Η μπαλαρίνα Έλλη Τσιτσιπά χορεύει μέσα στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection

Η μπαλαρίνα Έλλη Τσιτσιπά χορεύει μέσα στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection Facebook Twitter
0

Η Έλλη Τσιτσιπά ισορροπεί με μαεστρία στις πουέντ της, στους ρυθμούς των πιο ξεχωριστών γιορτινών μελωδιών ενώ τα φώτα ανάβουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου Athens Capital Hotel-MGallery Collection. 

Το ξενοδοχείο παρουσιάζει μια online ξενάγηση στα έργα Τέχνης που φιλοξενεί με τον χορό να γίνεται το εφαλτήριο για μια σειρά από virtual art tours που θα ξεκινήσουν να παρουσιάζονται στα social media του ξενοδοχείου με τη νέα χρονιά.

Πιρουέτες στη μαρμάρινη σκάλα που μαρτυρά το παρελθόν και γίνεται γέφυρα για το σύγχρονο παρόν και μέλλον, περίτεχνες φιγούρες μπροστά από τα αυθεντικά έργα Τέχνης που κοσμούν κάθε γωνιά του ξενοδοχείου, ζεστά βλέμματα και χαμόγελα που φανερώνουν τη θερμή υποδοχή συνθέτουν τη γιορτινή εικόνα του ξενοδοχείου και διηγούνται την ιστορία της Τέχνης που το αγκαλιάζει.

Η μπαλαρίνα Έλλη Τσιτσιπά χορεύει μέσα στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection Facebook Twitter

Η εικαστική σύμβουλος του ξενοδοχείου, Μαρία Μιγάδη, μιλά για τη φιλοσοφία της συλλογής που διαθέτει το Athens Capital Hotel-MGallery Collection, τη σκέψη γύρω από την τοποθέτηση κάθε έργου, αφηγείται την ιστορία τους και σκιαγραφεί το ύφος των καλλιτεχνών μεταφέροντας το πνεύμα της σύγχρονης ελληνικής Τέχνης.

Με τις ημέρες των γιορτών να πλησιάζουν σημαίνοντας την ολοκλήρωση μιας ιδιαίτερης για όλους χρονιάς, το ξενοδοχείο συστήνει τον art χαρακτήρα του διαδικτυακά μέσα από έναν χορό όμορφων στιγμών και συναισθημάτων, προετοιμάζοντας τους φίλους του για όσα θα ζήσουν όταν θα έχουν και πάλι τη δυνατότητα να το επισκεφθούν.

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ