Η αντίδραση του Σπανούλη όταν τον ρώτησαν αν σκέφτονται για 7ο παιδί με τη Χοψονίδου

Η αντίδραση του Σπανούλη όταν τον ρώτησαν αν σκέφτονται για 7ο παιδί με τη Χοψονίδου Facebook Twitter
Ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θέλουν να κάνουν 7ο παιδί με την Ολυμπία Χοψονίδου (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
1

Την Δευτέρα, ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου έγιναν γονείς για έκτη φορά και, σήμερα, ο αθλητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν σκέφτονται να συνεχίσουν. 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Στην φωλιά των Κου-Κου", ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας δήλωσε πανευτυχής, ξεκαθαρίζοντας πως δεν σκοπεύουν να κάνουν έβδομο παιδί:  «Έκτο. Οι κόρες και οι γιοι μας είναι 3-3. Ισοπαλία, Το λήγουμε. Δεν ήμουν "παρών" γιατί ήταν καισαρική. Είχα προπόνηση, ήρθα, είδα τη νεογέννητη κόρη μου και ξαναπήγα. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα [...] Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει αυτή την κατάσταση. Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογιά και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε»

«Συνεχίζουμε;», επανήλθε στο θέμα ο δημοσιογράφος. «Όχι σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, τώρα από μακριά, σε "διαφορετικά δωμάτια"», αστειεύτηκε ο Βασίλης Σπανούλης. «Μας αρέσουν πολύ τα παιδιά. Δόξα τω θεώ είμαστε καλά [...] θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι στην κοινωνία», συνέχισε λέγοντας πως τον επόμενο τίτλο θα τον αφιερώσει στην νεογέννητη κόρη του.

Όσο για το όνομα του παιδιού, είπε ότι δεν έχουν ακόμα αποφασίσει, χαριτολογώντας πως ούτως ή άλλως έχουν «καλύψει» τα ονόματα και των τεσσάρων παππούδων και γιαγιάδων των παιδιών.

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

Αμέσως μετά την γέννα, ο Βασίλης Σπανούλης κατέφτασε στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ, όπου φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη του και τα πέντε μεγαλύτερα παιδιά του. Λίγο αργότερα και η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε βίντεο μέσα από το μαιευτήριο ενώ ακολούθησε και φωτο-μοντάζ με τον Σπανούλη να κρατά κάθε ένα από τα παιδιά του λίγο μετά την γέννησή του. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@olympiachop No 6?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

???????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Chopsonidou (@olympiachop) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?????? @vassilis7span #daddy #fatherofsix #tenyearschallenge ? #hugday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Chopsonidou (@olympiachop) στις

It's Viral
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Μα καλά είναι δυνατόν να μην είναι στο μαιευτήριο την ώρα που η γυναίκα του γεννούσε; Δεν μπορούσε δηλαδή να πάρει μια μέρα άδεια από την προπόνηση; Τόσο μεγάλο πρόβλημα θα ήταν για εκείνον και την ομάδα το να χάσει μια προπόνηση; Μπράβο! Τρομερή ένδειξη σεβασμού και αγάπης απέναντι στη γυναίκα του που γεννούσε και στο βρέφος. Το πιο τραγικό είναι ότι αυτός ο άνθρωπος επαινείται από όλα τα media ως καλός οικογενειαρχης. Λες και το πόσο καλός οικογενειαρχης είναι κάποιος εξαρτάται από τον αριθμό των παιδιών που θα κάνει!