύστημα υγείας (σα να ζει σε άλλη χώρα), ότι το εμβόλιο θα σώσει απειροελάχιστες ζωές, ότι το lockdown είναι αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά κ.λπ.

Σίγουρα δεν μπαίνει στην κατηγορία των ψεκασμένων – είναι πραγματικά έξυπνος. Εικάζω ότι ίσως απλά θέλει να διαφέρει, του αρέσει να πηγαίνει κόντρα στο κύμα, με μια αντιδραστικότητα όμως που θυμίζει πιο πολύ Τραμπ παρά κάποιον συνειδητοποιημένο αντικομφορμιστή.

Τέλος πάντων, ο The Mad Sc1ent1st έφτιαξε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο στο οποίο απαντά σε ανεύθυνες τοποθετήσεις που μοιάζει να έκανε στο πόδι ο Mikeius.

Έχει γίνει ήδη viral και αξίζει πραγματικά:

Γράφει ο Mad Sc1ent1st στην περιγραφή:

Ένα βίντεο που δεν περίμενα να κάνω και δεν ήθελα να κάνω. Δυστυχώς η ανευθυνότητα στην πληροφόρηση δεν περιορίζεται σε τύπους με αλουμινένια καπέλα σε υπόγεια, απ’ ότι φαίνεται επηρεάζει και μέλη της κοινότητας επικοινωνίας της επιστήμης.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Δ. Κούβελας ήταν ήρωας των αντιεμβολιαστών. Τώρα στρέφονται όλοι εναντίον του

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!