Ποια θα ήταν αποτελέσματα των εκλογών αν τα κόμματα ήταν βιβλία

Ποια θα ήταν αποτελέσματα των εκλογών αν τα κόμματα ήταν βιβλία Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Οι εκδόσεις Διόπτρα σχολίασαν τα αποτελέσματα των εκλογών με μία χιουμοριστική ανάρτηση που έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο. 

Ποια θα ήταν τα αποτελέσματα των εκλογών αν τα γνωστά μας κόμματα δεν ήταν κόμματα αλλά βιβλία; Η τελευταία ανάρτηση του γνωστού εκδοτικού οίκου στο Facebook δίνει τα αποτελέσματα για βιβλιόφιλους, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και shares.

Διατηρώντας τα πραγματικά ποσοστά των χθεσινών, βουλευτικών εκλογών, η Διόπτρα αντιστοιχεί κάθε μία από τις παρατάξεις που μπαίνουν στη Βουλή με κάποιο πασίγνωστο βιβλίο: τη Χρυσή Αυγή με το Έγκλημα και Τιμωρία του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι, το ΚΚΕ με τα Εκατό Χρόνια Μοναξιά του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες και την Ελληνική Λύση με τα Μυστικά του Βάλτου της Πηνελόπης Δέλτα.

Το ΜέΡΑ25 ταυτίζεται με τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ του Τζόναθαν Σουίφτ και όσο για τα δύο μεγάλα κόμματα, η Νέα Δημοκρατία είναι οι «Μεγάλες Προσδοκίες» του Καρόλου Ντίκενς και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί δεύτερος με τον Βίο και την Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά που έγραψε ο Νίκος Καζαντζάκης.

Ποια θα ήταν αποτελέσματα των εκλογών αν τα κόμματα ήταν βιβλία Facebook Twitter

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ