Χτύπησε κεραυνός «δίπλα» στον γάμο, ενώ ο γαμπρός έλεγε στη νύφη πως το 2020 δεν ήταν η καλύτερη χρονιά

Χτύπησε κεραυνός «δίπλα» στον γάμο, ενώ ο γαμπρός έλεγε στη νύφη πως το 2020 δεν ήταν η καλύτερη χρονιά Facebook Twitter
0

Ο Aaron και η Denice Sawitsky παντρεύτηκαν ενώπιον λίγων καλεσμένων στη Μασαχουσέτη, όταν ξαφνικά ένας κεραυνός χτύπησε λίγα μέτρα μακριά από το νεόνυμφο ζευγάρι.

Viral έχει γίνει το βίντεο μιας γαμήλιας τελετής στη διάρκεια της οποίας ένας κεραυνός χτύπησε ακριβώς την στιγμή που ο γαμπρός, λέγοντας τους όρκους του στη νύφη, σχολίασε πως το 2020 δεν υπήρξε και η καλύτερη χρονιά. 

Το βίντεο από την τελετή, που πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο, ξεκινά με τον γαμπρό να λέει: «Ας είμαστε ειλικρινείς, το 2020 δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά». Πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του, ένας κεραυνός φαίνεται να σκίζει τον ουρανό, επιβεβαιώνοντας με τον πιο αναπάντεχο τρόπο τα λεγόμενά του. 

«Ανοίξτε τον ήχο γι' αυτό το βίντεο. Η μητέρα φύση έχει τελικά πολύ ειρωνική αίσθηση του χιούμορ», έγραψε ο Aaron στο Instagram. «Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε ηλεκτροπληξία και τελειώσαμε τους όρκους μας πριν ξεκινήσει η βροχή», πρόσθεσε. 

Το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 60.000 προβολές, μετρώντας ταυτόχρονα εκατοντάδες σχόλια. «Το timing ήταν επικό», ανέφερε ο γαμπρός για το στιγμιότυπο. 

Δείτε το βίντεο: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Turn on the sound for this one. Mother nature has one wry sense of humor. Thankfully no one got electrocuted and we finished our vows before the rain started!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aaron Sawitsky (@asawitsky) στις

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ