Η Πάρις Χίλτον στην κουζίνα -Το έριξε στη μαγειρική, δεν πήγαν όλα τέλεια

Η Πάρις Χίλτον στην κουζίνα -Το έριξε στη μαγειρική, δεν πήγαν όλα τέλεια Facebook Twitter
Η Πάρις Χίλτον το έριξε στη μαγειρική
1

Ένα ακόμη ταλέντο της αποφάσισε να επιδείξει η Πάρις Χίλτον και για αυτό τον σκοπό μπήκε στην κουζίνα. «Cooking with Paris» είναι το νέο εγχείρημα της 38χρονης, που δημοσίευσε το πρώτο βίντεο μαγειρικής στο YouTube.

Σε ρόλο βοηθού είχε το τσιουάουα της, ντυμένο με Chanel, ενώ η διάσημη κληρονόμος επέλεξε να ξεκινήσει με τα «διάσημα λαζάνια» της. Αν και δεν της πήγαν όλα τέλεια, αντιμετώπισε τις αναποδιές με στιλ.

Για παράδειγμα, έπρεπε να τρίψει τη μοτσαρέλα, γιατί δεν είχε αγοράσει έτοιμη τριμμένη, όπως προτιμά. Το έκανε με το χέρι, φορώντας όμως γάντια, για να μην τραυματιστεί στον τρίφτη. Στη συνέχεια, προσπάθησε να αλατίσει από ψηλά, μιμούμενη τους επαγγελματίες, αλλά το αλάτι κατέληξε σε όλη την κουζίνα. Δεν την πτόησε ούτε αυτό, ούτε καν το γεγονός ότι κάποια στιγμή συνειδητοποίησε πως δεν είχε βάλει κρεμμύδι και σκόρδο στη σάλτσα της. 

Παρά τα μικρά εμπόδια πάντως, αυτό που έβγαλε από τον φούρνο η Πάρις Χίλτον φαινόταν πολύ λαχταριστό. Εξάλλου, η ίδια δηλώνει μαθημένη στην κουζίνα. «Όλη μου τη ζωή θυμάμαι να κάθομαι στον πάγκο και να παρακολουθώ τη μητέρα μου να μαγειρεύει», ανέφερε.

 

Με πληροφορίες από People

It's Viral
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ